- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.481
Nasıl yendiniz özelden yardımcı olur musunuz banaArkadaşlar bende vajinismusu yendiiiiiimm
Ben Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyleNasıl yendiniz özelden yardımcı olur musunuz bana
Ücretleri çok pahalı geldi durumumuz da pek yok. Süreci aktarabilme durumunuz var mı, bana yardımcı olursanız çok sevinirimBen Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyle
Mrb orda da mı dilatör le çaliştılar ek olarak başka napıyorlar yaniBen Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyle
Evet Dilatör kullanılıyor ama en başta seni bilgilendiriyor hazırlıyor Nazife hoca her daim yanında bu iş bitene kadarMrb orda da mı dilatör le çaliştılar ek olarak başka napıyorlar yani
Dilatörleri eşinizle yapmayı denediniz miBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Evet eşle denedik. Benm sadece eşimle birleşme anı sıkıntılı sadece o an kasıyorum kendimi olmuyorDilatörleri eşinizle yapmayı denediniz mi
Ya işte o an. İttirme bırak eşin yavaş yavaş soksun içine yemin ederim hiç acımıyor. Bak bende 4 yıl sonra yendim.Psikolog tedavisi aldım hera kliniğe gttim. Orda yarım şekilde oldu. Ama artık o da olmuyor. Yani eşli kısımda sıkıntı bence ben pozisyonunda yanlış yapıyorum sanki. Altta denedim ittirıyorımm adamı korkuyorum Bi anda canımı acıtacak diye bu durumu nasıl yenmeliyim
Her pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin verBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Özelden yazdım Bi bakar mısınızHer pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin ver
Vajinismuslu biri olarak altta olmamalısınız pozisyon yanlış. Siz üste eşinizin kucagına oturun. Penisi alttan kavra kontrol sende olsun ki kaygılanma. Sonra penisi vajina girişine yerleştir burnundan derin nefes al verirken otur. Nefes verirken birazda ıkınmaya çalışırsan oranın nasıl açıldığını ve penisi vakumladığını göreceksin. Bi anda tamamını almak zorunda değilsin, sızı hissettiğin anda çekme nefes alıp vermeye devam et böyle böyle oturmaya devam et. Bunu düzenli sık sık yapın inşallah yenersinBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Ya hiç oturarak denememiştim ben hep altta denedik. Herkes öle dedi altta olursan daha rajihat girer diye. Ben de altı hep yapamadım bacaklarımı kapatıp eşime izin vermıyorum Bi anda yapar canım yanar diye kaçıyorum. Bu oturarak yapmayı deneyim. Ay ümitlendim hadi inşallhVajinismuslu biri olarak altta olmamalısınız pozisyon yanlış. Siz üste eşinizin kucagına oturun. Penisi alttan kavra kontrol sende olsun ki kaygılanma. Sonra penisi vajina girişine yerleştir burnundan derin nefes al verirken otur. Nefes verirken birazda ıkınmaya çalışırsan oranın nasıl açıldığını ve penisi vakumladığını göreceksin. Bi anda tamamını almak zorunda değilsin, sızı hissettiğin anda çekme nefes alıp vermeye devam et böyle böyle oturmaya devam et. Bunu düzenli sık sık yapın inşallah yenersin
Merhaba hoş geldin.Kızlar selam.. 3 yıllık vajinismus geçmişinden sonra tam bu illeti yenmeye çalışırken hamile kalıp 9 ay hamilelik normal doğum ve 10 aylık bebeğimle olan süreçlerden sonra tekrardan aranıza döndümkimler var acaba eskilerden? liste açıldı karşıma ilk orada yokum beni ekleyin lütfen Tiniminimavihanim
Kişiden kişiye değişir tabikide bu durum ama ben vajinismusu yendikten 4-5 ilişki sonrası hiç acı hissetmedim.Kızlar yenenlere sormak istiyorum, ilişkide penis girdikten sonra oluşan acı ne kadar devam etti? Burada ilk girişten sonra acının üzerine gittikçe yok olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı? Bendemi anormallik var o acıyı nasıl kontrol edebilirim? Acı dediğim şey aslında kas kasılması biliyorum kendimi sıkmamaya çalışıyorum, yeterli ıslaklık kayganlaştırıcıyla ilişkiye girdiğimiz halde acı oluyor ne zaman geçer bu?
Ay sevindimKişiden kişiye değişir tabikide bu durum ama ben vajinismusu yendikten 4-5 ilişki sonrası hiç acı hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?