- 8 Mart 2025
- 27
- 4
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.621
Durumunuz nedir hangi aşamadasınızetiket için teşekkür ederimCereser
bana yardımcı olabilir misiniz bütün hevesim altüst olmuş durumda son çare buraya üye olup konu açıp derdimi anlatmak oldu
Dilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurumDurumunuz nedir hangi aşamadasınız
Oldum evet zaten vajinismus istemsiz kasılma değil mi. Her durumda kesiliyor ilişki sırasında daha fazla kesiliyorNasıl yani ilişki bittikten sonra neden kasılıyor? Fizyolojik muayene oldunuz mu?
1. Aparatı yaptıysan eğer diğerleri çorap söküğü gibi gelirDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Hem terapist hem bu hastalıkta ün yapmış jinekolog tedavisi aldım katkıları olsa da hiç birisinde başarılı olamadım baktım olmuyor her iki günde bir aksatmadan denemeler yapa yapa bu işi çözdüm aslında bir nevi de kişinin kendisinde bitiyor bu durumDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Bütçen varsa nazife hanımdan destek alabilirsinDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Bütçen varsa nazife hanımdan destek alabilirsin
Peki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdidenBuraya yazmadan okuyan bacılarım gerçekten %100 çözümü olan bir durum bu endişe etmeyin sadece kendinize inanın ve Ertelemeyin
İlk ilişkiden sonra sorun kalmıyor ama arayı fazla açmamak lazım 2 günde bir yapılmalıPeki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim sanırım alışana kadar bi süre sık birliktelik gerekiyor anladımİlk ilişkiden sonra sorun kalmıyor ama arayı fazla açmamak lazım 2 günde bir yapılmalı
Alıştıktan sonra eski haline dönmezsin diyelim ki araya 4 5 ay girdi sadece tedirginliğin olur ama aynı sorunu yaşamazsınPeki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdiden
Aynen kesinlikleTeşekkür ederim sanırım alışana kadar bi süre sık birliktelik gerekiyor anladım
Teşekkür ederimAlıştıktan sonra eski haline dönmezsin diyelim ki araya 4 5 ay girdi sadece tedirginliğin olur ama aynı sorunu yaşamazsın
Merhaba çok güzel ilerlemişsin sona gelmişsin. Devamı da güzelliklerle gelsin inşallah. Ben de 4.aparatı yapabilmeme rağmen bir yıl boyunca eşli yapamamıştım. Doktorla yendim. Şunları önerebilirim;Merhaba, dilatörde 4 boyu da yapabiliyorum. Eşli denemeye geçmek istedim ama nasıl yapsam da beceremedim. Önerdiğiniz bir pozisyon ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?