Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar cinsel ilişkiden 1 gün sonra sarı yoğun kıvamlı akıntı neyin belirtisi acaba? 2 gündür devam ediyor her zamanki gibi beyaz değil rengi
Kayganlaştırıcı kullanınca o akıyor içeriden, korunmadan ilişki yaşandıysa erkeğin sıvısıyla birlikte akıyor. Ya da yumurtlama günlerinde akıntı artar.

Tek tek okuyun yeni gelen arkadaşlar

Öncelikle yazınız için teşekkür ederim bende vajinismusu olanlardanım parmak egzersizlerine başladım ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki doğru yöne veya açıdan yapamıyomuşum gibi hissediyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Öncelikle yazınız için teşekkür ederim bende vajinismusu olanlardanım parmak egzersizlerine başladım ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki doğru yöne veya açıdan yapamıyomuşum gibi hissediyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Bende vajinismusu parmak egzersizi ile yendim. Öncelikle biraz vajina incelemesi yapmakla başlamanızı öneririm ayna karşısında nefes ve kegel egzersizi yaparak inceleyin biraz. Sonra kendinizi rahat hissetme seviyenize göre ister işaret isterseniz de daha küçük olduğu için serçe parmakla başlayın. Parmağınızı vajina girişine yerleştirip hafif daireler çizerek hareket ettirin. Tabi öncesinde bol kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın. Parmağınızı hafif hafif itin gittiğini hissedeceksiniz. Eğer ilerletemez takılırsanız elinizi çekmeden bekleyin hafifçe dairesel hareket yapmaya devam edin kaslar gevşediğinde ilerletmeye devam edin. İlk girişte sonra hafif popoya doğru eğerek ilerletmek gerekiyor bunu zaten zamanla keşfedeceksiniz.Takıldığınızda derin nefes alıp mum üfler gibi vererek rahatlayabilirsiniz. Başka sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…