- 8 Mart 2025
- 27
- 4
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.641
Teşekkür ederim sanırım alışana kadar bi süre sık birliktelik gerekiyor anladımİlk ilişkiden sonra sorun kalmıyor ama arayı fazla açmamak lazım 2 günde bir yapılmalı
Alıştıktan sonra eski haline dönmezsin diyelim ki araya 4 5 ay girdi sadece tedirginliğin olur ama aynı sorunu yaşamazsınPeki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdiden
Aynen kesinlikleTeşekkür ederim sanırım alışana kadar bi süre sık birliktelik gerekiyor anladım
Teşekkür ederimAlıştıktan sonra eski haline dönmezsin diyelim ki araya 4 5 ay girdi sadece tedirginliğin olur ama aynı sorunu yaşamazsın
Merhaba çok güzel ilerlemişsin sona gelmişsin. Devamı da güzelliklerle gelsin inşallah. Ben de 4.aparatı yapabilmeme rağmen bir yıl boyunca eşli yapamamıştım. Doktorla yendim. Şunları önerebilirim;Merhaba, dilatörde 4 boyu da yapabiliyorum. Eşli denemeye geçmek istedim ama nasıl yapsam da beceremedim. Önerdiğiniz bir pozisyon ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz ??
Su bazlı bir kayganlaştırıcıyı da bolca kullanalım.Merhaba, dilatörde 4 boyu da yapabiliyorum. Eşli denemeye geçmek istedim ama nasıl yapsam da beceremedim. Önerdiğiniz bir pozisyon ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz ??
Ümidini asla kaydetme istikrarlı bir sekilde ilerleme kaydetmeye bak sadece. Acıdan korkuyorsan acı eşiğin düşükse bile bu bir yerimizi kestiğimiz kadar bile bir acı değil. Penis içerde kaldıkça o sızı geçiyor, yani acıdı deyip bıraksan bile eşinle denemeye devam edin. Buna alıştıkca o sızıyı kabullenip üzerine gitmen kolaylaşacak ve bir bakmışsın acı filan kalmamış.Çok danıştığım kişiler oldu bir arkadaşım mesela yum gözünü ıkın yapacaksın çok kolay sadece azıcım acıyacak bunun başka çaresi yok dedi benim da az acıdı sonraki bir kaç birlikteliğimdede acıdı ama geçiyor oluyor bi şekilde vs dedi ama ben en özel ve güzel anımı böyle acı dolu hatırlamak istemiyorum ve acele etmek kendimi koşullandırmak istemiyorum çünkü zaten bu zamana kadar acele ettiğimizden hep bi panik acelecilik yapamadım yapamadık ve başlarda eşimin beni nasıl tahrik edeceğini tam çözemedik ve kesinlikle inanıyorum ki kadın tam anlamıyla tahrik olunca çok olacak şidmi yavaş yavaştan bunları çözdük aramızda ve gerçekten kolaylıkla olacağına inanıyorum sadece şuna ihtimal veriyorum o da çok doğal orası henüz hiç birliktelik yaşamadıği için illa ki hafif bir acı olabilir ama o da belki yani belki olmaz bile ve buna da hazır old düşünüyorum büyütmüyorum lütfen arkadaşlar dualarınızı güzel niyetlerinizi bekliyorum buraya tam anlamı ile aşabildiğimi bende paylaşmak istiyorum
Bana da yardımcı olur musunuz lütfencanım yni sen şimdi bu kremle ve spreyle bi kerede olsa ilşkiye girebildinmi ?
Bana da yardımcı olabilir misinizkendinizi kastığınız için girerkende çıkarkende zorlanır, siz yine iyisiniz ben yenmeden önce serçe parmağımla bile giriş yapamadım korkudan milim ilerletemiyordum. bence çok iyi durumdasınız. çıkarırkende giriş esnasında da takıldığınız kendinizi kastığınızda durun derin derin nefes alıp nefesinizi ıkınırken verin, kabız olmuş gibi ıkının , ıkınırken vajinayı dışarı itiyor gibi hissedin, bakın ıkınmak kasmanıza mani olur o an vajina p girişine izin verir , vajia esnektir sadece biz kendimizi kastığımız için dar gibi gelir. bakmayın küçük birdeliktir ama, hep söylerim iğrenç belki ama afedersin popo deliğini düşün, miniciktir, dışkı çıkar ve eski haline döner sonrasında, ama parmağını girdirmeye çalış mümkün değil kasarsın kendini, orası tahriş olurda bir krem süremem mesela ben.umutsuz değil gayet iyi durumdasınız artık üzülmek yok, biz hepimiz yanınızdayız ve beraber üstesinden geleceğiz inşallah, sizinde azminizle. ağlamak yok söz mü???:13:
Ahhh gerçekten miiii o kadar sevindim kiMerhaba hoş geldin.Ben de eskilerdenim ama seni hatırlayamadım. Sen daha eskisin demek. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tiniminimiz hiç olmadığı kadar yoğun ikizlerine kavuştu çok şükür. Sen hangi aşamadasın ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Bu halde nasıl normal doğum yapabildiniz maşaAllahAhhh gerçekten miiii o kadar sevindim kisağlıkla büyüsünler
Dilatör set ile gayet güzel iletlemiştim eşimle zar zor da birleşme de sağladık fakat yendim diyemeden hemen hamile kaldım 11 ay oldu normal doğum yapalı halen ne dilatör aldım elime ne eşimle deneme yapabildik.. zor bir doğumum oldu dikişlerim çoktu vs derken korkum iyice arttı. Oturup aynaya bakabilirsem tekrar dilatör egzersizleri yapmak ve bir an önce eşimle başarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?