Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikolojik olarak nasıl aştın
Bir yakınım demişti. Uzun süreli ilişkim için. Sen ona inansan da beden dili diye bir şey var. Bedenim inanmıyor. Bu yüzden olmuyordur. Değilse sevdiğin kişiyle o çekime engel olamazsın falan diye. Sonra baktım büyük ihanet aldatma neler neler… bu söylediği geldi aklıma gerçekten öyle. Bedenim haklıymış dedim.

Nasıl yani anlamadım biraz açar mksın birlikteliği nasıl başardın kendini zihnini nasıl ikna ettin sakinleştirdin

Canım özeline de yazdım hemen başlama parmak ile önce orayı tanı geç ayna karşısına incele. Nefes alıp verdiğinde sıkıp bıraktığında olan değişimleri gör. Hafif ıkınıp açıldığını gözlemle önce bi o bölgeye alıştır kendini

Merhabalar bende burda birçok kez yazıp yardım istedim 1sene boyunca bu hastalıkla sürekli mücadele ettim çok yardımcı olan arkadaşlarda oldu Allah razı olsun yardımcı olan herkezden ,bi kaç doktora gidip yenemememiştim son tedavimde buraya yazmıştım tedaviye tekrar başladığımı iyi geçtiğini, çok şükür biraz aksılıkler olsada suan 7 haftalık hamileyim ilişki denememde yarısı oluyordu hamile kaldım hemen, yenmemle hamile kalmam bir oldu doktorum bi kaç ay ilişkiye alışmamı istemişti ama nasip işte, ama şuanda enfeksiyon belasıyla uğraşıyorum

Bana da yardımcı olun lütfen neyi yanlış yapıyorum

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben Dilatör setinin son boyutuna kadar hepsini rahatlıkla alıyorum içime. Henüz eşimle cinsel birliktelik yaşamadım. Şimdi 4 Dilatör boyu büyük ya kızlık zarını geçmiş oluyor mu bilginiz var mı? Bende hiç kanama olmadı Dilatör en büyük boyutunu içime alınca. Yoksa eşimin penisi ile mi kızlık zarı bozuluyor bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi

Kızlık zarı bozulan bişey değil belli ki senin hymen de esnek yapılı. Eşli birliktelikte minik knma olabilir de olmayabilir de. Bu senin kendini kasıp kasmadığına bağlı bende de egzersiz sırasında hiç bişey olmadı 2. eşli birliktelikte bir iki damla geldi o kadar

Anladım canım o zaman cinsel birliktelik de kolaylaşıyor zaten kaslardan dolayı. Rahim kaslarını kasmıyorum kontrol bende oluyor dilatörlerde bunu fark ettim ve öğrendim

Aparat aldım bebe yağı ile deniyorum esli panik oluyorum içine girse bile acı oluyor. Hareket etsin istemiyorum. Nefes egzersizi demiş birçok kişi o nedir
Önce derin nefes alıp 3-5 sn idrarı tutar gibi kasıp 5 sn bu şekilde kalıp tekrar nefesi verirken de 3-5 sn gevşetin
Bundan bahsediliyor sanırım
Hala kasıyorsun demektir içindeyken de. Odağını o bölgeden al orayı düşündükçe ağrıyı, baskıyı daha fazla hissedersin

Eşli denerken kasılmamak için bacaklarınızı göğsüzüne doğru çekin belinizin altınada hafif bi yastık koyun kasılma ciddi oranda azalıyor

Özellikle ilişki sonrası kasılmak oluyor çok fazla. Biraz dayanıp ilişkiyi yaşasam da sonrası cok kasiliyor

Siz tamamen kurtuldunuz mu vajinismustan

Hangi seviyedesiniz aparat kullanabiliyor musunuz
Ben yeneli 7 ay oldu 1 aylıkta hamileyim yardımcı olalım size de
Merhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Merhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Bende de böyle oldu. Eşlide başarısız olmuştum. Üstteyken kendiniz yerleştirip ıkınmanız daha iyi olabilir. Kendi yerini buluyor ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…