- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.521
gunyadın kızlar nasılsınız..kuzey yıldıız ne yaptın sneı merak ettım..kızlar dua edın bana yarın dr gıdıcez ıhslahh hıc bı sorun yoktur ..bebegın kalbını duyabılrımıyım yoksa daha erkenmı bılmıyourm
arkadaşlar vajinismusu eğzersiz yaparakmı çözmek gerekıyor...
iyiyim güzelim seni sormalı ? nasıl oldun herşey yolundamı ?
venusten cok güzel bir dilekte bulunmuşsun 2010 da bırakmak inşallah bunu başarabiliriz.ayın kaçı oldugundan bile haberim yoktu simdi farkettım :))
bu sene bitiyor..zor bir seneydi inşşalah düzelii 2011 hepimize iyi gelir inşallah..
eş parmağıyla 2 parmak olayını yapmaya calısıyorum ama başaramadım bugün 3. gün bakalım olacakmı :S
bunu başaranlar ne önerirler..yaptıklarında ne hisettiler..yarısındn fazla alaamıyorum bunu yasayanlar varsa ne olduda astılar yardım edebilirmisiniz
iyi hersey canım sagol sen bu ara biraz kilo aldım verme cabasındayım masa bası olunca daha da etkili oluyor..:)yardımmmm
iiii çok sevindim maşallah diyelim nazar değmesinanam bende masa başındayım ben niye kilo almıyorum azcık popo yapsam tam süper olacak
canım merak etme o safhaya geldikten sonra başaramaman mümkün değil...vaji tedavisinde en önemli aşama vajiye bişey sokabilmektir bunu kabullenebilmektir hepimiz daha denemeden mümkün değil çok dar parmak girmez olmaz dedik ama oldu...göreceksin çok rahat olacak bazen ruh halimiz yersiz endişelerle bizi kandırıyor ve kasıyoruz o yüzden ilerleme kaydedemiyoruz...egzersiz esnasında baktınki huzursuzsun kendini rahat bırakamıyosun hemen 10-15 dk ara ver seni mutlu edecek bişeyler yap ben mesela kocaman bi çikolata yiyodum ağzım burnum çikolatalı bi şekilde sırıtarak gidiodum egzersize bi bakıyodum oluvermiş...kadınlar zekidir bizki şeytana bile pabucunu ters giydirmiş hatunlarız vaji bizden korksun yawwwbaktınızki bilinç altınız size oyunlar oynuyor sizde ona oyun oynayın kandırın zafer sizin olacak bilinaltını yönlendiren biziz her şekilde kandırırız eşli parmak egzersizinde sana tavsiyem o anda mümkünse eşinin yüzüne bakma gözlerini bi eşarpla kapat fantezi olmuş olur çünkü o anda etkileniyosun o sana normal bile baksa sanki endişeliymiş gibi geliyor zaten tırsmaya hazır olan bizler çaktırmadan bütün kapıları kapatıveriyoruz parmakta ilerlemiyor eşine söyle sana takıldığın yerde nefes egzersizini hatırlatsın o anda aklına gelmiyor çünkü insanın...
canım benım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekru edeırm..tabıykıde anlatırım ALALH hepınıze yasatsın ıhslahhh uzun bı zman gıbı gorunsede dedııgın gıbı goz acıp kapayana kadar geccek ıhslahhh...tek sorunumuz babamız ıssız ıhslahhh oda bı ıs blursa:...baharcım dualarımız seninle endişe etme eger zamanı geldiyse tabiki duyacaksın kalp atışlarını yavrunun bizede o güzel mücizenin anın büyüsünü anlatırsın artık..:)bunları yaşamak çok hoş çok güzel göz açıp kapayana kadar geçicek işallah 9 ayın sonrada mucizen kucagında olucak allahın izniyle :)))
beni merak etmişsin ben dün gece dinlendim ama dinlenme uzun sürmesin diye kendi kendimle konuşur oldum artık ipin ucu kaçıvericek diye çok korkuyorum.:))).bugun işallah eşime dilatörü itmesini sölicem bakalım sonuna yaklaştım sonra p..se yönelicez başarıcama inanıyorum ...
cokk teşekkür ederim ya zaten hanıı yakınd aolacak gıbı hıssedıyorum ben bilmiyorum ama sanki olacak bu kadar olmuşken olur bir hafta once değil bu durumda olmak dokunmuyordum bakmıyordum kendım bıle o yüzden olur inşallah..rahat bırakabilsem kayıp gidecek zaten sankide yok bırakamıyorum bi yerden sonra sanki içimde kocaman bişşi var gibi bir his beni rahatsız ediyor..çikolata olayını deneyeceğim sevdim bu fikri cok severim zaten..bugünde deneyelim bakalım nolacak..ve haklısın nefes olayını unutuyor ınsan..ama kegel egzersizlerini içimde ıkı poarmak varken cok yapamıytorum zorlanıyorum benn çünki hissediyorum ve heyecan yapıyorum..birde tek parmakla hareket etsede içinde daire çizse yada ileri geri yapsada kötü hisetmiyorum ama iki parmaktaa bi hareketle hafıf oynasa kıyametı koparıyorumay n olcak bilmem düzelir inşallah gülüyorum kendime :)
oh oh masallah ne güzel kilo almıosanbnde abur cubur cok neyse kestim artık tuz seker bitii hafiften spor bde yesil cay baya faydalıymışş bakalım yaazarım sonucunu 56 ydı evlendiimde 58 bucuk oldum eşim ii bakıo bana sanırsamm
ya arkadaşlar ben kendi parmağımı sokamıyorum kesinlikle ama eş parmağını alabiliyorum
cnm ben de kendim egzersiz yapamıodum dokunamıodum bile ama esimin parmagıyla yendim zamanla acılıo orası sadece bir kaç kez sokup cıkarmayı denemek lazım olay girişte sadece cunkuya arkadaşlar ben kendi parmağımı sokamıyorum kesinlikle ama eş parmağını alabiliyorum
o kadar ilerleyemedim ama şu an tek parmağı alabiliyorum umarım bikaç gün sonra iki parmağı da alırım
ya arkadaşlar ben kendi parmağımı sokamıyorum kesinlikle ama eş parmağını alabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?