- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.661
kızlar kafayı yemek üzereyim napıcamı bilemiyorum eşim p...s denemesi yapmak istemiyor..biliyosunuz dilatöre benzeyen aletle çalışıyorum üsterik doktor desteğide alıyordum.doktorum p..s denemesine geçebilirsiniz dedi ama eşim istemiyor ilişki yaşamak sitemiyor benimle(( napıcam ben bilemiyorum ..ayrılmak istediğini sölemişti ve bunun üzerine bir şans daha vermiştik evliliğimize ben başarıcaktım ve sonra bakıcaktık duruma gidişata ben sözümü tuttum çok çalıştım sona yaklaştım ama o ben söz vermedim diyor şimdi ve ilişki yaşamak istemiyor (( p...s denemesi yapıcaz diye adet geciktirici hap bile kulanıyorum kaç gündür ki adet öncesi başarayım diye nee istiyorsun benden diyorum niye böyle yapıyosun bişey istemiyorum diyor hiç bişeyyy ..öyle geliyo eve yemegini yiyor çayını içiyor tv izliyor pc başına oturuyor iki arakdaş gibi takılıyoruz aynı yataktayız ama dokunamıyorum bile ona izin vermiyor ((( ve egzersiz yapıyorum kaç günüdür kesintisiz biliyosunuz oda biliyor hatta e...tik film açmıştı bana böle çalış demişti ..şimdi sonuna yaklaştım neden istemiyor çözmemi neden destek olmuyor soğudum diyor anlıyorum doktora gidelim diyorum onuda yapmıyor çok yoruldum kızlaar ....daha ne yapabilirim bilmiyoruum...:26:
teşekkür ederim bocus ben iki parmağı yapabilsemde hiçbir zaman başlarken çok rahat olamıyorum yanı bıraz zorlayınca oluyo eldivenıde mantar olayını duydukdan sonra kullanmaya basladım ama cıplak elle yapıcam herhalde bakalım bu ay kurtulmak istiyorum Allahın ıznıyle
kızlar kafayı yemek üzereyim napıcamı bilemiyorum eşim p...s denemesi yapmak istemiyor..biliyosunuz dilatöre benzeyen aletle çalışıyorum üsterik doktor desteğide alıyordum.doktorum p..s denemesine geçebilirsiniz dedi ama eşim istemiyor ilişki yaşamak sitemiyor benimle(( napıcam ben bilemiyorum ..ayrılmak istediğini sölemişti ve bunun üzerine bir şans daha vermiştik evliliğimize ben başarıcaktım ve sonra bakıcaktık duruma gidişata ben sözümü tuttum çok çalıştım sona yaklaştım ama o ben söz vermedim diyor şimdi ve ilişki yaşamak istemiyor (( p...s denemesi yapıcaz diye adet geciktirici hap bile kulanıyorum kaç gündür ki adet öncesi başarayım diye nee istiyorsun benden diyorum niye böyle yapıyosun bişey istemiyorum diyor hiç bişeyyy ..öyle geliyo eve yemegini yiyor çayını içiyor tv izliyor pc başına oturuyor iki arakdaş gibi takılıyoruz aynı yataktayız ama dokunamıyorum bile ona izin vermiyor ((( ve egzersiz yapıyorum kaç günüdür kesintisiz biliyosunuz oda biliyor hatta e...tik film açmıştı bana böle çalış demişti ..şimdi sonuna yaklaştım neden istemiyor çözmemi neden destek olmuyor soğudum diyor anlıyorum doktora gidelim diyorum onuda yapmıyor çok yoruldum kızlaar ....daha ne yapabilirim bilmiyoruum...:26:
merhaba arkadaşlar bende malesef vajinusmusum 1,5 yıllık evliyiz ama olmuyo bi türlü nolur yardım edin deniyoruz ama ben hemen kaçıyorum sanki canım çok yancak gibi hissediyorum napcam ben ya
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
merhaba arkadaşlar bende malesef vajinusmusum 1,5 yıllık evliyiz ama olmuyo bi türlü nolur yardım edin deniyoruz ama ben hemen kaçıyorum sanki canım çok yancak gibi hissediyorum napcam ben ya
canım benim eşin seni böyle 8 sene beklediğine göre seni seviyor.. bugünlerdeki sıkıntısını tahmin edebiliyorum .. penismus olmaktan korkuyor.. belli bir müddetten sonra normal insanlara göre biyolojik olan olay,bizde olağanüstü olduğu için..eşlerde olağanüstü olarak kabul ediyor ve bence başarısızlıktan korkuyor..
aynı şeyi burada eşler olarak birkaç kişi yaşadı,dr da bize bundan bahsetti.. hatta dr un tabirince bulaşıcı hastalık demişti..o da kıyak hatundu burdaki dilden konuşurdu..
sen şimdi kendini öyle bir hazırlayacaksın ki hergün yapabiliriz gibi,ama bunu asla eşine hissettirmeyeceksin..
istememek erkek için kolay bişey değil canım..
sen hergün bakımlı ol,haddinden fazla seksi ol.. makyajsız gezme,parfümsüzde..
klasik pijamalarından kurtul bir müddet ( umarım hasta olmazsın :))
onunla ilgilenmiyormuş gibi yap.. geldiğinde yemeğini ver çayını ver çekil kenara kendinle uğraş .. ne bileyim kitap oku,dergi oku.. ama aaynı odada ol :)) belli etmeden tahrik et..
erkeklere gel yapalım deyince olmuyor..
seninle ayrılalım dememiş,ilişki istemiyorum demiş bu da korkusundan işte.. erkeğin gururu iktidarsızlık korkusu çok zor bir durum o bundan kaçıyor..
istemese sana erotic filmi de açmazdı..
sen sessiz sakin kendi kendine takıl,o da erkek illaki isteyecek düşür ağına :))
bi de çayın yanına bol fıstıklı çikolata verbuna fazla dayanamaz :))
takma canım.. aşılacak mesele..
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi başardık tam olarak 29 ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
burdayım bitanemmmmm
napıyosun canım nasıl gidiyoo:))) özledim seniii
Arkadaşlar aranızda Haydar Dümen'in sihirli reçetesini deneyen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?