Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yaa sen sözünü tutmuşsun ama o aynı erdemi gösterememiş malesef.sen yapman gerekeni yaptın zaten gerisi ona kaldı.egsersizlerine aynen devam et.sen yurtdışına gidene kadar fikri değişmezse gelince tekrar konuşursun belki bu ayrılık biraz düşünmesini sağlar.bu kadar uzun bir geçmişiniz varken bazı şeyleri bitirmek bu kadar kolay olmamalı.tamam 8 yıl beklemiş etmiş psikolojisi bozulmuştur ama sonuçta sana davranış şekli,soğukluğu yeni bir durum değilki.o zaten gereken anlayışı sana şimdiye kadar gösterseydi bu iş bu kadar uzamazdı belki de.sakın kendini suçlama o yüzden.onun da çok fazla yanlışı var.bence yapman gereken tek şey zamana bırakmak.belki dönünce farklı biriyle karşılaşırsın kim bilebilir.istersen bi süre üstüne gitme.üzüldüğünü de belli etme derim ben.kendinden emin ol.hiçbişey yokmuş gibi davran.kendine güvenin geldiğini anlasın o da.Allah yardımcın olsun canım umarım bir an önce yoluna girer herşey

zamanla alışacaksın..bizde aynı şeyi yaşadık..rahat oldugun zaman ödev bitip diğerine geçiyorsun zaten...yani amaç zaten rahatlatmak..yaparsın yaparsın az kalmış kıjj

merhaba arkadaşlar bende malesef vajinusmusum 1,5 yıllık evliyiz ama olmuyo bi türlü nolur yardım edin deniyoruz ama ben hemen kaçıyorum sanki canım çok yancak gibi hissediyorum napcam ben ya

canım benim eşin seni böyle 8 sene beklediğine göre seni seviyor.. bugünlerdeki sıkıntısını tahmin edebiliyorum .. penismus olmaktan korkuyor.. belli bir müddetten sonra normal insanlara göre biyolojik olan olay,bizde olağanüstü olduğu için..eşlerde olağanüstü olarak kabul ediyor ve bence başarısızlıktan korkuyor..
aynı şeyi burada eşler olarak birkaç kişi yaşadı,dr da bize bundan bahsetti.. hatta dr un tabirince bulaşıcı hastalık demişti..o da kıyak hatundu burdaki dilden konuşurdu..
sen şimdi kendini öyle bir hazırlayacaksın ki hergün yapabiliriz gibi,ama bunu asla eşine hissettirmeyeceksin..
istememek erkek için kolay bişey değil canım..
sen hergün bakımlı ol,haddinden fazla seksi ol.. makyajsız gezme,parfümsüzde..
klasik pijamalarından kurtul bir müddet ( umarım hasta olmazsın :))
onunla ilgilenmiyormuş gibi yap.. geldiğinde yemeğini ver çayını ver çekil kenara kendinle uğraş .. ne bileyim kitap oku,dergi oku.. ama aaynı odada ol :)) belli etmeden tahrik et..

erkeklere gel yapalım deyince olmuyor..

seninle ayrılalım dememiş,ilişki istemiyorum demiş bu da korkusundan işte.. erkeğin gururu iktidarsızlık korkusu çok zor bir durum o bundan kaçıyor..
istemese sana erotic filmi de açmazdı..
sen sessiz sakin kendi kendine takıl,o da erkek illaki isteyecek düşür ağına :))
bi de çayın yanına bol fıstıklı çikolata ver buna fazla dayanamaz :))
takma canım.. aşılacak mesele..

merhaba arkadaşlar bende malesef vajinusmusum 1,5 yıllık evliyiz ama olmuyo bi türlü nolur yardım edin deniyoruz ama ben hemen kaçıyorum sanki canım çok yancak gibi hissediyorum napcam ben ya

hg .. 1- geçmiş sayfalarda zümrütün ya da venüstenin egzersizleri yazdığı paylaşım var..onu okumanı tavsiye ederim.
2- Burada yalnız değilsin hepimiz bunu yaşadıkve yaşayanlar mevcut.
3- Herkesin ilk başta korktugu huysuzlandıgı parmak egzersizleri var ki sitenin en parmaga duyarlısı olaraktan ben bile yaptım..kafana bunu takma..
4- ayna egzersiziyle başla,canım.. oraya bak 15-20 dk ..
orası senin eşini mutlu edebileceiğin ve senin de mutlu olabileceğin bir organın.. ruh birleşiminizi onaylayan fiziksel birleşmenizi sağlayacak organın.. en değerli varlığına oradan sahip olacaksın..bebeğin oradan gelecek sana..gibi telkinlerle organını tanı ve kabullen.. eline bir kayganlaştırıcı alarak masaj yap..
5- Forumu şöyle bir gözden geçir,başaranları gör.. yaşananları gör..

daha sonra ki alıştırmaları geçmiş sayfalarda bulursun.. zümrüt ya da venüstenin mesajlarında..

Canıııım,tebrik ederiiiim... Ne güzel br haber yaaa...Süpeeersin...Allah başka sıkıntı vermesin,inşallah.Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...Bir geldin pir geldin vallahi,iki güzel haber birden verdin... Allah bebişini sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...Darısı bizim başımıza olsun,inşallah..Kendine iyi bak,canııııım..

canım tebrikler çok sevindim...allah bebişinide kucağına almayı nasip etsin mutluluklar dilerim...

canım tebrik ederim hayırlı olsun çok güzel bir haber bu kadar kısa sürede 2 şeyi birden başarmışsın :)) bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım geçmiş olsun...aynı korkular bizdede vardı hiç merak etme sende aşacaksın bunları...öncelikle kararlı olmalısın ben bunu yeneceğim demelisin sonrasında egzersiz yaparak aşabilirsin...vajine dokunabiliyormusun aynayla hiç inceledinmi ?

yaw bocus ne güzel yorum yapmışsın sen ya.senin ve venüstenin yorumlarına bayılıyorum valla siz ne kadar sempatik,ne kadar esprili insanlarsınız ya

hoşgeldin canım ben de 1,5 yıllık evliyim ve birkaç hafta önce üye oldum buraya.burayı bulmadan önce bende çok çaresizdim bırak vajime dokunmayı oraya hiç bakmamış biriydim ama şimdi parmak egsersizlerine bile başladım ve çok da ümitliyim artık.burayı sürekli takip ederek başla işe.başarmış arkadaşların söylediklerini de mutlaka uygula.Allah yardımcın olsun canım

ayyy inanmıyorummm
bu süper bi haber ve çok şaşırdımm
hamile olmanaaa Bu ne hızz çok güzel yaaa
tebrik ederim canım hem vajiyi yenmiş olmana hemde hamiş olmana
rabbim en kısa zamanda bebegini de kucagına almayı nasip etsin inş
Darısıda bize olsun

Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar dün gece en sonunda bende basardım !!!!!
Hala inanamıyorum ya - olduuuuuuuuu !!!!!

Lütfen lütfen biri benim adımı o parlayan harflerle yazsın !!!!!
Hep onun hayalini kurmustum cünkü !!!! Basardim ya !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…