- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.641
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar sınavlarımı bitirip geldim nihayet. jinekoloğa gittim benim kızlık zarım birazcık kalınmış ama olmayacak gibi değil dedi. zaten kızlık zarı esneyebilen bir yapıya sahip dedi. anestol ve bebe yağı yazdı ama ben önceden emla almıştım onu kullanacağım. ilk birkaç gün eşin parmağıyla oraya emla sürüp yuvarlak masajlar yapsın dedi önce tek parmakla genişleterek daire şeklinde masaj yapsın sonra iki parmakla masaj yapsın ve sonra bol kayganlaştırıcı sürüp deneyebilirsiniz 1 haftada halledersiniz dedi. inşallah herkes atlatır bu durumu emla çok acıtırsa die korkuyorum bide her masajda kullanın dedi.gerçekten emla ile hissetmezmiyim? nasıl yapcam şimdi acaba başka doktoradamı gitsem sizin yorumlarınıza ihtiyacım varrrrr lütfen biri birşeyler yazsın çok ihtiyacım var 3. kez aynı şeyleri yazarak sayfayı işgal ettiğim için üzgünüm ama biri sesimi duysun lütfen
venüsten ben iki parmak yapıyorum ama git gel yapamıyorum birde çok rahat olmuyo bazen evdeki yogunlukdan sebeb ara vermek zorunda kalıyorum birde ben doktor eldivenı kullanıyorum ama içerde yapıyosuyo içimi kıcıklatıyo o ne yapmam lazım git gel olması için birde ben bu egzersizde kendımı ıyı hıssedersem daha sonra eş parmagınamı gecıyım yoksa aparat felanmı ne tavsıye edersin
slm kızlar memleketteydım haberlesemedık demıstım ya ıdrarım yanıo kan gelıo dıye dk gıttım vajı oldugumu solemek cok zor geldı oda destek alıp almadıgımı sordukk dıyemedım tabeee ıcımden dedım 3 hafta once .... gırdık dedım alttan muayene yapmak ıstedı yok deyınce o zamn sen hala yenememıssın dedı morelımı bozdu sonrada memlekete gıttık dun geldık yıne kremle yaptık kasılma degılde vajınanın gırıs alt kısmında bır agrı oluyo cok kotu onceden denemelerde olmuodu ne olabılırkı ?????? bıde yıne kan geldı azdı ama ya kızlar kremsız yapamıcam gıbı gelıo bıde tamamen alamıom p.... bı yerde sankı baskı olusuyo kasıklarıma baskı oluyo ıcınde sankı bılmıyorum ya vazgecmıs degılım pes etmıcem ısaalah ama bebıs ıstıom bıran once tamamen cozmek ıstıyorum :84::84::84:
venüsten ben iki parmak yapıyorum ama git gel yapamıyorum birde çok rahat olmuyo bazen evdeki yogunlukdan sebeb ara vermek zorunda kalıyorum birde ben doktor eldivenı kullanıyorum ama içerde yapıyosuyo içimi kıcıklatıyo o ne yapmam lazım git gel olması için birde ben bu egzersizde kendımı ıyı hıssedersem daha sonra eş parmagınamı gecıyım yoksa aparat felanmı ne tavsıye edersin
venüsten e sormuşsun.. ama fikrimi paylaşmak istedim..
bence dr eldiveniyle değil de ,kondomla dene.. dr eldiveni daha plasitk.. belki seni rahatsız ediyordur(yani ben de egzersizdeyken kalın kondomdan bile rahatsız oldum..ince pr...tif ille dene hem içeriyi daha iyi inceleyebiliyorsun)
bir de dr bana gelgit olayı zevksiz yapılması zor dedi..sen sadece serileştir dedi.. yani rahat girmesini sağlayacaksın,içeriye giriş çıkışlarında problem olmayacak .. mesela bir egzersizi ilk denerken ben aman allahım sanki dünyayı kurtarır gibi telaşlanırdım,rahat olamazdım
ama başardığımın ertesi günü daha rahat olurdum.. sende bu egzersizde rahat olana kadar devam et..
rahat olduktan sonra zaten sen de merak edip deneyeceksin seri bir şekilde gelgit olayını :)) onu denedin mi bu ödevden tam puan almışsın demektir.. yeni egzersizleri ilk ypaarken hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz..motiveni bozma devam et..
2 parmaktan sonra dr bana 3 parmak verdi.. ama bence 3 parmak lüzumsuz 2 parmaktan sonra eğer orayı açılmış hissediyorsan eş parmağını geç.. başarılarrrrr :)
Canımcım 2 parmak içerdeyken kasıyormusun ? bol bol kayganlaştırıcı sür ve kendini rahat bırakmaya çalış egzersiz esnasında sen zaten o gün iyi gününde olup olmadığını anlarsın baktınki bi türlü kendini rahat hissedemiyosun zorlama 10-15 dk ara ver müzik dinle tv seyret kahve iç çikolata ye ve o esnada egzersizi düşünme...ben eldivenle hiç yapamadım sanki elimden kayıp içerde kalcakmış gibi geldi çıplak elle yaptım ama burada bazı arkadaşlar strech film sarıp öyle yapıyorlarmış..canım tercih sana kalmış sen kendini neyle rahat hissedersen eş parmağı olur dilatör olur mum olur istediğinle yap burada önemli olan vajiye rahatça yabancı bi cisim sokabilmen kaslarını kontrol edebilmen...bak git gel yaparken ben bide şöyle bişey denemiştim koltukta yaptım bacağımın birini koltuğun üst tarafına koydum diğerini yere koltuğun üstünde olan bacağımı çekebildiğim kadar karnıma doğru çektim vaji tavana bakıyo gibi oldu (ayyy anlatırken yüzüm kızardı bir gün gelip bunları anlatacağımı hiç düşünmezdim) bu şekilde rahat gitgel yapabiliyodum çünkü bacakları çok ayırınca istesende kasamıyosun biri anyada biri konyada kaldı iyice açılıyor vaji ve çok rahat hareket edebiliyorsun tabi vücut yapısıylada alakalı ama bir dene bakalım sanada rahat gelecekmi iç gıcıklaması olması normal benim hala içimde sanki karıncalar dolaşıyo çokmu takıntılıyız ne
kızlar kafayı yemek üzereyim napıcamı bilemiyorum eşim p...s denemesi yapmak istemiyor..biliyosunuz dilatöre benzeyen aletle çalışıyorum üsterik doktor desteğide alıyordum.doktorum p..s denemesine geçebilirsiniz dedi ama eşim istemiyor ilişki yaşamak sitemiyor benimle(( napıcam ben bilemiyorum ..ayrılmak istediğini sölemişti ve bunun üzerine bir şans daha vermiştik evliliğimize ben başarıcaktım ve sonra bakıcaktık duruma gidişata ben sözümü tuttum çok çalıştım sona yaklaştım ama o ben söz vermedim diyor şimdi ve ilişki yaşamak istemiyor (( p...s denemesi yapıcaz diye adet geciktirici hap bile kulanıyorum kaç gündür ki adet öncesi başarayım diye nee istiyorsun benden diyorum niye böyle yapıyosun bişey istemiyorum diyor hiç bişeyyy ..öyle geliyo eve yemegini yiyor çayını içiyor tv izliyor pc başına oturuyor iki arakdaş gibi takılıyoruz aynı yataktayız ama dokunamıyorum bile ona izin vermiyor ((( ve egzersiz yapıyorum kaç günüdür kesintisiz biliyosunuz oda biliyor hatta e...tik film açmıştı bana böle çalış demişti ..şimdi sonuna yaklaştım neden istemiyor çözmemi neden destek olmuyor soğudum diyor anlıyorum doktora gidelim diyorum onuda yapmıyor çok yoruldum kızlaar ....daha ne yapabilirim bilmiyoruum...:26:
narım çiçeğim ne güzel bi haber uzun süredir yoktun merak ediyordum zatençok sevindim yawrum yaaa Allah başka dert vermesin ayyyy ayyyyy vajiyi yenermiş hemen bebişte yaparmışşş anam bizede dua edin bizde bebişlenelim hep beraber büyütürüz
canımm tebrik ederim ne güzelll haberlerle döndün.. gerçi sen yine geri dön bebişine radyasyon yükleme fazla :)) aMutluluğun daim olsun..
evet venüstencim yoktum giderken söylemiştim ev taşıyorum diye uzun sürdü yerleşmem..bu arada allaha şükür bu dertten de kurtuldum...bebiş olayı sürpriz oldu bu kadar çabuk beklemiyordum)dua etmez miyim hiç herşey sizin sayenizde oldu allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah...
Canımcım 2 parmak içerdeyken kasıyormusun ? bol bol kayganlaştırıcı sür ve kendini rahat bırakmaya çalış egzersiz esnasında sen zaten o gün iyi gününde olup olmadığını anlarsın baktınki bi türlü kendini rahat hissedemiyosun zorlama 10-15 dk ara ver müzik dinle tv seyret kahve iç çikolata ye ve o esnada egzersizi düşünme...ben eldivenle hiç yapamadım sanki elimden kayıp içerde kalcakmış gibi geldi çıplak elle yaptım ama burada bazı arkadaşlar strech film sarıp öyle yapıyorlarmış..canım tercih sana kalmış sen kendini neyle rahat hissedersen eş parmağı olur dilatör olur mum olur istediğinle yap burada önemli olan vajiye rahatça yabancı bi cisim sokabilmen kaslarını kontrol edebilmen...bak git gel yaparken ben bide şöyle bişey denemiştim koltukta yaptım bacağımın birini koltuğun üst tarafına koydum diğerini yere koltuğun üstünde olan bacağımı çekebildiğim kadar karnıma doğru çektim vaji tavana bakıyo gibi oldu (ayyy anlatırken yüzüm kızardı bir gün gelip bunları anlatacağımı hiç düşünmezdim) bu şekilde rahat gitgel yapabiliyodum çünkü bacakları çok ayırınca istesende kasamıyosun biri anyada biri konyada kaldı iyice açılıyor vaji ve çok rahat hareket edebiliyorsun tabi vücut yapısıylada alakalı ama bir dene bakalım sanada rahat gelecekmi iç gıcıklaması olması normal benim hala içimde sanki karıncalar dolaşıyo çokmu takıntılıyız ne
kızlar kafayı yemek üzereyim napıcamı bilemiyorum eşim p...s denemesi yapmak istemiyor..biliyosunuz dilatöre benzeyen aletle çalışıyorum üsterik doktor desteğide alıyordum.doktorum p..s denemesine geçebilirsiniz dedi ama eşim istemiyor ilişki yaşamak sitemiyor benimle(( napıcam ben bilemiyorum ..ayrılmak istediğini sölemişti ve bunun üzerine bir şans daha vermiştik evliliğimize ben başarıcaktım ve sonra bakıcaktık duruma gidişata ben sözümü tuttum çok çalıştım sona yaklaştım ama o ben söz vermedim diyor şimdi ve ilişki yaşamak istemiyor (( p...s denemesi yapıcaz diye adet geciktirici hap bile kulanıyorum kaç gündür ki adet öncesi başarayım diye nee istiyorsun benden diyorum niye böyle yapıyosun bişey istemiyorum diyor hiç bişeyyy ..öyle geliyo eve yemegini yiyor çayını içiyor tv izliyor pc başına oturuyor iki arakdaş gibi takılıyoruz aynı yataktayız ama dokunamıyorum bile ona izin vermiyor ((( ve egzersiz yapıyorum kaç günüdür kesintisiz biliyosunuz oda biliyor hatta e...tik film açmıştı bana böle çalış demişti ..şimdi sonuna yaklaştım neden istemiyor çözmemi neden destek olmuyor soğudum diyor anlıyorum doktora gidelim diyorum onuda yapmıyor çok yoruldum kızlaar ....daha ne yapabilirim bilmiyoruum...:26:
teşekkür ederim bocus ben iki parmağı yapabilsemde hiçbir zaman başlarken çok rahat olamıyorum yanı bıraz zorlayınca oluyo eldivenıde mantar olayını duydukdan sonra kullanmaya basladım ama cıplak elle yapıcam herhalde bakalım bu ay kurtulmak istiyorum Allahın ıznıyle
canım eldivenle ben de yapamamıştım şimdi streçle yapıyorum.onun da hijyenik açıdan çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama şu an için en kolayı o geliyo bana hem çok ince olduğu için daha çok hissediyorum.sen de bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?