Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sevindim canım senin adına tebrikelr umarım bende yakında yazarım böyle :)

tebrik ederim canım Allah başka dert tasa vermesin inşallah.gözün aydın.darısı başımıza inşallah:)

tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inş

canımmmmmmmmm tebrik ederim çok sevindim :92: yaldızlı yazıyı cres yazıyo ben bilmiyomki nasıl yazıldığını

Arkadaşlar aranızda Haydar Dümen'in sihirli reçetesini deneyen var mı ?

sihirli reçete diye bişey yok canım. onlar tamamen para tuzağı, zaaflarımızı sömürüyorlar haksız kazanç sağlıyorlar bukadar yüksek fiyatlar hiçte normal değil ameliyat yapsa o para tutmaz be taş atıpta kolumu yoruluyo veriyo bi emla krem bide fıs fıs tamam. günah yaa günah :84:
sihirli değnek senin elinde tatlım azmin ve düzenli çalışmanla bu kabus BİTERRRRRRR

Son düzenleme:

tebrikler canım geçmiş olsun. adını yazarlar meraketme :)) adımı görmeyi bende sabırsızlıkla beklemiştim seni çok iyi anlıyorum. yazılmazsa ben yazarım dertetme :) daha narçiçeğinin adıda yazılacak oh oh maşallah başarılarımız yine üstüste geliyor

Son düzenleme:

bikaç kez inceledim ama fazla dokunamadım ama yine deniycem cnm çok teşekkürler inşallah başarırım...

bikaç kez inceledim ama fazla dokunamadım ama yine deniycem cnm çok teşekkürler inşallah başarırım...

sakın erteleme canım bir an önce başla ilk egzersizini yaptıktan sonra sen kendin hırs yapacaksın zaten...bizi haberdar et mutlaka....kendine güven başaracağım de biz yanındayız unutuma

hb saol cnm ewt artık hep bu siteyi takip etcem çoğunu okudum çünkü negüzel başarmışlar inşallah bizde başarırız burdakileri okudukça bende ümitlendim cesaret geldi yani hemen başlıycm egzersizlere çok saol cnm...

sakın erteleme canım bir an önce başla ilk egzersizini yaptıktan sonra sen kendin hırs yapacaksın zaten...bizi haberdar et mutlaka....kendine güven başaracağım de biz yanındayız unutuma

tamam hemen başlıycam çok teşekkürler yanımda olduğunuz için.. kimseye söleyemiyorum kimseyle konuşamıyordum iyki varsınızz çok saolun başarırsam hemen yazcam size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…