- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.621
Günaydın kızlar...
mrb bende emla kullanan biri olarak sana sölicem gercekten hissetmiyorsun ben normal şartta bir parmak sokamazken emla sürdüğümde nerdeyse üç parmağımı sokabiliyodum zaten benim kızlığımda emla sayesinde bozuldu ama henüz bende tam başarabilmiş değilim çünkü yarısından sonra emlada olsa yarısından sonra bi basınç ve darlık varmış gibi hissediyorum orda bırakıyorum biliyorum ki azcık gevşeme ile aşacam bu sorunu ama o anda istem dışı kasılmalar oluyor ve ben kendi kendimi kasmıyorum diyerek kandırıyprum neyse fazla uzatmim cnm ben deneyen biri olarak sana dicem bence erteleme emlayı kullan inş bu sorunu yenersin en kısa zamanda
venüstencim ben eş parmağı 2 boğumdayım birkaç gün böyle alışayım sonra iki parmağa geçicez inşallah:109:
ok bebişimmsjda düzeltme seçeneğini kaldırmışlar düzeltme yapamıyorum aynı msj tekrar alıntı yapmam lazım bi dahaki düzenlemede ekleyecem artık :78:walla onu bunu bilmem 21 gününüz kaldı 2011 e vajili girmeyin bir an önce bitirin şu işi aaaaaaa çok nazlandınız siz oklavayla kovalayacaz artık
hiç sorun değil canım ya ben sadece durumumu belirtmek istedim çünkü listede o kadar kişi var kimseden ses seda çıkmıyor.umarım tek sebepleri internetlerinin olmayışıdır.neee 21 gün mü:26:ah keşke kurtulsam o zamana kadar ama ben biraz yavaş ilerliyorum canım ya.tabi bu da bi anlık bişey hiç belli olmaz.bakalım inşallah dediğin gibi olur işin ucunda oklava da var napalım artık yapıcaz:109:
kızlar doktordan geldım ..hersye cok guzle mahsalalh mınık kalbımız atıyor ..kendımızde kocaman bı fasulye olmusuz bıle...sızınle paylasmak ıstedım ..darısı ısteyen herkezın basına olsun ıhslahh
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
merhaba bayanlar herkesee..
eş parmağıyla iki parmaktayım 4. gunum artık sabah denedık ve daha iyi rahatım içinde hareket edincede ama bir sorunum var sımdı söyle ıkı bogumu gecınce genjıs olan kısım varya orda zorlanıyorum ben yanı giriştee böyle bir ağırlık bi acı hisediyorum cok değil ama bu kendimi kasmama neden oluyor onun dışında rahatım normalmii oranın öyle olması sizce ??
eevt zevke odaklanmam gerekıyormus zaten ama olmuyor nedense hep görev bilinciyle yaşıyorum bunu aaşamdım..daha önce isteksiz bir insan değildim ama bu dönem böyle oldum hernedense hisedemiyorum hisetsem zaten düzelicek sanırımda..ay hem cok kolay hersye hem cok zor çözemiyorumcanım çok normal vücudumuzdaki en duyarlı kaslar vaji kasları zaten zevk vermeside o yüzden...şimdi tam o girişteki kaslar akardiyon kapı şeklinde ve içeriye giren parmağı yada p...s hemen kavrıyor egzersiz yaparak biz o kasların bi kısmını ezerek genişletiyoruz yavaş yavaş kaslarda bu duruma alışıyor ve ilk girişte hissettiğimiz karıncalanma hissi ortadan kayboluyor...aslında o anda hissetiğimiz acı değil gerilme gibi bir şey ama bilinçaltı onu acı olarak algılıyor ve hemen kasıyor kasmaya başladığımız anda zorlamış oluyoruz o zaman acı hissettiyoruz çünkü vaji kendini sıkıyor sende bişey itirmeye çalışıyosun :81anda dikkatini dağıt başka şeyler düşün yada eşin klitorise dokunsun zevke odaklan yavaş yavaş...ayyy çok açık oldu ama artık gizli saklı bişeyimiz kalmadı başka türlü nasıl anlatılırki bu durum :13:
eevt zevke odaklanmam gerekıyormus zaten ama olmuyor nedense hep görev bilinciyle yaşıyorum bunu aaşamdım..daha önce isteksiz bir insan değildim ama bu dönem böyle oldum hernedense hisedemiyorum hisetsem zaten düzelicek sanırımda..ay hem cok kolay hersye hem cok zor çözemiyorum
yawru kuşum sen eşli parmakta 2 parmak almışsın artık bunun yavaşı hızlısı kalmamış ben eş parmağını 1 parmak olarak yaptım ve dr gittik dr 2 parmak egzersiz yapın rahatsan p...s deneyin dedi biz eve gelir gelmez hiç parmak falan denemeden p...s deneyelim dedik olduda bitti maşallah yanisonrasında takıldığım zamanlar oldu tabiki çok mecburi aralar verdiğim için sık sık egzersiz yapmam gerekti o zamanla hep kendi 2 parmağımı üstte benim olduğum pozisyonda p....s gireceği gibi yani çiş yaparmış gibi yatakta dizlerinin üzerinde bacakların açık oluyorsunya o şekilde egzersiz yaptım tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm...
canım ama ama ben tek parmaktayım Allah mı söyletti neeşimin parmağına yeni geçtim 1-2 gün daha yapayım geçicem 2 parmağa.bi de dediğin pozisyonu deniyeyim bakalım zaten şekilden şekile giriyorum evde:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?