- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.721
ayyy inanmıyorummm
bu süper bi haber ve çok şaşırdımm
hamile olmanaaaBu ne hızz çok güzel yaaa
tebrik ederim canım hem vajiyi yenmiş olmana hemde hamiş olmana
rabbim en kısa zamanda bebegini de kucagına almayı nasip etsin inş
Darısıda bize olsun
Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslar dün gece en sonunda bende basardım !!!!!
Hala inanamıyorum ya - olduuuuuuuuu !!!!!
Lütfen lütfen biri benim adımı o parlayan harflerle yazsın !!!!!
Hep onun hayalini kurmustum cünkü !!!! Basardim ya !!!!
tebrık edıyorum seni cnm.mutlulugun yazılarına yansımış.darısı diğerlerinin başına.
bu arada benımde bir sorunum var sizlerle paylaşmak istıyorum düşünceleriniz benım ıcın çok onemli.ben yaklasık 4 aydır evlıyım.dugunden sonra esımle farklı sehırlerde iş dolayısıyla mecburen yaşamaya başladık.dugunden sonra cınsel ılişki adına hiç birşey yapamadık. yaklaşık 13 gün sonunda kızlık zarını zor bela bozmayı başardık ama hayatımda ben onun gıbi felaket bir acı hissetmedım tansiyonum falan dustu .yarım saat sonra bu kan kesıldı.sonra esımle ayrıldık o baska sehırde ben baska sehırde.1 ay sonra eşimle görüştüğümüzde cınsel ilişkiyi denedık ama acı oldu.ben agladım falan.eşim nereye sokacagını bıle bılmıyor tum yuk benım ustumdeymıs gıbı hıssettım.hep elımle kendım yerlestırdım.çok korkuyorum zaten.bıde onunla ugrastım.bu son gıdısımde yanına baya baya bı yaptık ama ben hıc zevk falan almadım bırazda acım oldu tabı .bıde bu ılıskıyı yasarken çok fazla idrar yapma istegı olusuyor bende dayanamıyorum yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz.ama çok az mıktarda ıdrar yapıyorum.bu acıdan falan ne zman kurtulacagız acaba.hep bölemi devam edecek.hem acı var hem zevk almıyorum hemde ıdrar yapasım gelıyor..ayrıca esımın altında olmanın dısında baska pozısyonlara gırmeye falanda cok korkuyorum
slm kızlar.. 10 gündür bakamadım nete.. kusura bakmayın.. rahatsızlandım azıcık.. peşine de regl..falan filan.. kulübü ekmem mümkün diil.. zira masaüstünde kısayol olarak duruyo :92:
reglim 2 gün önce bitti.. biz eşimle deniyoruz hep parmak egzersizlerini demiştim.. kendimi çok rahat hissediyorum artık.. hiçbir şekilde krem dahi kullanmıyorum ve sanki p..s giriyomuş gibi parmak girişi yapıyoruz.. artık emin olunca p..s e geçicez.. uzadı artık farkındayım
bu arada dün gece yine denedik parmak egz. ni ve bu sefer vajiye arkadan giriş denedik.. bu da iyimiş aslında.. ama p..s te nasıl yapılır bilmem. denemeyi düşünüyoruz belki bu gece..
eşim de artık dün gece " sen artık bakıyorum da parmak falan takmıyosun..lop diye giriyo walla.. alıştın bak.. süper dedi.." daha da moralim yerine geldi..
anlayış çok önemliymiş kızlar.. benim bu duruma gelmemde sizlerin payı çok fazla.. şimdi ben de bir vajili arkadaşıma destek olmaya çalışıyorum.. o da 4 yıllık ewli..
ben buralardayım ..öptüm hepinizi.
bu arada başaranları ve hamişleri takip edemedim ama hepsine en kocamanından TEBRİKLEEEERRR
slm kızlar.. 10 gündür bakamadım nete.. kusura bakmayın.. rahatsızlandım azıcık.. peşine de regl..falan filan.. kulübü ekmem mümkün diil.. zira masaüstünde kısayol olarak duruyo :92:
reglim 2 gün önce bitti.. biz eşimle deniyoruz hep parmak egzersizlerini demiştim.. kendimi çok rahat hissediyorum artık.. hiçbir şekilde krem dahi kullanmıyorum ve sanki p..s giriyomuş gibi parmak girişi yapıyoruz.. artık emin olunca p..s e geçicez.. uzadı artık farkındayım
bu arada dün gece yine denedik parmak egz. ni ve bu sefer vajiye arkadan giriş denedik.. bu da iyimiş aslında.. ama p..s te nasıl yapılır bilmem. denemeyi düşünüyoruz belki bu gece..
eşim de artık dün gece " sen artık bakıyorum da parmak falan takmıyosun..lop diye giriyo walla.. alıştın bak.. süper dedi.." daha da moralim yerine geldi..
anlayış çok önemliymiş kızlar.. benim bu duruma gelmemde sizlerin payı çok fazla.. şimdi ben de bir vajili arkadaşıma destek olmaya çalışıyorum.. o da 4 yıllık ewli..
bu arada başaranları ve hamişleri takip edemedim ama hepsine en kocamanından TEBRİKLEEEERRR
Egzersiz yapan/yapmaya çalışan arkadaşlar :
1- Gülcel
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Aylin06
5- Masalelif
6- Sera87 (2 parmak/5cm mum)
7- Kardelenima
8- Aydazeren
9- Hndckr (eş parmağı 2)
10- Filesta
11- Masumcat(2 parmak/eş)
12- Bus45
13- Pamukelma (2 parmak)
14- Nar1905
15- Polimer (2 parmak)
16- Dilber1983
17- Yagmur2010
18- Nilayy_84
19- İlayda_23
20- Obsess (1 parmak)
21- Canan1345
22- Sarısekerim86
23- Kuzeyyildizi79
24- Coolfresh
25- Burcum86
26- Metahayal
27- Unfaithful24
28- Hevalll
29- Deniz1987
30- Duman85
31- Sahara84
32- Vaveyla86
33- Hfz_kubra
34- Nill87
35- Naz8
36- Zezeze
37- Sadekahve
38- Zeytin96
39- 16450 (eş parmağı 2)
40- Vagi (2 parmak)
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Denizinkizi (eş parmağı 2)
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...
canım bişey sorcam vagine arkadan girişden parmak egzersizinimi bu şekil yapdınız bizde dün eşimin parmagıyla yapdık ve bir parmak tamamn girdi sonra eş iki parmak yapıcaz ve eşim şöyle bişey dedi
köpek duruşu pozisyonunda parmak egzersizi yapsak ve p..ns denemesinide bu şkil yapsak diye daha iyi olur bence dedi yanı busekil parmak egzersizi nasıl oluyo..
Tebrik ederim,canım...Senin müjdeli haberini bugün,yarın alırız..Bocuss arkadaşımın söylediği bir cümle hep aklımdaydı ve beni çok rahatlatmıştı.P.. parmaktan çok daha kolay.Parmak kemikli ama p.. etten ve vajiye göre şekil alıp kayıyor ve rahat ilerliyor demişti..Hakikatende öyleymiş...Güzel haberlerini bekliyoruz,canım.
canımcım boşalttım sorabilrsin
canım evet hala sorun var sanırım atamayacagım..ben adet oldum tamda sona gelmısken ve ılac aldım ona karar verememıstım bırde sana sorayım demıstım
benim durumum eş parmağı 1
ayyy inşallahh yaa.. walla başarıcamm bunu.. kafama koydum.. zaten eşim bile artık diyo.. sen bayaa bi rahatsın artık diye.. diyorum ya.. her şey anlayış ve morale bakıyo :87:
yok biz 2 aydır eşimin parmağıyla egzersiz yapıyoruz.. ben dokunamadım içinama inan onun parmağıyla egzersiz bana süper geldi.. ben sırt üstüyken denedik hep .. dün gece de ve reglimden önce de arkadan vaji ye giriş denedik parmak.. ben tam köpek pozisyonunda durmadım .. sadece eşim kolunun iç kısmıyla göbeğimden sardı sarmaladı beni.. popomun biraz havaya kalkması gerek tabi.. diğer parmağıyla da git gel yaptı sürekli.. hatta arkadaşlar yazmışlar.. bizde idrar yapma isteği oluşuyo diye.. bende de oluyo bu.. ama normaldir.. hafif bi baskı olduğu için sanki insanın ç.şi geliyomuş gibi oluyo.. önemli bişi diil yanii. altına falan kaçırmıyosun his sadece ... inan şu işin tek önemli noktası "önsewişme" ne kadar uzun olursa o kadar şartlar elverişli hale geliyo..
canım bir kaç gün bende eş 1 parmak yapıcam sonra 2 parmağa gecıcem ama egzersizleri bahsettiğim pozisyonda yapmaya calıscam p...s denemesinide o pozsiyonda deniycem çünkü arkam dönük şekilde parmak a alışırsam p..s denemesindede kendimi parmak giriyomus gibi hissederim daha faydalı olcagını düşünüyorum ama onun için bugun o pozısyonda egzersiz yapmam lazım artık kurtulalım bu ıllettende 2011 e guzel baslıyalım inş
Bu aşamaya kadar gelmişken kesin olacak...Foruma ilk girdiğimizde nasıldık,şimdi nasıl?Arada o kadar fark oluyorki insan inanamıyor,ben bunu yaşamıştım..Bu iş tamamdır artık,senin başardım yazmanı bekliyorum vallahi,canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?