Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım valla hamişlik için bişey yapmadım olacağını tahmin bile etmedim )ksmet böyleymiş diyorum darısı isteyen herkese inşalah

tebrikler canım allah başka dert vermesin tadını çıkar

canım şu "acı" kelimesini biz bu topicte kullanmamaya özen gösteriyoruz.sen ilk defa yazdığın için belki de farketmedin.bu kadar bastıra bastıra söylersen burdaki arkadaşlar daha da çok korkmaz mı sence?

slm kızlar.. 10 gündür bakamadım nete.. kusura bakmayın.. rahatsızlandım azıcık.. peşine de regl..falan filan.. kulübü ekmem mümkün diil.. zira masaüstünde kısayol olarak duruyo :92:

reglim 2 gün önce bitti.. biz eşimle deniyoruz hep parmak egzersizlerini demiştim.. kendimi çok rahat hissediyorum artık.. hiçbir şekilde krem dahi kullanmıyorum ve sanki p..s giriyomuş gibi parmak girişi yapıyoruz.. artık emin olunca p..s e geçicez.. uzadı artık farkındayım

bu arada dün gece yine denedik parmak egz. ni ve bu sefer vajiye arkadan giriş denedik.. bu da iyimiş aslında.. ama p..s te nasıl yapılır bilmem. denemeyi düşünüyoruz belki bu gece..

eşim de artık dün gece " sen artık bakıyorum da parmak falan takmıyosun..lop diye giriyo walla.. alıştın bak.. süper dedi.." daha da moralim yerine geldi..

anlayış çok önemliymiş kızlar.. benim bu duruma gelmemde sizlerin payı çok fazla.. şimdi ben de bir vajili arkadaşıma destek olmaya çalışıyorum.. o da 4 yıllık ewli..

ben buralardayım ..öptüm hepinizi.

bu arada başaranları ve hamişleri takip edemedim ama hepsine en kocamanından TEBRİKLEEEERRR

maşallah diyelim yakındır başarman 2011e vajisiz girin en kısa zamanda güzel haberini bekliyoruz bebişim...

canım bişey sorcam vagine arkadan girişden parmak egzersizinimi bu şekil yapdınız bizde dün eşimin parmagıyla yapdık ve bir parmak tamamn girdi sonra eş iki parmak yapıcaz ve eşim şöyle bişey dedi
köpek duruşu pozisyonunda parmak egzersizi yapsak ve p..ns denemesinide bu şkil yapsak diye daha iyi olur bence dedi yanı busekil parmak egzersizi nasıl oluyo..

canlar selam ..yeni başlayanlar,misafir olup foruma girmeye bile cesaret edemeyenlere yazıyorum bunları:
ben 2 yılı aşkın süredir evliyim ilk gece yapamadık yorgunum dedim korkuyorum dedim kaçtım şahane eşim de sesini çıkarmadı uyudu benimle...her gün denedik denediğimizi sandık ama benim bacaklarım kaskatıydı girmesi imkansızdı.b, gün biraz zorlmayla kırmızı geldi 3 ay sonraydı ben artık hallettik sandım ama öyle değilmiş.kadın doğum doktoruna gittim muayene etti bayılacağım sandım korkudan doktor jel verdi parmak egzersizi yap dedi ben kadına içimden bir sürü küfür ettim parmağımı sokabilsem zaten olur dedim..tabiki egzersiz falan yapmadım,hep internette araştırma yaptım hipnozla tedavi olmaya karar verdim aradım o zamanlar 4000 liraydı ulusoy eşime bahsedemedim çünkü o doktora gitmenin gereksiz olduğunu herşeyin elimde olduğunu düşündüğü için 4000 lira değil 4 lira bile vermezdi...o sevdadan da vazgeçtim..günler,aylar,yıllar geçti...ağlayarak,kendime olan güvenimi yitirerek...bu yıl allaha şükür foruma üye olmaya karar verdim daha doğrusub cesaret ettim aklıma gelen herşeyi yazdım buradaki dostlar hepsine sabırla cevap yazdı bıkmadan,yılmadan...egzersizlere başladım.önce tek parmak .tek parmakta iyidim.2 parmakta zorlandım ben de kendi imkanlarımla aparat yaptım.eldivene 2 parmak kalınlığında olacak şekilde pamuk doldurdum onla çalıştım şamdan mumu kullandım vee mutlu son emlasız kayganlaştırıcısız başardım hiç acı hissetmeden )

benim durumum eş parmağı 1

Tebrik ederim,canım...Senin müjdeli haberini bugün,yarın alırız..Bocuss arkadaşımın söylediği bir cümle hep aklımdaydı ve beni çok rahatlatmıştı.P.. parmaktan çok daha kolay.Parmak kemikli ama p.. etten ve vajiye göre şekil alıp kayıyor ve rahat ilerliyor demişti..Hakikatende öyleymiş...Güzel haberlerini bekliyoruz,canım.

yok biz 2 aydır eşimin parmağıyla egzersiz yapıyoruz.. ben dokunamadım için ama inan onun parmağıyla egzersiz bana süper geldi.. ben sırt üstüyken denedik hep .. dün gece de ve reglimden önce de arkadan vaji ye giriş denedik parmak.. ben tam köpek pozisyonunda durmadım .. sadece eşim kolunun iç kısmıyla göbeğimden sardı sarmaladı beni.. popomun biraz havaya kalkması gerek tabi.. diğer parmağıyla da git gel yaptı sürekli.. hatta arkadaşlar yazmışlar.. bizde idrar yapma isteği oluşuyo diye.. bende de oluyo bu.. ama normaldir.. hafif bi baskı olduğu için sanki insanın ç.şi geliyomuş gibi oluyo.. önemli bişi diil yanii. altına falan kaçırmıyosun his sadece ... inan şu işin tek önemli noktası "önsewişme" ne kadar uzun olursa o kadar şartlar elverişli hale geliyo..

ayyy inşallahh yaa.. walla başarıcamm bunu.. kafama koydum.. zaten eşim bile artık diyo.. sen bayaa bi rahatsın artık diye.. diyorum ya.. her şey anlayış ve morale bakıyo :87:

ayyy inşallahh yaa.. walla başarıcamm bunu.. kafama koydum.. zaten eşim bile artık diyo.. sen bayaa bi rahatsın artık diye.. diyorum ya.. her şey anlayış ve morale bakıyo :87:

Bu aşamaya kadar gelmişken kesin olacak...Foruma ilk girdiğimizde nasıldık,şimdi nasıl?Arada o kadar fark oluyorki insan inanamıyor,ben bunu yaşamıştım..Bu iş tamamdır artık,senin başardım yazmanı bekliyorum vallahi,canım...

canım bir kaç gün bende eş 1 parmak yapıcam sonra 2 parmağa gecıcem ama egzersizleri bahsettiğim pozisyonda yapmaya calıscam p...s denemesinide o pozsiyonda deniycem çünkü arkam dönük şekilde parmak a alışırsam p..s denemesindede kendimi parmak giriyomus gibi hissederim daha faydalı olcagını düşünüyorum ama onun için bugun o pozısyonda egzersiz yapmam lazım artık kurtulalım bu ıllettende 2011 e guzel baslıyalım inş

ewt nasıl kendini rahat hissediysan öyle yap.. herkeste farklı bu tabi..değişir yani.

"arkam dönük şekilde parmak a alışırsam p..s denemesindede kendimi parmak giriyomus gibi hissederim daha faydalı olcagını düşünüyorum" demişsin ya.. bu çok doğru .. ben ilk parmak denemesinde emla sürdürdüm eşime.. onla yaptık.. başka sefer denememizde de krem yanımızda değildi. ikimiz de erindik uzanmaya. dedim ki eşime: sen parmağınla sanki emla sürecekmişsin gibi içeri giriş yap. ve baktım ki oldu hem de git gel falan yaptık.. her şey kafada bitiyo.. emlasız yaptım ve o günden sonra da hiç krem kullanmadım.. demekki onsuz da oluyomuş hem de daha zewk weriyo.. anlıyosun en azından dolgunluk hissini.. senin , benim ve herkes için en hayırlısını diliyorum Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…