- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.741
selam arkadaşlar... nasıl gidiyor çalışmalar...var mı taze gelinler :)
hiç olmazmı bebişim narçiçeği başarmış hemde hamileymiş bu günde aisha2010 taze gelin oldu koşa koşa geliyor hatunlar 10 kişi var benim bu yakında başarmasını beklediğim sürprisler de olabilir
kızlaar başıma gelenleeer :)))) biliyosunuz dün moralim bozuktu eşim ilişki yaşama istemiyordu denemeye geçemiyorduk ne olduysa gece 3 te uyandım birden eşim bana bakıyor ...sonra ben birz dokunayım felan dedim ona bu seferde ne yapcaksan yap hadi diye bi ses...sanki onu taciz edicem oda bekliyor gibi ...kendimi tuhaf hisettim...tabi çekildim kenara .sonra tekrar seslendi dediki git p..no film izle sonra gel yanıma...Allahım 1 tane izledim 2 tane izledim izle izle yok bende heyecanlanma yok..daha önce biliyorsunuz kremsiz çalışıyodum izlerken ..yok heyecan duyamıyorum ..o yzudende egzerizde rahat yapamadım..düşündümki rahat egzersiz yaparım sonra yanına giderim deneriz..yok ters mi tepti nedir bu sefer ben takıldım:)))) bölee gecenin 3 pat diye deneyelim deyince afaladım herhalde ..anlıcanız olmadı ben hazır hisedemedim kendimi ..anlayışla karşıladı alahtan olsun dedi...zorlama kendini...Ya sinir oldum kendime uyuyamadım sabah 5 e kadar o kadar hazırdım peşinde koş koş adam istemiyor ..ay adam tamam dedi bu sefer bende tık yook ..Nolcak bölye bilmem. Dün hiç egzersiz yapmamıştım tabi birazda takmıştım kafaya herhalde osebepten heyecanımı kaybetiim...Bu Akşam egzersiz felan yapayım bakalım işallah ister denemek tekrar ...OOOF bir müjdeli haber veremedim sizlere kızlar yaaa ....Nolcak benim halim bilmem böyleee...
Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslar dün gece en sonunda bende basardım !!!!!
Hala inanamıyorum ya - olduuuuuuuuu !!!!!
Lütfen lütfen biri benim adımı o parlayan harflerle yazsın !!!!!
Hep onun hayalini kurmustum cünkü !!!! Basardim ya !!!!
tebrk edermmm:))
canım biraz cesur ol ucunda ölüm yok acı yok sadece zevk var o kadar korkunç birşey olsa herkes yapabilirmiydi bunları düşün birde bu adamlar bizleri bunca zaman çekmek zorunda değil inan onlarıda kendimizle birlikte hastaalığa sürüklüyoruz ...bizi seviyorlarki çekiyorlar bak bende 17 sene yapamadım artık asla yapamam böylede ölcem dedim..ama burayı buldu çok kısa sürede başardım en çok kocamın beni aldatmasından korktum beni bu gaza getirdi inan bana eğer ben yaptıysam sende yaparsın canım nolur sevindir artık bizi yapmadan önce emlayı bol sür anlamıycaksın bile girdiğini korkma sakın sormak istediğini sor canım başarılar...kızlaar başıma gelenleeer :)))) biliyosunuz dün moralim bozuktu eşim ilişki yaşama istemiyordu denemeye geçemiyorduk ne olduysa gece 3 te uyandım birden eşim bana bakıyor ...sonra ben birz dokunayım felan dedim ona bu seferde ne yapcaksan yap hadi diye bi ses...sanki onu taciz edicem oda bekliyor gibi ...kendimi tuhaf hisettim...tabi çekildim kenara .sonra tekrar seslendi dediki git p..no film izle sonra gel yanıma...Allahım 1 tane izledim 2 tane izledim izle izle yok bende heyecanlanma yok..daha önce biliyorsunuz kremsiz çalışıyodum izlerken ..yok heyecan duyamıyorum ..o yzudende egzerizde rahat yapamadım..düşündümki rahat egzersiz yaparım sonra yanına giderim deneriz..yok ters mi tepti nedir bu sefer ben takıldım:)))) bölee gecenin 3 pat diye deneyelim deyince afaladım herhalde ..anlıcanız olmadı ben hazır hisedemedim kendimi ..anlayışla karşıladı alahtan olsun dedi...zorlama kendini...Ya sinir oldum kendime uyuyamadım sabah 5 e kadar o kadar hazırdım peşinde koş koş adam istemiyor ..ay adam tamam dedi bu sefer bende tık yook ..Nolcak bölye bilmem. Dün hiç egzersiz yapmamıştım tabi birazda takmıştım kafaya herhalde osebepten heyecanımı kaybetiim...Bu Akşam egzersiz felan yapayım bakalım işallah ister denemek tekrar ...OOOF bir müjdeli haber veremedim sizlere kızlar yaaa ....Nolcak benim halim bilmem böyleee...
canım nolur biraz cesur ol..ucunda ölüm yok acı yok zevk var...eğer kötü birşey olsa herkes yapabilirmi eşinide normal karşıla kendimizle birlikte onlarıda hastalığa sürüklüyoruz iyiki bizi çekiyorlar...kızlaar başıma gelenleeer :)))) biliyosunuz dün moralim bozuktu eşim ilişki yaşama istemiyordu denemeye geçemiyorduk ne olduysa gece 3 te uyandım birden eşim bana bakıyor ...sonra ben birz dokunayım felan dedim ona bu seferde ne yapcaksan yap hadi diye bi ses...sanki onu taciz edicem oda bekliyor gibi ...kendimi tuhaf hisettim...tabi çekildim kenara .sonra tekrar seslendi dediki git p..no film izle sonra gel yanıma...Allahım 1 tane izledim 2 tane izledim izle izle yok bende heyecanlanma yok..daha önce biliyorsunuz kremsiz çalışıyodum izlerken ..yok heyecan duyamıyorum ..o yzudende egzerizde rahat yapamadım..düşündümki rahat egzersiz yaparım sonra yanına giderim deneriz..yok ters mi tepti nedir bu sefer ben takıldım:)))) bölee gecenin 3 pat diye deneyelim deyince afaladım herhalde ..anlıcanız olmadı ben hazır hisedemedim kendimi ..anlayışla karşıladı alahtan olsun dedi...zorlama kendini...Ya sinir oldum kendime uyuyamadım sabah 5 e kadar o kadar hazırdım peşinde koş koş adam istemiyor ..ay adam tamam dedi bu sefer bende tık yook ..Nolcak bölye bilmem. Dün hiç egzersiz yapmamıştım tabi birazda takmıştım kafaya herhalde osebepten heyecanımı kaybetiim...Bu Akşam egzersiz felan yapayım bakalım işallah ister denemek tekrar ...OOOF bir müjdeli haber veremedim sizlere kızlar yaaa ....Nolcak benim halim bilmem böyleee...
canım tebrikler çokkkk sevindim allah mutluluğunu daim etsin bak sonunda ölüm yokmuş dimi ...inşallah diğer arkadaşlarda başarırlar allah yardımcılar olsun tekrar tebrikler canım benım...
kızlaar başıma gelenleeer :)))) biliyosunuz dün moralim bozuktu eşim ilişki yaşama istemiyordu denemeye geçemiyorduk ne olduysa gece 3 te uyandım birden eşim bana bakıyor ...sonra ben birz dokunayım felan dedim ona bu seferde ne yapcaksan yap hadi diye bi ses...sanki onu taciz edicem oda bekliyor gibi ...kendimi tuhaf hisettim...tabi çekildim kenara .sonra tekrar seslendi dediki git p..no film izle sonra gel yanıma...Allahım 1 tane izledim 2 tane izledim izle izle yok bende heyecanlanma yok..daha önce biliyorsunuz kremsiz çalışıyodum izlerken ..yok heyecan duyamıyorum ..o yzudende egzerizde rahat yapamadım..düşündümki rahat egzersiz yaparım sonra yanına giderim deneriz..yok ters mi tepti nedir bu sefer ben takıldım:)))) bölee gecenin 3 pat diye deneyelim deyince afaladım herhalde ..anlıcanız olmadı ben hazır hisedemedim kendimi ..anlayışla karşıladı alahtan olsun dedi...zorlama kendini...Ya sinir oldum kendime uyuyamadım sabah 5 e kadar o kadar hazırdım peşinde koş koş adam istemiyor ..ay adam tamam dedi bu sefer bende tık yook ..Nolcak bölye bilmem. Dün hiç egzersiz yapmamıştım tabi birazda takmıştım kafaya herhalde osebepten heyecanımı kaybetiim...Bu Akşam egzersiz felan yapayım bakalım işallah ister denemek tekrar ...OOOF bir müjdeli haber veremedim sizlere kızlar yaaa ....Nolcak benim halim bilmem böyleee...
arkadaşlar bende de eş parmağıyla egzersizlere başladım eşimin 1parmağının 1. boğumunu rahatça alabiliyorum ve kremsiz yapıyoruz bunu hatta ben eşimin parmağının girdiğini anlamıyorum bile ama 2. boğuma geçince birden kapı duvar oluyor p...s denemeside yapıyoruz bu arada p...sinin başı giriyor ama gerisi her nedense gelmiyor ne öneririsiniz arkadaşalar?
tebrık edıyorum seni cnm.mutlulugun yazılarına yansımış.darısı diğerlerinin başına.
bu arada benımde bir sorunum var sizlerle paylaşmak istıyorum düşünceleriniz benım ıcın çok onemli.ben yaklasık 4 aydır evlıyım.dugunden sonra esımle farklı sehırlerde iş dolayısıyla mecburen yaşamaya başladık.dugunden sonra cınsel ılişki adına hiç birşey yapamadık. yaklaşık 13 gün sonunda kızlık zarını zor bela bozmayı başardık ama hayatımda ben onun gıbi felaket bir acı hissetmedım tansiyonum falan dustu .yarım saat sonra bu kan kesıldı.sonra esımle ayrıldık o baska sehırde ben baska sehırde.1 ay sonra eşimle görüştüğümüzde cınsel ilişkiyi denedık ama acı oldu.ben agladım falan.eşim nereye sokacagını bıle bılmıyor tum yuk benım ustumdeymıs gıbı hıssettım.hep elımle kendım yerlestırdım.çok korkuyorum zaten.bıde onunla ugrastım.bu son gıdısımde yanına baya baya bı yaptık ama ben hıc zevk falan almadım bırazda acım oldu tabı .bıde bu ılıskıyı yasarken çok fazla idrar yapma istegı olusuyor bende dayanamıyorum yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz.ama çok az mıktarda ıdrar yapıyorum.bu acıdan falan ne zman kurtulacagız acaba.hep bölemi devam edecek.hem acı var hem zevk almıyorum hemde ıdrar yapasım gelıyor..ayrıca esımın altında olmanın dısında baska pozısyonlara gırmeye falanda cok korkuyorum
bus45 cnm sen nekadarlık evlisinn?
bus45 cnm sen nekadarlık evlisinn?
11 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?