Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

21 gününüz var kızlar bak yenen 75 kişi hepimizin elinde oklavalar hazır sizi bekliyoruz lütfen artık içinizde biriktirdiğiniz korkuları sıkıntıları bir kenara bırakın sadece bu konuya odaklanın ve deyinki yeni bir yıl yeni bir ben lazım bana egsersizlerinize umutla yaklaşın kendinizi sevin güvenin lütfen hiç olmazsa yılın bu son zamanlarında kendinize hak ettiğiniz değeri verin hiç bir şeyin hiç kimsenin sizin morelinizi bozmasına izin vermeyin...hedefe kilitlenin...siz vajiyi yenemeyecek kadar aciz değilsiniz...tüm kadınlar bunu hiç egzersiz yapmadan kolaylıkla yapıyor bizlerin onlardan farkı yok sadece abuk sabuk hurafeleri fazla ciddiye almışız olayı abartmışız o kadar...hem biz daha şanslıyız alt yapıyı ezberledik hepimiz yawww nerde ne var vajinin dokusu nasıl aslında biz diğerlerinden 1-0 önde çıkıyoruz maça haberimiz yok

kızlaar başıma gelenleeer :)))) biliyosunuz dün moralim bozuktu eşim ilişki yaşama istemiyordu denemeye geçemiyorduk ne olduysa gece 3 te uyandım birden eşim bana bakıyor ...sonra ben birz dokunayım felan dedim ona bu seferde ne yapcaksan yap hadi diye bi ses...sanki onu taciz edicem oda bekliyor gibi ...kendimi tuhaf hisettim...tabi çekildim kenara .sonra tekrar seslendi dediki git p..no film izle sonra gel yanıma...Allahım 1 tane izledim 2 tane izledim izle izle yok bende heyecanlanma yok..daha önce biliyorsunuz kremsiz çalışıyodum izlerken ..yok heyecan duyamıyorum ..o yzudende egzerizde rahat yapamadım..düşündümki rahat egzersiz yaparım sonra yanına giderim deneriz..yok ters mi tepti nedir bu sefer ben takıldım:)))) bölee gecenin 3 pat diye deneyelim deyince afaladım herhalde ..anlıcanız olmadı ben hazır hisedemedim kendimi ..anlayışla karşıladı alahtan olsun dedi...zorlama kendini...Ya sinir oldum kendime uyuyamadım sabah 5 e kadar o kadar hazırdım peşinde koş koş adam istemiyor ..ay adam tamam dedi bu sefer bende tık yook ..Nolcak bölye bilmem. Dün hiç egzersiz yapmamıştım tabi birazda takmıştım kafaya herhalde osebepten heyecanımı kaybetiim...Bu Akşam egzersiz felan yapayım bakalım işallah ister denemek tekrar ...OOOF bir müjdeli haber veremedim sizlere kızlar yaaa ....Nolcak benim halim bilmem böyleee...

yıldız bu süreyi daha fazla uzatmamaya çalış. gördüğüm kadarıyla eşindeki isteksizlikler başgöstermiş bile kendini hazırla ve bitir şu işi artık...sen ki o kocaman aparatları alabiliyorsun yahu, pen.. onun yanında solda 0 kalır

canım biraz cesur ol ucunda ölüm yok acı yok sadece zevk var o kadar korkunç birşey olsa herkes yapabilirmiydi bunları düşün birde bu adamlar bizleri bunca zaman çekmek zorunda değil inan onlarıda kendimizle birlikte hastaalığa sürüklüyoruz ...bizi seviyorlarki çekiyorlar bak bende 17 sene yapamadım artık asla yapamam böylede ölcem dedim..ama burayı buldu çok kısa sürede başardım en çok kocamın beni aldatmasından korktum beni bu gaza getirdi inan bana eğer ben yaptıysam sende yaparsın canım nolur sevindir artık bizi yapmadan önce emlayı bol sür anlamıycaksın bile girdiğini korkma sakın sormak istediğini sor canım başarılar...

canım nolur biraz cesur ol..ucunda ölüm yok acı yok zevk var...eğer kötü birşey olsa herkes yapabilirmi eşinide normal karşıla kendimizle birlikte onlarıda hastalığa sürüklüyoruz iyiki bizi çekiyorlar...
bizi sevmeseler katlanmazlardı canım bak bende 17 bsene yapamadım burayı bulunca başardım ...en çok eşimin beni aldatmasından korkuyordum bu beni gaza getirdi sende yapabikirsin inan ben yaptıysam sende yaparsın emlayı bol bol sür hiçç anlamıyorsun bile o zaman ..bizide kendinide eşinide sevindir artık cesaret korkma canım başarılar sormak istediğini sorabilirsin ....

canım tebrikler çokkkk sevindim allah mutluluğunu daim etsin bak sonunda ölüm yokmuş dimi ...inşallah diğer arkadaşlarda başarırlar allah yardımcılar olsun tekrar tebrikler canım benım...

aaa bak eşin de geri dönüş yaptı.. o sana naz yapıyor güzelim :)) afra tafra.. neyse aranızın düzeldiğine sevindim ..
ben sana ne dedim her an hazır olman lazım..
o yüzden beynine devamlı venüstenin dediği gibi herkes yapıyor ben de yapabilirim,yine aypar gibi ucunda zevk var ölüm yok diye telkinler yapman lazım..
eşini kaybetmek istemiyorsan bunları yapmalısın.. eşin de belli ki çok üzgün ki afralı tafralı onun bu geri dönüşünü kaçırma..
girdiğine inanamayacaksın..elinle yoklaman gerekecek hiç acı yokk..ağrı yok sızı yok..
hadi allah yaardımcın olsun.. hadi bu haftasonu bitir işi..

arkadaşlar bende de eş parmağıyla egzersizlere başladım eşimin 1parmağının 1. boğumunu rahatça alabiliyorum ve kremsiz yapıyoruz bunu hatta ben eşimin parmağının girdiğini anlamıyorum bile ama 2. boğuma geçince birden kapı duvar oluyor p...s denemeside yapıyoruz bu arada p...sinin başı giriyor ama gerisi her nedense gelmiyor ne öneririsiniz arkadaşalar?

ay siz ne hoşsunuz öyle ya.eşin bal gibi de naz yapıyomuş valla ben de nasıl kızmıştım halbuki:26:tamam seksi bişeyler giy,dikkatini çek falan dedi arkadaşlar ama sen naptıysan artık adam gecenin bi yarısı kalkmış seni izliyomuşçok büyük bi ilerleme var eşinde.olucak bu iş olucak belli oldu.gecenin bi yarısı kalktığın için yapamamışsındır tabi.sen bütün gün bekle bekle sonra gecenin bi yarısı hadi yapalım de.afallaman çok normal.panik yapmışsındır sen de beklemediğin bi anda olunca.çok az kaldı canım başarıcaksın eminim bugün yarın biter bu iş.

canım biz de parmak egsersizi yapıyoruz eşimle.benim de öyle olmuştu sanki duvar varmış gibi.sonra aşağı yukarı deneyelim dedik.eşim parmağını yukarı doğru ittirmesiyle gitmesi bir oldu.eşimin parmağını yutuverdi yani:90 duvar dediğimiz yere gelince eğik bi şekilde yukarı doğru yönlendirin parmağı o zaman giriveriyo.bi de böyle deneyin bakalım benim o şekilde oldu.

ilk önce bunu yenmiş olman çok güzel bişi seni tebrik ederim canım
ilk hetapta bu acıyı hissetmen çok normal istemsiz olarak kendini kasıyorsundur
zamanla geçecektir hiç merak etme kayganlaştırıcı filanda sürebilirsin

tebrikler canım
darısı tüm vajililerin başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…