Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence hiç deneme değmez...
Emla ile egzersize başla inan bana daha yararlı...
Ben Haydar Dümen'in vajinin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim doğrusu...
Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?

Ben onun sihirli reçetesiyle yaptım ve acısız...

denemek isteyen denesin...

canım tebriklerrr....
çok sevindimm darısı hepimizin başınaa

Çok çaresizim hungur hungur ağlıorum kendımı bır hiçmışım gıbı hıssedıorum başarısız olunca o an sankı eşim benden tıksenıyorrr

canımmmm bi sakin ol neden öle diyorsun hiç öle şey olur mu
bu şekilde egzersizlerini yapamazsın kendine güvenmelisin neden olmasın
hepimiz umutsuz vakaydık çok çaresizdik ama egzersiz yaparak yendik sende yeneceksin kurtuluşu yok canını hiç sıkma eşin neden senden tiksinsin aksine seni çok sewiyor ki sana destek oluyor bu konuda sana baskı yapmıyor hiç öle deme
bi rahatla önce sonra da egzersizlerine sakin bi kafayla başlamalısın olacak başaracaksın

Çok çaresizim hungur hungur ağlıorum kendımı bır hiçmışım gıbı hıssedıorum başarısız olunca o an sankı eşim benden tıksenıyorrr

Canım benim yaa..Lütfen moralini bozma..Seni çok iyi anlıyorum,hepimiz aynı şeyleri yaşadık..Kendine güven,egzersizleri yaptıkça başarı olacak...Sakın ama canını sıkma,arkadaşım.
Emin ol,başardıktan sonra bunların hepsini unutacaksın..

Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım olucaaak..lütfen yardımcı olun eşimle deneme yaptık bu akşam olmuyoooor itiriyor itiriyor girmiyooor ..nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum yaa..tam eşim ikna oldu uzun zamandır biliyosunuz onun soğuklugu ile ugraşıyorum ilk defa kabul etti beni bekledi egzersiz yaptım önce git geller yaptım ..çok iyidi ..sonra eşimle deniyeyim dedim yoook olmadıııı napıcam yaa nasıl başarıcam bir akıl verin ...çok kokruyorum eşimi tekrar kaybedicem diye hazır yumuşamışken başarmalıyım artık....Tabi güzel bir gelişme daha olduuu parmagını denedi yavaş yavaş ve oldu hisetmedim ilk defa izin verdim eşime biliyosunuz güven problemim vardı....Sonra egzersiz aletimle yaptım karşısında git geller yaparken ona teslim ettim aleti yavaş yavaş sonra o gitgeller yaptı bu kokrumuda yendiiim çok şükür izin verdim sonunda...ama gel gelelim p...s olmuyoooor...yarın gene deniycez ve nasıl yapıcamı bilemiyorum....Egzersizlerimi zaten yapıyorum rahat karşısındada yapıyorum ama p...s hiç ilerlemiyor tosluyor resmennnn...

canım bi kere vajiye kayganlaştırıcı sürdün mü
ikincisi bak bence egzersizlerini önce bi yap p...kalınlıgına gelecek şekilde aparatlarla çalış sonra p..denemesi yap
p..de acele edersen birde eşinle bu konuda sıkıntı yaşıyorsun o anki heyecanla panikle olmaya bilir egzersizde son aşaman neydi canım

canım lütfen çaresiz olma bak bende boğuşuyorum yıllar geçti neler neler yaşadım ama pes etmek istemiyorum savaş veriyorum vajinin kazanmasına izin verme lütfeeen başarıcaz ...üzüntülerini yaşadıklarını silip yeniden başla yeniden başla pes etmeee ben böyle ayakta kalmaya çalışıyorum 8 senedir sonuna geldim ama p...s olmuyor bir türlü şaşırdım kaldım bende napıcamı bilemiyorum...eger başaramassam ayrılık görünüyor son şansımmmm...Eşinin senden tiksindigini düşünme sakın benim eşim bunları yüzüme söledigi halde ben gene pes etmedim ve yumuşadı iki gündür deneme yapmaya ikna oldu gayret edelim pes etmeyeliim lütfeeen....

En son hangi boy aparattaydın,canım?

helpless ciğim..anlatayım kayganlaştırıcı sürmedim oda bir neden olabilir sadece kremle egzersiz yapmıştım.. bephantenle (olmadı gleit gelen diye jele çalışıyodum eskiden ondan alırım)..elimde dilatöre benzer alet var plastikten onunla egzeriz yapıyorum gayet te rahattım..ama eşimin p...s den en olarak 5 cm daha dar..diyorumki yarın o aletin etrafını genişletsemde öyle çalışsaam..koltugun ucuna oturdum bacaklarımı açtım itirdik olmadı..sonra sırt üstü uzandım bacakalrımı açtım egzersizleri öyle yapıyorum çünkü öle üstüme geldi itirdi gene olmadı.. öyle ititriyoki sanki duvar oluverdi birden anlaamdım gitti..e aleti yaptım sonra oldu eşime teslim ettim git gel yaptı..p...s neden girmiyor anlamadım ..yani kesin sıkıyorum kendimi farkında diilim..nasıl gevşiycem bilmem...

doğu bölgesindeyiz şuan görev icabı eşime mektup yazdım sabaha karşı aıilemin yanına istanbula gidicem orda haydar dümene gidicem karar verdim çok bu acıyı bır gun yaşayamıcam çok hassa bır yyapım var kendıme bısey yapmaktan korkuyorum eşim bu gece çok kızdı nefret dolu bakdı kapıyı çıarptı odaya gitti uyumaya

bak tatlımm....
önceliklee bol kayganlaştırıcını sür krem degil yag krem hemen emildigi için sıkıntı yaratıyo tmm mıı
ikincisi kesinlikle aparatını kalınlaştır p..kalınlıgında olsun ve egzersizlere başlarken en ince aparatından en kalın olanına kadar her birini bir kaç kez dene bu süre zarfında eşinle p... denemesi yapma kendini iyice hazırla en az bi kaç gün bu şekilde çalışmalısın ve egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsan p..denemesinide öle yap
ve sakin olun tmm mı yavaşca acele etmeden ve derin nefes alıp vererek ve ıkınarak p..yi ittir bu aradada kayganlaştırıcını sürmeyi unutma bu çok önemli
sen bi egzersizleri yap bakalım hazır olunca p...aşamasına gelince yine yazarız hatırlatmak amaçlı
hiç ümitsiz olmayın bak göreceksin çok kısa zamanda yeneceksiniz sadece sabır ve birazcıkta
güvenle olacaktır

ahh canım yaaa hepimiz aynıydık ve aynıyız inan bak
şimdi sana bu söylediklerimiz çok anlamsız gelebilir
inan çok kötüydük hepimizin canı çok kıymetliydi kimi zarı yırticam diye kimi kan gelcek diye kimi canım yanacak die korktu başkalarını korkuttu hepimiz gerildik ama inan şu egzersiz dedigimiz şeyler var ya ne zara nede canımıza zarar verdi kan bile gelmedi sadece biraz kendimize güvenmemiz gerek sen bugün dra gidersin sorun degil ama bunu kendi içinde halledebilecekmisin sen kendine güvenmeden bunu başarabilecekmisin haydar dümen bana cazip gelmio
bak bi şu egzersizleri denemeye çalış en başta bunu kendin için yap eşin için degil
bak sakın yanlış anlama söylediklerim ters anlaşılmasın seni çok hemde çok iyi anlıyorum sen bunu başarabilecek kapasiteye sahip birisin bunu sen başarabilirsin istersen tkr egzersizleri düşün bi
haa yok illa haydar dümen diosann rabbim yardımcın olsun bizide sonuçtan haberdar et

teşekkürler helpless ciğim..dediğin gibi yapıcam..acele ediyorum biraz başarmak için o yuzden panikliyorum sanırım 3 gün sonra yurt dışına gidicem 20 gün yokum eşimden ayrıyım yani o yuzden başarmak istedim üstelik adetimi geciktirici hap yutuyorum bide başarırım belki diye onu bile durdurdum:)) sanırım telaşe yapıyorum o yuzden çok ..Dediğin gibi önce kayganlıştırıcımı alayım sonra aleti p..s boyutuna getireyim öle çalışayım olmadı dönünce devam ederiz ..umarım beni bekler eşim başaramıycamı düşünüyodu ve ayrılmak sitediğni sölemişti zor vazgeçirdik..ŞİMdi bu akşam gene p..s olmadı ya korkuyorum başaramıycamı düşünücek diyee...elimden geldiği kadar pes etmeden çalışmaya devam edicem bakalım muhakkak pes edecektir bu vaji ....

kesinlikleee pes edecek vaji ne ki yaaaa halt etmiş o
bak 20 gün yokum diyorsun gittigin yerde ortam müsaitse kesinlikle egzersiz yap bu süre çok uzun ve sana fazlasıyla yeter kesinlikle egzersizlerine dewam et gelince bu iş bitecek bitmezse ben de help degilim
ayrıca eşine karşı güçlü ol ben yenecegim göreceksin de sen umutsuz olursan oda umutsuz olur kötü şeyler düşünür allah korusun pozitif ol yüzün gülsün
haberdar et mutlaka gelişmelerden meraktan çatlarımm :79:

canım benim bak ben doktora gittim milyar parada döktüm..ama aynı şeleri yapıyorum burdaki arakdaşlarla egzersiz yapıyorum gene..sadece parmakla değil dilatöre benzer aletlerle ..tabiki sen bilirsin gene kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama onca para vereceğimize düzenli egzersiz yapsak baya yol almış oluyoruz..ben 2 haftadır deli gibi egzersiz yapıyorum ve çok ilerledim...bundan önceki yılarda egzersiz yapıyordum sonra pes edip bırakıyordum..bu bırakış baya bir uzun sürüyordu...sonra tekrar başlıyordum bidaha bırakıyorduum..Doktora gitmeye karar verdim sonra baktım kendim yapamıycam desteksiz doktorda sihirli bişey var sandım ama baktımki oda egzersiz verdii:))) sonra haydeee başa dön egzersize devaaam...anlıycan egzersizden geçiyor başarmanın yolu beynimize işliyoruz yavaş yavaş oranın ne kadar müsait bir yer oldugunu...

Helplesse katılıyorum canım..Bencede Cised drlarının önerdiği yöntem egzersizlerdir,arayıp sormuştum..Tabi senin kendi tercihin ama önce egzersizler derim bende.Haydar Dümenin reçetesinide forumda paylaşmıştı arkadaşlar..Eğer denemeyi çok istiyorsan google a (kadınlar kulübü haydar dümen reçetesi) yaz,bu forumdaki o sayfa çıkıyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…