- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.761
Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?Bence hiç deneme değmez...
Emla ile egzersize başla inan bana daha yararlı...
Ben Haydar Dümen'in vajinin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim doğrusu...
yazcam yazcam az kaldı.. altın harflerle yazdırcam
Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslar dün gece en sonunda bende basardım !!!!!
Hala inanamıyorum ya - olduuuuuuuuu !!!!!
Lütfen lütfen biri benim adımı o parlayan harflerle yazsın !!!!!
Hep onun hayalini kurmustum cünkü !!!! Basardim ya !!!!
Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?
Ben onun sihirli reçetesiyle yaptım ve acısız...
denemek isteyen denesin...
Çok çaresizim hungur hungur ağlıorum kendımı bır hiçmışım gıbı hıssedıorum başarısız olunca o an sankı eşim benden tıksenıyorrr
Çok çaresizim hungur hungur ağlıorum kendımı bır hiçmışım gıbı hıssedıorum başarısız olunca o an sankı eşim benden tıksenıyorrr
Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım olucaaak..lütfen yardımcı olun eşimle deneme yaptık bu akşam olmuyoooor itiriyor itiriyor girmiyooor ..nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum yaa..tam eşim ikna oldu uzun zamandır biliyosunuz onun soğuklugu ile ugraşıyorum ilk defa kabul etti beni bekledi egzersiz yaptım önce git geller yaptım ..çok iyidi ..sonra eşimle deniyeyim dedim yoook olmadıııı napıcam yaa nasıl başarıcam bir akıl verin ...çok kokruyorum eşimi tekrar kaybedicem diye hazır yumuşamışken başarmalıyım artık....Tabi güzel bir gelişme daha olduuu parmagını denedi yavaş yavaş ve oldu hisetmedim ilk defa izin verdim eşime biliyosunuz güven problemim vardı....Sonra egzersiz aletimle yaptım karşısında git geller yaparken ona teslim ettim aleti yavaş yavaş sonra o gitgeller yaptı bu kokrumuda yendiiim çok şükür izin verdim sonunda...ama gel gelelim p...s olmuyoooor...yarın gene deniycez ve nasıl yapıcamı bilemiyorum....Egzersizlerimi zaten yapıyorum rahat karşısındada yapıyorum ama p...s hiç ilerlemiyor tosluyor resmennnn...
Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım olucaaak..lütfen yardımcı olun eşimle deneme yaptık bu akşam olmuyoooor itiriyor itiriyor girmiyooor ..nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum yaa..tam eşim ikna oldu uzun zamandır biliyosunuz onun soğuklugu ile ugraşıyorum ilk defa kabul etti beni bekledi egzersiz yaptım önce git geller yaptım ..çok iyidi ..sonra eşimle deniyeyim dedim yoook olmadıııı napıcam yaa nasıl başarıcam bir akıl verin ...çok kokruyorum eşimi tekrar kaybedicem diye hazır yumuşamışken başarmalıyım artık....Tabi güzel bir gelişme daha olduuu parmagını denedi yavaş yavaş ve oldu hisetmedim ilk defa izin verdim eşime biliyosunuz güven problemim vardı....Sonra egzersiz aletimle yaptım karşısında git geller yaparken ona teslim ettim aleti yavaş yavaş sonra o gitgeller yaptı bu kokrumuda yendiiim çok şükür izin verdim sonunda...ama gel gelelim p...s olmuyoooor...yarın gene deniycez ve nasıl yapıcamı bilemiyorum....Egzersizlerimi zaten yapıyorum rahat karşısındada yapıyorum ama p...s hiç ilerlemiyor tosluyor resmennnn...
helpless ciğim..anlatayım kayganlaştırıcı sürmedim oda bir neden olabilir sadece kremle egzersiz yapmıştım.. bephantenle (olmadı gleit gelen diye jele çalışıyodum eskiden ondan alırım)..elimde dilatöre benzer alet var plastikten onunla egzeriz yapıyorum gayet te rahattım..ama eşimin p...s den en olarak 5 cm daha dar..diyorumki yarın o aletin etrafını genişletsemde öyle çalışsaam..koltugun ucuna oturdum bacaklarımı açtım itirdik olmadı..sonra sırt üstü uzandım bacakalrımı açtım egzersizleri öyle yapıyorum çünkü öle üstüme geldi itirdi gene olmadı.. öyle ititriyoki sanki duvar oluverdi birden anlaamdım gitti..e aleti yaptım sonra oldu eşime teslim ettim git gel yaptı..p...s neden girmiyor anlamadım ..yani kesin sıkıyorum kendimi farkında diilim..nasıl gevşiycem bilmem...
doğu bölgesindeyiz şuan görev icabı eşime mektup yazdım sabaha karşı aıilemin yanına istanbula gidicem orda haydar dümene gidicem karar verdim çok bu acıyı bır gun yaşayamıcam çok hassa bır yyapım var kendıme bısey yapmaktan korkuyorum eşim bu gece çok kızdı nefret dolu bakdı kapıyı çıarptı odaya gitti uyumaya
ahh canım yaaa hepimiz aynıydık ve aynıyız inan bak
şimdi sana bu söylediklerimiz çok anlamsız gelebilir
inan çok kötüydük hepimizin canı çok kıymetliydi kimi zarı yırticam diye kimi kan gelcek diye kimi canım yanacak die korktu başkalarını korkuttu hepimiz gerildik ama inan şu egzersiz dedigimiz şeyler var ya ne zara nede canımıza zarar verdi kan bile gelmedi sadece biraz kendimize güvenmemiz gerek sen bugün dra gidersin sorun degil ama bunu kendi içinde halledebilecekmisin sen kendine güvenmeden bunu başarabilecekmisin haydar dümen bana cazip gelmio
bak bi şu egzersizleri denemeye çalış en başta bunu kendin için yap eşin için degil
bak sakın yanlış anlama söylediklerim ters anlaşılmasın seni çok hemde çok iyi anlıyorum sen bunu başarabilecek kapasiteye sahip birisin bunu sen başarabilirsin istersen tkr egzersizleri düşün bi
haa yok illa haydar dümen diosann rabbim yardımcın olsun bizide sonuçtan haberdar et
ben ilk gecemde oldu kızlığımda bozuldu daha sonra köpek pozisyonu ve diğer pozisyonlardada oldu içimde çok durmasına izin veremedim çünku farklı pozisyonlarda dehşet acıyor benım ılk gece çok acılı olduğu için bu korku oluştu bende farklı pozisyondada olması müdahele edip kasamıyor ınsan o yyuzden oluyor ama artık denemıyorum bıle çok acı verıyor ılışkıden saymıyorum bıle ben çığlık lar atıorum kaç yıllık kadınlar bıle farklı pozisyonda acıdığını söylüyor ki benımki daha alışmadan olmuyor bende artık klasık pozisyonda yanı mısyoner pozisyonda dennıorum ama gırmıo kendı kasıorum elımde olmadan hemdee olmuyor her başarısızlıkta eşim çok sınırlenıyor sonradan kendıne gelsede o anki siniri benım psikolajımı cok etkiliyor bu gecede bana nefretle bakdı zorladı benı nerdeyse zorla yapıcak herseyden çok sıkıldım ben bunu kendım aşamıycam arkadaşımm haydar dümenede guvenmem bır akrabam bu sorunu 3 yıl aşamamışdı hemde onun ılk gecesi bıle olmamışdı bır gunde haydar dümen çözdü yeterkı çözülsün para umrumda bıle değilllll anlıyormusun arkadaşım
teşekkürler helpless ciğim..dediğin gibi yapıcam..acele ediyorum biraz başarmak için o yuzden panikliyorum sanırım 3 gün sonra yurt dışına gidicem 20 gün yokum eşimden ayrıyım yani o yuzden başarmak istedim üstelik adetimi geciktirici hap yutuyorum bide başarırım belki diye onu bile durdurdum:)) sanırım telaşe yapıyorum o yuzden çok ..Dediğin gibi önce kayganlıştırıcımı alayım sonra aleti p..s boyutuna getireyim öle çalışayım olmadı dönünce devam ederiz ..umarım beni bekler eşim başaramıycamı düşünüyodu ve ayrılmak sitediğni sölemişti zor vazgeçirdik..ŞİMdi bu akşam gene p..s olmadı ya korkuyorum başaramıycamı düşünücek diyee...elimden geldiği kadar pes etmeden çalışmaya devam edicem bakalım muhakkak pes edecektir bu vaji ....
doğu bölgesindeyiz şuan görev icabı eşime mektup yazdım sabaha karşı aıilemin yanına istanbula gidicem orda haydar dümene gidicem karar verdim çok bu acıyı bır gun yaşayamıcam çok hassa bır yyapım var kendıme bısey yapmaktan korkuyorum eşim bu gece çok kızdı nefret dolu bakdı kapıyı çıarptı odaya gitti uyumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?