- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.781
ahh canım yaaa hepimiz aynıydık ve aynıyız inan bak
şimdi sana bu söylediklerimiz çok anlamsız gelebilir
inan çok kötüydük hepimizin canı çok kıymetliydi kimi zarı yırticam diye kimi kan gelcek diye kimi canım yanacak die korktu başkalarını korkuttu hepimiz gerildik ama inan şu egzersiz dedigimiz şeyler var ya ne zara nede canımıza zarar verdi kan bile gelmedi sadece biraz kendimize güvenmemiz gerek sen bugün dra gidersin sorun degil ama bunu kendi içinde halledebilecekmisin sen kendine güvenmeden bunu başarabilecekmisin haydar dümen bana cazip gelmio
bak bi şu egzersizleri denemeye çalış en başta bunu kendin için yap eşin için degil
bak sakın yanlış anlama söylediklerim ters anlaşılmasın seni çok hemde çok iyi anlıyorum sen bunu başarabilecek kapasiteye sahip birisin bunu sen başarabilirsin istersen tkr egzersizleri düşün bi
haa yok illa haydar dümen diosann rabbim yardımcın olsun bizide sonuçtan haberdar et
ben ilk gecemde oldu kızlığımda bozuldu daha sonra köpek pozisyonu ve diğer pozisyonlardada oldu içimde çok durmasına izin veremedim çünku farklı pozisyonlarda dehşet acıyor benım ılk gece çok acılı olduğu için bu korku oluştu bende farklı pozisyondada olması müdahele edip kasamıyor ınsan o yyuzden oluyor ama artık denemıyorum bıle çok acı verıyor ılışkıden saymıyorum bıle ben çığlık lar atıorum kaç yıllık kadınlar bıle farklı pozisyonda acıdığını söylüyor ki benımki daha alışmadan olmuyor bende artık klasık pozisyonda yanı mısyoner pozisyonda dennıorum ama gırmıo kendı kasıorum elımde olmadan hemdee olmuyor her başarısızlıkta eşim çok sınırlenıyor sonradan kendıne gelsede o anki siniri benım psikolajımı cok etkiliyor bu gecede bana nefretle bakdı zorladı benı nerdeyse zorla yapıcak herseyden çok sıkıldım ben bunu kendım aşamıycam arkadaşımm haydar dümenede guvenmem bır akrabam bu sorunu 3 yıl aşamamışdı hemde onun ılk gecesi bıle olmamışdı bır gunde haydar dümen çözdü yeterkı çözülsün para umrumda bıle değilllll anlıyormusun arkadaşım
canımmmm ne güzel işte en zor kısmını yapmışsın
peki bişi sorcam haydar dümen ilk kısmıyla ilgileniyo sonraki kısımlada mı ilgileniyomuş sen ewe gelince hemen eşinle yapabilecekmiymişsin bunu bi araştır bencee çogu insan zaten ilk aşamadan korkuyo onu halledince gerisi zamanla oluyoo seninki tam tersi bi durum
şimdi sen ilişki yaşayamıyorsun sür kayganlaştırıcını ben yeneli 6 ay olcak hala acıyooo bu hemen geçmez ki ben acımıyo diyenden şüphe ediyom valla :44:
birazcık psikolojik kendine dokunabiliyorsan yada olmuyorsa sende aparatlarla deneyerek kasmanı engelleyebilirsin sonra p..denesen yine mi aynısı olur acaba bi dene istersen bide ilişki esnasında kayganlaştırıcı sür yoksa gerçekten zor oluyooo
canım yaaaa inş atlatırsın biraz sakin kafayla düşün hemen karar verme eşinin yaptıkları moralini bozmasın
HELPLESS CİĞİM malesef orda egzersiz yapma imkanım biraz zor ..ama başa dönücemi sanmıyorum ya beynime baya bir kabul etirdim vajinin müsait oldugunu.sadece p..si kabul etiremiyorum oda olcak işallah yakında..:)
peki bişi sorcam haydar dümen ilk kısmıyla ilgileniyo sonraki kısımlada mı ilgileniyomuş sen ewe gelince hemen eşinle yapabilecekmiymişsin bunu bi araştır bencee çogu insan zaten ilk aşamadan korkuyo onu halledince gerisi zamanla oluyoo seninki tam tersi bi durum
şimdi sen ilişki yaşayamıyorsun sür kayganlaştırıcını ben yeneli 6 ay olcak hala acıyooo bu hemen geçmez ki ben acımıyo diyenden şüphe ediyom valla :44:
birazcık psikolojik kendine dokunabiliyorsan yada olmuyorsa sende aparatlarla deneyerek kasmanı engelleyebilirsin sonra p..denesen yine mi aynısı olur acaba bi dene istersen bide ilişki esnasında kayganlaştırıcı sür yoksa gerçekten zor oluyooo
canım yaaaa inş atlatırsın biraz sakin kafayla düşün hemen karar verme eşinin yaptıkları moralini bozmasın
zeynepciim Haydar dümenin reçetesi çıkıyor zaten internette bir sürü haplar kas gevşeticiler felan istersen al bir dene belki sana faydası olur ..Yada o adamdan çözen arakdaşın versin bilgileri illa gitmen gerekiyormu acaba hepless ,n dediği gibi bir araştır sonra gene hayal kırıklığı yaşamanı istemeyiz.. bende çok çaresiz kaldım ..hipnoterapiler aldım ,doktora gittim ama çözüm olmadı hayal kırıklıgı yaşadım ....
benımkı yarı vajinismusa giriyormuş arkadaşımm ilk gecem çok acılı geçdi sonra doktora gıdmısdım kendımı kasıyorum dıyee sonra muayene oldum doktor vajınısmus değilsın demısdı bılmem kaç çapında kızlığın gıtmıs az kalmıs dedi ilk gecem çok acımısdı kanda geldı daha sonra bakdık olmuyor klasık pozsıy onda ılk gece oysa nede rahattım o acıdan sonra bılınçaltımda bır çatışma oldu korkuların nedeni bılıncaltındakı çatışmalardan kaynaklıyor zten daha sonra bakdık bacaklarımı acınca kasıyorum sonra farklı pozisyonda dene dıye ablamın bır tavsıyesı oldu bızde denedık kızlığım kalan kucuk kısmıda öle gıttı sonra en az 5 6 kez farklı pozisyonda gırdık her seferındede jel kullandık doktor vermısdı emlada kullandım ama doktor onun faydası yok bırak demısdı son dönemlerdede köpek pozisyonunu denedık ıkı üç kez o pozisyonda gırdı ama ben çığlık çığlık çok acıdı kadınlar bıle farklı pozisyonu pek tercıh etmıyormus acıyor dıye benımkı daha alışmadan böyle acılar yaşadım üst üste sonrada karar verdım klasık pozisyonda olucak ya olucak ya olucak dedimm ama olmuyorr rr eşimm çok ıyı bır ınsan ama oda bır erkek netıcede o acılı ilişkide bıle oldu dıye mutlu olmusduk ama sımdı bana çok kızıyor başarısızlıklarda haydar dümenın sekreterıylede görüşdüm adam kesın çözüyor cunku akrabam gıttı 3 yıl bır kez bıle ılışkı olamayan bacağını açamayan doktor muayenesı olamayan kız hayadar dumende bır gunde çözdü o yuzden guvenıyorum ayrıca haydar dumenın yazılarını okudum bu işi araşdırırken ılk yıllarda o da egzersiz vermıs hastalara ama işe yaramamış o egzersiz vermıyor hem psikolajık hemde tıbbı yolla çözuyormus bılmıyorum eşimden habersiz alıp basıma gıdıcem bır mektupta yazdım çok kızıcak belkı amaa zamanla olmuyor işte napayımmmmmm çok çaresizim arkadaşım yaaa
benımkı yarı vajinismusa giriyormuş arkadaşımm ilk gecem çok acılı geçdi sonra doktora gıdmısdım kendımı kasıyorum dıyee sonra muayene oldum doktor vajınısmus değilsın demısdı bılmem kaç çapında kızlığın gıtmıs az kalmıs dedi ilk gecem çok acımısdı kanda geldı daha sonra bakdık olmuyor klasık pozsıy onda ılk gece oysa nede rahattım o acıdan sonra bılınçaltımda bır çatışma oldu korkuların nedeni bılıncaltındakı çatışmalardan kaynaklıyor zten daha sonra bakdık bacaklarımı acınca kasıyorum sonra farklı pozisyonda dene dıye ablamın bır tavsıyesı oldu bızde denedık kızlığım kalan kucuk kısmıda öle gıttı sonra en az 5 6 kez farklı pozisyonda gırdık her seferındede jel kullandık doktor vermısdı emlada kullandım ama doktor onun faydası yok bırak demısdı son dönemlerdede köpek pozisyonunu denedık ıkı üç kez o pozisyonda gırdı ama ben çığlık çığlık çok acıdı kadınlar bıle farklı pozisyonu pek tercıh etmıyormus acıyor dıye benımkı daha alışmadan böyle acılar yaşadım üst üste sonrada karar verdım klasık pozisyonda olucak ya olucak ya olucak dedimm ama olmuyorr rr eşimm çok ıyı bır ınsan ama oda bır erkek netıcede o acılı ilişkide bıle oldu dıye mutlu olmusduk ama sımdı bana çok kızıyor başarısızlıklarda haydar dümenın sekreterıylede görüşdüm adam kesın çözüyor cunku akrabam gıttı 3 yıl bır kez bıle ılışkı olamayan bacağını açamayan doktor muayenesı olamayan kız hayadar dumende bır gunde çözdü o yuzden guvenıyorum ayrıca haydar dumenın yazılarını okudum bu işi araşdırırken ılk yıllarda o da egzersiz vermıs hastalara ama işe yaramamış o egzersiz vermıyor hem psikolajık hemde tıbbı yolla çözuyormus bılmıyorum eşimden habersiz alıp basıma gıdıcem bır mektupta yazdım çok kızıcak belkı amaa zamanla olmuyor işte napayımmmmmm çok çaresizim arkadaşım yaaa
canım benim yaaaüzme kendini
eger psikolojik olarak da tedavi ediyorsa olabilir
üzme kendini git ailenin yanına senin içinde degişiklik olur tkr görüşürsün dr la inş bi çözüme ulaşırsın
stres yapma kendine olacak başaracaksın sen en zor kısmı acı bi şekildede olsa başarmışsın bizden daha cesursun biz denemeye bile yanaşamıyorduk ki
birde daha bir pozisyona alışmadan sürekli posizyon degiştirme buda seni çok zorlar tek posizyon yeter boş ver sen digerlerini önce alışmak gerek
durumundan haberdar et tmm mı yapacaksın sen herşey yoluna girecek
Bu arada evlilliğimin 6.ayına gırıcem
canım benim yaaaüzme kendini
eger psikolojik olarak da tedavi ediyorsa olabilir
üzme kendini git ailenin yanına senin içinde degişiklik olur tkr görüşürsün dr la inş bi çözüme ulaşırsın
stres yapma kendine olacak başaracaksın sen en zor kısmı acı bi şekildede olsa başarmışsın bizden daha cesursun biz denemeye bile yanaşamıyorduk ki
birde daha bir pozisyona alışmadan sürekli posizyon degiştirme buda seni çok zorlar tek posizyon yeter boş ver sen digerlerini önce alışmak gerek
durumundan haberdar et tmm mı yapacaksın sen herşey yoluna girecek
ALLAH RAZI OLSUN arkadaşım birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı aynı sorunu yaşamış yaşayan bir insan ancak bunu anlar yoksa kimse bilemez çok basit gelebıılır çözüceğimi bılıyorum ben çok cesaretlı bır ınsanım basıma böyle bır sey nıye geldı bılmıyorum demekkı buda bır sınavım allah verdı basıma ama çözümsüz değil en azından bunu biliyorum eşimle birbirimizi çok sevıyoruz onun iyliği altında ezılıyorum ona karşı mahcup hıssetmekten sıkıldım o yuzdende belkı kendımde aşarım ama süreç alıcak ben hemen çözüm istıyorum aileme içimi dökebılıyorum ama eşimın ailesi bılmıo ben gıdersem acaba esım annesıne acılırmı dıye korkuyorum bılınırse kahrımdan ölurum heralde çok ezık hıssederım kendımı offff allhım sen yardımcı ol yanımda lutfen
ayy daha çok yenii ben 2 sene sonra yendim
bu site olmasaydı hala vajinismusdum :18:
ALLAH RAZI OLSUN arkadaşım birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı aynı sorunu yaşamış yaşayan bir insan ancak bunu anlar yoksa kimse bilemez çok basit gelebıılır çözüceğimi bılıyorum ben çok cesaretlı bır ınsanım basıma böyle bır sey nıye geldı bılmıyorum demekkı buda bır sınavım allah verdı basıma ama çözümsüz değil en azından bunu biliyorum eşimle birbirimizi çok sevıyoruz onun iyliği altında ezılıyorum ona karşı mahcup hıssetmekten sıkıldım o yuzdende belkı kendımde aşarım ama süreç alıcak ben hemen çözüm istıyorum aileme içimi dökebılıyorum ama eşimın ailesi bılmıo ben gıdersem acaba esım annesıne acılırmı dıye korkuyorum bılınırse kahrımdan ölurum heralde çok ezık hıssederım kendımı offff allhım sen yardımcı ol yanımda lutfen
ne güzel ailenlede paylaşabilmişsin ve bunu sorunda etmiyorlarsa çok daha güzel yaa
moralini bozma sen ama acelede etme daha çok yeniymiş 6 ay ne ki bak insanların seneleri gidiyoo sen varya bizden çok daha şanslısın her yönden eşinin bunu konuşmasından korkuyorsan bu konuyu konuş eşinle ki sanmam paylaşacagını erkekler bizim gibi degil bi hemen dökülü veriyoruzonlar içine atar ve bu hepimiz için bi sınav ne kadar sabırlı olursak mükafatıda o kadar büyük olur acil karar verme biraz düşün tmm mı sen halledeceksin canım benim
ya bana ne demeli 8 bitti hala yenemedim...benim intihar etmem gerek herhalde :)) böyle düşüncelerim çok olmuştu zamanında ama eşim hep şey demiştir yani intihar etmeyi düşünüyosun canın yanmıycak o kadar gözün kara yanii :)) ama bukadarcık acıya dayanamıcan öle mi dedi adam haklıydı tabiii...eşimin bunca yıl sabredip iyi niyetli olması benim dezavantajım oldu.Keşke daha önce ayrılmak isteseymiş bende bu kadar rahat olmazdım ozaman..Bak şimdi korkudan nasılda 2 haftada egzerisleri jet hızıyla yapıverdiim..Eşlerin anlayışlı oldugunu görüpte kendimizi bırakmamalıyız bu dersi çok güzeeel almışş bulunmaktayııım:))) öyle durumdayımki eşim benden habersiz gitti annesine de anlattı durumumu dayısına yengesine daha kimler biliyor bilmiyorum ben ezzilmeyi bırak yerin dibindeyim şuan karşılarında ama daha bir hırs yaptım işte kendime pes etmiceeeeem....
ne güzel ailenlede paylaşabilmişsin ve bunu sorunda etmiyorlarsa çok daha güzel yaa
moralini bozma sen ama acelede etme daha çok yeniymiş 6 ay ne ki bak insanların seneleri gidiyoo sen varya bizden çok daha şanslısın her yönden eşinin bunu konuşmasından korkuyorsan bu konuyu konuş eşinle ki sanmam paylaşacagını erkekler bizim gibi degil bi hemen dökülü veriyoruzonlar içine atar ve bu hepimiz için bi sınav ne kadar sabırlı olursak mükafatıda o kadar büyük olur acil karar verme biraz düşün tmm mı sen halledeceksin canım benim
canım ailem annem ve ablalarım baştan beri haberdarlar ve destek verıyorlar telden çok şükür ama kayınvalıdemın bılmesını asla istemem ölurum yaa kahrımdan eşim sölemedı tabı erkek olmak farklı bısey ama ben gıdersem aılemın yanına belkı oda dökulebılır çunku eşim uyurken çekıp gıdıcem bunu yapmak zorundayım canım belkı asıcam 1 sene olmasını ıstemıorum asdıkdan sonra gerıye dönduğumde evlılığımın ılk yılları berbattı demek ıstemıyorum bu süreci tek basıma yasamak zorunda değilım ve o yüzden kararlıyım zaten bır gun bıle boşa gecmesın artık bunu aşıyım ve rahat bır uyku uyuyum bu hıc paraylada paha piçilemez benım için psikolajım çok ciddi bozuldu o adama da cıddı guvenıyorum sıtesıne gırıp ıncelersen bunu aşamayan doktorlar bıle gıdmıss basarmıs teşekkur mektupları kısmı var bakarsan eğer baska çaremde yok psikoloğa gıtmekde ıstemıorum cunku oda bir süreç acaba kaç seansta çözulcek ben bır anda çözmek ıstıorum canım anlıyormusun hıslerımı????????
hem güldürdün beni hemde düşündürdün
eşinde haklı yani intihar daha acı kızzzaten onların anlaşıyı bizi bu kadar vahimleştiriyo boş verin kim bilirse bilisn ne düşünürse düşünsün siz kendiniz için başaracaksınız başkası ne derse desin hiç arkanıza bakmayın
o kısım bir çok drun sayfasında var daha önce incelemiştim
bi ara bende gitmeyi düşündüm sonra bu siteyi bulunca kaldı öle
o sayfalar insana güven veriyo biliyorum ama inş da öledir
seanları çok kısa sürüyo belki sen 1 vy 2 seansta bitirsin bunu
ama dedigim gibi güvenini hiç yitirme tmm mı herşey senin elinde
madem mektup yazdın bi köşesine annene söleme die ekleyiver canım benim
rabbim yar ve yardımcın olsun
aynen canım yaa inan egzerize yeniden start verdiğim günden beri kendim için kendim için dedim durdum baktımki daha rahat oldu...umrumda diil bilen bilsin ne yapabilirim böyle olmasını istemezdim başıma geldi önemli olan başarabilmek yenebilmek er yada geç bunca yıl başaramadıysam vardır bir hayır diyorum napiim ,başarıcagıma inanıyorum az daha sıkıcam dişimi napiim:)))
Sizlere iyi geceler kızlarr ben artık uyuyayıım yarın egzersizlere devaaam öpüldünüüüüüz...
onu açıklayıcı bir not yazdım canım çok teşekkür ederimmm sana allah razı olsun canım yaa sabaha kadar uyumayıp yola cıkmayı düşünuyorum allah hepımızın yardımcısı olsun inş..
hakkında hayırlısı olsun herşey güzel olacak inş canım
hayırlı yolculuklar....
uykum geldi hayırlı geceler..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?