Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HELPLESS CİĞİM malesef orda egzersiz yapma imkanım biraz zor ..ama başa dönücemi sanmıyorum ya beynime baya bir kabul etirdim vajinin müsait oldugunu.sadece p..si kabul etiremiyorum oda olcak işallah yakında..:)

HELPLESS CİĞİM malesef orda egzersiz yapma imkanım biraz zor ..ama başa dönücemi sanmıyorum ya beynime baya bir kabul etirdim vajinin müsait oldugunu.sadece p..si kabul etiremiyorum oda olcak işallah yakında..:)

beynin kabul ettiyse hiç sorun yok tatlımm
gelince bi kaç gün çalışırsın hemen olurrr dert etme giderkende eşine pozitifligini aşılada git
oda sabırsızlıkla beklesin seni....olacak inş başaracaksın

kizlar allah yardimciniz olsun
biraz okudum sayfalarida valla helal olsun 8 yil bekleyen bir es varmis bravo erkekler boyle durumlarda genelde o kadar tahammul etmezler

ayy daha çok yenii ben 2 sene sonra yendim
bu site olmasaydı hala vajinismusdum :18:

ya bana ne demeli 8 bitti hala yenemedim...benim intihar etmem gerek herhalde :)) böyle düşüncelerim çok olmuştu zamanında ama eşim hep şey demiştir yani intihar etmeyi düşünüyosun canın yanmıycak o kadar gözün kara yanii :)) ama bukadarcık acıya dayanamıcan öle mi dedi adam haklıydı tabiii...eşimin bunca yıl sabredip iyi niyetli olması benim dezavantajım oldu.Keşke daha önce ayrılmak isteseymiş bende bu kadar rahat olmazdım ozaman..Bak şimdi korkudan nasılda 2 haftada egzerisleri jet hızıyla yapıverdiim..Eşlerin anlayışlı oldugunu görüpte kendimizi bırakmamalıyız bu dersi çok güzeeel almışş bulunmaktayııım:))) öyle durumdayımki eşim benden habersiz gitti annesine de anlattı durumumu dayısına yengesine daha kimler biliyor bilmiyorum ben ezzilmeyi bırak yerin dibindeyim şuan karşılarında ama daha bir hırs yaptım işte kendime pes etmiceeeeem....

Son düzenleme:

hem güldürdün beni hemde düşündürdün
eşinde haklı yani intihar daha acı kızz zaten onların anlaşıyı bizi bu kadar vahimleştiriyo boş verin kim bilirse bilisn ne düşünürse düşünsün siz kendiniz için başaracaksınız başkası ne derse desin hiç arkanıza bakmayın

canım ailem annem ve ablalarım baştan beri haberdarlar ve destek verıyorlar telden çok şükür ama kayınvalıdemın bılmesını asla istemem ölurum yaa kahrımdan eşim sölemedı tabı erkek olmak farklı bısey ama ben gıdersem aılemın yanına belkı oda dökulebılır çunku eşim uyurken çekıp gıdıcem bunu yapmak zorundayım canım belkı asıcam 1 sene olmasını ıstemıorum asdıkdan sonra gerıye dönduğumde evlılığımın ılk yılları berbattı demek ıstemıyorum bu süreci tek basıma yasamak zorunda değilım ve o yüzden kararlıyım zaten bır gun bıle boşa gecmesın artık bunu aşıyım ve rahat bır uyku uyuyum bu hıc paraylada paha piçilemez benım için psikolajım çok ciddi bozuldu o adama da cıddı guvenıyorum sıtesıne gırıp ıncelersen bunu aşamayan doktorlar bıle gıdmıss basarmıs teşekkur mektupları kısmı var bakarsan eğer baska çaremde yok psikoloğa gıtmekde ıstemıorum cunku oda bir süreç acaba kaç seansta çözulcek ben bır anda çözmek ıstıorum canım anlıyormusun hıslerımı????????

o kısım bir çok drun sayfasında var daha önce incelemiştim
bi ara bende gitmeyi düşündüm sonra bu siteyi bulunca kaldı öle
o sayfalar insana güven veriyo biliyorum ama inş da öledir
seanları çok kısa sürüyo belki sen 1 vy 2 seansta bitirsin bunu
ama dedigim gibi güvenini hiç yitirme tmm mı herşey senin elinde
madem mektup yazdın bi köşesine annene söleme die ekleyiver canım benim
rabbim yar ve yardımcın olsun

aynen canım yaa inan egzerize yeniden start verdiğim günden beri kendim için kendim için dedim durdum baktımki daha rahat oldu...umrumda diil bilen bilsin ne yapabilirim böyle olmasını istemezdim başıma geldi önemli olan başarabilmek yenebilmek er yada geç bunca yıl başaramadıysam vardır bir hayır diyorum napiim ,başarıcagıma inanıyorum az daha sıkıcam dişimi napiim:)))

Sizlere iyi geceler kızlarr ben artık uyuyayıım yarın egzersizlere devaaam öpüldünüüüüüz...

onu açıklayıcı bir not yazdım canım çok teşekkür ederimmm sana allah razı olsun canım yaa sabaha kadar uyumayıp yola cıkmayı düşünuyorum allah hepımızın yardımcısı olsun inş..

süpersinnnn
hayırlı geceler canım yarın güzel geçecek inş

onu açıklayıcı bir not yazdım canım çok teşekkür ederimmm sana allah razı olsun canım yaa sabaha kadar uyumayıp yola cıkmayı düşünuyorum allah hepımızın yardımcısı olsun inş..

hakkında hayırlısı olsun herşey güzel olacak inş canım
hayırlı yolculuklar....
uykum geldi hayırlı geceler..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…