- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.181
[birde ben başasarsam adaklara falan başladım yani olmuyor bu akşamda arkadaşa gidicez ben tek egzersiz yapıcam bu akşam
hiçbir problem yok.. benim ki psikolojikti,o ay hamile kalırım diye korktum.. ama bu ay da hamile kalayım diye bekliyorum..
eğer hamile kalırsam..eşime reglendim diyecem..sonracıma yılbaşında saat 00.00 da vericem eline tahlili :)) hediya paketi yaparaktan :)))
ayy o yüzden bu ay ya da bir daha ki ay olsun istiyorum.. şubat 1 de evlilik yıldönümümüz.. ofss ::)) dün leke gelmişti bu saatlerde bugün hiçbir şey yok bakalım hayırlısı artıkınn
Çok güçlü bir kadınsın ki geçen seneler seni yıpratmamış hırsından almamış.. gerçekten takdire şayansın.. hemde benim gündaşımsın :)) aynı gün başardık senle :))
bugün reglim bitti egzersizlere emla kremle başlayacağım ama desteklerinize çok ihtiyacım var 2011e kadın olarak girmek istiyoruuuuuuuummmm
aynen bende ...off şu parmak egzersizleri de nasıl ya..nere doğru ilerliyecemilerleyince birden yanma oluyor..yanlış mı ilerliyorum.
canım p.. denemesinde bacaklarımı yeteri kadar açamıyorum hemen kapanıyor dizlerim sanki ağırlaşmış gibi oluyor sonra zevkde gidiyor kokruda değil ama bi kasılma başlıyor başta güzel başlasam da görev gibi zorla ittir ittir olunca olan oluyor eşim bi 15 dak duruyor öylece bende ağır ağır deniyorum ama bir yerde sanki artık havaya kalkmam gerekir gibi oluyor o sırada güç müç kalmıyor pes ediyorum durum bu .( ilerleyemiyoruz kalıyoruz... karışık mı anlattım bilmiyorum ama
canım p.. denemesinde bacaklarımı yeteri kadar açamıyorum hemen kapanıyor dizlerim sanki ağırlaşmış gibi oluyor sonra zevkde gidiyor kokruda değil ama bi kasılma başlıyor başta güzel başlasam da görev gibi zorla ittir ittir olunca olan oluyor eşim bi 15 dak duruyor öylece bende ağır ağır deniyorum ama bir yerde sanki artık havaya kalkmam gerekir gibi oluyor o sırada güç müç kalmıyor pes ediyorum durum bu .( ilerleyemiyoruz kalıyoruz... karışık mı anlattım bilmiyorum ama
evet birazda öyle deneyeyim o zaman sanki elimle herşey kolay ama eşim devrye girince kasılmalar başlıyor gleit gel aldım bu akşam sırf kendim egzersiz yapıcam yarım saat bakalım yarın akşamda deneme gene ...
Arkadaşlar ben de 10 aylık evliyim. Eşimle zarzor mahvolarak kısmi ilişkiye girebildik. Hamile kalabildim. Doğumuma çok az kaldı, dr çatı muayenesi yaptı, hayatımdaki ilk muayeneydi. Ve hayatımın en büyük acısını yaşadım. Dr bana demediğini bırakmadı dört dörtlük vaji olduğumu şimiye kadar terapi görmüş olmam gerektiğini normal doğum istiyorsam devlete gitmemi söyledi resmen beni hast den kovdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Yeni geçtiğim dr ise normali deneyeceğiz dedi.
Aypar arkadaşım senin durumun da benimki gibi miydi, ilk doğumun normalmiş doğum sancıları varken alttan muayeneye dayanılabiliyor mu?
kızlar bana dua edin neolur . bu akşam pe....ns deniyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?