Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aramıza hoşgeldin ..zaten bu hastalık erteleme hastalığı sakın erteleme serçe parmağı yapmışsın bile sen onu günlerce yapamıyanlar var bir süre serçe parmağı yap merak etme ilerleyeceksin sen bile şaşıracaksın buraya giripte başarmadan giden yokkk canım..

canım merhaba ben vajiliyken 3 tane doğurdum düşün artık o haldeyken yani...inan bana vajiyi ne kadar büyüttüysek doğumuda okadar büyütüyoruz kafamızda ..yani düşün o kadar acılı ve kötü olsa kimse 2,ciyi doğurmazdı değilmi canım sen kafanı daha şimdiden bunlara takma inan bana hiççç kötü birşey değil sakın o çok bilipte her konuda ahkam kesenleri dinleme canım tmmmmı .her konuda yazabilirsin bana

Ayparcım zaten sizinle daha kolay başaracağımı düşünüyorum . serçe parmağımın 3 te biri sadece.daha ilerisini yapamadım iki haftadır, istiyorum yapmayı hemde çok ama hepsi girse ah hepsi olsa..

Ayparcım zaten sizinle daha kolay başaracağımı düşünüyorum . serçe parmağımın 3 te biri sadece.daha ilerisini yapamadım iki haftadır, istiyorum yapmayı hemde çok ama hepsi girse ah hepsi olsa..

canım bak birkaç sayfa önce bir arkadaşa hikayemi anlattım sende oku ben o parmağı alabilmek için günlerce uğraştım sen almışın artık merak etme gerisi gelir demekki oraya birşey giriyormuş canım orası okadar genişki hem uzuyo hem açılıyo merak etme düşün ordan bebek çıkıyo bunu düşün ne var yapabilirsin nolur pes etme

canım bak birkaç sayfa önce bir arkadaşa hikayemi anlattım sende oku ben o parmağı alabilmek için günlerce uğraştım sen almışın artık merak etme gerisi gelir demekki oraya birşey giriyormuş canım orası okadar genişki hem uzuyo hem açılıyo merak etme düşün ordan bebek çıkıyo bunu düşün ne var yapabilirsin nolur pes etmeyin..yoksa çok uzatırsın işi nekadar hırs yaparsan okadar çabuk başarırsın canım biz yardıma hazırız burdayız canım...

Hemen okuyorum.. Tşkler canım bırakmayacağım

fark yok canım :)) hatta daha güzell :)) pre.. ile zevk alamıyorsun.. doğalı iyi :)) açık açığa yazdım yine..

Slm tatlım. bende 4 aylık evliyim. koyu bir vajinusmus olarak, bugün eşimin serçe parmağını içime aldım. daha sonra penis başını içime aldım, acayip hırs yaptım. fakat şunu deneyin kızlar:
en sevdiğiniz şarkıyı kulaklıkla dinleyin ve gözlerinizi kapatıp, düzenli nefes alın verin, kendinizi eşinize brakın, ama emla kremi sürmeyi de unutmayın. bu egzersizi 30 dk kadar yapın her gün.
kremin etkisi geçince yanma oluyor ama vajiyi yenmeye değer :)))
eşimin yüzündeki neşeyi görmeye değer :)))

ahaa bize en baba örnek :)) kıjlar bu yazıyı saklayın :)) çerçeve içinde.. aypar yeni gelenlere en iyi örnek..

yaşı 33 hatta 34 e girecek bilmiyorum cokmu azmı yanıı ama benım vajinismus olmamdan sonra kendıne guvensızlık oldu ondada nedense vee eskıden boyle degıldım dıyor su durumdayken olsunda ılerde ya olur ya olmaz gıbı cumleler edıyor..2 sene normal ya bence hem evlılık oturmus olur zamanı gelmıs yanı yavastan..benım vajinismus olmamın sebeplerınden biride buydu etkiliyor ınsanı..suan korunmuyoruz bakalım ne olck durumum

ay cok sevındım bunaaaaa :) peki normal dogummu yaptın sezeryanmıı evet haklısın dogru soyluyorsun ama gelde ıcıme anlat bırden yazıcam sana gene teşekkürler :)

selam millet nasılsınız..uzun süredir iş yoğnluğundan giremedim ( umarım birçok arkadaş vajiyi yenmiştir...

Slm Elifnilcim...Nasılsın?Yılsonu olduğu için işler yoğun sanırım,yılbaşından sonra hafifler belki..Yenen arkadaşlarımız var,en son aısha2010,zerdam,kuzeyyıldızı ve denizinkızı yenmişti diye hatırlıyorum.Narçiçeği yenmiş ve hamileymiş...Valla bunlar çok güzel haberler..
Tabi aramıza yeni katılan arkadaşlarda var..

Son düzenleme:

desene hamileler patır patır geliyorrr harika darısı bize dimi

canım nasıl olayım flaket yoğun canım çıkıyor eve gelince. mecburiytten kayınvalidede yemek yiyoruz..pek içim almıyor ama napalım...eşimde kolestrol çıktı çıkalı anacığı sebze hazırlıyor ona.. ondan hafta içi hergün ordayız.. sabır diyorum. aslında pek keyfim yok benimde. eşim iş değiştiriyor ve stresli. cinsek ilişki haftada 2 güne düştü (( sinir bozucu..

pardon haftada birgün dicektim.. hatta neredeyse o da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…