- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.141
Ben de 5 aylık evliyim.İki hafta kadar önce bu siteyi keşfettim ve ümit verdi bana. her gün yüzlerce sayfa içinden okuyabildiğim kadarını okuyorum. Ama parmak egzersizi yapamıyorum. Aslında unutturuyorum kendime ve erteliyorum. Denedim en fazla serçe parmak 1 boğum olabildi.Birbirimize destek olarak halledelim artık kızlar, en kısa zamanda LÜTFEN :2:
bayanlar napıyorsunuz bakalım
ben vajinismusu aştım biliyorsunuz artık rahatımda baya baya zamanla dahada iyi olacaktır..
fakat şimdide şöyle bir duurm var hamılelık benım dogumdan korkum var fena derecede
eşimde cocuk ıstıyor hemen ama ben dogumdan korkum oldugundan hazır hıssetmıyorum
vajinismuslu olup ayrıca hamılelıkten korkan dogum yapan arkadaşlarım bana ulaşırsanız yardım edersenız sevınırım lütfenay bitmeyecekmı bu cılem yahu :2:
canım aramıza hoşgeldin ..zaten bu hastalık erteleme hastalığı sakın erteleme serçe parmağı yapmışsın bile sen onu günlerce yapamıyanlar var bir süre serçe parmağı yap merak etme ilerleyeceksin sen bile şaşıracaksın buraya giripte başarmadan giden yokkk canım..
Ayparcım zaten sizinle daha kolay başaracağımı düşünüyorum . serçe parmağımın 3 te biri sadece.daha ilerisini yapamadım iki haftadır, istiyorum yapmayı hemde çok ama hepsi girse ah hepsi olsa..
Ayparcım zaten sizinle daha kolay başaracağımı düşünüyorum . serçe parmağımın 3 te biri sadece.daha ilerisini yapamadım iki haftadır, istiyorum yapmayı hemde çok ama hepsi girse ah hepsi olsa..
canım bak birkaç sayfa önce bir arkadaşa hikayemi anlattım sende oku ben o parmağı alabilmek için günlerce uğraştım sen almışın artık merak etme gerisi gelir demekki oraya birşey giriyormuş canım orası okadar genişki hem uzuyo hem açılıyo merak etme düşün ordan bebek çıkıyo bunu düşün ne var yapabilirsin nolur pes etmeyin..yoksa çok uzatırsın işi nekadar hırs yaparsan okadar çabuk başarırsın canım biz yardıma hazırız burdayız canım...
Slm bocusscuğum,nasılsın?Ayy bende başardığımda pre...f kullanmıştık.Şimdide pre..le korunuyoruz ve yakın zamanda çocuk planlıyoruz,Allah kısmet ederse tabii..ama ben pre.. kullanmadan nasıl olacak diyede düşünüyorum..Arasında çok fark var mı?acaba..Daha mı kolay hiç bilmiyorum,onun içinde biraz tereddüt ediyorum..
Bebişimmmmm yoksa yoksa sennnnnn hamilemisin ???*
anam bi durun benide bekleyin benim bebişim tekmi kalacak
Ben de 5 aylık evliyim.İki hafta kadar önce bu siteyi keşfettim ve ümit verdi bana. her gün yüzlerce sayfa içinden okuyabildiğim kadarını okuyorum. Ama parmak egzersizi yapamıyorum. Aslında unutturuyorum kendime ve erteliyorum. Denedim en fazla serçe parmak 1 boğum olabildi.Birbirimize destek olarak halledelim artık kızlar, en kısa zamanda LÜTFEN :2:
canım merhaba ben vajiliyken 3 tane doğurdum düşün artık o haldeyken yani...inan bana vajiyi ne kadar büyüttüysek doğumuda okadar büyütüyoruz kafamızda ..yani düşün o kadar acılı ve kötü olsa kimse 2,ciyi doğurmazdı değilmi canım sen kafanı daha şimdiden bunlara takma inan bana hiççç kötü birşey değil sakın o çok bilipte her konuda ahkam kesenleri dinleme canım tmmmmı .her konuda yazabilirsin bana
fark yok canım :)) hatta daha güzell :)) pre.. ile zevk alamıyorsun.. doğalı iyi :)) açık açığa yazdım yine..
haha bitanem o bişey mi benim kocamla aramda 15 yaş var.. ama bekledik 2 sene valla :))) benim vaji nedenim de bebek olayıydı.. aralık ocak gibi bebiş yaparız diye taa o zamanlar planladım... bu yazın halledeyim diye gittim dr a :)) hani ocakta denicez ya :)) eşime demiştim bebek düşünürsek gideriz dr a :)) ama feci günlerdi bizim için zor bir evlilik oldu(ama iyiki oldu).. eğitim-ev-iş-ve bebek olayı da olsaydı ben şuan eğitimimi tamamlayamazdım.. ben evlilik istemeyen tiptim :)) aşk bu tipimi kaydırdı.. kariyer yolundaydım (eşim yaptı herşeyi ben korunamam bunca yıl bekledi,ben ilaç alamadım psikolojimi bozdu evlenmeden 1 ay önce başladım ,mahvetti beni :)) yani harap haldeydim
eşim hala der yoksa planladın mı falan diye ?? yok diyorum psikkolojik inanmıyor,,dr bile ikna edemedi benim durumumu ::))))..
ben az kalsın yine vajiye dönüyordum ilk kondomsuz ilişkimizde de venüsten moral verdi ,sağolsun.. çatlak hocam benim :))
eşinin yaşı çok değilse bekle :))
ay cok sevındım bunaaaaa :) peki normal dogummu yaptın sezeryanmıı evet haklısın dogru soyluyorsun ama gelde ıcıme anlat bırdencanım merhaba ben vajiliyken 3 tane doğurdum düşün artık o haldeyken yani...inan bana vajiyi ne kadar büyüttüysek doğumuda okadar büyütüyoruz kafamızda ..yani düşün o kadar acılı ve kötü olsa kimse 2,ciyi doğurmazdı değilmi canım sen kafanı daha şimdiden bunlara takma inan bana hiççç kötü birşey değil sakın o çok bilipte her konuda ahkam kesenleri dinleme canım tmmmmı .her konuda yazabilirsin bana
selam millet nasılsınız..uzun süredir iş yoğnluğundan giremedim( umarım birçok arkadaş vajiyi yenmiştir...
Slm Elifnilcim...Nasılsın?Yılsonu olduğu için işler yoğun sanırım,yılbaşından sonra hafifler belki..Yenen arkadaşlarımız var,en son aısha2010 ve denizinkızı yenmişti diye hatırlıyorum.Narçiçeği yenmiş ve hamileymiş...Valla bunlar çok güzel haberler..
Tabi aramıza yeni katılan arkadaşlarda var..
desene hamileler patır patır geliyorrrharika darısı bize dimi
Amiiin,canım...İnşallah hayırlısıyla bizde hamile oluruz.Eşim çok istiyor,daha yeneli 2 ay olacak ama bende artık olabilir diyorum..Yaşımız ilerliyor,sonra daha zor olur diye...artık fazla ertelemicem..Sen nasılsın buarada..?
canım nasıl olayım flaket yoğun canım çıkıyor eve gelince. mecburiytten kayınvalidede yemek yiyoruz..pek içim almıyor ama napalım...eşimde kolestrol çıktı çıkalı anacığı sebze hazırlıyor ona.. ondan hafta içi hergün ordayız.. sabır diyorum. aslında pek keyfim yok benimde. eşim iş değiştiriyor ve stresli. cinsek ilişki haftada 2 güne düştü(( sinir bozucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?