Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm canım,iyiyiz...Sen nasılsın?Nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun...Özlettin kendini vallahi..

bende iyiyim canım bir ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim
psikolojim bozulmuştu nete girmiycem kafamı bulandırmıycam demiştim
girmedimde o kadar da girmiyorum artık
sen nasılsın nasıl gidiyor artık rahatsındır umarım

Evet,canım artık daha iyi...Emla ve egzersiz kullanmadan rahat oluyor.
Buarada çok geçmiş olsun,canım...Haklısın aslında çok kafaya takınca insan,bunalıma giriyor...Eğer nete girmek psikolojini olumsuz etkiliyorsa,girmemek en iyisi..Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış,moral çok önemli..

Son düzenleme:

senin adına çok sevindim...
ben jel kullanmaya devam ediyorum malesef
sevişmeyi ne kadar uzun tutsamda ıslanma olmuyo
az biraz kullanıyorum :)
allaha şükür benimde artık hiç sorunum kalmadı
boyna değişik pozisyonlarda yapıyoruz bu yüzden de daha bi rahatlıyorum
artık kendime çok güveniyorum

Oooo sen çok iyi gidiyorsun bence..Bende jel kullanıyorum hala,ıslanma bendede aynı..Farklı poz..da denedik bakalım,artık olacak mı olmayacak mı?diye korkmuyorum...Bebek düşünmeye başladık,daha doğrusu eşim çok istiyor.Ailem,eşimin ailesi ve bütün sülalemiz soruyor,her fırsatta birşey yok mu?diye..Ben hiç stres yapmıyorum ama ne olacak Allah bilir artık.

bencede zaten artık olacakmı olmayacakmı diye düşünmek saçma geliyo bana
bir kere olduktan sonra devamı zaten belli:)
ama sanırım psikolojikmen herkes düşünüyor bunu
önceki zamanlarım aklıma geliyo eşim bir parmağını iterken nasıl bağırırdım
şimdi kendi arada soktuğunda hissertmiyorum bile
canım inşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberlerini alırız
bu haberide dört gözle bekliyorum zaten

Evet ilk başardığımda böyle düşünüyordum ister istemez ama artık böyle bir düşüncem yok..Ayyy ne günlerdi o günler yaa...Bazen benimde aklıma geliyor,neler yaşamışız.
İnşallah,canım yaa...Allah isteyen herkese bebiş sahibi olmayı nasip etsin..

evet cnm ben de öyle p...yarısını içime alabiliyorum ve hareket edemiyorum.yarısından sonra zaten hareket etmek gerekiyor.giriş yerine doğru rahat ilerlesin diye.kalçayı oynatmak falan gerekiyr heralde ben de tam bilmiyorm ama ben de öyle oluyor.yarısından sonra sanki biraz kalçayı yukarı çekmem gerekiyor gibi geliyor.

oo süper epey gibi başarmış maaşallah darısı bizlere..umarım en kısa zamanda bizlerinde adı o listede olur sonrada bebek

canım ellerıne saglık ay benım adımın karsısında 2 aylık hamıle yazısını okuyunca heyecan yaptıım..darısı ısteyen herkeze olsun ıhsalhhhh

yoo güzelim..bizde farklı şeyler yaşamadık aynı.. sen beyninle o sırada daha sonra yaparız düşüncesini koyuyorsun,erteliyorsun.. aman olsa da kurtulsam de :)) gazlan.. acımayacak bu aklına gelsin.. kasılma başaldıgında derin nefes ... birde eşini mutlu edeceğini düşün..inan onu ilişkiden sonra gördüğünde şu günlerine acıyacaksın..sona geldin.. bitir artıkın yawf.. ilişkiden önce egzersiz kesinlikle yap oluğğ ??

en koyu vajinsms benim heralde nefret ediyorum kendimden olmadı yapamadım .sadece pe....ns in başı girdi ilerleyemedim .yapıcağımı zannettim.çok mutsuzum eşim benden nefret ediyo .sitem sitem....birsürü laf

haklı 15 ay biticek bebek istiyo bilmiyoki ben ondan daha çok istiyorum allah kimseye yaşatmasın bu illeti . içim acıyo:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

ohooo bi de siyahları giy ..yas tut canım..
saçmalama hangi aşamadan nerelere geldik.. lütfen bi düşün..
parmağa ya da aparata da hayır demiştik zamanda ağlamıştık sızlamıştık..
başı girince heyecan yapmışındır..bu bir aşama bebişim.. tersten bakma başı girdi ohoo bi dahakine hepiciğini alıcam de .. gazla..
beynindeki kötü düşüncelere yenilme..
şimdi baştan alıyoruz..ilk önce eşine mesaj çek..sende böyle yaparsan ben nasıl yeneceğim de .. bak hangi aşamalara geldim senin için de.. rahatla.. ona karşı üzüntün kalmasın ..
sonra senin olmak çok istiyorum falan de :)) onu da gazla bebişim..
sonracıma süslen püslen yenilme üzüntüne dün geceyi unut..
sıcacık duş al ferahlla.. evde egzersiz yap beynin boşalsın..atıyorum pilates..yoga..
sonracıma dua et.. o da rahatlatıyor insanı manevi açıdan..
parmak egzersizini yap ..
sonra ilişki sırasında olumsuz herşeyi sil ..başı girdi yani sorunlu olan bölgeyi yendin sen .. kasılı kısım orası.. başı giriyorsa tekrar çıkar tekrar al içine bir kaç kez tekrarla orası yumuşasın (p...s başı egzersizi yap..).. sonra komple dene ama yavaş yavaş eğer sulanma problemi yaşamıyorsan lopp diye kaçar o zaten ağrısız sızısız..sonra sen inanmazsın olduguna..
hem yine olmasa da korkma p...s başı egzersizine devam et.. ama görevmiş gibi yapma,eşin böyle hissetmnesin..
ben seni ve gülceli bekliyorum hadiyin ama ..vurun damganızı..
ışıldatın şu sayfaları yılbaşından önce.. aaaaa
venüsten oklava nerde bizim şeker ?? bunların ikisi sopa istiyor..

Seracığım,Bocussa katılıyorum moralini bozma...Bu aşamaya kadar geldin,pes edip kendini cezalandıracak değilsin,heralde?Bende 14 aylık evliyken başladım egzersizlere ve 16 aylıkken başardım..Düşün artık iki ay sürdü,diğer arkadaşlara bakıyordum..benimle birlikte başlayanlar bu olayı çoktan bitirmişlerdi,ben hala uğraşıyordum ama sonuç başarı oldu.Bu olay kişiden kişiye değişiyor,canım..Kimi 1 ayda,kimi 1 haftada başarıyor..Onun için hiç canını sıkma ve dün gece hiç olmamış gibi devam et denemelere..

Son düzenleme:

canım herkez ilk zaman umutsuz oluyo ama sen beyninden bunları atmalaısın olumsuz düşünme sürekli olumlu düşün kasılmıycam yapıcam başarıcam demelisin beynin seni değil sen beynini yönet nolur pes etme önemli olan p...s başını almak sen almışsın korkma kasılınca çekme bekle tekrar dene yılma eşinede biraz gözyaşı dök birazda bunalım takıl bak nasıl yumuşucak ..benim taktik oydu işe yarıyodu gözyaşı her erkekete işe yarar..ona hak vermelisin onlarında işi zor ..hadi bakalım hurs yap bak yapınca eşin nasıl değişecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…