- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.161
canım nasıl olayım flaket yoğun canım çıkıyor eve gelince. mecburiytten kayınvalidede yemek yiyoruz..pek içim almıyor ama napalım...eşimde kolestrol çıktı çıkalı anacığı sebze hazırlıyor ona.. ondan hafta içi hergün ordayız.. sabır diyorum. aslında pek keyfim yok benimde. eşim iş değiştiriyor ve stresli. cinsek ilişki haftada 2 güne düştü(( sinir bozucu..
Anlıyorum,canım..İşlerin normal temposuna girince sen yaparsın kocişine güzel yemekler,şimdilik idare et..Yorgun olmasan yine yaparsın ama okadar iş yoğunluğundan sonra sanada zor gelir..Eşinin işi hayırlı olsun.Şimdi stresten ikinizde etkileniyorsunuzdur,işler düzene girince..herşey,ilişkinizde yoluna girer canım..Sıkma canını..
sağol canım benim iyi dileklerin için.. bakalım hayırlısı olsun..ama artık yoruldum çalışmakta evde oturmak istiyoruummmm
Slm tatlım. bende 4 aylık evliyim. koyu bir vajinusmus olarak, bugün eşimin serçe parmağını içime aldım. daha sonra penis başını içime aldım, acayip hırs yaptım. fakat şunu deneyin kızlar:
en sevdiğiniz şarkıyı kulaklıkla dinleyin ve gözlerinizi kapatıp, düzenli nefes alın verin, kendinizi eşinize brakın, ama emla kremi sürmeyi de unutmayın. bu egzersizi 30 dk kadar yapın her gün.
kremin etkisi geçince yanma oluyor ama vajiyi yenmeye değer :)))
eşimin yüzündeki neşeyi görmeye değer :)))
Merhaba canım ben de müjde yazmaya gelmiştim. sizleri okuyup hırslanıp çıktım. film izlerken sıradan bir olay gibi düşündüm emla ile serçe parmağımın 2 boğumunu aldım ve çok mutluyum. bunu ilk defa yapabildim.. Aynen anlattığın gibi olmuş. emlanın etkisi geçti yanma var ama ben bu sızıyı hissetmekten mutluyum başarı sevinci, umarım sonuca az kalmıştır.Öptüm kızlar sizi :87:
Canım,çok tebrik ederim...Sen en zor kısmını yapmışsın,önemli olan cesaret etmek ve ilk egzersizi yapmak..Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir.İnşallah en yakın zamanda başarı haberinide alacağız..
ahaa bize en baba örnek :)) kıjlar bu yazıyı saklayın :)) çerçeve içinde.. aypar yeni gelenlere en iyi örnek..
ay cok sevındım bunaaaaa :) peki normal dogummu yaptın sezeryanmıı evet haklısın dogru soyluyorsun ama gelde ıcıme anlat bırdenyazıcam sana gene teşekkürler :)
Hmmm bazi bayanlarin kizlik sari cok esnek oluyomus bir kac seferde kan geliyomus..
bazi kizlarin hic kizlik sari olmuyomus belki de kandadi az kanad siz farketmediniz olabilir mi acaba???[/QUOTE
hiç bilmiyorum..belki de öyledir.zaten kırmızı kırmızı değilde daha açık renkte oluyormuş...
günaydın kızlar dün gece de olmadı maalesef niye böye oldum umutsuzlandım artık bilmiyorum ama psikolojim bozulmaya başladı aparatla güzel gidiyordum bir kere tamamına yakında almıştım dün gece bebek yağıyla falan eşim zorladı ama olmadı ona da üzülüyorum ama olmuyor kendime de kızamıyorum bakalım öğlen jel arayacam inşallah bulurum öyle daha kolydı sanki....
Merhaba canım ben de müjde yazmaya gelmiştim. sizleri okuyup hırslanıp çıktım. film izlerken sıradan bir olay gibi düşündüm emla ile serçe parmağımın 2 boğumunu aldım ve çok mutluyum. bunu ilk defa yapabildim.. Aynen anlattığın gibi olmuş. emlanın etkisi geçti yanma var ama ben bu sızıyı hissetmekten mutluyum başarı sevinci, umarım sonuca az kalmıştır.Öptüm kızlar sizi :87:
[eşimin ilerlmesine izin veremiyorum ben kendim elimle ilerliyorum bu kadar olabiliyor o da yarısı
yaşı 33 hatta 34 e girecek bilmiyorum cokmu azmı yanıı ama benım vajinismus olmamdan sonra kendıne guvensızlık oldu ondada nedense vee eskıden boyle degıldım dıyor su durumdayken olsunda ılerde ya olur ya olmaz gıbı cumleler edıyor..2 sene normal ya bence hem evlılık oturmus olur zamanı gelmıs yanı yavastan..benım vajinismus olmamın sebeplerınden biride buydu etkiliyor ınsanı..suan korunmuyoruz bakalım ne olck durumum
Vallahi hep korunduk,o yüzden diğer türlüsünü bilemiyorum canım yaa...İnşallah dediğin gibi daha rahat olur...çok sağol,içim rahatladı biraz..
canım zaten ben bunları herkese ders olsun bu kadar vakit kaybetmesinler diye anlatıyorum hiç sıkılmadanda yazıcam canım..çünki ben bunca sene neler yaşadım tahmin edersiniz siz 2 ay 2 sene yapamıyorsunuzda pskolojiniz altüst oluyor bide beni düşünün hep şüphelerle yaşadım ama eşimden allah bir milyonkere razı olsun çok destekti hiçççç üzmedi beni birde cocuklar olunca iyice unuttuk ama sizlere çokkkk teşekkür ederim sayenizde bend e kurtuldum allah razı olsun sizden ..ama inannın beni çok korkutmuşlardı o aptalca hikayeleriyle birde küçük evlendim tam oldu ama sizlere tek tavsiyem asla kötü konuşan kimseyi dinlemeyin çünki külliyen yalan bunlar onlar iyi niyetli insanlar değiller ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?