Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anlıyorum,canım..İşlerin normal temposuna girince sen yaparsın kocişine güzel yemekler,şimdilik idare et..Yorgun olmasan yine yaparsın ama okadar iş yoğunluğundan sonra sanada zor gelir..Eşinin işi hayırlı olsun.Şimdi stresten ikinizde etkileniyorsunuzdur,işler düzene girince..herşey,ilişkinizde yoluna girer canım..Sıkma canını..

sağol canım benim iyi dileklerin için.. bakalım hayırlısı olsun..ama artık yoruldum çalışmakta evde oturmak istiyoruummmm

sağol canım benim iyi dileklerin için.. bakalım hayırlısı olsun..ama artık yoruldum çalışmakta evde oturmak istiyoruummmm

Canım benim yaa..İnşallah herşey gönlüne göre olur.Bende evde oturmaktan sıkıldım,iş baksam bebekte düşünüyoruz...Ne yapsam bilemiyorum.Buarada özeline msj attım,birşey sormak için önerini bekliyorum canım..

Merhaba canım ben de müjde yazmaya gelmiştim. sizleri okuyup hırslanıp çıktım. film izlerken sıradan bir olay gibi düşündüm emla ile serçe parmağımın 2 boğumunu aldım ve çok mutluyum. bunu ilk defa yapabildim.. Aynen anlattığın gibi olmuş. emlanın etkisi geçti yanma var ama ben bu sızıyı hissetmekten mutluyum başarı sevinci, umarım sonuca az kalmıştır.Öptüm kızlar sizi :87:

Canım,çok tebrik ederim...Sen en zor kısmını yapmışsın,önemli olan cesaret etmek ve ilk egzersizi yapmak..Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir.İnşallah en yakın zamanda başarı haberinide alacağız..

ahaa bize en baba örnek :)) kıjlar bu yazıyı saklayın :)) çerçeve içinde.. aypar yeni gelenlere en iyi örnek..

canım zaten ben bunları herkese ders olsun bu kadar vakit kaybetmesinler diye anlatıyorum hiç sıkılmadanda yazıcam canım..çünki ben bunca sene neler yaşadım tahmin edersiniz siz 2 ay 2 sene yapamıyorsunuzda pskolojiniz altüst oluyor bide beni düşünün hep şüphelerle yaşadım ama eşimden allah bir milyonkere razı olsun çok destekti hiçççç üzmedi beni birde cocuklar olunca iyice unuttuk ama sizlere çokkkk teşekkür ederim sayenizde bend e kurtuldum allah razı olsun sizden ..ama inannın beni çok korkutmuşlardı o aptalca hikayeleriyle birde küçük evlendim tam oldu ama sizlere tek tavsiyem asla kötü konuşan kimseyi dinlemeyin çünki külliyen yalan bunlar onlar iyi niyetli insanlar değiller ...

ay cok sevındım bunaaaaa :) peki normal dogummu yaptın sezeryanmıı evet haklısın dogru soyluyorsun ama gelde ıcıme anlat bırden yazıcam sana gene teşekkürler :)

canım ilki normal oldu. ikinci ve üçüncü tansiyon hastası olduğum için sezaryen oldu ..bak beni görümcem çok korkutmuştu hamileyken bende hem vajiliyim hemde korkuyorum ama doğurdum insan anlamıyor bile hele kucağına bebişini aldınmı unutulmıycak birşey yok canım ...sakın büyütme kafanda canım benim öpüyorum seni...

günaydın kızlar dün gece de olmadı maalesef niye böye oldum umutsuzlandım artık bilmiyorum ama psikolojim bozulmaya başladı aparatla güzel gidiyordum bir kere tamamına yakında almıştım dün gece bebek yağıyla falan eşim zorladı ama olmadı ona da üzülüyorum ama olmuyor kendime de kızamıyorum bakalım öğlen jel arayacam inşallah bulurum öyle daha kolydı sanki....

günaydın cnm..eşin ne kadar ilerleyebiliyor..bir ara tamamını almışsın ne güzel o aşamaya gelmişsin kendini kasmasan bence herşey daha da yoluna girecek emin ol.ben de sadece yarısını alıyorum gerisi duvar sanki offf

çok sevindim adına. vajiden kurtulmak ve kurtarmak mutlu ediyor hepimizi.
Aynen devam et hayatım. her gün 30 dk kremle egzersize devam.
serçe parmağını içine aldığında önce kendini kasabildiğin kadar kas, sonra yavaşça kendini serbest bırak, en son gevşe iyice. açıldığını hisedeceksin. Doktorum öğretti.
sonra bunu, hazır olduğunda ayna karşısında yap.

[eşimin ilerlmesine izin veremiyorum ben kendim elimle ilerliyorum bu kadar olabiliyor o da yarısı

off aynı ben ...ben de eşimin ilerlemeisne izin vermiyorum..bana hep kızıyor zaten bana bıraksan şimdiye bitmişti diyor..ama ne yapim o kadar kasılıyorum ki nefes alışım bile değişiyor..halbuki bişe yok acı yok ama niye böyle olduğunu da anlamıyorum..sıkıldım artık off:84:

bebeğim benim eşim 39.. anladım sen de benim gibi yaşamışsın tüm olayları... canım benim malesef tek taraflı fedekarlık olmuyor böyle evliliklerde fakat daha çok bayan vazgeçiyor lükslerinden..
ben hele benn uçuk kaçık bir tiptim.. kabuguma sığamazdım.. şimdi ise tüm yaşadıklarıma tebessümle bakmayı öğreniyorum..okuldaki durumum bile değişti.. allah kolaylık versin.. ama bence yapmayın.. ilişkiniz de cinsel ilişkiniz de otursun .. sen çalışıyor musun ??

Vallahi hep korunduk,o yüzden diğer türlüsünü bilemiyorum canım yaa...İnşallah dediğin gibi daha rahat olur...çok sağol,içim rahatladı biraz..

hiçbir problem yok.. benim ki psikolojikti,o ay hamile kalırım diye korktum.. ama bu ay da hamile kalayım diye bekliyorum..
eğer hamile kalırsam..eşime reglendim diyecem..sonracıma yılbaşında saat 00.00 da vericem eline tahlili :)) hediya paketi yaparaktan :)))
ayy o yüzden bu ay ya da bir daha ki ay olsun istiyorum.. şubat 1 de evlilik yıldönümümüz.. ofss ::)) dün leke gelmişti bu saatlerde bugün hiçbir şey yok bakalım hayırlısı artıkınn

Çok güçlü bir kadınsın ki geçen seneler seni yıpratmamış hırsından almamış.. gerçekten takdire şayansın.. hemde benim gündaşımsın :)) aynı gün başardık senle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…