Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence zararlıdır bebek yavaş yavaş aşağıya kaymıştır diye düşünüyorum her ihtimale karşı bence sen hayırlısı ile bebişini doğur sonra başlarsın bak burada 1 haftada yenen arkadaşlar bile var...normal doğummu yapacaksın ???

Evet normal istiyorum, bir dr kimse seninle uğraşmaz sen 4 4lük vajisin deyip beni özel hast. den kovdu. Ben de annem ve ablamın normal doğumu en sonuna kadar zorlayan dr na gittim pzt günü. Tabi alttan bakmadı 3 ocak ta bakacak ne diyecek merak ediyorum.
tekrar sorayım, vaji yi yenince vajinal muayenedeki acı da kayboluyor mu?

bulutlar pekı nasıl hamıle kaldın bu bır mucize çook şanslısın Allah sağlıkla kucagına almak nasıp etsın darısı başıma olsun tebrık ederım ..belkı normal doğum yaparsan bu durum da ortadan kalkar

tedavi sırasında mikrobik rahatsızlıklar görülüyor,sanırım senin böyle birşeyle karşılaşman doğru olmaz.. bende bilmiyorum tabi hamilelik olaylarını.. ama galiba enfeksiyon kapmaman gerekir..
ama sen nefes egzersizi yap ..
derin nefes alıyoruz vajinadaki kasları kasıyoruz,nefes verirken kasları gevşetiyoruz..
doğum için de aynı egzersizleri gördüm ,bir sitede..
hatta eğilip kalkıp,nefes kontrol etmeler falan..
sen bebişini yap,bebişin sana güç verir ve burada kısa sürede yenersin canım.. ne de olsa lohusayken regldi bilmem neydi yok..
normalde reglde ara veriliyor,zaman gidiyor..

Son düzenleme:

evet kayboluyorrr..

Bişey sorabilirmiyim ; ilişki tam yaşayamadan mı hamile kaldınız. benim öle olmuştu ama benm düştü bir aylıkken. bana psikiyatri doktorum vajinismus hastaları normal doğum yapamıolar doktorlarda sezeryanla yaptırıolar uğraşmıolar demişti.
vajiyi yenince bence tüm problem kalkar. çünkü muayene olurken biz gene kasıntıdan dolayı acı çekiyoruz. onu yenince oda kaybolur diye düşünüyorum. çünkü doktorlar orada acıyacak bir durum yok diyor.

eşimden nefret ediyorum bana annesi yüzünden çok kötü küfürler etti. dayanamıyorum artık..ya boşanıcam ya da bu kadın hayatımdan çıkacak artık

kusura bakma arkadaşım yanlışlıkla alıntı yapmışım :44: bu arada vajinusmus hastaları normal doğumu sıkıntısız yapabiliyor. benim gittiğim doktorda iki kez normal doğum yapmış bir kadın da tedavi oldu

Vallahi hep korunduk,o yüzden diğer türlüsünü bilemiyorum canım yaa...İnşallah dediğin gibi daha rahat olur...çok sağol,içim rahatladı biraz..

canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:

canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:

Ben bu dediğini bı yerde okumuştum
Çok gülmüştüm tabi o zamanlar vajiliydim
Şimdilerde tkr yazı aklıma geliyo olabilir diyee

haklısın canım bıraz benımkısı tez canlılıkdan oldu durmak yok yola devam cok teesekkur ederım canım moralım bozukdu bugun acdımm netı anca cevap vrebıldım ıyı varsınz

ablacım teşşkur ederım ıns bende pesını bırakmıycam kurtulcam bu ıllletten allahın ıznı sızınde yardımıınızla moral verdıdınız cok sagolun

SLM CANIM, ben şu anda eşimin serçe parmağını emla kremle komple gel git yapma aşamasındayım.ama uyuşukluk geçince yanma ve acı oldu 4 gündür mola verdim.ilk kez yaptığım için tahriş oldu sanırım. bugün daha iyyiim. tekrar parmak egzersizine devam edeceğim.
ayrıntılarla görüşmek dileğimle....

Slm Canımcım, bende senin gibi oluyordum. sert zemine yat ve altına yastık koy, bacaklarını serbest bırak, 2 saat önceden kas gevşetici al, bepanthenle masaj yap. tv yi aç film izlerken yap dikkatin dağılsın.doktorumn tavsiyesi idi, bu aşamayı aştım ben. en zor aşamadasın. atlatacaksın inan ve uygula.

ya bu nasıl bir hastalıktır bir gün çok iyi bir günde elimi bile süremiyorum ayy çıldırma noktasına geldimmmm niye böyle oldu şimdi...

Evet tatlım kalabiliyormuş...
Hatta prezervatifin kullanım talimatlarında bile yazıyor...
Kullanmaya tenezzül etmedim ben hiç...
Bu arada eşinle sorunlar var sanırım ne oldu?

canım benim okudum ama cvp yazdım sandım yazmamışım hiç peşini bırakırmıyım bebişim işyerinde
yoğunum bu aralar iyice bi unutkan oldum kayınvalidem bana geldi ben evde yokum aklım uçtu kafatasından anlayacağın bak yenenler elimizde oklavayla bekliyoruz artık bizden kurtulacağınızımı sandınız canım şimdi p...s denemeni bize detaylarıyla yaz bakalım sorun nerede ona göre onun üstüne gidelim olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…