- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.241
vajinamda hiç ama hiç açıklık oluşmadı, hamile kalınca tüm isteğim gitti o nedenle 9 aydır ilişki yok, zaten çok sorunlu olduğu için hamilelik bahanesiyle hiç yaklaştırmıyorum. Acaba egzersiz zararlı mı hamileyken, ben de bilmiyorum.
Vaji.yi yenince muayenelerimiz de rahat olacak mı inş.?
bence zararlıdır bebek yavaş yavaş aşağıya kaymıştır diye düşünüyorum her ihtimale karşı bence sen hayırlısı ile bebişini doğur sonra başlarsın bak burada 1 haftada yenen arkadaşlar bile var...normal doğummu yapacaksın ???
vajinamda hiç ama hiç açıklık oluşmadı, hamile kalınca tüm isteğim gitti o nedenle 9 aydır ilişki yok, zaten çok sorunlu olduğu için hamilelik bahanesiyle hiç yaklaştırmıyorum. Acaba egzersiz zararlı mı hamileyken, ben de bilmiyorum.
Vaji.yi yenince muayenelerimiz de rahat olacak mı inş.?
Evet normal istiyorum, bir dr kimse seninle uğraşmaz sen 4 4lük vajisin deyip beni özel hast. den kovdu. Ben de annem ve ablamın normal doğumu en sonuna kadar zorlayan dr na gittim pzt günü. Tabi alttan bakmadı 3 ocak ta bakacak ne diyecek merak ediyorum.
tekrar sorayım, vaji yi yenince vajinal muayenedeki acı da kayboluyor mu?
Evet normal istiyorum, bir dr kimse seninle uğraşmaz sen 4 4lük vajisin deyip beni özel hast. den kovdu. Ben de annem ve ablamın normal doğumu en sonuna kadar zorlayan dr na gittim pzt günü. Tabi alttan bakmadı 3 ocak ta bakacak ne diyecek merak ediyorum.
tekrar sorayım, vaji yi yenince vajinal muayenedeki acı da kayboluyor mu?
Bişey sorabilirmiyim ; ilişki tam yaşayamadan mı hamile kaldınız. benim öle olmuştu ama benm düştü bir aylıkken. bana psikiyatri doktorum vajinismus hastaları normal doğum yapamıolar doktorlarda sezeryanla yaptırıolar uğraşmıolar demişti.
vajiyi yenince bence tüm problem kalkar. çünkü muayene olurken biz gene kasıntıdan dolayı acı çekiyoruz. onu yenince oda kaybolur diye düşünüyorum. çünkü doktorlar orada acıyacak bir durum yok diyor.
Bişey sorabilirmiyim ; ilişki tam yaşayamadan mı hamile kaldınız. benim öle olmuştu ama benm düştü bir aylıkken. bana psikiyatri doktorum vajinismus hastaları normal doğum yapamıolar doktorlarda sezeryanla yaptırıolar uğraşmıolar demişti.
vajiyi yenince bence tüm problem kalkar. çünkü muayene olurken biz gene kasıntıdan dolayı acı çekiyoruz. onu yenince oda kaybolur diye düşünüyorum. çünkü doktorlar orada acıyacak bir durum yok diyor.
Vallahi hep korunduk,o yüzden diğer türlüsünü bilemiyorum canım yaa...İnşallah dediğin gibi daha rahat olur...çok sağol,içim rahatladı biraz..
canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:
Ben bu dediğini bı yerde okumuştum
Çok gülmüştüm tabi o zamanlar vajiliydim
Şimdilerde tkr yazı aklıma geliyoolabilir diyee
ne bileyim hertürlü pis iş benim başıma gelir kesin kalır yani bende :97:
eşimden nefret ediyorum bana annesi yüzünden çok kötü küfürler etti. dayanamıyorum artık..ya boşanıcam ya da bu kadın hayatımdan çıkacak artık
Seracığım,Bocussa katılıyorum moralini bozma...Bu aşamaya kadar geldin,pes edip kendini cezalandıracak değilsin,heralde?Bende 14 aylık evliyken başladım egzersizlere ve 16 aylıkken başardım..Düşün artık iki ay sürdü,diğer arkadaşlara bakıyordum..benimle birlikte başlayanlar bu olayı çoktan bitirmişlerdi,ben hala uğraşıyordum ama sonuç başarı oldu.Bu olay kişiden kişiye değişiyor,canım..Kimi 1 ayda,kimi 1 haftada başarıyor..Onun için hiç canını sıkma ve dün gece hiç olmamış gibi devam et denemelere..
canım herkez ilk zaman umutsuz oluyo ama sen beyninden bunları atmalaısın olumsuz düşünme sürekli olumlu düşün kasılmıycam yapıcam başarıcam demelisin beynin seni değil sen beynini yönet nolur pes etme önemli olan p...s başını almak sen almışsın korkma kasılınca çekme bekle tekrar dene yılma eşinede biraz gözyaşı dök birazda bunalım takıl bak nasıl yumuşucak ..benim taktik oydu işe yarıyodu gözyaşı her erkekete işe yarar..ona hak vermelisin onlarında işi zor ..hadi bakalım hurs yap bak yapınca eşin nasıl değişecek ...
[FONT="]Egzersiz yapan/yapmaya çalışan arkadaşlar : [/FONT][FONT="]
1- Gülcel
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Aylin06
5- Masalelif
6- Sera87 (1 eş parmağı/5cm mum)
7- Kardelenima
8- Aydazeren
9- Hndckr (eş parmağı 2)
10- Filesta
11- Masumcat(2 parmak/eş)
12- Bus45
13- Pamukelma (2 parmak)
14- Nar1905 (1 eş parmağı)
15- Polimer (2 parmak)
16- Dilber1983
17- Yagmur2010
18- Nilayy_84
19- İlayda_23
20- Obsess (1 parmak)
21- Canan1345
22- Sarısekerim86
23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]24- Coolfresh [/FONT][FONT="]
25- Burcum86
26- Metahayal
27- Unfaithful24
28- Hevalll
29- Deniz1987
30- Duman85
31- Sahara84
32- Vaveyla86
33- Hfz_kubra
34- Nill87
35- Naz8
36- Zezeze
37- Sadekahve
38- Zeytin96
39- 16450 (eş parmağı 2)
40- Vagi (2 parmak)
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx[/FONT]
[FONT="]46- Missbon (3 parmak)[/FONT]
[FONT="]47- Ranasena [/FONT]
[FONT="]48- Berfenur[/FONT]
[FONT="]49- Çilekli_seker (serçe parmak 1 boğum)
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...[/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
cnm senin yazdıkalrın sanki direk beni anlatıyor.ben de bu durumu anlatsam direk böyle yazardım.aynen ben de öyle oluyor.bacaklarım açılmıyor,elim sürekli eşimin karnında daha başlamadan tamam diyorum yeter falan..ittiriyorum eşimi.sonra da stres,korku falan.yani bu olması gereken güzel ve doğal şeyleri kabusa çeviriyoruz.:84:
canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:
en koyu vajinsms benim heralde nefret ediyorum kendimdenolmadı yapamadım .sadece pe....ns in başı girdi ilerleyemedim .yapıcağımı zannettim.çok mutsuzum eşim benden nefret ediyo .sitem sitem....birsürü laf
haklı 15 ay biticek bebek istiyo bilmiyoki ben ondan daha çok istiyorum allah kimseye yaşatmasın bu illeti . içim acıyo:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?