- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.261
Evet tatlım kalabiliyormuş...
Hatta prezervatifin kullanım talimatlarında bile yazıyor...
Kullanmaya tenezzül etmedim ben hiç...
Bu arada eşinle sorunlar var sanırım ne oldu?
selam kızlar dün akşam eşim yoktu bende apararla gene tv karşısında bu sefer çalıştım kuru kuru yapmaya çalıştım yarısı girdi gibi yani üçte biri ama acı olmadı sonra ara verdim tekrar denedim olmadı bu akşam gene devam jel sürmek de ne kadar doğru bilmiyorum ama jelsiz çalışmalar bile olmuyor .(
ben egzersizlerde serçe parmak 1 boğumdaydım ama dün gece eşimin işaret parmağı 1 boğum girdi biraz bekleyince kastım galiba çıkarıp tekrar denedik. bu bir gelişme değilmi? yorumlarınızı beklioruuuuummmm.. buna bile sevindim valla
ben egzersizlerde serçe parmak 1 boğumdaydım ama dün gece eşimin işaret parmağı 1 boğum girdi biraz bekleyince kastım galiba çıkarıp tekrar denedik. bu bir gelişme değilmi? yorumlarınızı beklioruuuuummmm.. buna bile sevindim valla
hemde büyük gelişme.. benim son egzersizimdi eş parmağı..yani tebrik ediyorum.. serçeden eşli işarete geçmek büyük aşama..
yawru kuşum varmı fasülyecik
bilmem.. lekelenme de yok bugün :)) test de yaptıramadım...okulda çok yoruldum doğru eve geldim :)) yarın yaptırcam :)) okulda unutuyorum eve gelince hatırlıyorum o olayı... gerçi ben evli oldugumu da unutuyorum ya dışarda :))
anam ben çatlardım meraktan nasıl dayanıyosun hiiiiiii bak şimdi ben heyecanlandım senin yerine
hahahaha vaji bana sabrı öğretti..
yaa değilsem reglencem , hamileysem reglenmicem :))
yarın test yaptırırım anacum :))
zaten hamile falansam ,öğrendiğimde daha kötü olacak kimseye söyleyemicem falan :))
eşime söylemek için yılbaşını beklicem .. yani napıyoruz derin nefes alıp veiryoruz.. rahatlıyoruz.. kafaya takmıyoruz.. :2:huhuhuhuhu...
anam söylemeden durabilecekmisin bence anlar kocişin gözlerindeki parıltıdan :13: bize söyleyecen ama dimi ? ayyyy ben cümle aleme duyururum heralde hatta hızımı alamayıp hoparlörle bağırırmışım
[venüsten evet tahriş oldu mesala ama jelsiz yapmaya çalışıyorum çünkğ hani aparatla jelsiz başarırsam eşimle jelli kolay olur diye düşündüm kuru kuru jelsiz de içerde değişik bir his yapıyır ama haklısın o zaman bu akşam jelli devam... onlarında zararı var mı net bilgi yok ma
dururum ben teyzemin tabirince ben ne gavurumdur :))
size söyleyecem tabii be ..o kadar da değil hıkkk der çatlarım :))
doktara gıttım ole bır soktukı parmagını canımı cok yaktı ama cok sınır oldum esım bıle oyle ıncıtmedı benı tahrıs olmus dedı adam bana acır gıbı laflar ettı bılmıyorum ya cok kotu oldum bepanthen dıye bır krem yazdı bırde biokadin dıye fitil siz biliomusunuz bunları ne ıse yarıo tam olarak kullananınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?