Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:

Canım prez...le rahat yani bir problem olmuyor,gerçi onsuz denemediğim için aradaki farkıda bilmiyorum..Benim eşim ilaç kullanmamı istemiyor kesinlikle mecburen bu yöntemi kullanıyoruz ama çok memnunum zaten ilaçla uğraşamam,içmeyi unuturum falan..yan etkileri olabilir.Birde yaşımızda var,doğurganlığa falan etkisi olur diye bende kullanmıyorum.İçimde kalır düşüncesi bendede olmuştu ama eşim dikkatlidir...Birde kalırsa kalsın ne olcakki diyorum,alıştık artık parmağa,sokar alırım...Olmadı eşime aldırırım,bu yönden biz vajililer şanslıyız..Alıştık nasıl olsa değil mi,şekerim?

dururum ben teyzemin tabirince ben ne gavurumdur :))
size söyleyecem tabii be ..o kadar da değil hıkkk der çatlarım :))

yok be inadım da duygusuz değilim..ben köpemm hastayken bile ağlardım :))
koç ile boğa burcu arasındayım kolay mı hehe :)
uyudum geldim,üstüme pike alayım derken bakimm dedim foruma, yine uyucam ... sanki taş taşıdım bugün bir bitmedi..
grşrz.. haftasonu çalışın kızlar.. ptesi gelinler coşsun..
bu ne ya bu hafta boş geçti,gelinsiz ..huhuuu

Anladım tamam çok teşekkür ederim, egzersizleri doğum sonrasına erteleyeyim inş. Ayyyyyyy müthiş bir şey, vajinismusu yenince muayenedeki acının da ortadan kalkması. Rabbim hepimizi bu hastalıktan kurtarsın

Evet alında ilişkide de muayenenede de acı duyulmuyormuş, ama biz duyuyoruz, hasta olduğumuz için, ama ben umutluyum, Allahın izniyle geçecek inş hastalığım. Biz binbir güçlükle kısmi ilişki kurabildik bebeğimiz olsun diye, çok zordu, normal bir ilişki değildi tabi ki de. Allah hepimize şifalar, bebek isteyenlere hayırlı bebekler versin.

kızlarr...biz eş parmağı yapıyoduk ya hani..az önce eşimle sewüşürkene birbirimize dönük pozisyonda p...s ucunu aldım .. hatta eşim yarısına yakını dedi.. walla ben şu an şoktayım.. walla acı falan da anlamadım.. ilerletecekken üzerinde oturduğum puf kaydı sürekli.. zawallı eşim ayaklarıyla sardı pufu ama ne çare dewam edemedik ama o alçak puf kaymasaydı tam alacaktım şu p..s i.. ama süper bir duygu .. buraya kadar gelebilmek bile benim için süper... ben bunun peşini bırakmam :92:

denemeye devam basarırsın

oo tebrikler... yarıladıysanız kasılı bölgeyi aştınız demektir.. bu da bu iş bitti demektir...
tebriklerrrrrrrrrrrrr bu gece de denersiniz artık..
kıjj ne azgınsınız siz ölee :)) benim eşim daha eve gelmedi millete bak ne ayak :)) Allah daim etsinnn ..devamını getirsin canımm..

diyene bak :) kendi nasıl azmışki kocayı bekliyor dört gözle:) adam daha bismillah demeden atlarsın artık sende bu azimle halledersin

walla öğretmen olunca erkenden ewdeyim .. eşim de 5 te geliyo ..o da öğretmen.. yemek ye falan derken walla azma gibi niyetimiz yoktu.. sadece benim ısırma gibi bi acayip huyum war. ben onu, o beni derken bi baktım walla bu gece denemek istiyorum ne yalan söylim.. alışkanlık yaptı :92:

insallah basarılı olursunuz

zaten bu öğretmenleri kıskanıyorum.. bende akademisyen olacağım galibaa bu gidişle ... özel sektör yer beni..
aa azgınlıktan değil hayatım o kıskançlıktan eşim yolda.. 8.30 da gelir.. yemek yeriz falan 9.30 çay bilmem ne 11.00 zaten yoruluyor.. kıyamıyorum gerçi yarın ctesi kıyarım :))
benim eşimde alm. öğretmeni ama safım başka sektörde.. ee bazıları da var kaşınır yem olmak için.. devlet sektörü tam bana göre nizami sabah 8 akşam 5 :))

Son düzenleme:

bi de ben sabahçıyım.. 12.10 da işim bitiyo süper di mi
zaten eşimin daha geç gelmesi iyi.. yoksa benle akşama kadar düşünsene oturup çay içtiğini, temizlik yaptığını aaay istemem

aa nasıl yaa böle bişey varmıydı bilseydim çocuk olsun diye uğraşırdım valla belki düzelirdi :44:

aaamiiiinnnn... bizde bebek istiyoruz diye zorlukla yapmıştık. Ama düşük oldu.

Bende en baştan başlıcam egzersizlere. inşallah düzelcez.

bepanthen dıye bı krem verdı doktor kullanan varmı arkadslar nasıl sürücümmmm ıcındeki kagıtta vajınaya surmeyın gıbılerınden bıse yazıo anlamadım ben:26::26:

arkadaşlar kısmi ilişki ile hamile kalınırmı bende vajiyim arada yazıyorum ama çok sık takip edemiyorum tüm günüm okulda geçiyor öğretmenim öğretmenlerde daha çok görülüyormuş ben artık hamile kalmak istiyorum yarısına kadar oluyor emla kullanıyorum daha rahat oluyor 3 parmak falan hepsi oluyor ama p..s e gelince taş oluyorrtavsiye edeceğiniz bir yöntem varmı saçma biliyorum yenmeden kalmak ama ben eşimle ayrı yerlerdeyim tayin isteyene kadar burda annemlerleyim bebiş olsun istiyorum sonrada gerekirse tedavi olurum kalanlar nasıl kaldı kremler spreyler engellermi nolur duyduklarınız paylaşın eşiimin yanına gidiecem bu hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…