- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.281
canım asıl prezervatiftiz rahat oluyor.. bu arada benim de çok saçma bir korkum var.. ilişkide prezervatif kullanmaya korkuyorum ben.. içinde filan kalıomuş.. doğrumu ya:44:
dururum ben teyzemin tabirince ben ne gavurumdur :))
size söyleyecem tabii be ..o kadar da değil hıkkk der çatlarım :))
Anladım tamam çok teşekkür ederim, egzersizleri doğum sonrasına erteleyeyim inş. Ayyyyyyy müthiş bir şey, vajinismusu yenince muayenedeki acının da ortadan kalkması. Rabbim hepimizi bu hastalıktan kurtarsıntedavi sırasında mikrobik rahatsızlıklar görülüyor,sanırım senin böyle birşeyle karşılaşman doğru olmaz.. bende bilmiyorum tabi hamilelik olaylarını.. ama galiba enfeksiyon kapmaman gerekir..
ama sen nefes egzersizi yap ..
derin nefes alıyoruz vajinadaki kasları kasıyoruz,nefes verirken kasları gevşetiyoruz..
doğum için de aynı egzersizleri gördüm ,bir sitede..
hatta eğilip kalkıp,nefes kontrol etmeler falan..
sen bebişini yap,bebişin sana güç verir ve burada kısa sürede yenersin canım.. ne de olsa lohusayken regldi bilmem neydi yok..
normalde reglde ara veriliyor,zaman gidiyor..
Evet alında ilişkide de muayenenede de acı duyulmuyormuş, ama biz duyuyoruz, hasta olduğumuz için, ama ben umutluyum, Allahın izniyle geçecek inş hastalığım. Biz binbir güçlükle kısmi ilişki kurabildik bebeğimiz olsun diye, çok zordu, normal bir ilişki değildi tabi ki de. Allah hepimize şifalar, bebek isteyenlere hayırlı bebekler versin.Bişey sorabilirmiyim ; ilişki tam yaşayamadan mı hamile kaldınız. benim öle olmuştu ama benm düştü bir aylıkken. bana psikiyatri doktorum vajinismus hastaları normal doğum yapamıolar doktorlarda sezeryanla yaptırıolar uğraşmıolar demişti.
vajiyi yenince bence tüm problem kalkar. çünkü muayene olurken biz gene kasıntıdan dolayı acı çekiyoruz. onu yenince oda kaybolur diye düşünüyorum. çünkü doktorlar orada acıyacak bir durum yok diyor.
kızlarr...biz eş parmağı yapıyoduk ya hani..az önce eşimle sewüşürkene birbirimize dönük pozisyonda p...s ucunu aldım .. hatta eşim yarısına yakını dedi.. walla ben şu an şoktayım.. walla acı falan da anlamadım.. ilerletecekken üzerinde oturduğum puf kaydı sürekli.. zawallı eşim ayaklarıyla sardı pufu ama ne çare dewam edemedik ama o alçak puf kaymasaydı tam alacaktım şu p..s i.. ama süper bir duygu .. buraya kadar gelebilmek bile benim için süper... ben bunun peşini bırakmam :92:
kızlarr...biz eş parmağı yapıyoduk ya hani..az önce eşimle sewüşürkene birbirimize dönük pozisyonda p...s ucunu aldım .. hatta eşim yarısına yakını dedi.. walla ben şu an şoktayım.. walla acı falan da anlamadım.. ilerletecekken üzerinde oturduğum puf kaydı sürekli.. zawallı eşim ayaklarıyla sardı pufu ama ne çare dewam edemedik ama o alçak puf kaymasaydı tam alacaktım şu p..s i.. ama süper bir duygu .. buraya kadar gelebilmek bile benim için süper... ben bunun peşini bırakmam :92:
oo tebrikler... yarıladıysanız kasılı bölgeyi aştınız demektir.. bu da bu iş bitti demektir...
tebriklerrrrrrrrrrrrrbu gece de denersiniz artık..
kıjj ne azgınsınız siz ölee :)) benim eşim daha eve gelmedi millete bak ne ayak :)) Allah daim etsinnn ..devamını getirsin canımm..
oo tebrikler... yarıladıysanız kasılı bölgeyi aştınız demektir.. bu da bu iş bitti demektir...
tebriklerrrrrrrrrrrrrbu gece de denersiniz artık..
kıjj ne azgınsınız siz ölee :)) benim eşim daha eve gelmedi millete bak ne ayak :)) Allah daim etsinnn ..devamını getirsin canımm..
walla öğretmen olunca erkenden ewdeyim .. eşim de 5 te geliyo ..o da öğretmen.. yemek ye falan derkenwalla azma gibi niyetimiz yoktu.. sadece benim ısırma gibi bi acayip huyum war. ben onu, o beni derken bi baktım walla bu gece denemek istiyorum ne yalan söylim.. alışkanlık yaptı :92:
walla öğretmen olunca erkenden ewdeyim .. eşim de 5 te geliyo ..o da öğretmen.. yemek ye falan derkenwalla azma gibi niyetimiz yoktu.. sadece benim ısırma gibi bi acayip huyum war. ben onu, o beni derken bi baktım walla bu gece denemek istiyorum ne yalan söylim.. alışkanlık yaptı :92:
zaten bu öğretmenleri kıskanıyorum.. bende akademisyen olacağım galibaa bu gidişle ... özel sektör yer beni..
aa azgınlıktan değil hayatım o kıskançlıktan eşim yolda.. 8.30 da gelir.. yemek yeriz falan 9.30 çay bilmem ne 11.00 zaten yoruluyor.. kıyamıyorum gerçi yarın ctesi kıyarım :))
benim eşimde alm. öğretmeni ama safım başka sektörde.. ee bazıları da var kaşınır yem olmak için.. devlet sektörü tam bana göre nizami sabah 8 akşam 5 :))
insallah basarılı olursunuz
inş. canım yaa.. beklemedeyim.. avıma yaklaşmak için kolluyorum.. amacım 2 puan almak :92:ama ürkütmemeli kuşu
kusura bakma arkadaşım yanlışlıkla alıntı yapmışım :44: bu arada vajinusmus hastaları normal doğumu sıkıntısız yapabiliyor. benim gittiğim doktorda iki kez normal doğum yapmış bir kadın da tedavi oldu
Evet alında ilişkide de muayenenede de acı duyulmuyormuş, ama biz duyuyoruz, hasta olduğumuz için, ama ben umutluyum, Allahın izniyle geçecek inş hastalığım. Biz binbir güçlükle kısmi ilişki kurabildik bebeğimiz olsun diye, çok zordu, normal bir ilişki değildi tabi ki de. Allah hepimize şifalar, bebek isteyenlere hayırlı bebekler versin.
aa nasıl yaa böle bişey varmıydı bilseydim çocuk olsun diye uğraşırdım valla belki düzelirdi :44:
aa nasıl yaa böle bişey varmıydı bilseydim çocuk olsun diye uğraşırdım valla belki düzelirdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?