Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vallahi sizi bekliyorum.. ikinizde yarıladınız.. zaten problemli bölgeyi geçtiniz.. gerisini zaten hissetmeyeceksiniz.. yapın bişilerr..
kasmayalım spontane olsun :)) öteki türlü ödev gibi kasıyor be adamı :))
hadiyin ya sizi merak ettiğimden giriyorum bir de sera87 yi... :)) baskısız da olmaz :)

belki de olmaz..bebiş sana sürpriz yapıyordur belli olmaz anacum..

walla 2-3 gün erken geldi az önce kırmızılandım offff tamda ev boşalacaktı bu akşam yalnız kalacaktık bak sen şu talihin işine neyse 10 ocakta taze yumurtalarım ve ben hazır olda bekleyecez 2011 bebişi olsun anası gibi 2010 sevmezdi o

bocusscum,canımm..çok tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin.kucağına almayı nasip etsin

kızlaaaaarr selam,
biliyorum bana kızıyosunuz gelmiyorum diye ama hamilelik zor geçiyorbulantılar çok fena (
aklımdasınız her an ama...bocusscuma çok sevindim allah isteyen herkese versin inşallah)

Merhaba kızlar. ben daha öncede yazmıştım egzersizlere başlamıştım ama devamını getiremedim. bi yerden sonra devam edemedim olmadı bıraktım. ama tekrar başlıyorum. burada okuya okuya başaranları gördükçe bana umut gelio. bide burda öyle bişey varki insan rahatlıkla sorabiliyor. sıkıntısını paylaşabiliyor. etrafımdaki hiçbir arkadaşımla paylaşamıyorum yaşadıklarımı.
bitek sizin anlayacağınızı biliyorum çünkü.

ben bide şunu öğrenmek istiyorum. vajinismus hastalığı olanlar. acaba aynı tür korkulara mı sahip oluyor.
mesela ben kandan karanlıktan böcekden çok korkarım. bu sanırım tespit edilmiş genellikle vaji hastalığı taşıyanlar aynı korkulara sahipmiş.
ya bide ben hala başaranları anlayamıyorum. bende hiç ilerlemiyor.
hipnoz olayınıda denedim başarılı bir doktora gittim ama fayda vermedi
ama egzersizlere başlıcam gene yılmak yok inşallah. 2 sene olacak yakında

Banada yardımcı olurmusunuz ? :85:

selam arkadaslar.bende 4,5 senelik evliyim ve hala esimle birlikte olamadik.artik bir bebisimiz olsun istiyoruz.ama hala ayniiyiz.ilk gunku gibi degil tabikide ama cokta ilerlemis bir sekilde degil.burada arkadaslarin mesajlarini okuyorum da parmak hareketi falan yapanlari ben 4,5 senelik evliyim ve daha henuz deneyemiyorum bile parmak hareketini.cozmek istiyorum artik bu hastaligi insallah cozebiliriz.burada cok kisi cozume ulasti insanin inanasi gelmiyor.yalan gibi geliyor.cunku zannediyoruz ki sadece biz yasiyoruz bunu.insallah rabbim en kisa zamanda hepimize cozmeyi nasip etsinnn.......

kızlaaaaarr selam,
biliyorum bana kızıyosunuz gelmiyorum diye ama hamilelik zor geçiyorbulantılar çok fena (
aklımdasınız her an ama...bocusscuma çok sevindim allah isteyen herkese versin inşallah)

ya narçiçeği benim tek sorunum çok uyumak.. yine uyudum hemde kötü rüya gördüm..
ilk sevgilimi gördüm,bize gelmiş,1 hafta bizde kalacakmış..çok uygarca bir rüya :)) ama işte adı üstünde rüya..
sonra 2 3 gün geçiyor,eşim işe gidiyor.. ben kvaltı hazırlıyorum ona ,kvaltı ediyor. sonra ben koltugun minderlerini düzeltirken birden arkamdan tutuyor beni öpmeye çalışıyor,bağırıyorum,kaçmaya çalışıyorum,telefonlarımı alıyor,evden çıkıyorum,sonra diyorum ki ben bununla çıkmışım ????.. öyle bir ter içinde kaldım ki anlatamam..
paylaşayım rahatlayayım dedim.. :26:

canım herkesin 14. günü yumurtlama günü olmuyor biliyorsun di mi ?? atıyorum ben 24 günde bir regleniyorum..reglimin 7.günü ile 12. günü arasında yumurtlama günüm..
sende ona göre bak :))
biz çok fazla ilişkiye giriyorduk ,bu ay bebiş yapcaz diye yumurtlama günümden önce 2 3 gün ilişkiye girmedik.. sonra o dönemde de hergün yapmadık gün aşırı.. sonracıma oldu..
hemde lopp diye wc ye gittim,yatıp beklemedim ...
günü iyi tutturduk heralde.. mayalandı :))
ayy ne tip bişey çıkcak acaba.. erkek olursa ismini de buldum şimdiden KAAN
kız olursa kim koyarsa koysun..ama oğlum olsun benim
eşim hep diyorki kızımız olursa senden iki tane daha düşünemiyorum pıtır pıtır peşinden :))
ayy çok duygusala bağladım ,konudan çıktım

bize de öyle geliyordu tatlım..imkansızdı bizim içinde herşey..
eşinle ilk günkü gibi değil demişsin ne kadar temastasın ?? açık yazarsan daha iyi yardımcı oluruz..
parmak deyince bile tüylerimiz ürperiyordu,hiçbirimiz güle oynaya yapmadık..
bu illetten kurtulmayı iste..bi iki sık dişini bir kere o parmak bir boğum bile girse o korkunun %60 ını atıyorsun,gerisi çorap söküğü..
forumu daha iyi oku :)) ve bilgilerini ver ve başla derim..

canım o fobi ortaklıgına inanmıyorum.. ben yılanı bile elimde sallıyorum..
benim kuzenim herşeyden korkar 2 3 gün kaçtı eşinden sonra lopp diye oldu :)) ben 1,5 yıl bekledim :))
sana gelince sen biraz tembellik etmişsin,madem istiyorsun devam etmelisin.. bu rahatsızlık daha çok ertelemeden ötürü..
yeneceğim de hiç vaktim yok de ..kendine 2 ay zaman tanı.. egzersizlere başla...
hatta hemen başla...daha önce egzresiz yaptım demişsin hangi aşamadasın ??
hangi aşamadaysan devam et..forumu oku ,başaranları gör, gaza getir kendini,hırslan,bende başardım yazmak istriyorum de ...
hadi sallanma başla :)) bugünlerine acıycaksın..ben kaybettiğim hergüne acıyorumm..geç kalma daha fazla..

jasmin bende aynı şekilde karanlıktan ve böcekten korkarım belki de doğru olabilir ben egzersizde 2 parmak yapabiliyorum ama p... denemesine geçince olmıyor ve uzun süre parmak denemesi yapamıyorum olmuyor..

popon açıkta kalmış

ay ne güzel muhabbetler ya.. Allah nazardan saklasın maaşallah sen pek cimcime birine benziyosn daha görmeden anladım demek erkek istiyorsun ay ben de hep kız istemişimdir bu arada ben 25 inde hasta oldum yumurtlama günümü nasıl hesaplıcam:26:

bak canım asla bebe yapı kullanma sadece ve sadece su bazlı jel kullan. hatta imkanın varsa gleit gelen al..doktorum enfeksiyondan sonra verdi bana. ama ben emlayı bepanteni ve dilatörü çok kullandım. o yüzden enfeksiyon oldu biriki gün ölürdüm mantar olmuştum acıdan ağladığımı bilirim. ama enfeksiyonmuş fitil kullandım geçti. sen de ilişkiden sonra yanma yoksa sorun yoktur o zaman. ama bilirsin ilişkiye girdikten birkaç sefer sonra mutlaka bir jinekologa görünmek gerek :))) sen genede evham yapma ..ama sağlık...kontrole git tabi..

iNSANın eşinden hakaret yemesi iğrenç bişry sankı bir suçluymuş gibi bu nasıl bir illet miş yarabbımmmmm

canım vaji ile alakalı ise eğer,, geçecek sabret hepimiz yaşadık. ama inan tek seferlik cesaret işi .. burdan bütün vajililere sesleniyorum.. azıcık göze alın ve cesaret edin. zerre acı yok sızı yok ..hele bi zevkini bilseniz... valla hergün zorla yatırırsınız adamı yatağa az iştahlı olun.. eşiniz sizi değil siz eşinizi kullanın

canım sen başardın artık inan bana.. ama sık sık alıştırma yapmalısın. hadi fazla bekletme :)))

dr nevra diye bir site var oraya gir ...3 sat a göre hesaplıyor :)) inş senin de kıjın olurrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…