- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.421
dr nevra diye bir site var oraya gir ...3 sat a göre hesaplıyor :)) inş senin de kıjın olurrr :))
canım o fobi ortaklıgına inanmıyorum.. ben yılanı bile elimde sallıyorum..
benim kuzenim herşeyden korkar 2 3 gün kaçtı eşinden sonra lopp diye oldu :)) ben 1,5 yıl bekledim :))
sana gelince sen biraz tembellik etmişsin,madem istiyorsun devam etmelisin.. bu rahatsızlık daha çok ertelemeden ötürü..
yeneceğim de hiç vaktim yok de ..kendine 2 ay zaman tanı.. egzersizlere başla...
hatta hemen başla...daha önce egzresiz yaptım demişsin hangi aşamadasın ??
hangi aşamadaysan devam et..forumu oku ,başaranları gör, gaza getir kendini,hırslan,bende başardım yazmak istriyorum de ...
hadi sallanma başla :)) bugünlerine acıycaksın..ben kaybettiğim hergüne acıyorumm..geç kalma daha fazla..
kızlar ben bir kaç gündür giremiyorum annemlerde kaldık ordada neet yok gıtmeden öncede tam p...s kalınlığında apaart yapdım pazar günü deniycekdik ama sabahında regl oldum bu arada forumu acınca çok mutlu oldum çatlak bocusscumhamile berfenur başarmış gülcel yarılamışş bu haberler moralimi düzeltti inşallah darısı bizim başımıza ben venüsden ve bocuss un oklavalarını yiyecem artık 2010 sonu hayal oldu 2011 başında bitircem inş tak etti artık bide p..s kalınlıgındaki aparatı yapamadan gaza gelmiycem aparatı çok rahat yapınca bende löp löp yapcam...
Hadi hayırlısı,canım...Artık başarmışsın gözüyle bakıyoruz sana,sona gelmişsin.P... boyutundaki aparatıda almışsın...2010 olmazsa 2011 in ilk gelini olursun..Hepimiz bekliyoruz canım,senin başarı haberini...
Bayanlar eğer bu illetten gercekten kurtulmak istiyorsanız
Hergün azimle bıkmadan usanmadan egzersiz yapmalısınız takıldığınız yerde bu siteden yardım alabilirsiniz bazen bakıyorum kurtulmak isteyenden cok kurtulmuş olanlar burda herkes yardım için bekliyor ama cogu kiside icraat yok yakında yardım alacak destek görecek kimseyi bulamayacaksiniz
Kusura bakmayın ama ben burada herkesi kastetmiyorum üzerine alınmak isteyen alınsın bı zahmet
Bir gun giripte 1 hafta girmezseniz egzersiz yapmazsanız cok zor başlıyorsunuz egzersize sonra bı kaybolup haftalarca yoksunuz sona ben aynı yerdeyim ne yapıcam demeye başlıyorsunuz bu sekilde olmaz
berrefur tebirkler.. sayende bu hafta boş geçmedi..
gülcel de yarısına kadar almış :)) onun da bu gece biter..
masumcatta dün gündüzden başladı sayılır çalışmalara gece halletmiştir heralde :))
şimdi ben haberimi vereyim.. dün buraya girdikten sonra uyurkene arkim aradı,bende reglenmediğimi söyledim .. çatlak gebelik testi alıp geldi.. 2 tane idrar testi yaptık soluk çıktı ikinci çizgi ikisinde de .. bende muallağa düştüm..
sabah koşaraktan test yaptırmaya gittim,sonra dr uma uğradım..
hamileymişim .. 3,5 haftalık ...... 2 ocakta falan gel keseye bakalım dedi..
allahım isteyen herkese versin..
anamm buraya gelene kadar çatladım..bir tek arkimi arayabildim..
anamm ben bu embriyocuğu nasıl tutacam yerimde duramam ki ben unutur atlar zıplarım
eşime bugün reglendim dicemm de sarsmasın beni.....uzak dursun benden ... yılbaşına kadar.......
cnm Allah şifa versin..bende çrş günü başardım..gerçekten korkulacak bişe yok.en kısa zamanda başarı haberini alırız inş.
Merhaba kızlar. ben daha öncede yazmıştım egzersizlere başlamıştım ama devamını getiremedim. bi yerden sonra devam edemedim olmadı bıraktım. ama tekrar başlıyorum. burada okuya okuya başaranları gördükçe bana umut gelio. bide burda öyle bişey varki insan rahatlıkla sorabiliyor. sıkıntısını paylaşabiliyor. etrafımdaki hiçbir arkadaşımla paylaşamıyorum yaşadıklarımı.
bitek sizin anlayacağınızı biliyorum çünkü.
ben bide şunu öğrenmek istiyorum. vajinismus hastalığı olanlar. acaba aynı tür korkulara mı sahip oluyor.
mesela ben kandan karanlıktan böcekden çok korkarım. bu sanırım tespit edilmiş genellikle vaji hastalığı taşıyanlar aynı korkulara sahipmiş.
ya bide ben hala başaranları anlayamıyorum. bende hiç ilerlemiyor.
hipnoz olayınıda denedim başarılı bir doktora gittim ama fayda vermedi
ama egzersizlere başlıcam gene yılmak yok inşallah. 2 sene olacak yakında
Banada yardımcı olurmusunuz ? :85:
canım doktora gitmedenmi başardın. inşş. bende başarırım. yarın rrgl olacam büyük ihtimalle. bu akşam bi deneyecz. belkide olur:))) olmazsada eglden sonra tatile kadar deneyecez olmazsa doktora gitcem para boşa giderse yandık o zaman(( çok sıkıldım yaaaaaaaaaa....
kızlaaaaarr selam,
biliyorum bana kızıyosunuz gelmiyorum diye ama hamilelik zor geçiyorbulantılar çok fena (
aklımdasınız her an ama...bocusscuma çok sevindim allah isteyen herkese versin inşallah)
Merhaba kızlar. ben daha öncede yazmıştım egzersizlere başlamıştım ama devamını getiremedim. bi yerden sonra devam edemedim olmadı bıraktım. ama tekrar başlıyorum. burada okuya okuya başaranları gördükçe bana umut gelio. bide burda öyle bişey varki insan rahatlıkla sorabiliyor. sıkıntısını paylaşabiliyor. etrafımdaki hiçbir arkadaşımla paylaşamıyorum yaşadıklarımı.
bitek sizin anlayacağınızı biliyorum çünkü.
ben bide şunu öğrenmek istiyorum. vajinismus hastalığı olanlar. acaba aynı tür korkulara mı sahip oluyor.
mesela ben kandan karanlıktan böcekden çok korkarım. bu sanırım tespit edilmiş genellikle vaji hastalığı taşıyanlar aynı korkulara sahipmiş.
ya bide ben hala başaranları anlayamıyorum. bende hiç ilerlemiyor.
hipnoz olayınıda denedim başarılı bir doktora gittim ama fayda vermedi
ama egzersizlere başlıcam gene yılmak yok inşallah. 2 sene olacak yakında
Banada yardımcı olurmusunuz ? :85:
canım herkesin 14. günü yumurtlama günü olmuyor biliyorsun di mi ?? atıyorum ben 24 günde bir regleniyorum..reglimin 7.günü ile 12. günü arasında yumurtlama günüm..
sende ona göre bak :))
biz çok fazla ilişkiye giriyorduk ,bu ay bebiş yapcaz diye yumurtlama günümden önce 2 3 gün ilişkiye girmedik.. sonra o dönemde de hergün yapmadık gün aşırı.. sonracıma oldu..
hemde lopp diye wc ye gittim,yatıp beklemedim ...
günü iyi tutturduk heralde.. mayalandı :))
ayy ne tip bişey çıkcak acaba.. erkek olursa ismini de buldum şimdiden KAAN
kız olursa kim koyarsa koysun..ama oğlum olsun benim
eşim hep diyorki kızımız olursa senden iki tane daha düşünemiyorum pıtır pıtır peşinden :))
ayy çok duygusala bağladım ,konudan çıktım
aynen bebişim sana katılıyorum burada olmamızın tek sebebi belki birilerine faydamız olur diye düşündüğümüzden yoksa bi dünya işim gücüm var ne işim var burada sizden kimse olmayınca bize geyik yapıyoruz burada 50 kişi var egzersiz yapan kimse düzenli gelmiyor biz eskiden birbirimizle yarışırdık hangimiz daha önce yeneceğiz diye hırslanın artık bebişler yawwwww kaç gün oldu % 1000 sona gelmiş arkadaşlar gelmiyorlar bu kadar sessizlik iii bişey değil çıkın saklandığınız yerden :98:Bayanlar eğer bu illetten gercekten kurtulmak istiyorsanız
Hergün azimle bıkmadan usanmadan egzersiz yapmalısınız takıldığınız yerde bu siteden yardım alabilirsiniz bazen bakıyorum kurtulmak isteyenden cok kurtulmuş olanlar burda herkes yardım için bekliyor ama cogu kiside icraat yok yakında yardım alacak destek görecek kimseyi bulamayacaksiniz
Kusura bakmayın ama ben burada herkesi kastetmiyorum üzerine alınmak isteyen alınsın bı zahmet
Bir gun giripte 1 hafta girmezseniz egzersiz yapmazsanız cok zor başlıyorsunuz egzersize sonra bı kaybolup haftalarca yoksunuz sona ben aynı yerdeyim ne yapıcam demeye başlıyorsunuz bu sekilde olmaz
selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.burada gordugum kadariyla birbirinize cok destek oluyorsunuz.cok guzel bir ortam var.ben de 4,5 yillik evliyim ve vajinismusluyum.parmak hareketleri falan diyorsunuz ya bunlarin hepsi bana hayal gibi geliyor.acaba aranizda bu alistirmalara baslamadan once benim gibi dusunen varmiydi cok merak ediyorum.sanki kendimi bunu yasayan ilk insan gibi hissediyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah............
selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.burada gordugum kadariyla birbirinize cok destek oluyorsunuz.cok guzel bir ortam var.ben de 4,5 yillik evliyim ve vajinismusluyum.parmak hareketleri falan diyorsunuz ya bunlarin hepsi bana hayal gibi geliyor.acaba aranizda bu alistirmalara baslamadan once benim gibi dusunen varmiydi cok merak ediyorum.sanki kendimi bunu yasayan ilk insan gibi hissediyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?