Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayanlar eğer bu illetten gercekten kurtulmak istiyorsanız
Hergün azimle bıkmadan usanmadan egzersiz yapmalısınız takıldığınız yerde bu siteden yardım alabilirsiniz bazen bakıyorum kurtulmak isteyenden cok kurtulmuş olanlar burda herkes yardım için bekliyor ama cogu kiside icraat yok yakında yardım alacak destek görecek kimseyi bulamayacaksiniz
Kusura bakmayın ama ben burada herkesi kastetmiyorum üzerine alınmak isteyen alınsın bı zahmet
Bir gun giripte 1 hafta girmezseniz egzersiz yapmazsanız cok zor başlıyorsunuz egzersize sonra bı kaybolup haftalarca yoksunuz sona ben aynı yerdeyim ne yapıcam demeye başlıyorsunuz bu sekilde olmaz

evet tembellik de vardır tabi ama ben daha başlangıçtaydım yani biraz ilerleme olsaydı bırakmazdım daha çok inanırdım. ama sadece işaret parmağın bir boğum alabildim ve sonrasında 2 hafta denedim iileriye gidemedim . başka çözümler aradım o sırada. bilemiyorum bu sefer beynimle işi halletmeye çalışcam.
yani şunu öğrendim en azından insan beynine ne hükm ederse onu daha kolaylıkla başarabiliyor.
kafamda bunu yapabildiğimi düşünerek başlıcam. bir kaç video izledim bu konu ile ilgili.
kendi kendime hipnoz deniycem inşallah başarılı olurum.
ve inşallah buradaki henüz başarmamış olanlar yeni başlamış olanlarda en kısa zamanda başarır.
eğer bu yöntemle ilerleme rahat gösterirsem burada paylaşırım en kısa zamanda.

kızlar ben bir kaç gündür giremiyorum annemlerde kaldık ordada neet yok gıtmeden öncede tam p...s kalınlığında apaart yapdım pazar günü deniycekdik ama sabahında regl oldum bu arada forumu acınca çok mutlu oldum çatlak bocusscum hamile berfenur başarmış gülcel yarılamışş bu haberler moralimi düzeltti inşallah darısı bizim başımıza ben venüsden ve bocuss un oklavalarını yiyecem artık 2010 sonu hayal oldu 2011 başında bitircem inş tak etti artık bide p..s kalınlıgındaki aparatı yapamadan gaza gelmiycem aparatı çok rahat yapınca bende löp löp yapcam...

Hadi hayırlısı,canım...Artık başarmışsın gözüyle bakıyoruz sana,sona gelmişsin.P... boyutundaki aparatıda almışsın...2010 olmazsa 2011 in ilk gelini olursun.. Hepimiz bekliyoruz canım,senin başarı haberini...

canım teşekkür edrim dualarınızı beklıyorum inş canım bende girecem bu kervana .

canım çok haklısın bu bahsettığını ben uzerıme alıyorum artık tamamen umudumu kaybettım nefret edıyorum hayattan herşeyden

Hamile olduğunu eşine söylemeyecek misin?
Tebrik ederim tatlım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

cnm Allah şifa versin..bende çrş günü başardım..gerçekten korkulacak bişe yok.en kısa zamanda başarı haberini alırız inş.

canım doktora gitmedenmi başardın. inşş. bende başarırım. yarın rrgl olacam büyük ihtimalle. bu akşam bi deneyecz. belkide olur:))) olmazsada eglden sonra tatile kadar deneyecez olmazsa doktora gitcem para boşa giderse yandık o zaman(( çok sıkıldım yaaaaaaaaaa....

jasmin hangi doktora gittin biraz bilgi verirmisin. bende doktora gitmeyi düşünüyourm. ama işe yaramaz diyede çok korkuyorum. ne olur beni bu konuda bilgilendir. inşş sende bende ve bütün vajilerde çok kısa vakitte bu sorunu çözerizzzzzzz. amin:))

evet cnm doktora gitmeden başardım.parmak egzersizi yaptım ayna ile vajiyi inceledim ve bu forumdaki yazıları okuduktan sonra kendime güvenim geldi ve p..denemesi yaptık.önceleri sadce p..yarısına kadar ilerliyordum ama sonradan hepsini alabildim.sıkılma cnm ya gerçekten sabırlı olup kendine güvenirsen olmayacak bişe yok.hiç te öyle korkulduğu gibi değilmiş zaten.umarım en kısa zamanda başarırsın.biz sana güveniyoruz sen de kendine güven

kızlaaaaarr selam,
biliyorum bana kızıyosunuz gelmiyorum diye ama hamilelik zor geçiyorbulantılar çok fena (
aklımdasınız her an ama...bocusscuma çok sevindim allah isteyen herkese versin inşallah)

yok bebişim biz hamişlere kızmayızki onlar dünyanın en cesur anneleri hem vajiyi yendiler hemde bebişi yakaladılar bebişinizin sağlığı için pc den uzak durun yawrum ara sıra bizi bilgilendirseniz yeter

yok bebişim ben haddinden fazla cesurumdur rafting yaptım, carting yaptım,tüplü dalış yaptım, hızlı araba kullanmayı severim yarışırım herkesle sınır tanımam eşim izin verse uçaktan bile atlarım yani...bir sürü arkadaşım beni kobay olarak bile kullandı yaptıkları yemeklerden zehirlenmedim tehlikeli adrenalin dolu her şeye balıklama atlarım bir trafik kazası olsun koşa koşa gider yaraları sararım gerektiğinde akut olurum her durumda ama gel gelelim böyle mangalda kül bırakmayan ben p...s dedimmi 3,5 atardım sanki ölücem ne alakaysa....kırmızıdan hayatta korkmam ama kendimde kırmızı görünce ödüm patlar regl olduğumda vajiye dokunamazdım sanki camdan dokununca kırılacak o kadar herşeyden korkan cesaretsiz arkadaşım ilk ilişkisini 100 yıldır sanki kadınmış gibi gerçekleştirdiki hala şoktayım tamamen o anki ruh haline bağlı psikolojik yani...

canım ben 28 günde bir adet oluyorum yani 21 gün fix temizim herşeye hazır ve nazırım ben yumurtlama günlerimi cep telimden takip ediyorum normalde 5 gün boyunca % 99 hamilelik şansı var ama ona yakın tarihlerdede % 78 gibi oranı var ben hapı bırakalı 3 ay oldu etkisi geçmiştir artık ocak benim ilk deneme ayım olacak öyle hemen olsun demiyorum ama sizi görünce heyecan yapıyorum bende bende diye hayırlısı olsun diyorum ama 2011de 3 lemek istiyorum artık evde bişeyler dolansın dursun yoksa eşim köpek alacak bide ikiz olsun istiyorum 1 erkek 1 kız yeter bidaha doğurmaya uğraşmam ikisi birden çıkar ama onuda tutturmak zor yawwww

aynen bebişim sana katılıyorum burada olmamızın tek sebebi belki birilerine faydamız olur diye düşündüğümüzden yoksa bi dünya işim gücüm var ne işim var burada sizden kimse olmayınca bize geyik yapıyoruz burada 50 kişi var egzersiz yapan kimse düzenli gelmiyor biz eskiden birbirimizle yarışırdık hangimiz daha önce yeneceğiz diye hırslanın artık bebişler yawwwww kaç gün oldu % 1000 sona gelmiş arkadaşlar gelmiyorlar bu kadar sessizlik iii bişey değil çıkın saklandığınız yerden :98:

selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.burada gordugum kadariyla birbirinize cok destek oluyorsunuz.cok guzel bir ortam var.ben de 4,5 yillik evliyim ve vajinismusluyum.parmak hareketleri falan diyorsunuz ya bunlarin hepsi bana hayal gibi geliyor.acaba aranizda bu alistirmalara baslamadan once benim gibi dusunen varmiydi cok merak ediyorum.sanki kendimi bunu yasayan ilk insan gibi hissediyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah............

hoşgeldin bebişim....canımcım hiç merak etme hepimiz senin gibiydik bana dr parmak egzersizinden bahsettiğinde bacaklarım titrmeye başladı eve gelene kadar korkudan öldüm o kadar korkuyordumki mümkün değil oraya parmak girmez onu sokabilsem p...sde sokarım zaten diyordum dünyanın en imkansız olayı gibi geliyordu bir hafta dolandım durdum evin içinde o parmak girmez oraya diye söyleniyordum sırf dra girmediğini ispatlamak için deneyeyim dedim oooooo bi baktımki benim korkularım tamamen hayal ürünü acı macı hiç bişey yok o an açıp camı bağırasım geldi ben parmağımı sokabildim diye inan bana hiçte bizim uydurduğumuz gibi bişey olmuyor sadece karıncalanma gibi enteresan bi şey hissediyo insan onada alışıyosun zaten....

slm cnm hoşgeldin..bende senin gibiydim.parmak egzersizleri deyince içim bi tuhaf oluyordu.ama gerçekten bir kere dene hiç te öyle korktuğun gibi olmadığını anlayacaksın.hatta ben bende giriş yeri olmadığını falan bile düşünür olmuştur..böyle düşünceler insanı yiyip bitiriyor cnm.bu düşüncelerle beyninle savaşmak inan ilişkiden daha zor...bir kere dene ve göreceksin ki hiç te öyle büyütüldüğü gibi değğil..

1 buçuk yıl bu iletle yaşadım ve şimdi 7 ayllık hamileyim canım demekki sadece sen değilsin . Bu sıkıntıyı çok kısa zamanda aşabilirsin . Kendine güven : ) 1 buçuk yıl bu iletle yaşadım dedim ama ben sadece 2 aydan daha az zamanda çözdüm .Ertelemeden bir an önce eğzersizlere başla mümkünse dışardanda destek al . Kolay gelsin . Mutlu haberlerini bekliyoruz .Aklına takılan soruları muhakkak buraya yaz ki daha çabuk kurtulasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…