Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yawru kuşum ne kadar umutsuz vakaydın hatırlıyorum seni gerçi bende senden farksızdım

hosbulduk arkadaslarsizlerle tanistigima cok sevindim.ama bilmiyorum nasil cozecegim hic inanamiyorum sanki.bahsettiginiz parmak hareketlerini bende denedim aslinda deneyemedim desem daha iyi olur.doktora gidiyordum ve surekli bana su kadaar bogum bu kadar bogum diyip duruyordu.ama benim parmak hareketi deyince bile icim kalkiyor.ve doktora yapamadigim halde yapiyorum diyordum en sonunda da artik terapilere gitmemeye basladim.cunku doktoru degil ben kendimi kandiriyordum.ama doktora olmuyor demekten bikmistim arkamdan ne kadar beceriksiz demesinden cekiniyordum.gel gelelim 4,5 sene oldu ve ben hala dokunamiyorum bile.kendimi bazen o kadar cahil goruyorum ki herkesin yaptigi seyi ben nasil yapamiyorum diye.insallah cozeriz kisa zamanda .insanlarin cocuk sormalari da cabasi zaten............
kafanizi sisirdim....sizler cozebildiniz mi peki insallah cozmussunuzdur......

İlk önce bu sorunu çözeceğine inanmalısın .Yapamam dersen zaten sen beynine yapamayacagım sinyalini vermiş olursun ki bu çözmene yardımcı olmaz. Senin hepimizden neyin eksik : ) Keşke doktorun dediklerine uysaymışsın .Ama geç kalmışta değilsin . Bugün düşüncelerine yeni bir yön verip ilk eğzersizlere başlayabilirsin . Önce o bölgeyi tanımaya yönelik eğzersizlerle başla gerisi gelir inşallah.

insallah canim.ben aslinda gene bir doktordan yardim almak istiyorum ama ben yurtdisinda yasiyorum ve inanamayacaksiniz belki bana ama vajinismus deyince once doktor sana saskin saskin bakiyor.inananmiyorlar.bende turkiyede birinden yardim almak istiyorum.dr.ulusoyu bilen varmi acaba icinizde ??????

cnm doktor ulusoy için genelde hep iyi şeyler söylüyorlar..oraya gidipte başaran çok insan var..hipnoz@klinikhipnoz.com..ulusoy un adresi.burdan mail atıp sorununu söylediğinde sana hemen yardımcı oluyor ve randevu ayarlayabiliyor.bende bi kaç kere net üzerinden ulusoyla görüşmüştüm.ama burdaki arakdaşlar sayesinde gitmeme gerek kalamdı .:)

bende evlendigim gunden beri takip ediyorum ulusoyu.ama 1,5 gun falan diyorlar ya aklim almiyor.ben kac senedir bu sorunla yasiyorum 1,5 gunde nasil cozulur diye.acikcasi inanasim gelmedi ama evet burdan giden cok arkadas olmus.esim de oraya gitmek istiyor insallah senin gibi bana da gerek kalmaz...

Bence isimlere takılmayın ulusoy vede başkası ben normal devlette çalışan bir piskolağa gittim vede çok memnun kaldım . Ama sadece doktorlada çözemezdim buradaki yazılanları ,tavsiyeleri, arkadaşların düşüncelerini hepsi bana çok yardımcı oldu . Düşünün ne kadar piskolojim bozulduysa rüyalarımda sürekli kayınvalidem eşime birilerini buluyordu. İyice piskolojim bozulmuştu anlayacağınız.Kaç defa boşanmanın eşiğine geldik .Çok sıkıntı çektim çekilecek çile varmış elbet kader kısmettir birşey denmez ama inanın hayatı zehir edecekte bir durum değilmiş . Ecrinecrin senin eşin çok anlayışlıymış gerçekten .Benim eşim bana her yönden çok eziyet etti ailesini başıma topladı . Onlar işin içine girince ortalık daha karıştı :) Bence sen bir an önce eğzersizlere başla korkulacak bir durum yok...

amin inşallah ya kendmle birlikte sizede dua ediyorum :) . hipnoz için gittiğim doktor İstanbul dışındaydı. bir tanıdığım vesile oldu. arada istanbula geliyor. daha önce kaç kişiyi vajinismus hastalığından kurtarmış . bazılarını ilk seansda çözmüş ama 3-4 seans sürebliyormuş. seans başıda 150 tl alıyor. ve eğer olursa olmazsa para ödemiyorsunuz. bende olmadı parada ödemedim henüz. 3 seans yapmıştı bana sonra erzuruma geri döndü. ama devam ederiz telefonla dedi arayacaktım internetten telkinler verecekti. hiç ilerleme olmayınca aramadım boşuna meşgul ediyorum diye :44: . bilemiyorumki bendeki çok ileri derece sanırım. başaramadım
ama egzersizleri denerken , kendi kendime hipnozda olduğu gibi rahatlatmaya çalışcam. eğer ilerleme olursa o şekilde gene arayacam doktoru inşallah.

valla doğru diyorsun bende bu ilişki dışında çoğu şeyde cesaretim vardır. karanlık ve kan dışında:) . kan görmeye dayanamıyorum. o yüzden oluyor sanmıştım.
ama gerçekten psikolojik bir sorun. Allah hepimize yardım etsin.

walla bocussun oklavaları kafama inecek..

pazar akşamına yapacaktık ama sürprüüüüzzz ... erken regl oldum iyi mi.. ayın 2 sinde olmam lazımdı.. ben de öyle şanssızım ki yaa.. yılbaşı gecesine de bi halt edemicez

2011 gelini olmak warmış kaderde.. hayırlısı

slm kızlar ya ben regl olcam diye başlayamamıştım egzersizlere reglden sonra başlarım diye ama daha regl olmadım ya 8 gün geçti anlamadımm :26: en fazla 3-4 gün geçerdi acaba üstten hamile kalmış olabilirmiyim vajili yani :18:

canım hoşgeldin aramıza bende ilk önce pek umursamadım aman bunca sene yapamadım burdamı yapcam dedim ama okudukça inancım arttı... inandım ve çok kısa sürede başardım .. inan başarılmıycak birşey değilmiş sende yapabilirsin sen sor burdaki cevaplara göre davran inanman yeter azmet sen başaracaksın buna inanmalısın canım..

canım banada o parmak olayı çok iğrenç gelmişti günlerce düşündüm sonra aman dedim geçtim tv nin karşısına parmağıma krem sürdüm önce üstünde tutum ama oraya odaklanma ..olsun parmak benim sokmak zorunda değilim bir baktım biraz ucu girmiş sonra ıkındım birdaha ittirdim tamamen girdi inan o an önce dehşete kapıldım ama çekmedim parmağımı orda bekledim 10 15 dk öyle öyle ilerlettim ama iki parmak yapmadım 3 4 kere tek parmaktan sonra p...se geçtim ve başardım ..istesen emla krem al ve önce üstten onu sür uyuşunca egzersiz yap.. sormak istedikleri sor canım bak ben 17 seneden sonra başardım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma ben yaptıysam sizde yaparsınız diyorummmmm...

canım hamile kalmış olabilirsin çünki ben vajiliyken 3 tane doğurdum ...sen biraz daha bekle bakalım ..

baharcım nerelerdesin bebişin nasıl sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor...
burdayım cnm yıl sonu olduugndan bıraz yogun calıssyoruz...ıkımızde cok ıyıyız ogurtulerım hala devam edıyo ve cok gzl koku alıyorum mahsallhım var yanı...bu bulantılarda bı bıtse hıc bı sııntımız yok..heyecanla beklıyoruz...tabı daha sımıdıden dogum korkusuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…