- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.441
1 buçuk yıl bu iletle yaşadım ve şimdi 7 ayllık hamileyim canım dememki sadece sen değilsin . Bu sıkıntıyı çok kısa zamanda aşabilirsin . Kendine güven : ) 1 buçuk yıl bu ilettele yaşadım dedim ama ben sadece 2 aydan daha az zamanda çözdüm .Ertelemeden bir an önce eğzersizlere başla mümkünse dışardanda destek al . Kolay gelsin . Mutlu haberlerini bekliyoruz .Aklına takılan soruları muhakkak buraya yaz ki daha çabuk kurtulasın...
yawru kuşum ne kadar umutsuz vakaydın hatırlıyorum senigerçi bende senden farksızdım
hosbulduk arkadaslarsizlerle tanistigima cok sevindim.ama bilmiyorum nasil cozecegim hic inanamiyorum sanki.bahsettiginiz parmak hareketlerini bende denedim aslinda deneyemedim desem daha iyi olur.doktora gidiyordum ve surekli bana su kadaar bogum bu kadar bogum diyip duruyordu.ama benim parmak hareketi deyince bile icim kalkiyor.ve doktora yapamadigim halde yapiyorum diyordum en sonunda da artik terapilere gitmemeye basladim.cunku doktoru degil ben kendimi kandiriyordum.ama doktora olmuyor demekten bikmistim arkamdan ne kadar beceriksiz demesinden cekiniyordum.gel gelelim 4,5 sene oldu ve ben hala dokunamiyorum bile.kendimi bazen o kadar cahil goruyorum ki herkesin yaptigi seyi ben nasil yapamiyorum diye.insallah cozeriz kisa zamanda .insanlarin cocuk sormalari da cabasi zaten............
kafanizi sisirdim....sizler cozebildiniz mi peki insallah cozmussunuzdur......
insallah canim.ben aslinda gene bir doktordan yardim almak istiyorum ama ben yurtdisinda yasiyorum ve inanamayacaksiniz belki bana ama vajinismus deyince once doktor sana saskin saskin bakiyor.inananmiyorlar.bende turkiyede birinden yardim almak istiyorum.dr.ulusoyu bilen varmi acaba icinizde ??????
jasmin hangi doktora gittin biraz bilgi verirmisin. bende doktora gitmeyi düşünüyourm. ama işe yaramaz diyede çok korkuyorum. ne olur beni bu konuda bilgilendir. inşş sende bende ve bütün vajilerde çok kısa vakitte bu sorunu çözerizzzzzzz. amin:))
yok bebişim ben haddinden fazla cesurumdur rafting yaptım, carting yaptım,tüplü dalış yaptım, hızlı araba kullanmayı severim yarışırım herkesle sınır tanımam eşim izin verse uçaktan bile atlarım yani...bir sürü arkadaşım beni kobay olarak bile kullandı yaptıkları yemeklerden zehirlenmedim tehlikeli adrenalin dolu her şeye balıklama atlarım bir trafik kazası olsun koşa koşa gider yaraları sararım gerektiğinde akut olurum her durumda ama gel gelelim böyle mangalda kül bırakmayan ben p...s dedimmi 3,5 atardım sanki ölücem ne alakaysa....kırmızıdan hayatta korkmam ama kendimde kırmızı görünce ödüm patlar regl olduğumda vajiye dokunamazdım sanki camdan dokununca kırılacako kadar herşeyden korkan cesaretsiz arkadaşım ilk ilişkisini 100 yıldır sanki kadınmış gibi gerçekleştirdiki hala şoktayım tamamen o anki ruh haline bağlı psikolojik yani...
selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.burada gordugum kadariyla birbirinize cok destek oluyorsunuz.cok guzel bir ortam var.ben de 4,5 yillik evliyim ve vajinismusluyum.parmak hareketleri falan diyorsunuz ya bunlarin hepsi bana hayal gibi geliyor.acaba aranizda bu alistirmalara baslamadan once benim gibi dusunen varmiydi cok merak ediyorum.sanki kendimi bunu yasayan ilk insan gibi hissediyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah............
hosbulduk arkadaslarsizlerle tanistigima cok sevindim.ama bilmiyorum nasil cozecegim hic inanamiyorum sanki.bahsettiginiz parmak hareketlerini bende denedim aslinda deneyemedim desem daha iyi olur.doktora gidiyordum ve surekli bana su kadaar bogum bu kadar bogum diyip duruyordu.ama benim parmak hareketi deyince bile icim kalkiyor.ve doktora yapamadigim halde yapiyorum diyordum en sonunda da artik terapilere gitmemeye basladim.cunku doktoru degil ben kendimi kandiriyordum.ama doktora olmuyor demekten bikmistim arkamdan ne kadar beceriksiz demesinden cekiniyordum.gel gelelim 4,5 sene oldu ve ben hala dokunamiyorum bile.kendimi bazen o kadar cahil goruyorum ki herkesin yaptigi seyi ben nasil yapamiyorum diye.insallah cozeriz kisa zamanda .insanlarin cocuk sormalari da cabasi zaten............
kafanizi sisirdim....sizler cozebildiniz mi peki insallah cozmussunuzdur......
slm kızlar ya ben regl olcam diye başlayamamıştım egzersizlere reglden sonra başlarım diye ama daha regl olmadım ya 8 gün geçti anlamadımm :26: en fazla 3-4 gün geçerdi acaba üstten hamile kalmış olabilirmiyim vajili yani :18:
burdayım cnm yıl sonu olduugndan bıraz yogun calıssyoruz...ıkımızde cok ıyıyız ogurtulerım hala devam edıyo ve cok gzl koku alıyorum mahsallhım var yanı...bu bulantılarda bı bıtse hıc bı sııntımız yok..heyecanla beklıyoruz...tabı daha sımıdıden dogum korkusuylabaharcım nerelerdesin bebişin nasıl sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?