Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkidişler şu 10dak. bir özel mesaj uyarısı yüzünden hemen dönemiyorum sonrada yazıyorum yazdığım gitmiyor gitti sanıyorum sayfa donuyor unutuyorum gördükçe cvp yazıyorum lütfen ilgisiz kaldığımı düşünmeyin öpüldünüz

inşallah canım ya şu tek parmağı tamamlasam çok cesaretlenecekmişim gibi geliyor.

aynı düşünce ben de de olmuştu ve öyle de oldu.2 parmağı alınca daha çok rahatladım ve ümidim daha çok arttı.inşallah sen de bir an önce o cesareti gösterip 2 parmağa geçersin.sonra da sırayı takip ederiz işte.duruma göre ya pe..s olur ya da aparat.Allah kolaylık versin canım hepimize

sevgili arkadaşlarım sizlerin durumunu o kadar iyi anlıyorum ki!İlk evlendiğim zaman bende bu illete maruz kaldım..40 gün eşimle ilişkiye giremedim..Sonra girdim ama bu illet yakamı bırakmadı..Doktora gitmeden kendim üstesinden gelmeyi başardım..Ama daha zor oldu keşke gitseymişim..İnternetten çok yardım aldım..Parmak egzersizleri ve kegel egzersizleriyle başardım ve tabi bir de eşimin yoğun ilgisi ve şevkatiyle..Aşılmayacak bir sorun değil sonra bunun için mi bu kadar sıkıntı çektim dedim...Darısı sizlerin başına..Şimdi nur topu gibi bir oğlum var..Herşeyin bir sırası ve zamanı var.Acele etmeyin..

allahim butun vajili arkadaslarima ve bana güc kuvvet casaret ver yarabiiiimmmm(aminnn)
arkadaslar sabah morelim cok bozuktu.dun gece deneme yapmak istedim.aynayla bakip kendimi inceleyeyim dedim ilk olarak.ama arkaslar o kadar kotu oldum ki.kendim bile bakamiyorum ya.gozlerim karariyor sanki.bacaklarimi kapattim sanki öcüü var gibi ve gene basladim aglamaya.esimden yardim istedim.o da yardimci olmadi.ve daha da kotu oldum.ama bu sabah baktim esim jel almis ve bir kac yontem soyledi deneyelim diye.dun gece cok kotuydum.ama simdi sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra ve esimden de boyle bir yaklasim gelince daha iyi hissediyorum.
sizleri boyle aparatlara falan gecmis olarak okuyunca hayal gibi geliyorsunuz bana.acaba ben sizden daha da mi kotuyum???
doktora giderken o da diyordu parmak dene ama cok kotu oluyordum.fakat burada farkli bir ortam var.sizleri boyle duyunca oluyor demekki diyorum.insallah tez zamanda kurtuluruz hepimiz.
iyiki varsiniz

[selam kızlar bizde bu akşam 2.denememizi yapıcazz dua edin ne olr bu da ilki kadar önemli ancak sonrasında rahatlıyacam ... diğer arkadaşlar da denemelere devam gleit glen iyi gelmişti bana gene onunla deneyecem bakalım :))

Canımcım bak sadece p...s girişiyle kadın olunmuyor önce kadınlığı kabullenmen istemen lazım vajililer genelde pntolan giyen çok fazla etek/ elbise giymeyen kişiler çünkü namus abidesi olduğumuzdan o bacaklar hep kapalı durmalıymış gibi geliyo açınca sanki bişey kaçacak içeri evdeyken evin sıcaksa tabi etek giy iç çamaşırsız ve mümkün olduğu kadar bacaklarını açarak otur tv seyrederken falan yayıl yayılabildiğin kadar biz bacakları kapalı tutmakla yıllardır zaten en büyük zararı verdik kendimize namus 2 bacak arasında değil beyindedir ama biz tüm kapılarımızı kapattık cinselliğe şimdide açmaktan korkuyoruz bunu yapmakta geç bile kaldık cinsellik çok doğal bir olay bunu kendinizden esirgemeyin kadın olmanın tadını çıkarın ayıp günah değil bu amacınız olması gerekeni yapmak....

amin canim hepimizi insallah.ben daha parmaga bile gecemedim bak senden kotu olanlar da var.bakamiyorum bile ((((((((

canım umarım en kısa zamanda cesaretini toplar bi aşama kaydedersin.yapanların yorumlarını oku bu beynini bir baca gibi açıp rahtlatıyor.acı yok ağrı yok sözlerini işliyor beyin.endişeyi bırak rahatla bende sen gibiydin 4 ayın sonunda bu aşamadayım.kolay olmuyor ama herşey bizim elimizde.bak daha atlatamadan ahkam kesmeye başladım bile

evet canim ya ben cok yasamisimdir.bacaklarimi acip uzunirken sanki yukardan bisey dusecekmis gibi.aslinda beynimiz hic bir seyi unutmuyor.benim bunu yasamamin sebebini biliyor gibiyim.kucukken yasadigim bir olaydan korkmustum.o gunden beri ben evlenemem artik diyordum.demekki beynime yer etmisim.4,5 yil oluyor evleneli ama hala sanki cinselligi yasayinca annem ogrenir ve bana kizar gibi geliyor.bir turlu bunu yenemiyorum.sacma sapan seyler iste.bende biliyorum cok sacma oldugunu normal hayatta boyle degilim ama konu cinsellik olunca cok cahilce dusunuyorum.

evet canim insallah.buradaki yorumlari okuyunca cok seviniyorum.sanki ben basarmisim gibi.ooooo sen parmagi sokmaya basladin ya bitmis billll
insallah kisa zamanda sende yol alirsin.dualarim hepimizle insallah....

canım rahatsızlık veriyosa sana bakma bence.bana da çok tuhaf gelmişti ilk zamanlar.hele de ilk kulak çöpünü sokmuştum incecik şey bile tansiyonumu düşürdü sanırım.başım döndü durdu:111:ama zamanla alışıyosun bakmaya da dokunmaya da.gerçi artık bakmadan parmağı sokuyorum ben bakmak benim de çok hoşuma gitmiyo

evet canim bu aksam allah izin veirirse bir daha deneyecem bakmaya.ama esim diyorki parmakla deneme.jel le direk deneyelim ne dersin? acik yaziyorum kusura bakmayin lütfen.
ufff su korku bir gecse....

evet canim bu aksam allah izin veirirse bir daha deneyecem bakmaya.ama esim diyorki parmakla deneme.jel le direk deneyelim ne dersin? acik yaziyorum kusura bakmayin lütfen.
ufff su korku bir gecse....

sonunda üzülüp geri adım atmıycaksan deneyin o zaman ama bence birkaç kere parmak egsersizi yapmaya çalışsan daha iyi olur gibi geliyo bana.daha çok karamsarlığa kapılma bi de sonra olmadı diye.ama parmağı sokunca en azından içeriye bişey girebilceğini anlıyosun daha rahat hissediyosun kendini.hem sonra pe...sle olmasa bile parmağa yine aynı şekilde devam edersin alışık olduğun için de sıkıntı yaşamazsın.gerçi cesaret meselesi bu tabi kendini hazır hissediyosan deneyebilirsin de.

yok bende parmak denemek istiyorum.ama esim de oyle bir hal varki artik olsun bitsin havasinda ugrasmak istemiyor sanki.aslinda evde olsam simdiye kadar denemeye baslardim.ben esimle ayni yerde calisiyorum.sabah 7 de cikiyoruz aksam da 8 de evde oluyoruz.eve gittigimizde ikimizde yorgunluktan ölüyor durumda oluyoruz.sabah gene is.bir tek pazar gunumuz var.belkide cabukca olsun bitsin diye dusunce bundandir.bilmiyorum ne kadar dogru ama deneyebilirsek aksama yarin anlatirim.insallah biraz da olsa ilerleme kaydederiz.

Yaa arkadaşlar....özel mesajda bu 10 dk bekleme olayı kötü oluyor yaa..İki mesajı ard arda atamıyorum,10dk beklemem gerekiyor..Onun için hemen cevap yazamıyorum..

kızlar ben 3.yıla girdim ve hala en baştayım,bazen parmağa başlıyorum ve iki parmak iki boğumu şıp diye alıyorum ama penise gelince korkuyorum,zaten bende hiç ıslaklık olmuyor jel sürüyorum,ama benim başka bir sorunumdamı var onu merak ediyorum,ben ön sevimede eş cinsel blgeye elle dokunduğunda vs hiç ıslaklık olmuyor bende,sadece ağız yoluyla bir temaz olduğunda ıslaklık oluyor anlatabiliyormuyum ,artık sormak zorunda kaldım böyle açık açık çünkü kimseye soramıyorum,yani bende cinsel isteksizlik gibi birşeydemi var vajinismus yanında,napıcam nereye gidicem ben

çalışma koşulları da olumsuz etkiliyor tabi.evde olsam ben de daha çabuk aşardım diye düşünüyorum.benim de tam tersi eşim çok ağır ilerlemek istiyor.bakalım sonu güzel olsun da beklemeye de razıyım.kolay gelsin o zaman canım size inşallah güzel haberler alırız yarın senden.ama olmazsa da üzülme illa da olucak diye şartlandırma kendini.bugün olmazsa yarın olur

evet canim insallah.hepimiz cozecegiz.inaniyorum ben.bunu kabul etmek de basariya giden bir yoldur bence.ben tamamen kafamdan silmistim bile.cözülmezse cözülmesin diyordum.
pes etmek yok:87:

yani ben vajinismusu yensem bile sanki içimde gidip gelse bile zevk alamıcam gibi,yada ön sevişmede zevk almıcam gibi geliyo çok korkuyorum,hiçbirzaöman doğal ıslaklık olmucakmı bende(mesela ben ön sevişmede boşalma olayını hiç yaşamadım,ama bazı arkadaşlarıma soruyorum onlarda olmuş kadın olmasalar bile(

Arkadaşlar yıllar geçti bu sorunu çözeli,ama hayatımın en zor günleriydi aptallık edip doğrucu mehmetlik yapıp soranlara olmadığını söyledik bu sefer herkez önümüz sıra laf soktu saçma ama kayınvaldem bile şunlar evlenmeden yattı felan dedi ve beni kendinden hayattan soğuttu aslında benim korkum eşimin de ilk deneyimi olmasıydı oda beni etkiledi korkuttu.Gün gün telefonlar arayıp soruyorlar buda sizin sinirlerinizi altüst ediyor ayrılmayı düşünüyorsunuz ama birde yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz acaba neden birlikte olmadı bişeymi var derler diye hiç değilse beraber olup sonra ayrılırım diyorsunuz yani içinde bulunduğunuz ruh halinizi iyi anlıyorum,ama bütün hayatınızı etkileyecek bu zor süreçi uzatmayın bana biri söyledi ama kaale almadım sonra Dr. verince ilacı denedim ve o gün birlikte olduk,Vajina girişine sürdüğünüz uyuşturan bi krem herkez bilir (ANESTOL pomad) Onu sürdüm hiç bir zararı yok ama 20. dk önce kullanın o gün bizi arayıp soran kayınvaldemler tatile gittiğinden arayıp sormadı önce kendimi rahatlattım ölüm yok ya sonunda dedin kremi de sürünce birlkte olduk,zaten uyuştuğu için hiç bi ağrı zorlama hissetmiyorsunuz inanın benden sonra yıllar önce bi atnıdığım da kullanmış ben demiştim dedi keşke dinleseydim de önce olsaydı hiç değilse bu kadar yıpranmazdım ,daha sonraki birliktelikler de artık güven kazandığınız ve korkulcak bişey olmadığından bi daha tekrarlanmıyor.O gün rahat olun sonunda Ölüm yok unutmayın

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer yencez seni vajinismus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…