Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır olsu canım rüya bu herkesi herşeyi görebilir insan takılmaahh ahh o uyku durumu bende de var...ama çalıştığım için çoook zor oluyo uyuklayıp duruyorum okulda )

ecrincim selam ,
önce bize inan sonra ufacık ta olsa çalışmaya başla:aynada incele kendini 1 gün 2 gün 3 gün ...sonra dokun dıştan dokun bi bak yapısını anlamaya çalış...cesaretini topladığın anda giy eldivenini sür kayganlaştırıcını parmağının ucunu sok hemen . o bile cesaretlendirecek seni emin ol!arkası gelecek sonra.parmağın tamamnın alsan bile ertesi gün dokunamayabilirsin bunlar olacak ama yılma dene yeniden bıkmadan elbet başaracaksın inan ben aynen yazdıım gibi yaptım her gün foruma gelip kızlara anlattım yapabildiklerimi ve yapamadıklarımı onlar tecrübe ve sabırlarıyla yönlendirdiler beni ve mutlu son eminim sen de başaracaksın.4 yılda geçse 10 yıl da geçse farketmez burada başarabilirsin

yok bebişim biz hamişlere kızmayızki onlar dünyanın en cesur anneleri hem vajiyi yendiler hemde bebişi yakaladılar bebişinizin sağlığı için pc den uzak durun yawrum ara sıra bizi bilgilendirseniz yeter

venüstencim selam çok saol yaa üzüüyorum ara verince takip etmek zor oluyor geri kalıyorum ben de yardım etmek istiyorum arkadaşlarıma )

arkadaşlar bir kaç haftadır önce sizlerin yazdıklarını takip ettim, artık ben de durumumu sizlerle paylaşmaya karar verdim. 1,5 yıllık evliyim ve ben de vajinusmusum. Yaklaşık iki ay önce kadın doğum+hipnoz uzmanına gittim. 8 seans ve iki haftada eşimin iki parmağını alabildim, şimdi rahat bir şekilde alıyorum ama kendi parmağım daha sıkıntılı.
Doktor bana 3 şeyle aşabileceğimi söyledi:
1 vajinanın ıslaklığı
2 kasma-gevşetme
3 p..doğru açısı
p...hiç girmiyor. Parmak egzersizlerinde her gün bir aşama kaydediyordum ve bir öncekine göre her gün daha rahattı. Ama p....öyle olmadı. Hiç bir ilerleme yok.
halbuki vajina ıslaklığını bebe yağı ile sağlıyorum,
kasma-gevşetme yapmaya çalışıyorum,
p....açısını ise kadının üstte olduğu pozisyonda sağlanır, yavaşça üzerine oturacaksın dedi ama yapamıyorum. Sitede bu hastalığı yenenleri gıpta ile takip ediyorum, beni anlayabiliyorsunuzdur, önerilerinizi bekliyorum, sevgiler

merhaba canim.insallah dedigin gibi olur.bende basaririm.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah....

selam canim.doktora da gitmen iyi olmus.guzel bilgiler almissin.burada olmana cok sevindim.hepimiz bunu yasiyoruz ve burada cozen arkadaslar cok guzel destek oluyorlar.basta rabbimin sayesinde sonrada buradaki arkadaslarin onerileriyle bizde cozecegiz insallah.inanalim buna.
bir sorum olacakti.kasma-gevsetme demissin.biraz acarmisin mesela doktor ne yapmani onerdi gevsemek icin???
ustte oldugun pozisyon bencede iyi cunku kontrol mekanizmasi sende oluyor.dene istersen(sana diyorum ama bende denemedim daha ama oyle dusunuyorum)
iyi haberlerini bekliyoruz.....

merhabalar..banada yardımcı olumusunuz??ben 2 parmak rahat yapıorum,2 parmaktan biraz kalın aparatlada rahat yapıorum,şimdi 3 parmak genişliğindeki aparata geçtim ama onun tamamını alamıorum4-5 cm falan girio gerisi yok ilerlemiyo bitürlü..bide müthiş bi geginlik hissediorum..ilk aparatta rahat olunca penis denemesi yaptık ,ucu giriyo ama ilelrlemio bitürlü çok gerginlik ve acı hisediorum..ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin...
bide bişi sorcam..p...s te tam sertlik olmadan yapıldığı için ilerlemio olabiirmi,yığılıp kalıyo sanki..
arkadaşlar önerilerinizi bekliorum...

penis tam setleşmeden denemeyin bence ..bi de başı girdikten sonra biraz ıkının geisi de girecektir yatay konumda dikey olmasın p... o şekilde ıkının eşnizde itsin azıcık sıkın dişinizi gerisi kendiliğinden olur kanımca

mehlikacım hangi doktora gittiğini özelden yazar mısın canım

teşekkürler inşallah hepimiz kurtuluruz, doktor gevşemek için vajinamdaki kasları sıkmamı (karnı değil)sonra uzun uzun ıkınmamı söyledi. Bir de bebeğimin olduğunu hayal etmemi... Rahatlamak için arasıra durup sadece nefes alıp vermemi...Ama siz de biliyosunuz p.... bu kadar uzun süre dik kalamıyor

olurmu bilmiorum yaa,artık çok yoruldum,7/24 aklım bu iş te..o gerginlik hissi hiç bişeye benzemiyo ,acıya dayanıcam sıkıcam dişimi ,ama p...s ilerlemiyo ki takılıp kalıyo sanki...bukadar ilerlemişken geriye dönmek istemiyorum..

Söylesen daha iyi olmaz mıydı tatlım yaa :S

az kaldi ..yarin aksam söylücem.. ama cok keyifsizim o da cok üzülüyor.. kendisinden kaynakli saniyor ama cok yorgunum ben ya..
sabahlari yorgun uyaniyorum.. sonra koltuga gecip orada siziyorum.. folikasit midemi bulandiriyor..
kvalti yapamiyorum.. öglen salata falan yiyip gecistiriyorum..aksamlari da yiyemiyorum.. millet kilo alir ben veriyorum yaa.. cok vicdan azabi cekiyorum embriyocuguma bakamadigim icin.. o yüzden de moral olaraktan düsüsteyim..

senin adina cok seviniyorum.allah tamamina erdirsin insallah.
sende bizim gibimiydin???ne kadar zamanda cozdun?bebis haberini alinca benimde hemen cozulse diye heveslendim.

sagol canim onerin icin.deneyecem dediklerini...

canim milleti kafana takma...
cözümsüz bir durumda olsaydin daha kötü olabilirdi..
mesela cocugun olmuyor olsa daha büyük bir dert..kuzenim yani ablam 11 yil cekti o derdi simdi hamile.. sonuc alamayanlar da var..
güzel yerinden bak olayin..bizim bu durumun cözümü var.. allah daha büyük dert vermesin..
o gerylerde kötü niyetlerinden söylememislerdir..sonucta kadin yeni anne oldu mutlulugunu paylasmak istemistir.. insan yeni bir dogum yaptiginda o kadar vicdansiz davranacagini zannetmem.. sende zannetme amannnnnnn de :) egzersizlerine bak sen.. ben seni aklima yenmis diye koymusum.. yendin saniyordum.. tez zamanda basari haberini aliriz ins canim

senin adina cok seviniyorum.allah tamamina erdirsin insallah.
sende bizim gibimiydin???ne kadar zamanda cozdun?bebis haberini alinca benimde hemen cozulse diye heveslendim.

canim gecmisi okudum .. dr un 1 aylik tatilini saymazsak 2 ay.. regli de cikartirsak 1.5 aylik egzersizle canim benim..
okudum gecmisteki mesajlarini .. bana dr dan cok burasi yardimci oldu.. dr sadece disipline etti diyelim..birine hesap vermeliydim ona veriyordum..
bende her vajili gibiydim..hatta beterdim ilk parmak egzersizimdeki aglamami görmeliydin,benden de ödlek derdin :)) agladiktan sonra hirslandim ilk egzersizi yaptim ve ondan sonra ki egzersizler ilkinden daha kolay gecti.. eminimki seninde öyle olacak..bazi seyleri yaptigini görmek ve biran önce ilerlemek hevesi insani basariya götürüyor..
burayi hergün takip et,takip ederken her gelismeyi yaz.. cözeceksin :)) dr um bana demisti % 100 :)) bende bu site adina diyorum %100 ..

moralini hicbir zaman düsürme arada slkinti yasasan da.. moral yüksek olunca daha kolay oluyor..
kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…