Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sagol canim destegin icin.iyiki sizleri tanimisim.allahim ne derdiniz ne sIkIntiniz varsa tez zamanlarda hayirlisiyla giderisin insallah.bana cok iyi moral verdiniz hepiniz.sizin sayenizde bu defteri yeniden actim ve allahin izniyle cozecem insallah.kendimi sadece ben yasiyor zannediyordum.ama benimle ayni duygulari yasayan insanlarin onerisi bana daha iyi geliyor.doktor dediginde boyle yap soyle yap icimden diyordum ki ''tabiki senin boyle bir sorunun yok rahatca diyorsun''diye dusunurdum.
cok dua edin.dualariniza ihtiyacim var.

arkadasalr eve gitme vakti geliyor yavas yavas.ben cikiyorum netten.
hepinize hayirli geceler.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah.yarina hayirli haberler duymak ümidiyle.hepinizi coooook seviyorum
dualarinizda beni de unutmayin insallah.coook ihtiyacim var.
iyi aksamlar benim cesaretli vajililerimmm

sonunda tamamınıda aldım o acının sebebı tahrıs olmasıymıs meger fıtıl verdı doktor kullandım ve sonuc superr :))) acısızzz :))) artık darısı gıtgellere o konuda cok panıgım ben yaaaaaaaaaaaa

canım bu kadar basarmısken gerısı gelır merak etme sen.
umarım ıyı sonuclar alırsınız denemelerinizde

haydii KIZLARRRR DURMAKKK YOK YOLA DEVAMM ÖDLEKKKK BEN YAPTIYSAM VALLAHI HEPINIZ YAPARSINIZZZ KAFANIZDAN ATIN ACI YOK SIZI YOKK HERSEY KAFADA BITIOOO EGZERSIZLERE DEVAMM BIRAKMAYINN VAZGECMEYINN HEPINIZI OPUYORUMM

selamm... ben p.... boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? hep ilk girişte olacak mı böyle....((

selamm... Ben p.... Boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? Hep ilk girişte olacak mı böyle....((

zamnla gececektır ama bence bı dktora gorun yanı tahrıs olabılıyor hassas bolge hatta ısmını vereyım ıstersen kremın ve fıtılın eczaneden al krem bepanthem fıtılın adıda biokadin bı zararı olmaz oradakı tahrıse ıyı gelıor

selamm... ben p.... boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? hep ilk girişte olacak mı böyle....((

canım ya ne güzel sende bu aşamaya gelmişin.darısı ben ve benim gibilerin başına.inşallah bundan sonrası çok daha kolay olur senin için.mutluluklar şeker.

canım ya ne güzel sende bu aşamaya gelmişin.darısı ben ve benim gibilerin başına(((.inşallah bundan sonrası çok daha kolay olur senin için.mutluluklar şeker.

ah canım ya işte sorun orda.Allah korusun da belki benim çocuğum olmuyo kim bilebilir?o yüzden ikide bir aynı kişi tarafından "hadi bebek yapın hadi bebek yapın,niye bebek yapmıyosunuz,herkes doğuruyo bi sen kaldın falan filan" denmesi hoşuma gitmiyo sadece.yoksa mesaj bi patlamaydı zaten.insanın binbir türlü derdi olabilir yapmıyosak bebek vardır bir sebebi dimi?zırt pırt sorulmaz ki.neysee canım sen beni yine de yenmiş say yavaş da ilerlesem başarıcam eninde sonunda.Allah başka dert vermesin.eminim insanın çocuğunun olmaması vajiden daha acı bir durumdur.dediğin gibi çözümü olmayan dert vermesin Allah.

günaydın kızlar bocuss seni göremedim ... haberlerimi veremedim... dün akşamda tekrar deneme yaptık oldu biraz daha zor oldu ağır ağır ama aldım gene üst pozisyonundaydım sanırım ön se.yapmadık ve biraz yorgunduk çok uzun ve tatmin edici pek olmadı ama iyiyidi son durum bu arkadaşlar cumartesi tekrar deneme sonra eşim 1 hafta yokkkkkkkkk ((

tebrik ederım canım. sende basarmıssın sonuna gelmıssın hadı hayırlısı.
tam olması ıcın herseyın uygun olması lazım .mesela moralın ıyı olcak ,yorgun olamayacan, kendıne guveneceksın, vs... bunların olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…