- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.601
canim gecmisi okudum .. dr un 1 aylik tatilini saymazsak 2 ay.. regli de cikartirsak 1.5 aylik egzersizle canim benim..
okudum gecmisteki mesajlarini .. bana dr dan cok burasi yardimci oldu.. dr sadece disipline etti diyelim..birine hesap vermeliydim ona veriyordum..
bende her vajili gibiydim..hatta beterdim ilk parmak egzersizimdeki aglamami görmeliydin,benden de ödlek derdin :)) agladiktan sonra hirslandim ilk egzersizi yaptim ve ondan sonra ki egzersizler ilkinden daha kolay gecti.. eminimki seninde öyle olacak..bazi seyleri yaptigini görmek ve biran önce ilerlemek hevesi insani basariya götürüyor..
burayi hergün takip et,takip ederken her gelismeyi yaz.. cözeceksin :)) dr um bana demisti % 100 :)) bende bu site adina diyorum %100 ..
moralini hicbir zaman düsürme arada slkinti yasasan da.. moral yüksek olunca daha kolay oluyor..
kolay gelsin canim
sonunda tamamınıda aldım o acının sebebı tahrıs olmasıymıs meger fıtıl verdı doktor kullandım ve sonuc superr :))) acısızzz :))) artık darısı gıtgellere o konuda cok panıgım ben yaaaaaaaaaaaa
haydii KIZLARRRR DURMAKKK YOK YOLA DEVAMM ÖDLEKKKK BEN YAPTIYSAM VALLAHI HEPINIZ YAPARSINIZZZ KAFANIZDAN ATIN ACI YOK SIZI YOKK HERSEY KAFADA BITIOOO EGZERSIZLERE DEVAMM BIRAKMAYINN VAZGECMEYINN HEPINIZI OPUYORUMM
katılıyorum canım sana
elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii
katılıyorum canım sana
elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii
supersın sen ya cok enjı verıosun bana senınde cok katkın oldu basarmamda ısallah herkess yenecek kuzeyyıldızı naptı acaba ses yok ondan
selamm... Ben p.... Boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? Hep ilk girişte olacak mı böyle....((
egzersizleri bitirmeden p.. denemesine gçmiyim dimi?? hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık...((
selamm... ben p.... boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? hep ilk girişte olacak mı böyle....((
selamm... ben p.... boyutundaki aparattayım bi kere aalabildim sadece ilk girişte yanma oluyoo ilerledikçe yanma geçiyoo bu normal mi acaba??? hep ilk girişte olacak mı böyle....((
canim milleti kafana takma...
cözümsüz bir durumda olsaydin daha kötü olabilirdi..
mesela cocugun olmuyor olsa daha büyük bir dert..kuzenim yani ablam 11 yil cekti o derdi simdi hamile.. sonuc alamayanlar da var..
güzel yerinden bak olayin..bizim bu durumun cözümü var.. allah daha büyük dert vermesin..
o gerylerde kötü niyetlerinden söylememislerdir..sonucta kadin yeni anne oldu mutlulugunu paylasmak istemistir.. insan yeni bir dogum yaptiginda o kadar vicdansiz davranacagini zannetmem.. sende zannetme amannnnnnn de :) egzersizlerine bak sen.. ben seni aklima yenmis diye koymusum.. yendin saniyordum.. tez zamanda basari haberini aliriz ins canim
bende kurtulmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm((((
günaydın kızlar bocuss seni göremedim ... haberlerimi veremedim... dün akşamda tekrar deneme yaptık oldu biraz daha zor oldu ağır ağır ama aldım gene üst pozisyonundaydım sanırım ön se.yapmadık ve biraz yorgunduk çok uzun ve tatmin edici pek olmadı ama iyiyidi son durum bu arkadaşlar cumartesi tekrar deneme sonra eşim 1 hafta yokkkkkkkkk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?