- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.801
ben daha ıkıncı denememı yapmadım yarın gece denıcem ama yıne krmle az surcem ama bu sefer alısıncaya kadr az az sorcem sonra bırakcam tabı yapabılırssem:):):) bızde oyle araya bır suru zaman gırdı cokta ustune dusmedık yaparız nasıl olsa dıye ben dewamlı erteklıyodum yarın yarın dıye yok sonu gelmıyo bıran once olsun dedım ben yaptıysam herkes yapar hıc supem yok ama gercekten bu krem cok ıyımıs bu kadar etkıleyecegını dusunmemıstım yıne acır falan dedım ama yok dıyorum ya en ufak bır acı hıssetmedım bıde ben yatar pozısyondayken yapamadım esım oturdu ben yavas yavas aldım ona hıc kımıldama dedım bak boyle dene gercı herkesınkı farklıdır ama daha rahat oluyo acırsa bırakırım demıstım hıc acı hıssetmedım hatta ınanamadım nasıl oldumu bakıyım falan demeye basladım bıde bunu hallaetıkta sonran 1 2 saat hafıf bı yanmam oldu cok hafıf va kanamamda olmadı zaten acı duymayınca kendınıde kasmıyosun kasma yanı sende rahat ol acımadıgı ıcın bebek ısı zatan cok kolay merak etme
Ranasena canım msj kutun dolu,msj gönderemiyorum..
16450
canım mesaj kutun dolu msj atamadım sana .
canım evet tamamnnı yapabilsem anlayacam nasıl bişe olduğunu ama olmuyor işte.biryerden sonra dar bir alan ve ben onunla başedemiyorum.herseferimnde kendimi kandırdığımı düşünüyp üzülüyorum.sonra oturup ağla ağla sanki çözümmüş gibi off offf((neyse denerim yine .olmadı yine artık ya parmak geçer yada ben kafayı yerim hayırlısı.Allah yardımcımız olsun başka dert vermesin .:2::2::2::2:
kızlar selam ben ilişkiye girerken vajina cok az ıslanıyor ne yapmam lazim, 2 haftalık evliyim.
selam kızlar ben geldım herkese gunaydın tum mutluluklar sızınle olsun
günaydın canım. nasılsın bi gelişme var mı?
bende hep erteliyorumm.
ertele ertele ertele... hep yarın diyorumm...
offf
sadece psıkolojım cok ıyııı okadar baska bır gelısme yok esımı ve sızlerı cooook sevıyorum ıyı kı varsınızzzzzzzz
canım eşli 2 parmağa geçebilirsin yada kendi 2 parmağını çiş yapıyormuş gibi durup o şekilde içine alıp git gel yapabilirsin rahatsan hiç vakit kaybetmeden p...s geç bence....
canlarım gerçekten ben de sizler sayesinde bu kadar ilerledim..giriş yönünü bilmiyordum nefes ayarlaamsı olsun ıkınma olsun hep sizler sayesinde öğrendim.1.5 ay hep yanlış yapmışım. bu siteye üye oldum ve tavsiyeleri okuyunca uyguladım ve 1 p... denemesinde oldu :) nerdeyse tamamını aldım.gerçekten çok hafif bir yanma oluyor.anlatıldığı gibi abartıldığı gibi değil :) ertesi gün yine denedik ama bu sefer tamamı değilde yarısını aldım.hatta yarısnı alırken git geller rahat oluyor.sadce yarısından sonrasında ıkınmam gerekiyor.eşim dedi ıkındığında içerinin açıldığını hissediyorum dedi.ve 2 gün denedik şu an hiç yanma acı yok.emla ile deneyen arkadaşlarda sonradan yanma oluyormuş.ama doğal yolla bişe yok.umarım en kısa zamanda daha rahat olurum.çünkü çok yavaş ve kısım kısım tamamını aldım.çok mutluyummm.teşekkürler herkese
ben burada arkadasları yenı yenı tanıyorum kuzeyyıldızı vardı onu merak edıyorum durumu ıyı degıldı esıyle sorunları vardı haberınız var mı acaba
gözün aydın cnm cok sevindim darısı başımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?