Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende hep erteliyorumm.
ertele ertele ertele... hep yarın diyorumm...
offf

slm cnm korkma inan bende hala yapmadım ama ilk zamanlar banada öyle geliyordu eger girmiyorsa kasıyorsun demektir. derin nefes al sakin ol ve ıkın ozaman girdiğini göreceksin. stres yapma . stresliysen hiç deneme rahatla öyle tekrar yap.zorunluluk olarak düşünme okey. ben psikolojimi çok hazırladım inş. haftasonu deneyeceğim. emla kremle yap egzersizleri o inan rahatlatıyor. ALlah yardımcımız olsun.

bende hep erteliyorumm.
ertele ertele ertele... hep yarın diyorumm...
offf

slm arkadaslar zaten bu hastalıgın adı erteleme ve kacınma hastalıgı o nedenle üstüne gitmeliyiz bırakınca kendi kendine çözülmüyor. mutlu giden evliliğimizi de bu b... sebebten mahvediyoruz. o nedenle elele verelim ve kurtulalım. bide ilk zamanlar herkes yeni evli diye nasıl olsa olur diye pek üstüne düşmüyor. ama zaman cok cabuk geçiyor benim 3 yıl bitti ve bebek çok istiyoruz buda beni hırslandırdı inş. bu sefer başaracağım. bunu çok istiyorum sizde arkadaslar yılmayın bakın burda okadar çok kader ortagımız varki herkes yeniyor. ölümcül bir rahatsızlık değil bu lütfen kafamızda büyütmeyelim. doğanın kanunu bu herkesin yaptığı şeyi biz neden yapamayalım değilmi? çok geçmeden haydi arkadaşlar iyi haberlerimizi duyuralım burdan...:79: sonrada bebek haberlerini hayırlısıyla:)

canım eşli 2 parmağa geçebilirsin yada kendi 2 parmağını çiş yapıyormuş gibi durup o şekilde içine alıp git gel yapabilirsin rahatsan hiç vakit kaybetmeden p...s geç bence....

inşallah bu sefer kafaya koydum yapacağım diye haftasonu inş. müjdeli haberleri veririm. olumlu düşünüyorum ve beynimi şartlandırıyorum.

ben burada arkadasları yenı yenı tanıyorum kuzeyyıldızı vardı onu merak edıyorum durumu ıyı degıldı esıyle sorunları vardı haberınız var mı acaba

gözün aydın cnm cok sevindim darısı başımıza:)

ben burada arkadasları yenı yenı tanıyorum kuzeyyıldızı vardı onu merak edıyorum durumu ıyı degıldı esıyle sorunları vardı haberınız var mı acaba

canım kuzey yıldızı yurt dısına gıtmeden önce denemiş basarılı olmustu fakat sonra 20 gun kadarlıgına yurt dısına gıtmıstı. daha yenı dondu yurt dısından. o da denemelere devam edecekti . bakalım bızde beklıyoruz ondan haberleri.

yurt dısındaaaan geldı de esıyle arası bozulmus sanırım bosanmak ıstıyo esı cok uzulmustum ondan sonra bır daha gormedım burada onu umarım barısırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…