- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.381
saolsunlar bende venüs ve nazlı1982 sayesinde ve diğer ark. yasadıklarını okuyarak başardım egz. cok faydası var...yeterki kafada ben yapabilirim deyin gerisi geliyor zaten...
saol cnm 1,5-2 aylık evliyken fln yendim şimdide üstünden 2 ay geçti. 4 aylık evliyim ben yaklaşık
bnmki hafif derecede vajinismustu ki böle kolay yenebildim sanırım.
2. fln yapışınızda olumsuz olursa hiç kafana takma moralini bozma
inan herşey zamanla düzene giriyo.
dua eedın arkadaslar kurtulalım artık yoruldummmmmmmmmmmm
evet çok önemli egzersizin çok faydası varmış gerçekten. tek çözüm yolu bu.
daha doğrusu en etkili çözüm yolu bu.
ya bende regl dönemindeym. burada okudukça hevesleniyorum biran önce bitsede başlasak :)
masallah canım istekli olman cok güzel
insallah canım olacak. ama lutfen moralını bozma ümitsiz olma.
tabiki kesinlikle parmak egz. bilimsel yöntem zaten dünyanın heryerinde bu şekilde tedavi ediliyor ve kesin çözüm geri dönüş yok yani beyine olayı anlatıyorsun çünkü :))
kesinlikle istemek başarmanın yarısıdır tatlım...
masallah canım istekli olman cok güzel
evett çook doğruu. beyin algılıyor yavaş yavaş acının olmadığını normal bişey olduğunu öğreniyor. vajiyi kasmayıda bırakıyor
ay ne ilginç ya. beynimizi eğitiyoruz
evett çook doğruu. beyin algılıyor yavaş yavaş acının olmadığını normal bişey olduğunu öğreniyor. vajiyi kasmayıda bırakıyor
ay ne ilginç ya. beynimizi eğitiyoruz
evett burada okudukça hevesleniorum ya
en azından bizim sorunumuzu yaşayanlar başarıyor bunu öğreniyorum ve ben neden yapamayım ki diyorum.
inşallah başaracazz :92:
evett burada okudukça hevesleniorum ya
en azından bizim sorunumuzu yaşayanlar başarıyor bunu öğreniyorum ve ben neden yapamayım ki diyorum.
inşallah başaracazz :92:
tabi tatlım bizler diğer kadınlardan daha sanslıyız herşeyi ögreniyoruz arastırıyoruz emin ol bizim cinsel hayatımız daha renkli olacak...eşlerimiz bizi daha daha çok svecek :)) bukadar beklediler dimi
ne guzel canım. insallah bır an önce sende basarırsın.
ayy evet dimiinş beklediklerine değecek
çok teşekkürler yaa varya çok motive ediyorsunuz bizii. İyiki varsınızz
seracım naptın ne durumdasın ???
venüscüm tatlım nbr :))) kocişime bugun keçiboynuzu pekmezi aldırdım ((( bikaçta film çakarız :))) kaynamaya hazırlık :)))) ))):))) yarın dr. gitcem diye ikimizde izinliyiz. bebiş öncesi tahlil falan folik asit başlarız artık 3 ay önce başlamak lazımmış birazda alışınca bikaç ay sonra bebiş inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?