- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.721
arkadaşlar bana ilişki için en rahat pozisyon hangileri söylkermisiniz
jasmin ben de ilk zamanlar parmak egzersiziyle başladım ilk burda,bu sitede..ama sonra çok sıkıldım bu egzersizlerden,yani anlayacağın ben tembel bi öğrenciydim,bi başlayıp bi bıraktım,bazen bunalıma girdim tamamen ortadan kayboldum vs..zaten bırakınca birdaha toparlayamıyorsun böyle 3 sene geçmiş oldu..6 aylık evliydim burayla tanıştığımda,herkesin okadar çok yardımı olmuştuki,ben bile kendime okadar yardım edemededim..
venüsten
dediğin doktora şimdi baktım canım,ama tedavi yöntemini anlayamadım,parmak egzersiizleyilemi çözüyo!1
ya almanyadan misafirlerim var kaldı egzersizlerim
gunaydın canım nasılsın keyıfler yerınde mıı
tünaydınnnnnn
elisaist canım meraba dediğin gibi kendimi şartlandırmasam daha iyi olucakmış eşim rahatsızdı bu akşam o yüzden deneme falan yapamadık başka bi güne kaldı yine:97:
Günaydınnnnn.... Haftasonlarını çok seviyorumm, mutlu haberlerle dolu güzel bir gün olur inşallah...
aynen öyle güzelim ben de o şartlanmayı kafamdan atmak istiyorum.. akşamı taa sabahtan
düşünüyorum yanlış yapıyoruz aslında düşüneceğimiz o iş olmamalı....
ama olacak ben çokkk inanıyorum... bir de şu deneme sözcüğü beni soğutuyor deneme gözüyle
baktıkça zevki nasıl düşünebiliriz... Mutlu sona az kaldı kocişlerimizi seviyoruz onlar bizi seviyor
sağlığımız sıhhatimiz yerinde hava güzel daha ne olsun şükür rabbime...
canım bak şimdi sana aşama aşama anlatayım
ben başka bi dr un tavsiyesi üzerine ceyda hanıma gittim...
1. seans : eşinle beraber odaya giriyorsun ne kadarlık evli olduğunu neler yaptığını anlatıyosun sonra tek tek seansa alıyor sorular soruyor onları not ediyor korkuların ne olduğundan ne olacak sence gibi? altından girip üstünden çıkıp her bişeyi anlatıyosun sonra eşinle konuşuyor o ana kadarki cinsel deneyimlerini falan sonra ödev veriyor ama senin derecene göre p...s ten korkan dokunamayan var kendinden korkan dokunamayan var kendini beğenmeyen var ama bende bunların hiç biri yoktu ama hiç incelememiştim vajiyi bide kendimi kadın gibi hissetmiyordum o zamanlar tüyolar falan verdi işte...
2. seans : resimlerle vajinayı tanıtıyor neyin ne olduğunu nereden gireceğini kızlık yapısını istediğin kadar soru sorabiliyorsun mantığına uygun cevaplar alıyorsun hımmm demek öyleymiş diyosun :) bana 2. seansta parmak egzersizi verdı anlattı...o hafta ödevim 1 parmağı vajinama sokmaktı....
3. seans : 1 ay ara vermişimdir bu seansa gitmek için çünkü çok zor kabul ettim ve yapabildim parmak egzersizini çünkü demişti bana bunu yaptığın anda olay kendiliğinden çözülecek en büyük aşamayı kaydetmiş olcaksınben bir parmağı yaptıktan sonra burayı keşfettim ve 3. seansa gittiğimde artık o ürkek 13 yaşındaki aptal kız gitmişti yerine bi kadın gelmişti hemen farketti bende değişikliği çünkü çok belli oluyordu çünkü aylar süren o ezik halimin yerini güven almıştı...sonra 2 parmak egzersizi verdi ödev olarak...
4. seans : 2 parmakta o kadar zorlanmadım çünkü buradaydım ve çok yardımcı olan arkadaşlarım vardı hatta o dönem hep beraber ilerliyorduk arkadaşlarla hepimiz hırs yapmıştık çünkü...gidince dedi çok güzel ilerliyorsun morelin yerinde ve başaracağına inanıyorsun tabiki dedim bunun aksini zaten hiç düşünmedim ki(ukalalıkta diz boyu dizlerimin titrediği günleri çok çabuk unutmuştum) eş parmağı egzersizi verdi ve regl olacağım için tamponu denememi yabancı bi cisim içime alabilcekmiyim onu test etmemi istedi....
5- seans : artık bu sondur dedik p...s için sabırsızlanıyorduktamponu yapamadığımı söyledim nedenini sordu prospektüsünün beni rahatsız ettiğini hemen kaldırdığımı söyledim haklısın dedi 2 eş parmağı ve p...s başı egzersizi verdi ve haftaya bunu yapıp gelin son seans olacak p.... s denemesi yapacaksınız dedi...
biz o gün eve geldik eşim dedi hadi deneyelim yok dedim eş parmağı yapalım falan filan derken kendimizi yatakta bulduko gün olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi tamamen hazırlıksız yakalandım bilinç altım beni korkutmaya vakit bulamadan olduda bitti bi dahada gitmemize gerek kalmadı bebişim tabi sonrasında çooook uzun aralar verdim tekrar vajiyi yenmek zorunda kaldım
[günaydın
venüsten verdiğin bilgiler için teşekkürler canım..
bende artık kafayı yemek üzeryedim ,internette bu işe bakan okadar çok doktor buludumki karar vermek mümkün değil,,tabi seninde dediğin gibi her doktorada güvendmediğim için sizlerede bi danışayım dedim..ceyda hanımın nosunu falan buldum,gün içerisinde arıcam.ben saygın beye 2 hafta sonrası için rendeu almıştım,önce ona gidip bi muayene olmak istiyorum..ondan sonra tedavime başlıcam,büyük ihtimalle o olmaz gibime geliyo,,çok para istiyo..
ceyda hanımda parmak uyguluyo demişsin -bende aslında tekrar parmak egzersizlerine başlamayı düşünmüyordum ama eğer çözümü buysa yapabilecek başlka bişey yok..
tekrar sağolasın..
Günaydınnnnn.... Haftasonlarını çok seviyorumm, mutlu haberlerle dolu güzel bir gün olur inşallah...
aynen öyle güzelim ben de o şartlanmayı kafamdan atmak istiyorum.. akşamı taa sabahtan
düşünüyorum yanlış yapıyoruz aslında düşüneceğimiz o iş olmamalı....
ama olacak ben çokkk inanıyorum... bir de şu deneme sözcüğü beni soğutuyor deneme gözüyle
baktıkça zevki nasıl düşünebiliriz... Mutlu sona az kaldı kocişlerimizi seviyoruz onlar bizi seviyor
sağlığımız sıhhatimiz yerinde hava güzel daha ne olsun şükür rabbime...
haklısın canım ummadığımız anda oluverir bakarsın.ah zaten kocalarımızın maşallahı var ya kimseye anlatamadığım için şu an tek destekçim eşim ve sizler tabiki.ben de az kaldığını düşünüyorum mutlu sona.en azından ümitliyiz bu bile eski halimi düşününce çok büyük bi başarı benim için
çok güzel arkadaslar aramızda cok hırslı arkadaslar var hepiniz arka arkaya cok yakın günlerde aramıza katılacaksınız . :92::92:
inşallah canım benim.valla sen bi girdin foruma 2-3 günde başardın gitti maşallahın var rüzgar gibi geçtin
tünaydın tatlım az önce anlattıgın şeyler aynı beni cetad eğitimi almış bir dr. gittim eskişhehirde tıp fakültesinde 150 tl seansı biz 4 defa gittik bi alıp bi almıyo ücret 300 vermiştik. ben 2 parmak 1 parmakta eşli yapmıstım sonrasında bende cok hızlı ilerleme görünce p... başı egz. geç dedi dr. yaparsın sen gelmene gerek yok dedi. mayıstan bu yana öle kalmıştı. ama parm. egz. yine hiç zorlanmadan sizinde sayenizde iki defa yaptık. ama ileri geri yok daha zamnla alışcam dün yaramazlık yapamadık 8 de uyudum sopa yemiş gibiyim yaw(( grip olcam sankim.
kelebek cım gecmıs olsun canımıyı bak kendıne sen bıze lazım sın
kızlar az önce bişey duydum isim vermicem onlar kendilerini bilir bazı arkadaslara msj atıp acıyor bilmemne diyerek arkadasların psikolojilerini bozuyormuş salakmısın kızım sen derdin ne heeee bence sen daha bi halt yenememişsin sana söliyim yaptıgın cok ayıp kendini biliyor bu yazdıgım kişi lütfen arkadaslar böyle salakça şeylere inanmayın zaten bu saçmasapan kulakdan dogma şeylerle bu hale geldik. eger o kadarda acıma olmuşsa ya mantar enfeskiyon vardır yada kendini kasmıştır okey bunu lütfen kafanıza sokun... inanın çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?