Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bana ilişki için en rahat pozisyon hangileri söylkermisiniz

canım ben üstte ve ters oturarak çözdüm en rahat olduğum pozisyonda hala o pozisyondur....birde yatağın ucuna geliyorsun belinin altına yastık koyabilrsin eşin dizlerinin üstünde yada ayakta sizin için nasıl uygun oluyorsa artık o şekilde deneme yapabilrsin sana tavsiyem deneme esnasında asla p...se bakma ilerleyemiyorsun eğer p...s dokunduğunda heyecan yapıyorsan hiç dokunma eşin yerleştirsin....

canım bak şimdi sana aşama aşama anlatayım

ben başka bi dr un tavsiyesi üzerine ceyda hanıma gittim...

1. seans : eşinle beraber odaya giriyorsun ne kadarlık evli olduğunu neler yaptığını anlatıyosun sonra tek tek seansa alıyor sorular soruyor onları not ediyor korkuların ne olduğundan ne olacak sence gibi? altından girip üstünden çıkıp her bişeyi anlatıyosun sonra eşinle konuşuyor o ana kadarki cinsel deneyimlerini falan sonra ödev veriyor ama senin derecene göre p...s ten korkan dokunamayan var kendinden korkan dokunamayan var kendini beğenmeyen var ama bende bunların hiç biri yoktu ama hiç incelememiştim vajiyi bide kendimi kadın gibi hissetmiyordum o zamanlar tüyolar falan verdi işte...

2. seans :
resimlerle vajinayı tanıtıyor neyin ne olduğunu nereden gireceğini kızlık yapısını istediğin kadar soru sorabiliyorsun mantığına uygun cevaplar alıyorsun hımmm demek öyleymiş diyosun :) bana 2. seansta parmak egzersizi verdı anlattı...o hafta ödevim 1 parmağı vajinama sokmaktı....

3. seans :
1 ay ara vermişimdir bu seansa gitmek için çünkü çok zor kabul ettim ve yapabildim parmak egzersizini çünkü demişti bana bunu yaptığın anda olay kendiliğinden çözülecek en büyük aşamayı kaydetmiş olcaksın ben bir parmağı yaptıktan sonra burayı keşfettim ve 3. seansa gittiğimde artık o ürkek 13 yaşındaki aptal kız gitmişti yerine bi kadın gelmişti hemen farketti bende değişikliği çünkü çok belli oluyordu çünkü aylar süren o ezik halimin yerini güven almıştı...sonra 2 parmak egzersizi verdi ödev olarak...

4. seans :
2 parmakta o kadar zorlanmadım çünkü buradaydım ve çok yardımcı olan arkadaşlarım vardı hatta o dönem hep beraber ilerliyorduk arkadaşlarla hepimiz hırs yapmıştık çünkü...gidince dedi çok güzel ilerliyorsun morelin yerinde ve başaracağına inanıyorsun tabiki dedim bunun aksini zaten hiç düşünmedim ki (ukalalıkta diz boyu dizlerimin titrediği günleri çok çabuk unutmuştum) eş parmağı egzersizi verdi ve regl olacağım için tamponu denememi yabancı bi cisim içime alabilcekmiyim onu test etmemi istedi....

5- seans :
artık bu sondur dedik p...s için sabırsızlanıyorduk tamponu yapamadığımı söyledim nedenini sordu prospektüsünün beni rahatsız ettiğini hemen kaldırdığımı söyledim haklısın dedi 2 eş parmağı ve p...s başı egzersizi verdi ve haftaya bunu yapıp gelin son seans olacak p.... s denemesi yapacaksınız dedi...

biz o gün eve geldik eşim dedi hadi deneyelim yok dedim eş parmağı yapalım falan filan derken kendimizi yatakta bulduk o gün olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi tamamen hazırlıksız yakalandım bilinç altım beni korkutmaya vakit bulamadan olduda bitti bi dahada gitmemize gerek kalmadı bebişim tabi sonrasında çooook uzun aralar verdim tekrar vajiyi yenmek zorunda kaldım

gunaydın canım nasılsın keyıfler yerınde mıı

ii cnm saol çok şükür işte alışmaya çalışıyruz bakalım. işteyim 2 de cıkıcam. dünden beri bir kırgınlık var üzerimde dün yapamadık yaramazlık grip olcam galiba(( bugun yarın yumurta çatlıcak bizde icraat yok neyse şimdilik çocuk 1 kaç ay daha beklesin napalım önce rahatca alışalımda dimi ama :))

tünaydın tatlım az önce anlattıgın şeyler aynı beni cetad eğitimi almış bir dr. gittim eskişhehirde tıp fakültesinde 150 tl seansı biz 4 defa gittik bi alıp bi almıyo ücret 300 vermiştik. ben 2 parmak 1 parmakta eşli yapmıstım sonrasında bende cok hızlı ilerleme görünce p... başı egz. geç dedi dr. yaparsın sen gelmene gerek yok dedi. mayıstan bu yana öle kalmıştı. ama parm. egz. yine hiç zorlanmadan sizinde sayenizde iki defa yaptık. ama ileri geri yok daha zamnla alışcam dün yaramazlık yapamadık 8 de uyudum sopa yemiş gibiyim yaw (( grip olcam sankim.

Günaydınnnnn.... Haftasonlarını çok seviyorumm, mutlu haberlerle dolu güzel bir gün olur inşallah...

elisaist canım meraba dediğin gibi kendimi şartlandırmasam daha iyi olucakmış eşim rahatsızdı bu akşam o yüzden deneme falan yapamadık başka bi güne kaldı yine:97:

aynen öyle güzelim ben de o şartlanmayı kafamdan atmak istiyorum.. akşamı taa sabahtan

düşünüyorum yanlış yapıyoruz aslında düşüneceğimiz o iş olmamalı....

ama olacak ben çokkk inanıyorum... bir de şu deneme sözcüğü beni soğutuyor deneme gözüyle

baktıkça zevki nasıl düşünebiliriz... Mutlu sona az kaldı kocişlerimizi seviyoruz onlar bizi seviyor

sağlığımız sıhhatimiz yerinde hava güzel daha ne olsun şükür rabbime...

bak işte sen olayı bitirmişsin arkadaşım ben böle düşündüğüm ilk bi kaç gün içinde başarmıştım=) helal sana

haklısın canım ummadığımız anda oluverir bakarsın.ah zaten kocalarımızın maşallahı var ya kimseye anlatamadığım için şu an tek destekçim eşim ve sizler tabiki.ben de az kaldığını düşünüyorum mutlu sona.en azından ümitliyiz bu bile eski halimi düşününce çok büyük bi başarı benim için

çok güzel arkadaslar aramızda cok hırslı arkadaslar var hepiniz arka arkaya cok yakın günlerde aramıza katılacaksınız . :92::92:

haydi kızlar ben burası sayesinde cesaretlendim durumum çok vahim değil şükür ama olsun en azından

psikolojik olarak rahatım burdaki herkesten Allah razı olsun...

kızlar az önce bişey duydum isim vermicem onlar kendilerini bilir bazı arkadaslara msj atıp acıyor bilmemne diyerek arkadasların psikolojilerini bozuyormuş salakmısın kızım sen derdin ne heeee bence sen daha bi halt yenememişsin sana söliyim yaptıgın cok ayıp kendini biliyor bu yazdıgım kişi lütfen arkadaslar böyle salakça şeylere inanmayın zaten bu saçmasapan kulakdan dogma şeylerle bu hale geldik. eger o kadarda acıma olmuşsa ya mantar enfeskiyon vardır yada kendini kasmıştır okey bunu lütfen kafanıza sokun... inanın çok sinirlendim.

canım parmağı yaptıktan sonra gerisi geliyor zamanla oturacak herşey yerli yerine hiç vaji sorunu yaşamamış arkadaşlarım bile 6 ayda ancak alıştılar ilişkiye yani bizde bi tuhaflık yok çok normal bunlar...canımcım git geli hızlandıramadığımız sürece ereksiyon kaybı yaşatıyoruz eşlerimize o yüzden tavsiyem ilişki esnasında bırakın eşiniz sizi yönlendirsin açısını ayarlasın sizin hareketlerinizi kontrol etsin

sakın canım ne oldu yaa boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…