Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gece yatağa yattığınızda elinizi vajinin üzerine koyun ve gözlerinizi kapatın sahiplenin ve hissedin sonra aynı şeyi eşinizin yapmasını isteyin buna dokunma egzersizleri diyorlar faydasını gören arkadaşlar oldu...hiç bişey yapmayın sadece dokunun 1-2 dk....

bende de aynen böle oluodu...şu an da bişey sürmeden olmuo.....utanma...ilaç die düşün.hastayız ilacımız bu ayıp mı

ilginç bir yöntem ilk defa duydum ama denemekte fayda var

iyi akşamlar... baş ağrım hala geçmedi adetim bitti gittim anestol pomad aldım ama bu geceyi es geçiyoruz.. bi yandan notları giriyorum bi taraftan burdaki yorumları okuyorum... bi arkadaşımızdan güzel bi haber alsak herkesin keyfi yerine gelir, cesaretimiz artar...

sLm kızlar :44: ben eski üyelerden ... venüsten , helpless hatırlar beni ... nasılsınız kızlar ?
vajiyi yenenleri ve hamişleri tebrik ediyorum .. ...
eskilerden bi ben kaldım galiba yenemeyen
p... yarıya kadar giriyor ama daha fazla ilerlemiyor ... daha öteye gidemedim hala yerimde sayıyorum
bi önerisi olan var mı ?
venüsten ? helpless ? :26:

Son düzenleme:
tamamen psikolojik bir sorun elbette. kremlere sarılmadan önce güzel fanteziler kurarak kendinizi rahatlatmanızı ve cinselliğinizden zevk almaya çalışmanızı, akabindeyse mastürbasyon yapmaya çalışmanızı öneririm.
kendinizi zorlamayın. biliyorum söylemesi kolay ama mesele kendini rahat bırakmak ve seksten gerçekten zevk almaya başlamak.
bunu sevgiliniz, eşiniz ya da çocuk sahibi olmak için değil gerçekten zevk almak için yapmaya çalışın.

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben vajinismusluyum. Hiç ilişki yaşayamadık bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

canım hosgeldın aramıza. elbette burda herkes elnden geldıgınce sana yardımcı olacaktır merak etme. ınsallah en kısa zmanda sen de bu illetten kurtulursun.
öncelikle bunu basaracagına inan gerisi gelecektir.

canım eczanelerde yada hastahane yakınlarında medikalciler var oralardan alabilrsin eğer bulamazsan sor nereden temin edebilirim diye onlar yardımcı olur mutlaka..anacım ne var çekincek sağlık için normal yani...vajili olmayan düzenli cinselliği olan kadınlarda zaman zaman kuruluk çekiyorlarmış onlarda kullanıyormuş....istanbulda bildiğim yer var satan medikalci burda olsan adresi verirdim...walla eşimde bende memnunuz jelden....canım zaten ilişki anında biz heyecan yaptığımız için kendi kendimizi kurutuyoruz

selam canımcım hoşgeldin.....en son eşin buraya girmeni yasaklamıştı ondan gelemiyordun diye hatırlıyorum...canım çok uzun zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini hatırlıyorum inşallah karıştırmıyordum isim hafızam zayıftırda canım egzersizlerini anlat öncelikle ve hangi pozisyonda denediniz ???? merak etme kimse kalmayacak kurtulmayan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…