- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.201
arkadaslar ben cikiyorum hepinize hayirli aksamlar
allaha emanet olun
:79::79::79:
ultrasyon jeli nerde satılıyor cnm ? evet bende bebk yağı kullndım bi kaç kere yazılanları okuyunca bıraktım.ultrasyon jelinden memnun muusn ? gleit gelen en iyisi sanırım ama almaya utanıyorum.gerçi bende kayganlaşm problemi ilişkiye gireceğimiz an başlıyor.off tam kayganlaşıyor hazır oluyorum tam ilşkiye girecez kuruluk oluyor :S:84:
gece yatağa yattığınızda elinizi vajinin üzerine koyun ve gözlerinizi kapatın sahiplenin ve hissedin sonra aynı şeyi eşinizin yapmasını isteyin buna dokunma egzersizleri diyorlar faydasını gören arkadaşlar oldu...hiç bişey yapmayın sadece dokunun 1-2 dk....
ilginç bir yöntem ilk defa duydum ama denemekte fayda var
bende de aynen böle oluodu...şu an da bişey sürmeden olmuo.....utanma...ilaç die düşün.hastayız ilacımız bu ayıp mı
bende egzersize başlamadan evvel bi müdet vajiyi tutuyorum elime iyice alışıyor öyle başlıyorumm
Günaydın kızlar...
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben vajinismusluyum. Hiç ilişki yaşayamadık bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
gunaydın canımmmmmmmm . nasılsın ??
günaydın canlarım.......hadi güzel haberlerle gelinnn:81:
İyi olmaya çalışıyorum tatlım, sen nasılsın?
hımm. bende ıyı gıbıyım ıste canım.
ultrasyon jeli nerde satılıyor cnm ? evet bende bebk yağı kullndım bi kaç kere yazılanları okuyunca bıraktım.ultrasyon jelinden memnun muusn ? gleit gelen en iyisi sanırım ama almaya utanıyorum.gerçi bende kayganlaşm problemi ilişkiye gireceğimiz an başlıyor.off tam kayganlaşıyor hazır oluyorum tam ilşkiye girecez kuruluk oluyor :S:84:
sLm kızlar :44: ben eski üyelerden ... venüsten , helpless hatırlar beni ... nasılsınız kızlar ?
vajiyi yenenleri ve hamişleri tebrik ediyorum .. ...
eskilerden bi ben kaldım galiba yenemeyen
p... yarıya kadar giriyor ama daha fazla ilerlemiyor ... daha öteye gidemedim hala yerimde sayıyorum
bi önerisi olan var mı ?
venüsten ? helpless ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?