- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.181
anacım zeytin yağ niye yaksın ??
dert ortaklarım herkese iyiakşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammm ne oldu sana
bepanten nemlendirici ama sürersin 2 dk içinde daha çok yapışır....(doğru bi tabir mi anlaşıldı mı bilmiorum daa..) işte ayrıca zeytinyağ sürme içini yakar....ben denemiştim jeller yakınca o da yaktı...en iyisi anestol
off tatlım offf sıkıntılardayım dahaşu meseleyede geçmedim bugün ya hazır değilim moral depolayımda yarın deniycem inşallah şeker.:95:
tatlım sen neler yaptın ?
off tatlım offf sıkıntılardayım dahaşu meseleyede geçmedim bugün ya hazır değilim moral depolayımda yarın deniycem inşallah şeker.:95:
bazı arkadaşlar egzersizleri sanırım bepanten kremle yapıyor.ondan ilgimi çekti.anestol ve emlayı çok duydum ama onlarda yanma yapıyormuş.
erteleme hastalığı dedik kızlar unutmuosunuz dimi??
cnm kendini psikolojikmen hazır hissettiğin zaman denemeye başla.zorlama kendini.
canim ya bende iste o cildirasi goruntuyu hayalden sonra 2 gece once cok guzel bir sekilde vajiye bakabildim hemde hic igrenmedim dusunebiliyormusun.elledim orayi parmagimi sokmaya calistim ama olmadi.hee o anda olmadi ama artik inaniyorum tiksinmiyorum ya bacaklarimi hicde kasmadim hatta daha cok actim hic korkmadandun gece eve cok gec gittim deneyemedim.bu gece ddusunuyordum ama regli oldum.olsun ama dimi artik vajiyle arkadas oldum gibi bise.korkmak yok deligi buldum ya cok sukur
tamam guzelim hic darlatma kendini bende oyle yap dedim zaten.kafan cok doluyken zaten yapilmiyor.once kendin rahatla biraz.benim arkadasim yaparrrr ne varmis onda(soyleyene bakma sen ama )
bak o ne zaman yakabilio bilio musun? sen iyice uyuşuosun mesela eşin denedi atıorum oldu=) ondan sonra etkisi geçemeye başladıkça birazcık yakıo ama benim sadece ilkinde yaktı sonrakilerde hiç yakmadı...sen deneme yaparken yakmayacak yani....afedersin sadece kapıyasür=)
evet cnm bikaç kişi kayganlaştırıcı krem yerine zeytinyağı önerdi.dediğin gibi doğal bi ürün.sen hiç denemişmiydin zeytinyağı ? mantar ya da enfeksiyon kapmaktan korkuyorum
aynayla bakmak düşündüğün kadar zor değilmiş demi önce orayı tanıdın ve artık yabancı değilsin.yavaş yavaş egzersizlere de başladın mı zaten gerisi gelir Allah'ın izniyle.senin de adın buraya kocaman yazılır halaylar çekilir gerçi ben yendiğimde benim adım kocaman altın harflerle yazılmadı
evet cnm sadece vaji girişine sürülüyormuş.yanma sadece girişte oluyormuş.yaa bi de bu kremleri eczaneden almak ta bir dert ya :S kayganlaştırıcı kullanıyormusun peki:26:
arkadaslar ben cikiyorum hepinize hayirli aksamlar
allaha emanet olun
:79::79::79:
walla ben vajiye denemedim benim kociş parmak egzersizi yapacam deyince o sevinçle nerdeyse koliyle gleit gelen alıp eve gelmişti onlar olduğu için başka bişey araştırmamıştım zaten sonradan öğrendim bende z.yağı ile yapıldığını bilsem yapardım çünkü kabız olduğum zaman kullandım 1-2 kere iyi geldi...ben jeli bide bebe yağıyla karıştırıp kullandım daha kaygan olduğu için bebe yağı tabi çok zekiyim ya dr uyarmıştı mantar yapabilir diye ama ben dinlemedim sonrasında mantar oldum haliyle...bu arada jeller çok çabuk bozuluyor aklınızda olsun belkide biz uygun saklama koşullarını yerine getirmiyoruz ondandır çünkü jeli çok aldığımızdan sonlara doğru yanma oluyordu bende buradan bi arkadaş zamanı geçmiştir başka jel ile dene dedi bende gittim ultrason jeli aldım 1 lt. 1 TL. ye hala onu kullanıyorum lazım oldukça ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?