Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende canım benim çok seviniyorum sizi bulduğuma yenicez

slm kızlarrr..ya zeytinyağı öneren bi kaç arkadaş var..zeytinyğı kullnmak doru mu deneyen oldu mu ? ve bepanten krem kaygnlaştırıcı olarak mı kullanılıyor ? :26:

ranasena canim ne yaptin bir degisiklik varmi????
bu gunku son icadimizla arkadas olabildin mi bacim???
su 10 dakika bekleme yuzunden msj atamadim da burdan yazayim dedim

slm kızlarrr..ya zeytinyağı öneren bi kaç arkadaş var..zeytinyğı kullnmak doru mu deneyen oldu mu ? ve bepanten krem kaygnlaştırıcı olarak mı kullanılıyor ? :26:

slm canım...walla içinde kimyasal madde olmadığını tamamen doğal olan bir ürün olduğunu düşünürsek gayet mantıklı ben kullanırdım şahsen...kabızlık için o bölgeye yumuşatsın diye kullananları biliyorum kayganlaştırıcılığıda ortada sonuçta...

bepanten nemlendirici ama sürersin 2 dk içinde daha çok yapışır....(doğru bi tabir mi anlaşıldı mı bilmiorum daa..) işte ayrıca zeytinyağ sürme içini yakar....ben denemiştim jeller yakınca o da yaktı...en iyisi anestol

evet cnm bikaç kişi kayganlaştırıcı krem yerine zeytinyağı önerdi.dediğin gibi doğal bi ürün.sen hiç denemişmiydin zeytinyağı ? mantar ya da enfeksiyon kapmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…