- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.161
aynen bende iste senin gibiydim hala oyleyim de tamamen gecmediki.ama kac yasina geldim ilk defa gecen aksam dokundum ,baktim hemde igrenmeden ,gozlerimi kapamadan cok farli biseydi ya vucudum oyle rahatladi ki anlatamam.simdi sira parmakta.ben 1 sene gittim doktora tabiki cok sey ogrendim ama hicbir sekilde rahatlamadim cunku beni anlamiyordu.bildigi seyleri anlatiyordu sadece.ama burada ilk defa yorumlari okudugumda tamam dedim.cunku herkes birbirini anliyor.ayni seyi yasiyor.doktorda bana acimiyor diyordu ama inanmiyordum ona.beni kandiriyor diye dusunuyordum.ama sizlerden duymak bana acayip cesaret veriyor.iyiki tanimisim sizleri.alllahima sukurler olsun.
inşallah canım benim
inşallah
halay çekeriz hopaaaaaa:92::92::92:
:92: :92: :92: Ayy evet bu şekilde halay çekmek daha anlamlı oldu sanırım...
slm kızlarrr..ya zeytinyağı öneren bi kaç arkadaş var..zeytinyğı kullnmak doru mu deneyen oldu mu ? Ve bepanten krem kaygnlaştırıcı olarak mı kullanılıyor ? :26:
Bu kupayı en yakın zamanda alıcam
inşallah bacımmArkandann bende gelcemm
slm kızlarrr..ya zeytinyağı öneren bi kaç arkadaş var..zeytinyğı kullnmak doru mu deneyen oldu mu ? ve bepanten krem kaygnlaştırıcı olarak mı kullanılıyor ? :26:
ranasena canim ne yaptin bir degisiklik varmi????
Bu gunku son icadimizla arkadas olabildin mi bacim???
Su 10 dakika bekleme yuzunden msj atamadim da burdan yazayim dedim
ranasena canim ne yaptin bir degisiklik varmi????
bu gunku son icadimizla arkadas olabildin mi bacim???
su 10 dakika bekleme yuzunden msj atamadim da burdan yazayim dedim
dert ortaklarım herkese iyiakşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bepanten nemlendirici ama sürersin 2 dk içinde daha çok yapışır....(doğru bi tabir mi anlaşıldı mı bilmiorum daa..) işte ayrıca zeytinyağ sürme içini yakar....ben denemiştim jeller yakınca o da yaktı...en iyisi anestol
dert ortaklarım herkese iyiakşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canım...walla içinde kimyasal madde olmadığını tamamen doğal olan bir ürün olduğunu düşünürsek gayet mantıklıben kullanırdım şahsen...kabızlık için o bölgeye yumuşatsın diye kullananları biliyorum kayganlaştırıcılığıda ortada sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?