Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar ya şu acı düşüncesini kafamdan atamıyorum ya kafayı yiyecem ya acıyorda bizi korkutmamak için acımıyor demiyorsunuz değil mi

hayırlısı canım benim.haberdar et bizi.

Tamam tatlım haber veririm...

bebişim çok geçmiş olsun.....sen d.k. hapı kullanıyorsun o kistleri temizliyo diye biliyorum ????

Tatlım ben de öyle biliyorum...
Acaba ilaçtan dolayı mı oldu bi yan etki mi yaptı diye de düşünüyorum...
Kist olabilir diye halam da söyledi ama kist tedavisi için zaten bu hapı veriyorlar...

günaydın arkadaşlar ya şu acı düşüncesini kafamdan atamıyorum ya kafayı yiyecem ya acıyorda bizi korkutmamak için acımıyor demiyorsunuz değil mi

Tatlım özelden de cevap verdim...
Burda kimseyi korkutmamak için acı yok diyor değiliz...
Eğer acısa dünyada bu kadar insan evlenir miydi...
Bir düşün bakalım yemek yerken boğazın acıyor mu mesela?
Vajina neden görevini yaparken acı versin?

bak %100 katılıorum.... ben de kendimi okadar inandırmışım başka bişey düşünemiomuşum ki yapamıodum.....meğer kendimi aldatmamdan başka bişey deilmiş...acı macı benim kafamda uydurduğum beynime ve psikolojime kabul ettirdiğim bi yalanmış

canımcım ben egzersiz yaparken aynı senin şu an düşündüğün gibi düşünüyordum....eşim bana yalvarırdı acımıyor bana güvenmiyormusun diye onu bile kulak ardı ederdim....her denemede hep aklıma acıyacak oydu buydu gelirdi sanki ben o an ölücem gibi içim patlayacak o olacak bu olacak hep bu düşünce ile başlardım ve hep yarıda kalırdım bi gün bunların hiç birini düşünmedim çünkü her seferinde bu defa olacak diyordum olmuyordu....sonra deneme için hazırlandım ama bu defa yine olmayacak başka bi dr gidicez artık diye düşünüyorum bi baktımki oluvermiş çünkü ben o an acırmı acımazmı diye düşünmüyodum uleynnn diyodum çok para istiyor dr onu nereden nasıl buluruz kredimi çekeriz diye düşünüyodumki oooo çoktan olmuş bitmiş benim haberim yok.... ohaaa dedim bu muydu bu kadarmıydı ???

esracım tut ki acıdığı halde acımıyor diyorlar bu neyi değiştirir ki onlar burda olmak zorunda değiller ama burdalar önce bunun farkına varmak gerek.karşılıksız olarak bize yardımcı olmaya çalışıyorlar yalan söyleseler nolucak sanki sonuçta işin özünde yapılan bi iyilik var.hem acısa da acımasa da bu iş olucak canım başka bi yolu yok.ama sen acıycak diye kendini korkutursan sadece kendine zarar verirsin.kendi kendimizin psikoloğu olmalıyız yeri geldiğinde.aklına kötü şeyleri getirme güzel şeyleri getirmeye çalış.kendi kendini motive et insanın en iyi dostu yine kendisidir.

Aynen öyle ama arkadaşları inandıramıyoruz...
Gerçi hak vermek lazım ben de öyleydim. Bu kadar yıl böyle safsatalarla beynimiz yıkandı, yıkanmaya da devam ediyor...
Hangi çağda yaşıyoruz hiç mi araştırmıyoruz ya da neden hep olumsuzluklara inanıyoruz bilmiyorum...
Burda o kadar başaran acı yok derken moral verirken biri geliyor abuk sabuk konuşuyor acıdı diyor hemen o baz alınıyor. Çünkü ona inanma eğilimi var...

derincim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah....hayırlı haberlerini beklioruz...

Teşekkürler tatlım inşallah iyi haberlerle gelicem...

ben burda kaç defa söledim niye bizi bu kadar dinlemenize rağmen gelip bi tane acıdı bittim tükendim diyene inanıorsunuz....biz boşa mı geliyoruz buraya??? hiç birinize faydamız dokunmayacak mı??? ben boşa mı heves ediorum acaba???

gunayydiiinnnnn:79::79::79::79:
gününüz aydin olsun insallah.dertlerden ,kederlerden,sIkIntidan,hayirli haberler duyup hayirli seyler yasayabilecegimiz bir gun olsun insalllah (aminnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…