- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.221
Cuma günü doktora gidicem...
Sağ yumurtalığımda sürekli uyuşma oluyor, ona baktırıcam...
Dua edin bana kızlar...
gecmıs olsun canım. umarım onemlı bısey degıldır.
Sağol tatlım, inşallah...
Uyuşma kist belirtisiymiş korkuyorum
allah korusurn bebişim. kötü düşünme ltfen.
İnşallah öyle birşey değildir...
Bakalım cuma günü öğrenicem, hayırlısı...
Sağol tatlım, inşallah...
Uyuşma kist belirtisiymiş korkuyorum
hayırlısı canım benim.haberdar et bizi.
bebişim çok geçmiş olsun.....sen d.k. hapı kullanıyorsun o kistleri temizliyo diye biliyorum ????
günaydın arkadaşlar ya şu acı düşüncesini kafamdan atamıyorum ya kafayı yiyecem ya acıyorda bizi korkutmamak için acımıyor demiyorsunuz değil mi
İnşallah öyle birşey değildir...
Bakalım cuma günü öğrenicem, hayırlısı...
derincim çok geçmiş olsun tahmin ettiğin gibi bi şey çıkmaz inşallah
Tatlım özelden de cevap verdim...
Burda kimseyi korkutmamak için acı yok diyor değiliz...
Eğer acısa dünyada bu kadar insan evlenir miydi...
Bir düşün bakalım yemek yerken boğazın acıyor mu mesela?
Vajina neden görevini yaparken acı versin?
günaydın arkadaşlar ya şu acı düşüncesini kafamdan atamıyorum ya kafayı yiyecem ya acıyorda bizi korkutmamak için acımıyor demiyorsunuz değil mi
esracım tut ki acıdığı halde acımıyor diyorlar bu neyi değiştirir ki onlar burda olmak zorunda değiller ama burdalar önce bunun farkına varmak gerek.karşılıksız olarak bize yardımcı olmaya çalışıyorlar yalan söyleseler nolucak sanki sonuçta işin özünde yapılan bi iyilik var.hem acısa da acımasa da bu iş olucak canım başka bi yolu yok.ama sen acıycak diye kendini korkutursan sadece kendine zarar verirsin.kendi kendimizin psikoloğu olmalıyız yeri geldiğinde.aklına kötü şeyleri getirme güzel şeyleri getirmeye çalış.kendi kendini motive et insanın en iyi dostu yine kendisidir.
bak %100 katılıorum.... ben de kendimi okadar inandırmışım başka bişey düşünemiomuşum ki yapamıodum.....meğer kendimi aldatmamdan başka bişey deilmiş...acı macı benim kafamda uydurduğum beynime ve psikolojime kabul ettirdiğim bi yalanmış
derincim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah....hayırlı haberlerini beklioruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?