- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.261
Hepiniz sağolun kızlarr...Hemen anlatayım nasıl olduğunuu...Aslında dün o kadar yorgundumki hiç denemek aklımdan bile geçmiyordu.Eşim hadi gel deneyelim dedi bende her zamanki gibi gerildim ama olursa olur olmazsa denemeye devam diye düşündüm..Sonra başladık ama her zamanki gibi yarıda takıldım kaldım.bikaç kez öle yarıya kadar yaptık bıraktık.buarada ben üstte olduğum pozisyonda yapıyorum öyle daha raht hissediyorum kendimi..neyse işte bikaç kez yaptıktan sonra eşimde yoruldu haliyle son kez bidaha deniyelimmi dedim eşimde hadi tamam bidaha deniyelim dedi.yine yarısına kadar oldu öylece dururken birden kendiliğinden giriverdi aslında çok bi çaba harcamadım sadece öyle dururken kendimi rahat bırakmaya çalıştım..inanamadım bikaç kez daha denedik ve oldu..
AMİİNNN saoll canımmm hadi valla halayy başı olurum bu hızlaa
oyyyyy oyyyyyyyyyy bebişimmmmm ne güzel bi haber bu tebriklerrrrrrrGördünmü bu kadar kolaymış
KIZLAAARRRR GÜNÜN TAZE GELİNİ OLMAYA GELDİİİMM VEEEEE SONUNDA BENDE BAŞARDIIIIIIIIIIMMMMMMMM
Sabah buraya başardım yazmak için sabırsızlanıyordum ki elektrikler gitti:) daha yeni geldi hemen açıp sizinle paylaşmak istedim...Yardımı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Gerçektende başaranların dediği gibi bu kadar kolaymıydı bu iş dedim:) daha 2 gün önce yapamıycam heralde hep böle devam edecek diye ümitsizleniyordum ama öyle değilmiş gerçektende çok kolaymış yaaaa...valla geçen 20 ayım öylesine geçmiş...Acı macı yok hafif bi yanma hissi oldu o kadar..son 1 aydır yarısına kadar gelmiştim ilerlemiyor diyordum ama yarısından sonrası dahada kolaymış kendiliğinden gidiverdi inanamadım birden ağlamaya başladım sevinçten:) eşim acıyomu diye soruyo ben acımıyoooo diye ağlıyoruum çok komik bi halim vardı tabi hemen dalga geçmeye başladı eşimm :))) bikaç kez denedik hatta yarısına kadar aldığımda hareket etmesine izin vermiyordum tamamı olunca çok rahat hafif hafif gitgelde yaptık:)) çoookk mutluyuum.. ALLAH henüz başaramayan arkadaşlarımın yardımcı olsun hepiniz inşallah en kısa zamanda başarırsınz dua ediyorum sizede..Sadece azcık cesaret kızlar hepsi buuu...
kaçyaşındaydın canım sen??
tebriklerAllah bundan sonra dert sıkıntı göstermesinn..
ya okurken gözlerim doldu yemin ederimm başaranları görünce çook mutlu oluyorumm
çok çok tebrik ederim başaranları duyunvca daha da motıve oluyrm..ben parmakta bı turlu ılerleme kaydedemıyrm ama p..sle daha iyiyim sanki olacakmış gb
elisaistsana da geçmiş olsun canım
Canım tebrik ederim...
Allah bir daha yaşatmasın...
günaydın herkese, hastayım farenjit oldum yine raporluyum gitmedim bugün okula bu halde bile hemen foruma bakıyım dedim burası ilaç gibi geliyor..
canım ya çok çok sevindim tebrik ederim rabbim bir daha yaşatmasın darısı bizlere....
hak ettin
tbrik ederim yaseminimçok sevindim şu an gözyaşlarıma engel olamıyorum yapamıycam ben heralde çok sevindim senin adına
çok geçmiş olsunderincm İNŞALLAH korktuğun gibi bir şey dedğildir.
esracım tut ki acıdığı halde acımıyor diyorlar bu neyi değiştirir ki onlar burda olmak zorunda değiller ama burdalar önce bunun farkına varmak gerek.karşılıksız olarak bize yardımcı olmaya çalışıyorlar yalan söyleseler nolucak sanki sonuçta işin özünde yapılan bi iyilik var.hem acısa da acımasa da bu iş olucak canım başka bi yolu yok.ama sen acıycak diye kendini korkutursan sadece kendine zarar verirsin.kendi kendimizin psikoloğu olmalıyız yeri geldiğinde.aklına kötü şeyleri getirme güzel şeyleri getirmeye çalış.kendi kendini motive et insanın en iyi dostu yine kendisidir.
Allah razı olsun tatlım, inşallah değildir...
offff esraa offff
ya terazicim canım arkadaşım yalan söyleseler ne olucak sanki zaten buluttan nem kapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?