Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım teşekkürler cevabın için biz de deniyoruz sürekli bakalım bigün yolunu bulucak inşallah

tebrikler Allah bundan sonra dert sıkıntı göstermesinn..
ya okurken gözlerim doldu yemin ederimm başaranları görünce çook mutlu oluyorumm

çok çok tebrik ederim başaranları duyunvca daha da motıve oluyrm..ben parmakta bı turlu ılerleme kaydedemıyrm ama p..sle daha iyiyim sanki olacakmış gb

Teşekkür ederim canım..yanlış yönlendirme yapmayım ama ben parmak egzersizi hiç yapamadım direk p...le denemeler yaptım..bu yüzden benim yenmem biraz uzun sürdü ama parmak egzersizi yapabiliyorsan devam et birçok arkadaş bu sayede çok kısa sürede yendi..Allah yardımcın olsun..

elisaistsana da geçmiş olsun canım

sağol canım, reglm bitti bu başladı şimdi de.. dün çok halsizdim ben istedim ama eşim kıyamadı dinlen diye yapmadık bu akşam kendimi iyi hissedersem belki iyi bi haber de benden alırsınız... inşallah...

kızlar burda okuduklarımı bi yere not ediyorum her pozisyonu taktiği,

eşim gördü bu kadar çabaladığının farkında değildim diyo,,hem üzüldü hem sevindi alnımdan öptü

o an çok yakın merak etme başaracağız dedi..

eşimin gözleri doldu ben ağladım sarıldık birbirimize.. kocişimi çok seviyorum bennnn

saol canımm 2 gün önce inanıyorum sen kısa zamanda başaracaksın demiştin...Demekki benim için içten bi duaydı o teşekkür ederim..Bende senin için ve diğer arkadaşlar için dua ediyorum..İnşallah sende kısa zamanda başaracaksın....

ya Allahaşkına hem inanmıyoruz diye kızyorsunuz hemde yalan söyleseler ne olucak diye kafa bulandırıyorsunuz iyiliği inkar eden yok canım Allah razı olsun sen yenmeden acıdan korkmuyormuydun şimdi yutup acısada olucak acımasada diyorsun bende farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…