Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tbrik ederim yaseminim çok sevindim şu an gözyaşlarıma engel olamıyorum yapamıycam ben heralde çok sevindim senin adına

Saol canım..burda başaranların çoğu diyoki ben yaptıysam herkes yapar ben içimden böyle diyorlar ama ben herkesden daha cesaretsizim yapamam..hatta artık bu halimi kabullenmeye başlamıştım ve denemeleri bile azaltmıştık yani ama gerçektende zor değilmiş inanki asıl ben yaptıysam herkes yapar..sende yaparsın canımm inanıyorum

aminnn canım inşallah...
hepimizin duası içten canım yeter ki buna inanalım bir de rabbim nasip etti mi olur nasılsa..

esra_ogt canım lütfen olumsuz düşünme, ben de çok olumsuzdum eşime boşanmayı bile teklif ettim.. çok kızdı ben seninle cinsellik için evlenmedim dedi, ya hiç bi zaman yapamazsak dedim ailene çevrene ne diyeceksin illaki bebek için soracaklar.. benim annem sürekli soruyor, kızım 27 yaşındasın tam zamanı hemen korunma ilk çocuğun olsun 2. de korunursun diyor..bilmiyor ki kızı ne halde hala tam yapmış değil...
ama ben özellikle bu forumdan sonra manen iyice güçlendim önce umutsuz olup ta sonradan başardım yazılarını okuyunca cesaretim arttı.. eşim sağolsun hep yanımda üzülme belki Allah bizi de böyle sınıyor der... Ben çok inanıyorum herkes başaracak yeter ki umutsuz olmalıyım...

bende teklif ettim eşime camdan atlarken çekti kolumdan boşanalım beni çekmek zorunda değilsin dedim bu bizim sınavımız dedi ya gerçekten bazen kendime engel olamıyorum ben istermiyim böyle manyak gibi acıyor mu bilmem ne mi diye sormayı

inş canım ayaklarını üşütmemeye. Ya aslında ben böbrek taşı düşürdüm o kadar acı çektim ama bundan korkuyorum ya ne illet bir şey

Tatlım bu öyle bir psikoloji ki hep olumsuz düşünceleri baz alıyoruz...
Bak burda o kadar olumlu şey söyleniyor ki bunlar gerçek...
Biri gelip olumsuz birşey söylediği an herşey siliniyor ve o yüzden egzersizler bırakıyor...
Sen hep olumlu olmaya çalış...
Ben hep diyorum ben umutsuz vakaydım, ben bile başardım ve 1 yıl dolmak üzere...

ne kadar çok varmış bizim gibi konuşmalar yapan yaaa....bende boşanma teklif etmiştim yapamicam ömür boyu ben die...o da saçmalama hiç yapmayalım denemeleri de bırakalım ama yeterki mutsuz olma ağlama demişti herkes atlatacak kızlar inanın sonra sı çok güzel sabır biraz....Allah bizi böle sınıo..

evet haklısın canım iki sefer denedim tabi kaskatı denediğim için çok acıdı hep öyle acıycak zannediyorumm işte ama egzersizlerle genişletiyorum

canım geçmiş olsun.. aceleden önceki sayfaları okuyamamıştım yeni gördüm.İnşallah önemli bişey değildir..

İnşallah tatlım, Allah razı olsun...

evet haklısın canım iki sefer denedim tabi kaskatı denediğim için çok acıdı hep öyle acıycak zannediyorumm işte ama egzersizlerle genişletiyorum

Tatlım o kaskatı kesilmeler egzersizlerle yok olacak...
Mümkünse eşinle de egzersiz yap bu daha faydalı oluyor alışmak açısından...
Ben mesela kendi parmağımı alamazken eşimin parmağında rahattım...

ben şunu anladım bu site yokken herkes bi ölçüde kendini yalnız hissetmiş.. sanki bu sorunu yaşayan sadece biziz, bu illet bi bizde var...

biraz bencillik gibi olcak ama başka kişiler olduğunu öğrenince ben kendi adıma çok rahatladım eşim derdi ama beni avutmak için söylüyor diye inanmazdım.. ben eğitimciyim ama işte bu konuda cahilin önde gideniymişim.. hiç bir bilgim yokmuş...

Burdaki herkesten hepinizden Allah binlerce kez razı olsun..

al benden de okadar....iyiki varsınız kızlar.....sorunlu olabiliriz ama aşacaz.....aşacaksınız....yeter ki yalnız kalmayalım....bu öle bi illet ki kafada kuruo babam kuruo....bburdan ayrılmayın=)

canım gerçekten dediğin gibi bende burayı bulunca biraz olsun rahatladım sadece ben yapamıyorum demiştim meğerse çokmuş.bende öğretmenim bu illet öğretmenlerde daha çokmuş nedenini bilmiyorum araştırmadım ama bende neden olduğuna dair kendimce birçok sebep buldum..Cinsel eğtim verilmiyorki bilelim neyin ne olduğunu.ben evlenene kadar birçok şeyin farkında bile değildim.Yetiştiğin aile ortamıda çok etkili mesela ben annemle arkadaş gibiyim ama bu konular hiç konuşulmadı aramızda.sanki ayıp,günah şeyler...halbuki anlatılsaydı bu durumlarda olmazdık.ama artık akıllandık kimse anlatmasada biz kendimizin farkına vardık yapabiliriz..sende yapabilirsin sadece o an azcık cesaret..

ulennnnn insan burdan ayrilamiyorki.varya isemi bakayim burayimi takip edeyim beynim donuyor resmen hee.ama varya iyiki sizleri tanimisim cok iyi geliyorsunuz bana.isler accuk kaliyor ama olsun be yawww

gerçekten benim de dikkatimi çekti , hepimiz adına sonumuz iyi olsun diyelim canım..

ulennnnn insan burdan ayrilamiyorki.varya isemi bakayim burayimi takip edeyim beynim donuyor resmen hee.ama varya iyiki sizleri tanimisim cok iyi geliyorsunuz bana.isler accuk kaliyor ama olsun be yawww

ecrincim karşılıksız sevgi ve güven var demek ki aramızda... ne güzel işte ama işi de boşlama

ben de dinleneyim hepiniz Allah a emanet olun sevgiler...

bence sürekli acıdan bahsederek kafa bulandıran sensin.amacım tartışmak değil ama zaten derdimiz başımızdan aşkın bi de ikide bir yok ben intihar edicem yok çok acıycak yok şöyle yok böyle.buraya yeni katılan arkadaşlarımız da var sence sizin bu söylemleriniz kafa bulandırmıyor mu?ben bu foruma üye olmadan önce tabiki acıdan korkuyordum eskisi kadar olmasa da az da olsa korkum var hala ama napayım yani sürekli bunu dile mi getireyim.başka arkadaşları kesinlikle etkilemek istemiyorum kötü birşey söyleyerek.her güzel şeyin elbet kötü bi tarafı vardır ama ben bebek istiyorum ben cinselliği yaşamak kadın olmak istiyorum ben eşimle ayrılmak istemiyorum bütün bu sebebler çabalamak için yetmez mi sence?arkamda bu kadar destekçim varken kusura bakma ama acıycak düşüncesini bile unutuyorum başarayım mutlu olayım mutlu edeyim yeter benim için.acıyı beynime kazırsam zaten başaramam o yüzden de hiç polemiğe girmeyelim lütfen

Derincim çok geçmiş olsun..Umarım önemli birşey değildir,Allah acil şifalar versin...
Elisaist,sanada çok geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
Yaseminimm çok tebrik ederim..Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallah.. Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun..
Hadi kızlar bakın bir arkadaşımız daha kurtuldu..Sıradakiiiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…