- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.301
ya Allahaşkına hem inanmıyoruz diye kızyorsunuz hemde yalan söyleseler ne olucak diye kafa bulandırıyorsunuz iyiliği inkar eden yok canım Allah razı olsun sen yenmeden acıdan korkmuyormuydun şimdi yutup acısada olucak acımasada diyorsun bende farkındayım
Yaseminimm çok tebrik ederim..Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun..
Hadi kızlar bakın bir arkadaşımız daha kurtuldu..Sıradakiiiiii......
bence sürekli acıdan bahsederek kafa bulandıran sensin.amacım tartışmak değil ama zaten derdimiz başımızdan aşkın bi de ikide bir yok ben intihar edicem yok çok acıycak yok şöyle yok böyle.buraya yeni katılan arkadaşlarımız da var sence sizin bu söylemleriniz kafa bulandırmıyor mu?ben bu foruma üye olmadan önce tabiki acıdan korkuyordum eskisi kadar olmasa da az da olsa korkum var hala ama napayım yani sürekli bunu dile mi getireyim.başka arkadaşları kesinlikle etkilemek istemiyorum kötü birşey söyleyerek.her güzel şeyin elbet kötü bi tarafı vardır ama ben bebek istiyorum ben cinselliği yaşamak kadın olmak istiyorum ben eşimle ayrılmak istemiyorum bütün bu sebebler çabalamak için yetmez mi sence?arkamda bu kadar destekçim varken kusura bakma ama acıycak düşüncesini bile unutuyorum başarayım mutlu olayım mutlu edeyim yeter benim için.acıyı beynime kazırsam zaten başaramam o yüzden de hiç polemiğe girmeyelim lütfen
esracım canımcım bak önceki sayfalara bi göz gezdir vaktin varsa göreceksinki burada vajiyi yenen bizler eski sayfalarda nasılda korkuyormuşuz şimdi sen kendini bizim yerimize koy uğraştın uğraştın ilerleyemedin ve bi takım kötü tecrübelerinde oldu diyelim ben mesela hep yanlış yere itiriyormuşum yada kasılmadan dolayı hissedilen acı gibi durumlar yaşadım diyelim sonrasında bi gün kendini rahat bıraktın ve cuk oldu şok yaşadın ve baktınki ne acı var ne sızı oysaki sen hep acıyı hayal etmiştin aklında sana soranlara ne diyeceksin acı olmadığı halde varmı diyeceksin ??? bu bir kısır döngü kastığımız sürece acı olur bu vajiyi yeneli 1 yıl olan arkadaşlarda bile aynıdır onlar bile kassınlar yine aynı durumla karşılaşırlar...ama kendimizi rahat bıraktığımız anda olay kendiliğinden oluyor çoğu arkadaşım ve ben diyorumki hissetmedim bile sinek ısırığı kadar diyorlar ben onu dahi hissetmedim...tek hissettiğim içim geriliyordu ve baskı vardı ilk zamanlar çişim/ gazım varmış gibiydi...ilk parmak egzersizinde yaşadığım karıncalanma gibi bişey ilk girişte hissettiğim...
bence sürekli acıdan bahsederek kafa bulandıran sensin.amacım tartışmak değil ama zaten derdimiz başımızdan aşkın bi de ikide bir yok ben intihar edicem yok çok acıycak yok şöyle yok böyle.buraya yeni katılan arkadaşlarımız da var sence sizin bu söylemleriniz kafa bulandırmıyor mu?ben bu foruma üye olmadan önce tabiki acıdan korkuyordum eskisi kadar olmasa da az da olsa korkum var hala ama napayım yani sürekli bunu dile mi getireyim.başka arkadaşları kesinlikle etkilemek istemiyorum kötü birşey söyleyerek.her güzel şeyin elbet kötü bi tarafı vardır ama ben bebek istiyorum ben cinselliği yaşamak kadın olmak istiyorum ben eşimle ayrılmak istemiyorum bütün bu sebebler çabalamak için yetmez mi sence?arkamda bu kadar destekçim varken kusura bakma ama acıycak düşüncesini bile unutuyorum başarayım mutlu olayım mutlu edeyim yeter benim için.acıyı beynime kazırsam zaten başaramam o yüzden de hiç polemiğe girmeyelim lütfen
bu arada ben intihar edicem demedim denedim dedim sadece kafan bulanmasın sen işine bak
bu arada ben intihar edicem demedim denedim dedim sadece kafan bulanmasın sen işine bak
evet canım seni tutan şey beni de tutuyo anladın mı o yüzden kes artık.ben intihar kısmını da çoğul kullandım senin şahsına değildi o ki buraya üye olup ilk yazdığım yorumda ben de intihardan falan bahsediyordum ama burasını bulduktan sonra hiç öyle bi düşüncem olmadı şahsen.bir sorunun varsa da özelden cevap ver boşu boşuna gereksiz şeylerle forumu meşgul etmeyelim.
kızlar midem çok bulanıyor bu günlerde istermisiniz bi fasulyecik çıksın ortaya
ayy canım inşallahgelir... günün geçtimi test yaptın mı doktora gittin mi göğüs ağrın var mı elin de ağrıyo mu ????? heyecanlandım sanki ben hamileyim
Aaaa sen de mi ayol :)
İstiyor muydun ki? Korunmuyor musunuz?
Kız bu gidişle patlatacaksınız nüfusu
inşallah canım benim inşallah oluır
ayy canım inşallahgelir... günün geçtimi test yaptın mı doktora gittin mi göğüs ağrın var mı elin de ağrıyo mu ????? heyecanlandım sanki ben hamileyim
hapı bırakalı 3 ayı geçti korunmuyoruz ama gelenden gidenden çokta kaynatamadım bu aralar ama 1 geceden şüpheliyim açıkçasıwalla hem istiyorum hem istemiyorum karışığım ama annelik daha ağır basıyor açıkcası
inşallah kısmet bakalım sanmıyorum ama yinede emin olamıyorum bi türlü
günüm geçmedi ama geçen ay 5 gün erken oldu reglim bi tanıdık regl erken geliyosa hamilelik riskin yüksek demişti çünkü bu metobolizmanın hazırlandığı ve hızlandığı anlamına gelirmiş dediğine göre ne kadar doğru bilmiyorum...bu defa test yapmayacam sonuna kadar bekleyecem ne zaman regl günüm geçer söyle bi 10 gün o zaman yaparım test :26:göüslerim hep ağırır benim anormal bi durum yok onlarda ama kalça ve kasık bölgeleri acayip ağrıyor ve mide bulantım çok var
Kız sen saniyede kaç soru sorabiliyorsun
günüm geçmedi ama geçen ay 5 gün erken oldu reglim bi tanıdık regl erken geliyosa hamilelik riskin yüksek demişti çünkü bu metobolizmanın hazırlandığı ve hızlandığı anlamına gelirmiş dediğine göre ne kadar doğru bilmiyorum...bu defa test yapmayacam sonuna kadar bekleyecem ne zaman regl günüm geçer söyle bi 10 gün o zaman yaparım test :26:göüslerim hep ağırır benim anormal bi durum yok onlarda ama kalça ve kasık bölgeleri acayip ağrıyor ve mide bulantım çok var
Nasılsın nazlıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?