- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.321
iyiyim esracım...sen nasılsın?
VENUSTEN'cim istiyorsan olur inşallah...
Ben olmasın diye nerdeyse hapla beraber prezervatif bile kullanıcam
bu kadar çok istemiosun?? ben ne zaman bırakması konusunda karar verememiş olanlardanım....(konu aldı başını başka bi yere gidio)
iyiyim bende canım sadece kafamdaki bazı kötü düşünceleri tamamen temizlemeye çalışıyorum
Önümüzdeki 50 60 yıl düşünmüyorum çocuk mocuk tatlım
Yani kısacası hiç. Annelik duygusu alınanlardanım ben...
Aynı ben ama benim eşim,ailem herkes çok istiyor..Sanırım bende annelik duygusunu kabullenmeye başlayacağım..Bu ay ilk kez korunmadık..Bakalım ne olacak?
Aynı ben diyorsun ama bak korunmayabiliyorsun...
Ben korunmasam stresten atarım kendimi aşağı
Şaka bir yana ailem istiyor çevre istiyor diye hiç istemediğim halde çocuk yapmam...
Kendimi biliyorum çünkü, çocuk bakacak kadar sabırlı değilim :)
slm kızlar bir kaç aydır burayı okuyorum. herkesi o kadar çok sevdim ki eşime de anlattım. herkes birbirini çook iyi anlıyor, fazla yazmıyorum ama okuyorum ve sizleri çok yakın arkadaşlarım hissediyorum.eşime keşke gerçekten hepsi yakınımda olsa diyordum, herkes çok saf ve temiz.. Ama bir kaç gündür bu sayfada alışık olmadığım bir gerginlik var ve o düşüncelerimi silmesi çok üzücü..lütfen birbirimizin yakın arkadaşları olmaya devam edelim...
venüsten cim canım mide bulantısı her şeyden olabilir malüm kış ayındayız biraz daha zaman gerekli ama inş en hayırlısı en mutlu olacağım şey olsun senin için..
gerçekten eğitimli olan insanlarda daha çok oluyor bu vaji. ben öğretmenim bu arada..
çok korkak olan ben parmak egzersizini geçtim eş parmağı da vaji içinde küçük bile kalıyo artık daha büyük bir şeyide alabilirim umarım en yakında müjde veririm bende, veremezsem bir kaç gün içinde adet olacağım bitince de sömestir tatilinde sürekli çeşitli şehirleri gezeceğiz umarım hemen olur.. sizi seviyorum kızlar
ne olacak peki
Aynı ben diyorsun ama bak korunmayabiliyorsun...
Ben korunmasam stresten atarım kendimi aşağı
Şaka bir yana ailem istiyor çevre istiyor diye hiç istemediğim halde çocuk yapmam...
Kendimi biliyorum çünkü, çocuk bakacak kadar sabırlı değilim :)
Haklısın,canım..sanırım bende yavaş yavaş hoşlanmaya başladım bu durumdan yoksa kesinlikle korunurdum...Şuan bende olsun istiyorum ama bakalım ilk ay hemen tutmayabilir diyorlar..Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Allah isteyen herkese versin derim hep...
Ama bana göre hazır olmayan kimse çocuk yapmamalı...
canım merhaba hoş geldin... Ben de öğretmenim bir kaç kişi daha var öğretmen olan.. şimdi iyice huylandım öğretmenlerde mi var bir sorun:26: şaka bi yana biz yine şanslıyız burda buluştuk dertleşiyoruz beraber başarıyoruz...
Kızlar ben de eşim de bebişimiz olsun istiyoruz... Tabi rabbim nasip ederse...
Bizden 1 ay önce evlenen arkadaşımız şuan 4,5 aylık hamile.. Hatta o da 5 gün ilişkiye girememiş bana anlatmıştı dertleştiğim tek kişi odur.. Sonrasında başardı ve doktorun dediğine göre denemelerde tam ilişki olmadan hamile kalmış... Ablam hamile, yakın bi arkadaşım, okuldaki arkadaşım çevremdeki herkes hamiş.. Belki bundan etkileniyoruz hemen istiyoruz...
ne kadar çok öğretmen var aramızda yaw....tırstım:96:
slm kızlar bir kaç aydır burayı okuyorum. herkesi o kadar çok sevdim ki eşime de anlattım. herkes birbirini çook iyi anlıyor, fazla yazmıyorum ama okuyorum ve sizleri çok yakın arkadaşlarım hissediyorum.eşime keşke gerçekten hepsi yakınımda olsa diyordum, herkes çok saf ve temiz.. Ama bir kaç gündür bu sayfada alışık olmadığım bir gerginlik var ve o düşüncelerimi silmesi çok üzücü..lütfen birbirimizin yakın arkadaşları olmaya devam edelim...
venüsten cim canım mide bulantısı her şeyden olabilir malüm kış ayındayız biraz daha zaman gerekli ama inş en hayırlısı en mutlu olacağım şey olsun senin için..
gerçekten eğitimli olan insanlarda daha çok oluyor bu vaji. ben öğretmenim bu arada..
çok korkak olan ben parmak egzersizini geçtim eş parmağı da vaji içinde küçük bile kalıyo artık daha büyük bir şeyide alabilirim umarım en yakında müjde veririm bende, veremezsem bir kaç gün içinde adet olacağım bitince de sömestir tatilinde sürekli çeşitli şehirleri gezeceğiz umarım hemen olur.. sizi seviyorum kızlar
anammm nerdesiniz hakketen carsamba pazari vardaa hepiniz orayami gittiniz
bugun cok kisi eksik yoksa herkes egzersizdemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?