- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.381
egzersizlere başladım, regl olunca ara verdim. regl bitti soğuk algınlığı başladı. kolumu kaldıracak gücüm yokkkkk...
demekki yabancı cisim olayınıda bitirdin beyninde çok güzel bir ilerleme yawrum... bu gün yarın senden güzel haber alırız gibime geliyor....kolay gelsin bebişim....
venüscüm hayırdır neyin 1.günü ne kacırdım yaw:)
Herkes rapor vermiş ben de yazayım..
Reglm dün bitti bugün rahatsızım biraz evde dinleniyorum ama kociş gelene kadar daha iyi olurum...
1 saate kalmaz gelir kocişim yemek faslından sonra inşAllah güzel haberi veririrm buraya...
15 gündür sizler sayesinde hiç egzersiz yapmasam da (ki daha önce de hiç yapmadım) psikolojik yönden rahatladım, kendimi en önemli egzersizi yapmış olarak görüyorum... Yarıya kadar sorun yoktu esas raporu bu gece ya da yarın veririm.. İlla bu gece olcak diye de tutturmuyorum ama zamanı yakın hissediyorum...
harbiden venüs cüm onu ben de merak ediorum neyin 1.günü:44::44:
teşekkür ederim canımcım sırası gelen yapıveriyo işte:)) darısı sıradakine bakalım kim oalcak:) Bana sıra gelmez diyordum ama geliyormuş meğerr...
bu gün ben sigara içmedim
canım önemli olan zaten psikolojik rahatlamanhiç zaman belirleme oluruna bırak hiç beklemediğin anda olacaktır bende çok plan yaptım yok tanışma yıldönümüzde olsun yok şu güb bu gün hiç biri tutmadı....sanırım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince allah acıyo halimize bi anda puffff oluveriyor....en kısa zamanda olur inşallah umudunu kaybetme
sigarayı bırakmaya çalışıyommmm uleynnnnnnbak sora sora aklıma getirdiniz heeee :84:
egzersizlere başladım, regl olunca ara verdim. regl bitti soğuk algınlığı başladı. kolumu kaldıracak gücüm yokkkkk...
esra_ogt kullanıcısından alıntı
venüscüm kendi iki parmağım eşimin iki parmağı işk boğum
maşallah yawru kuşum sen artık p...s ligine transfer olmuşsun hadi bakalım 1. ligte başarılar....kendini hazır hissettiğinde denemelisin bence....
terazi88 kullanıcısından alıntı
ben venüsten miyim
pişttttttt noluyor orada ?????
ben bi soru sormuştum esra da bana venüscüm die cevap verdiydi de öle yani
inşallah canım.evet yabancı bir cisme alıştırdım kendimi hatta duygusal bir bağ oluştu aramızdahiç çıkarmak istemiyorum mumu yön konusunda bi sıkıntım kalmadı artık ilerletince biyerim açılıyo farkındayım o kısmı geçebiliyorum ama pe.s ereksiyon halini kaybedince ittirsek de gitmio kıvrılıyo sürekli sanırım bekleye bekleye ilerlettiğim için.biraz hızlanmam lazım.
kızlar ben kaçar mesaim bitiyor.öptüm hepinizi yarın müjde verin çalışın bu gece :))))
aferin sana bırak tabiii ıyyyy sigaramı içiyon sen e pis kaka bebiş yapcan içme....................................
wuwwwwww herkess burdaaa
venüsten sigarayı bırakıyorsan kesinlikle karabaş otu dene aktarlardaki kurumuş bitki olarak ya çayını içiosun yada sigara gibi sarıp içiyorsun sigaradan soğutuyor.
deneyip faydasını görenler var gerçekten
wuwwwwww herkess burdaaa
venüsten sigarayı bırakıyorsan kesinlikle karabaş otu dene aktarlardaki kurumuş bitki olarak ya çayını içiosun yada sigara gibi sarıp içiyorsun sigaradan soğutuyor.
deneyip faydasını görenler var gerçekten
aaaa ben geldim millet gitmişşşş
:18:
güle güle canım bizde öptük seni
canım bu işler hiç belli olmaz kimi parmakta yürür p...ste koşar, kimisi parmakta koşar p...te takılır kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor bu sayfada 2 defa egzersiz yapıp 3.de p...s ile başaranlarıda gördük 4 ay egzersiz yapıp 6 ay p...ste takılanlarıda...moral, istek, hırs çok önemli ne olursa olsun isterse dünya dursun hiç bir olumsuzluğun sizleri etkilemesine izin vermeyin....reglken yapabilirsen tampon dene vakit kaybetmemiş olursun bebişim....
arkadaslar birde bana psikologum vajinanın orgazm sırasındaki yapısının nasıl değiştiği ile ilgili bir yazı vermişti. ön sevişme sırasında ıslanma olurken vajinada kendini ilişkiye hazırlıyor ve p... aynısı vajina şekli alıyor. yani puzzle gibi elmanın iki yarısı gibi:)) p.... aynısının boşu bizim vajinamız yani. ön sevişmeyi o nedenle uzun tutun diyorlar. vajina esneyip uzuyor o esnada yani acı yok herşey normal okey...
nerdesin canım var mı gelişme
aaaa evet gercekten super bir fikir.tamam ben bu tampon isini yapayim.daha once hic denememistim ama belki bir cesaret yaparim.ulennn venuscum senin kafa hic durmuyor mubarek hep calisiyor yahuu.reglide bile bir egzersiz buldun ya bana helal olsun sana hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?