Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

demekki yabancı cisim olayınıda bitirdin beyninde çok güzel bir ilerleme yawrum... bu gün yarın senden güzel haber alırız gibime geliyor....kolay gelsin bebişim....
[/QUOTE]

inşallah canım.evet yabancı bir cisme alıştırdım kendimi hatta duygusal bir bağ oluştu aramızdahiç çıkarmak istemiyorum mumuyön konusunda bi sıkıntım kalmadı artık ilerletince biyerim açılıyo farkındayım o kısmı geçebiliyorum ama pe.s ereksiyon halini kaybedince ittirsek de gitmio kıvrılıyo sürekli sanırım bekleye bekleye ilerlettiğim için.biraz hızlanmam lazım.

demekki yabancı cisim olayınıda bitirdin beyninde çok güzel bir ilerleme yawrum... bu gün yarın senden güzel haber alırız gibime geliyor....kolay gelsin bebişim....

inşallah canım.evet yabancı bir cisme alıştırdım kendimi hatta duygusal bir bağ oluştu aramızdahiç çıkarmak istemiyorum mumuyön konusunda bi sıkıntım kalmadı artık ilerletince biyerim açılıyo farkındayım o kısmı geçebiliyorum ama pe.s ereksiyon halini kaybedince ittirsek de gitmio kıvrılıyo sürekli sanırım bekleye bekleye ilerlettiğim için.biraz hızlanmam lazım.[/QUOTE]

evet cnm o bendede oluyor ben yavas yavas diye diye iniveryor:)))zamanla düzeliyormus oda merak etme yani.

venüscüm hayırdır neyin 1.günü ne kacırdım yaw:)

bu gün ben sigara içmedim

canım önemli olan zaten psikolojik rahatlaman hiç zaman belirleme oluruna bırak hiç beklemediğin anda olacaktır bende çok plan yaptım yok tanışma yıldönümüzde olsun yok şu güb bu gün hiç biri tutmadı....sanırım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince allah acıyo halimize bi anda puffff oluveriyor....en kısa zamanda olur inşallah umudunu kaybetme

harbiden venüs cüm onu ben de merak ediorum neyin 1.günü:44::44:

sigarayı bırakmaya çalışıyommmm uleynnnnnn bak sora sora aklıma getirdiniz heeee :84:

teşekkür ederim canımcım sırası gelen yapıveriyo işte:)) darısı sıradakine bakalım kim oalcak:) Bana sıra gelmez diyordum ama geliyormuş meğerr...

tabrikler canııımmm .sıra hepimizdedir umarım.topluca aşıp kurtuluruz inşallah.ayyy nasıl imreniyorum bir bilsen bu haberleri alınca.canım ya senin adına sevindim inşallah çok daha güzel olur bundan sonra herşey.

aferin sana bırak tabiii ıyyyy sigaramı içiyon sen e pis kaka bebiş yapcan içme....................................

wuwwwwww herkess burdaaa

venüsten sigarayı bırakıyorsan kesinlikle karabaş otu dene aktarlardaki kurumuş bitki olarak ya çayını içiosun yada sigara gibi sarıp içiyorsun sigaradan soğutuyor.

deneyip faydasını görenler var gerçekten

egzersizlere başladım, regl olunca ara verdim. regl bitti soğuk algınlığı başladı. kolumu kaldıracak gücüm yokkkkk...

canım egzerszilerde hangi aşamadasın ??? çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşup katıl sende egzersiz halayına hadi bebişim

kız anladım şaka yaptım

canım bu aralar sık sık ereksiyon kaybı yaşarsınız normaldir p...s yerleştirirken git gel yaparak almaya çalış 1 mm ilerle 2 mm geri çıkar en azındanki hareket olsun biraz çok kolay olacak bence seninkide çünkü bilinç altını artık kontrole geçirmişsin....

o nasıl bişey yawrummmm nasıl sarcamki ??? hiç duymadım bizim yan tarafta şifa home var orda varmıdır acaba sorayım bakayım saol bebişim

aaaa evet gercekten super bir fikir.tamam ben bu tampon isini yapayim.daha once hic denememistim ama belki bir cesaret yaparim.ulennn venuscum senin kafa hic durmuyor mubarek hep calisiyor yahuu.reglide bile bir egzersiz buldun ya bana helal olsun sana hemi

wwooowwww bunu okumam super geldi simdi bana yupppiiiiiiii

valla venüstene hayranım neler buluyor ama çok güzel fikirler istanbuldaydım yeni döndüm hemen foruma gireyim dedim başaranları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…