- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.341
zaten iş yeri çekilmio bi de bunlar kayboldu mu gıcık oluorum:117:
slm kızlar bir kaç aydır burayı okuyorum. herkesi o kadar çok sevdim ki eşime de anlattım. herkes birbirini çook iyi anlıyor, fazla yazmıyorum ama okuyorum ve sizleri çok yakın arkadaşlarım hissediyorum.eşime keşke gerçekten hepsi yakınımda olsa diyordum, herkes çok saf ve temiz.. Ama bir kaç gündür bu sayfada alışık olmadığım bir gerginlik var ve o düşüncelerimi silmesi çok üzücü..lütfen birbirimizin yakın arkadaşları olmaya devam edelim...
venüsten cim canım mide bulantısı her şeyden olabilir malüm kış ayındayız biraz daha zaman gerekli ama inş en hayırlısı en mutlu olacağım şey olsun senin için..
gerçekten eğitimli olan insanlarda daha çok oluyor bu vaji. ben öğretmenim bu arada..
çok korkak olan ben parmak egzersizini geçtim eş parmağı da vaji içinde küçük bile kalıyo artık daha büyük bir şeyide alabilirim umarım en yakında müjde veririm bende, veremezsem bir kaç gün içinde adet olacağım bitince de sömestir tatilinde sürekli çeşitli şehirleri gezeceğiz umarım hemen olur.. sizi seviyorum kızlar
zaten iş yeri çekilmio bi de bunlar kayboldu mu gıcık oluorum:117:
bu arada hepiniz reglmisiniz egzersizler ne alemde takılan varmı herkes p...s egzersizine gelip takıldımı yoksa ???? rapor lütfen
bu arada hepiniz reglmisiniz egzersizler ne alemde takılan varmı herkes p...s egzersizine gelip takıldımı yoksa ???? rapor lütfen
deneme deyip geçmeyin valla öle öle oluverio işte:52:
venüscüm kendi iki parmağım eşimin iki parmağı işk boğum
ben venüsten miyim
ben regl değilim ne yaptığımı söyleyim kızlar.parmak olayı tamam şimdi parmak dışında aparat denemsinde.p... yarıya kadar oluyor.yanma hissedince tıkanıp kalıyorum.biliyoum az cesaret lazım
venustencim ben iste arkadaslarimin arasinda en kotuleri olarak gecen gece vajimi ilk defa inceleyebildim.hemide hic korkmadan igrenmeden urkmeden.bide orayi incelerken fark ettim bacaklarim hic kasilmadi aksine daha cok acabildim.parmagimi sokmaya calistim biraz ama yapamadim o arada aglamaya basladim ama sevincten agliyordum esimde gene korktum da aglamaya basladim zannetti.tamam dedi yeter simdi yarin gene deneriz dedi.yok diyorum valla sevincten adam da sasirdi ne yapsin sonra da regli oldum canim.ama simdi cok cesaretliyim regli bitince insallah baslayacam allahin izniyle parmak egzersizlerine.
rapor veriyorum:126::canım bu hafta eşim eve geç gelicek hep ben de o gelene kadar mum egsersizi yapıyorum başta biraz takıldım ama şimdi çok rahatım.mum parmağa göre daha rahatmış bence.bi de uzun olduğu için ilerideki o boşluğu buldum sonunda.gerçekten çok geniş önemli olan kasıldığımız kısmı geçmekmiş demek ki mesele.eşim gelince de deneme yapıyoruz ama henüz zafere ulaşamadım.ama ilk yaptığım güne göre sanki yavaş yavaş ilerliyor.mumla genişletmeye çalışıyorum şimdilik.durum bundan ibaret
aferin cnm süper daha ne olsun devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?