Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebişim kavgalar tadı tuzu arasıra olcak öyle şeyler yoksa hep lay lay lom olmuyor hayat siz onları hiç görmemezden gelin mümkünse canımcım bilmiyorum çok umutlu değilim ama bi geceden şüpheliyim hayırlısını diliyorum anacımmmm bak tam zamanı sömestr tatilinde tüm öğretmeleri kaynatmaya ve vajiden kurtulmaya davet ediyorum

bu arada hepiniz reglmisiniz egzersizler ne alemde takılan varmı herkes p...s egzersizine gelip takıldımı yoksa ???? rapor lütfen

bu arada hepiniz reglmisiniz egzersizler ne alemde takılan varmı herkes p...s egzersizine gelip takıldımı yoksa ???? rapor lütfen

venustencim ben iste arkadaslarimin arasinda en kotuleri olarak gecen gece vajimi ilk defa inceleyebildim.hemide hic korkmadan igrenmeden urkmeden.bide orayi incelerken fark ettim bacaklarim hic kasilmadi aksine daha cok acabildim.parmagimi sokmaya calistim biraz ama yapamadim o arada aglamaya basladim ama sevincten agliyordum esimde gene korktum da aglamaya basladim zannetti.tamam dedi yeter simdi yarin gene deneriz dedi.yok diyorum valla sevincten adam da sasirdi ne yapsin sonra da regli oldum canim.ama simdi cok cesaretliyim regli bitince insallah baslayacam allahin izniyle parmak egzersizlerine.

ben regl değilim ne yaptığımı söyleyim kızlar.parmak olayı tamam şimdi parmak dışında aparat denemsinde.p... yarıya kadar oluyor.yanma hissedince tıkanıp kalıyorum.biliyoum az cesaret lazım

rapor veriyorum:126::canım bu hafta eşim eve geç gelicek hep ben de o gelene kadar mum egsersizi yapıyorum başta biraz takıldım ama şimdi çok rahatım.mum parmağa göre daha rahatmış bence.bi de uzun olduğu için ilerideki o boşluğu buldum sonunda.gerçekten çok geniş önemli olan kasıldığımız kısmı geçmekmiş demek ki mesele.eşim gelince de deneme yapıyoruz ama henüz zafere ulaşamadım.ama ilk yaptığım güne göre sanki yavaş yavaş ilerliyor.mumla genişletmeye çalışıyorum şimdilik.durum bundan ibaret

ben regl değilim ne yaptığımı söyleyim kızlar.parmak olayı tamam şimdi parmak dışında aparat denemsinde.p... yarıya kadar oluyor.yanma hissedince tıkanıp kalıyorum.biliyoum az cesaret lazım

canım o yanmalar yapa yapa geçiyo bende öyle oldu ilk denememle şimdiki denememiz arasında fark var diyebilirim.bence alışıyo orası da genişlemeye başlıyo denemeye devam

tabii tatlım inan cok sevindim olcak sen merak etme.yeterki iste ve üstüne git.

aferin cnm süper daha ne olsun devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…