Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler tatlımmm çok sevindim bende tam bakınıyordum bugun yenen varmı diye :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:Allah baska dert sıkıntı yasatmasın inşallah..

Herkes rapor vermiş ben de yazayım..
Reglm dün bitti bugün rahatsızım biraz evde dinleniyorum ama kociş gelene kadar daha iyi olurum...
1 saate kalmaz gelir kocişim yemek faslından sonra inşAllah güzel haberi veririrm buraya...
15 gündür sizler sayesinde hiç egzersiz yapmasam da (ki daha önce de hiç yapmadım) psikolojik yönden rahatladım, kendimi en önemli egzersizi yapmış olarak görüyorum... Yarıya kadar sorun yoktu esas raporu bu gece ya da yarın veririm.. İlla bu gece olcak diye de tutturmuyorum ama zamanı yakın hissediyorum...

cnm benim yaaa az kaldı bak bu kadar istemen ve üstüne düşmen zaten yendiğini gösterir halay yakındır.:92::92:

canım en zoru zaten psikolojini hazırlaman en kısa sürede başarıcaksın inşallah

canım bu işler hiç belli olmaz kimi parmakta yürür p...ste koşar, kimisi parmakta koşar p...te takılır kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor bu sayfada 2 defa egzersiz yapıp 3.de p...s ile başaranlarıda gördük 4 ay egzersiz yapıp 6 ay p...ste takılanlarıda...moral, istek, hırs çok önemli ne olursa olsun isterse dünya dursun hiç bir olumsuzluğun sizleri etkilemesine izin vermeyin....reglken yapabilirsen tampon dene vakit kaybetmemiş olursun bebişim....

esracım bize inanmıyorsan dene ve gör ozmaan acıyıp acımadıgını valla kızıyorum sana ama hani sözvermiştin böyle sacmasapan şeylere inanmayacagına tüm sevdiklerimin üzerine yemin ederimki acımıyor yaw . kasarsan acır kasmassan bişey yok. bunca insan yapıyor bu işi. emla sür ilk denemende kafanda zar acırmı diye düşünüyorsan emla sür. acımıyor ama sana garanti veririm.

tamam şu andan itibaren söz veriyorum bir daha acı sözcüğünü attım almıycam azğzıma sözzzzzzzzzzzzzzz

arkadaslar birde bana psikologum vajinanın orgazm sırasındaki yapısının nasıl değiştiği ile ilgili bir yazı vermişti. ön sevişme sırasında ıslanma olurken vajinada kendini ilişkiye hazırlıyor ve p... aynısı vajina şekli alıyor. yani puzzle gibi elmanın iki yarısı gibi:)) p.... aynısının boşu bizim vajinamız yani. ön sevişmeyi o nedenle uzun tutun diyorlar. vajina esneyip uzuyor o esnada yani acı yok herşey normal okey...

tamam şu andan itibaren söz veriyorum bir daha acı sözcüğünü attım almıycam azğzıma sözzzzzzzzzzzzzzz

agzınada alma cnm kafandanda sil kural bir vajiyi yenmek istiyorsan parmak egz. acı olmadıgını kafana kazıman olacak okey tatlım zaten egz. amacı bu p.... canavarmı yawww bu kadar korkmayın... parmak neyse p... o hatta zevk alıcaksınız niye bunu düşünmüyorsunuzda hemen acı ... acı yok zevk var yeni sloganımız bu okey...

ben regl değilim ne yaptığımı söyleyim kızlar.parmak olayı tamam şimdi parmak dışında aparat denemsinde.p... yarıya kadar oluyor.yanma hissedince tıkanıp kalıyorum.biliyoum az cesaret lazım

canım bak yarıya kadar girdiğinde öylece kal p...si çıkarma 1-2 dk dur hiç kıpırdama bekle...sonra derin nefes al sen nefes verirken eşin ittirsin ama azcık senin farketmeyeceğin kadar...hiç bişey anlamayacaksın bebişimmm....

venüscüm kendi iki parmağım eşimin iki parmağı işk boğum

maşallah yawru kuşum sen artık p...s ligine transfer olmuşsun hadi bakalım 1. ligte başarılar....kendini hazır hissettiğinde denemelisin bence....

ben venüsten miyim

pişttttttt noluyor orada ?????

demekki yabancı cisim olayınıda bitirdin beyninde çok güzel bir ilerleme yawrum... bu gün yarın senden güzel haber alırız gibime geliyor....kolay gelsin bebişim....

tebrikler tatlımmm çok sevindim bende tam bakınıyordum bugun yenen varmı diye :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:Allah baska dert sıkıntı yasatmasın inşallah..

teşekkür ederim canımcım sırası gelen yapıveriyo işte:)) darısı sıradakine bakalım kim oalcak:) Bana sıra gelmez diyordum ama geliyormuş meğerr...

esra_ogt kullanıcısından alıntı
venüscüm kendi iki parmağım eşimin iki parmağı işk boğum
maşallah yawru kuşum sen artık p...s ligine transfer olmuşsun hadi bakalım 1. ligte başarılar....kendini hazır hissettiğinde denemelisin bence....

terazi88 kullanıcısından alıntı
ben venüsten miyim
pişttttttt noluyor orada ?????

ben bi soru sormuştum esra da bana venüscüm die cevap verdiydi de öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…