- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.361
tabii tatlım inan cok sevindim olcak sen merak etme.yeterki iste ve üstüne git.
insallah canim insallah.dualarim hep oyle zaten.bu regli doneminde cok enerji toplamam lagzim.2011 in bebisi gelsin istiiyorum allahin izniyle
Hepiniz sağolun kızlarr...Hemen anlatayım nasıl olduğunuu...Aslında dün o kadar yorgundumki hiç denemek aklımdan bile geçmiyordu.Eşim hadi gel deneyelim dedi bende her zamanki gibi gerildim ama olursa olur olmazsa denemeye devam diye düşündüm..Sonra başladık ama her zamanki gibi yarıda takıldım kaldım.bikaç kez öle yarıya kadar yaptık bıraktık.buarada ben üstte olduğum pozisyonda yapıyorum öyle daha raht hissediyorum kendimi..neyse işte bikaç kez yaptıktan sonra eşimde yoruldu haliyle son kez bidaha deniyelimmi dedim eşimde hadi tamam bidaha deniyelim dedi.yine yarısına kadar oldu öylece dururken birden kendiliğinden giriverdi aslında çok bi çaba harcamadım sadece öyle dururken kendimi rahat bırakmaya çalıştım..inanamadım bikaç kez daha denedik ve oldu..
sağol canım, reglm bitti bu başladı şimdi de.. dün çok halsizdim ben istedim ama eşim kıyamadı dinlen diye yapmadık bu akşam kendimi iyi hissedersem belki iyi bi haber de benden alırsınız... inşallah...
kızlar burda okuduklarımı bi yere not ediyorum her pozisyonu taktiği,
eşim gördü bu kadar çabaladığının farkında değildim diyo,,hem üzüldü hem sevindi alnımdan öptü
o an çok yakın merak etme başaracağız dedi..
eşimin gözleri doldu ben ağladım sarıldık birbirimize.. kocişimi çok seviyorum bennnn
Herkes rapor vermiş ben de yazayım..
Reglm dün bitti bugün rahatsızım biraz evde dinleniyorum ama kociş gelene kadar daha iyi olurum...
1 saate kalmaz gelir kocişim yemek faslından sonra inşAllah güzel haberi veririrm buraya...
15 gündür sizler sayesinde hiç egzersiz yapmasam da (ki daha önce de hiç yapmadım) psikolojik yönden rahatladım, kendimi en önemli egzersizi yapmış olarak görüyorum... Yarıya kadar sorun yoktu esas raporu bu gece ya da yarın veririm.. İlla bu gece olcak diye de tutturmuyorum ama zamanı yakın hissediyorum...
venustencim ben iste arkadaslarimin arasinda en kotuleri olarak gecen gece vajimi ilk defa inceleyebildim.hemide hic korkmadan igrenmeden urkmeden.bide orayi incelerken fark ettim bacaklarim hic kasilmadi aksine daha cok acabildim.parmagimi sokmaya calistim biraz ama yapamadim o arada aglamaya basladim ama sevincten agliyordum esimde gene korktum da aglamaya basladim zannetti.tamam dedi yeter simdi yarin gene deneriz dedi.yok diyorum valla sevincten adam da sasirdi ne yapsin sonra da regli oldum canim.ama simdi cok cesaretliyim regli bitince insallah baslayacam allahin izniyle parmak egzersizlerine.
bende teklif ettim eşime camdan atlarken çekti kolumdan boşanalım beni çekmek zorunda değilsin dedim bu bizim sınavımız dedi ya gerçekten bazen kendime engel olamıyorum ben istermiyim böyle manyak gibi acıyor mu bilmem ne mi diye sormayı
esracım bize inanmıyorsan dene ve gör ozmaan acıyıp acımadıgını valla kızıyorum sana ama hani sözvermiştin böyle sacmasapan şeylere inanmayacagına tüm sevdiklerimin üzerine yemin ederimki acımıyor yaw . Kasarsan acır kasmassan bişey yok. Bunca insan yapıyor bu işi. Emla sür ilk denemende kafanda zar acırmı diye düşünüyorsan emla sür. Acımıyor ama sana garanti veririm.
esracım bize inanmıyorsan dene ve gör ozmaan acıyıp acımadıgını valla kızıyorum sana ama hani sözvermiştin böyle sacmasapan şeylere inanmayacagına tüm sevdiklerimin üzerine yemin ederimki acımıyor yaw . kasarsan acır kasmassan bişey yok. bunca insan yapıyor bu işi. emla sür ilk denemende kafanda zar acırmı diye düşünüyorsan emla sür. acımıyor ama sana garanti veririm.
cnm benim yaaa az kaldı bak bu kadar istemen ve üstüne düşmen zaten yendiğini gösterir halay yakındır.:92::92:
canım en zoru zaten psikolojini hazırlaman en kısa sürede başarıcaksın inşallah
tamam şu andan itibaren söz veriyorum bir daha acı sözcüğünü attım almıycam azğzıma sözzzzzzzzzzzzzzz
tamam şu andan itibaren söz veriyorum bir daha acı sözcüğünü attım almıycam azğzıma sözzzzzzzzzzzzzzz
ben regl değilim ne yaptığımı söyleyim kızlar.parmak olayı tamam şimdi parmak dışında aparat denemsinde.p... yarıya kadar oluyor.yanma hissedince tıkanıp kalıyorum.biliyoum az cesaret lazım
venüscüm kendi iki parmağım eşimin iki parmağı işk boğum
ben venüsten miyim
rapor veriyorum:126::canım bu hafta eşim eve geç gelicek hep ben de o gelene kadar mum egsersizi yapıyorum başta biraz takıldım ama şimdi çok rahatım.mum parmağa göre daha rahatmış bence.bi de uzun olduğu için ilerideki o boşluğu buldum sonunda.gerçekten çok geniş önemli olan kasıldığımız kısmı geçmekmiş demek ki mesele.eşim gelince de deneme yapıyoruz ama henüz zafere ulaşamadım.ama ilk yaptığım güne göre sanki yavaş yavaş ilerliyor.mumla genişletmeye çalışıyorum şimdilik.durum bundan ibaret
tebrikler tatlımmm çok sevindim bende tam bakınıyordum bugun yenen varmı diye :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:Allah baska dert sıkıntı yasatmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?