Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar size bir şey sorcam.. az önce ilk kez vajinamı inceledim ayna karşısında.. bi tuhaf oldum ya.. açıkça yazcam kusura bakmayın..
şimdi bu zar ya da ilişkinin olacağı yer başlangıç noktası her neyse akıntının geldiği yer mi?
teorik olarak biliyorum vajinayı resimlerle falan tanımıştım ama böyle ilk kez canlı görünce niye daha önce incelemedim diye iç geçirdim...
anüsün hemen üstünde olan yer mi giriş..??
tam görebilmek için elimle gerdirdim anüse doğru yoksa görünmüyor.. ya orasıysa eğer delik minnacık değil ki fındık büyüklüğünde bi boşluk var... mideniz bulanmasın ama akıntı da gördüm orda... doğru mu yorumladım merak ettim..

bebişim vajiyi yenmeden bu sayfadan kaçış yok demiştim havada karada sizi yakalayıp egzersiz yaptırırım ona göre

o nasıl bişey yawrummmm nasıl sarcamki ??? hiç duymadım bizim yan tarafta şifa home var orda varmıdır acaba sorayım bakayım saol bebişim

aktarlarda oluyor orda da vardır heralde canım
hani bu kağıtlar oluyor nerden bulunur onu tam bilemiyorum ama benim kaynatam kaçak sigarayı kağıtları var onun ona sarıyordu. onun gibi o otuda sıkıştırıp kağıda sarıosun. o kağıtlar nerden bulunur o konuda bi fikrim yok :44: ama sorarım ben eşime o bilir

bence doğru yeri bulmuşsun gibime gelio:26:

evet cnm o bendede oluyor ben yavas yavas diye diye iniveryor:)))zamanla düzeliyormus oda merak etme yani.[/QUOTE]

aa çok sevindim bunu duyduğuma geçicek bi durum demekki

saol canımm inşallah hepiniz biran önce başarırsınız dualarım sizlerle inanın...bende başaranları okudukça ruh halime göre bazen kendi adıma üzülüyordum bazen onlar adına seviniyordum..çoğu zaman sessizce ağlayarak okurdum burayı ama gerçekten zor değilmiş bunu anladım ki en zor vakalardan biri olarak görürdüm kendimi..ben egzersizi bile yapamamışken egzersiz yapan arkadaşlar hayli hayli başarırlar bence...

canım bu aralar sık sık ereksiyon kaybı yaşarsınız normaldir p...s yerleştirirken git gel yaparak almaya çalış 1 mm ilerle 2 mm geri çıkar en azındanki hareket olsun biraz çok kolay olacak bence seninkide çünkü bilinç altını artık kontrole geçirmişsin....[/QUOTE]

sağol tatlım tavsiyen için öyle de deniyeyim

canım evet akıntının geldiği yer ben de ilk incelediğimde anlamamıştım hatta sağolsun nazlı cevaplamıştı.çok utanarak sormuştum bu yaşta ilk defa tanışıyoruz vajiylehatta ıkınınca bi bak bak nasıl açılıyo orası o kadar küçük bi yer değil yani ki zamanla da açılcak daha çok yoksa bebiş nasıl çıkardoğru yerdesin yani

aylincim selam okudum neden olmadı? süleyman beyle görüştünmü? ben işten çıkmak üzereyim cvp yazarsan 2 saat sonra okurum,,çok üzüldüm inş. geçici bi durumdur,süleyman beye kesin söyle ama olmadıysa devam edersiniz sanırım çalışmalara

ivettt ivettt iste benimde buldugum yer orasiydi nohut kadar biseydiii

canım istanbuldaydım doktora gittim tüp bebek için acil bir durumum varda yok vajinal ultrasondu yok başka bişeydi herşeyi soktular canım da yanmadı ama sıra ilişkiye gelince kaskatı kesiliyorum

rahatladım şimdi sağol canım netten araştırıyodum ben de doğru yer mi diye.. ne kadar cahilim ya

kocişim geldi, yemek faslına geçeriz.. görüşürüz kızlar sevgiler hepinize...
(16450 canım özelden mesaj atcam sana..)

canım ya harikasın valla egzersiz yapmadan başarmışın.:81::81:yok ya ben artık duramam ya.kocişim gelsin artık bitirelim bu işi ya.okadar parmakladım kendimi daha olmadı .yansın istediği kadar bu gece olsun olan.

bencedeoylede boyle de yaniyorsa ittiriver gitsin bacim
bende regliyim diyemidir nedir cok cesaretli gordum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…