- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.401
aaaa evet gercekten super bir fikir.tamam ben bu tampon isini yapayim.daha once hic denememistim ama belki bir cesaret yaparim.ulennn venuscum senin kafa hic durmuyor mubarek hep calisiyor yahuu.reglide bile bir egzersiz buldun ya bana helal olsun sana hemi
o nasıl bişey yawrummmm nasıl sarcamki ??? hiç duymadım bizim yan tarafta şifa home var orda varmıdır acaba sorayım bakayım saol bebişim
kızlar size bir şey sorcam.. az önce ilk kez vajinamı inceledim ayna karşısında.. bi tuhaf oldum ya.. açıkça yazcam kusura bakmayın..
şimdi bu zar ya da ilişkinin olacağı yer başlangıç noktası her neyse akıntının geldiği yer mi?
teorik olarak biliyorum vajinayı resimlerle falan tanımıştım ama böyle ilk kez canlı görünce niye daha önce incelemedim diye iç geçirdim...
anüsün hemen üstünde olan yer mi giriş..??
tam görebilmek için elimle gerdirdim anüse doğru yoksa görünmüyor.. ya orasıysa eğer delik minnacık değil ki fındık büyüklüğünde bi boşluk var... mideniz bulanmasın ama akıntı da gördüm orda... doğru mu yorumladım merak ettim..
tabrikler canııımmm.sıra hepimizdedir umarım.topluca aşıp kurtuluruz inşallah.ayyy nasıl imreniyorum bir bilsen bu haberleri alınca.canım ya senin adına sevindim inşallah çok daha güzel olur bundan sonra herşey.
inşallah bu defa son bırakışım olur
kızlar size bir şey sorcam.. az önce ilk kez vajinamı inceledim ayna karşısında.. bi tuhaf oldum ya.. açıkça yazcam kusura bakmayın..
şimdi bu zar ya da ilişkinin olacağı yer başlangıç noktası her neyse akıntının geldiği yer mi?
teorik olarak biliyorum vajinayı resimlerle falan tanımıştım ama böyle ilk kez canlı görünce niye daha önce incelemedim diye iç geçirdim...
anüsün hemen üstünde olan yer mi giriş..??
tam görebilmek için elimle gerdirdim anüse doğru yoksa görünmüyor.. ya orasıysa eğer delik minnacık değil ki fındık büyüklüğünde bi boşluk var... mideniz bulanmasın ama akıntı da gördüm orda... doğru mu yorumladım merak ettim..
valla venüstene hayranım neler buluyor ama çok güzel fikirler istanbuldaydım yeni döndüm hemen foruma gireyim dedim başaranları tebrik ediyorum
canım evet akıntının geldiği yer ben de ilk incelediğimde anlamamıştım hatta sağolsun nazlı cevaplamıştı.çok utanarak sormuştum bu yaşta ilk defa tanışıyoruz vajiylehatta ıkınınca bi bak bak nasıl açılıyo orası o kadar küçük bi yer değil yani ki zamanla da açılcak daha çok yoksa bebiş nasıl çıkar doğru yerdesin yani
canım evet akıntının geldiği yer ben de ilk incelediğimde anlamamıştım hatta sağolsun nazlı cevaplamıştı.çok utanarak sormuştum bu yaşta ilk defa tanışıyoruz vajiylehatta ıkınınca bi bak bak nasıl açılıyo orası o kadar küçük bi yer değil yani ki zamanla da açılcak daha çok yoksa bebiş nasıl çıkar doğru yerdesin yani
saol canımm inşallah hepiniz biran önce başarırsınız dualarım sizlerle inanın...bende başaranları okudukça ruh halime göre bazen kendi adıma üzülüyordum bazen onlar adına seviniyordum..çoğu zaman sessizce ağlayarak okurdum burayı ama gerçekten zor değilmiş bunu anladım ki en zor vakalardan biri olarak görürdüm kendimi..ben egzersizi bile yapamamışken egzersiz yapan arkadaşlar hayli hayli başarırlar bence...
canım ya harikasın valla egzersiz yapmadan başarmışın.:81::81:yok ya ben artık duramam ya.kocişim gelsin artık bitirelim bu işi ya.okadar parmakladım kendimi daha olmadı .yansın istediği kadar bu gece olsun olan.
rahatladım şimdi sağol canım netten araştırıyodum ben de doğru yer mi diye.. ne kadar cahilim ya
kocişim geldi, yemek faslına geçeriz.. görüşürüz kızlar sevgiler hepinize...
(16450 canım özelden mesaj atcam sana..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?