- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.441
hfz_kubrameraba canım nasılsın epeydir yoktun kavuştun mu yoksa eşine?
yok canım haftaya perşembe yolcuyum kısmetse. işten ayrıldım oyüzden nete sık giremiyorum. ama vakit buldukça girip son yorumları okuyorum. ne var ne yok? bakalım benim maceralarımda başlıcak kısmetse umarım herşey yolunda gider
hadi hayırlısı inşallah.valla bildiğin gibi herşey yeni katılanlar oldu epey başaran da oldu ben hariç:26:az kaldı gibi bakalım olucak inşallah.arada maceralarını anlatmaya girersin artık bize de değişiklik olur.şimdiden hayırlı yolculuklar canım sana
ben VARIMMM.....................
maalesef hayır belli bir yerde takılıp kalıypor anlamacdım gitti
bende tam anlamıyla çözmüz değilim ama bayaa ilerledimm bi yerden sonra yanma oluyo bilinçsiz kasıyorum herhalde ama eğzersizlere devam ediyorum parmak falan hiç yapmadım direk aparatla başladım hata mı yapıyorum bilmiyorum ama zaman kaybetmemek adına parmak işine hiç girmeden en son yapmam gerekeni en başta yapıyorumm,düzenli de yapıyorummbakalım inşallah bigün olurr....
bende parmak yapamıyorum tedavi de oldum tüm aparatları yapıyorum ama p.... e gelince olmuyorrr
o zaman daha fazla açıklayayım alttan vajinal ultrasonla bakıyorlar ya orda da sorun yok ama nerde takılıyorum bir türlü çözemedim
belki de dediğin gibi tamamen psikoljiktir....
bunu düşünmen normal keşke öyle olsa en az<ından onunla konuşulup halledilir ama bu sorunu kaç aydıor çözemedik gitti
umarım bigün çözülür ozamann, iyi gecelerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?