- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.461
bunu düşünmen normal keşke öyle olsa en az<ından onunla konuşulup halledilir ama bu sorunu kaç aydıor çözemedik gitti
parmağı hiç yapamıyorum ama deneyeceğim
günaydın yeni gelin adaylarıııııııııııı
gunaydın canım.[/QUOT
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
günaydiiinn benim minnosslarimmmm
gunumuz aydin olsun insallah,bu gunde rabbim hepimizi hayirli seylerle karsilastirsin insallah.
bugunde hayirli haberler duymamizi nasip et ya RABBIMM(aminnnn)
aminnnnnnnnn inşallahhhh....ne güzel dua ettin kız
günaydın bayanlar,,günümüz aydın olsun inşallah..ben geçen gün psikologa gidiceğimi söylemiştim ancak yazma fırsatı buluyorum.derdimi söyledim genel olarak bu hastalığın görüldüğünü yeni evlilerde ancak tedavinin de kısa sürdüğünü söyledi.tavsiye olarak vucudumuzu tanımamız gerektiğini ilk etapta bebe yağı ile yağlayıp aynada bakma yöntemini söyledi.ve elbetteki klitorisi keşfetme olayının en önemli kısım olacağını söyledi.çünkü o kısmın zevk alma işini öğrenmessek acı veren bi şey olduğunu kafamızdan atamazmışız.daha önceki bi arkadaşın bahsettiği gibi yatağın ucunda durma pozisyonunu söyledi en fazla kolay olan ve zevk veren olarak..kısım kısım ilerleniyosa eğer yarıya kadar girilmişse tekrar çıkıp girmeye kalkışmayın o şekilde kalın birbirinizi hissedin dedi.şimdilik yazabilceklerim bu kadar hala deneme fırsatı bulamadım cesaretimi toplayıp başlamayı düşünüyorum ama reglim de çok yaklaştı.bu süreyi değerlendirip sadece ilişki yaşamadan olayı gerçekleştirin iyice ısının birbirinize demişti sanırım buna çabalıycam.lütfen herkes birbirine dua etsin bi an önce aşalım şu sıkıntımızı...
aminnnnnnnnn inşallahhhh....ne güzel dua ettin kız
biz rabbimize siginalim canim benim.derdi veren allahtir.ondan isteyelim hatta bir hadis de var ben sIkInti halimde hep bunu dusunup rahatlarim.
Resûlullah Sallallahu Aleyhi Vessellem buyurdular ki:
"Allah bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir."
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?