- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.481
çok doğru derdi veren Allah'ım dermanımız sende ver dermanımızı Yarabbim
kızlar ben dünkü p... denememde galiba dha ileri gittim.yani bunu hissettim eşimde hissetmiş .ileri derken yarısından fazlasını aldım.yakında olacak gibi galiba inşallah yani.bende önerildiği gibi üstte ters pozisyonda yapıyorum bazende yatak ucunda ikisi şimdilik daha rahat geliyor.şu sıralar benimde regl yakın sanırım ondan rahat hissetmiyorum kendimi denemelere ara vereyim diyorum.herkese kolay gelsin.hepinizi çok kocaman öpüyorum.
canim benim super bir haber bu.mutlaka ileri gitmissindir yoksa hissetmezdiniz boyle birsey.bak zamanla daha iyi oluyor.oyle oyle derken bir bakmissin oldu bitti
:13:
inşallah canım benim.kesinlikle zamanla daha iyi oluyormuş.hadi canım yol arkadaşım beraber dedik demi başaracaz inşallah.
kızlar ben dünkü p... denememde galiba dha ileri gittim.yani bunu hissettim eşimde hissetmiş .ileri derken yarısından fazlasını aldım.yakında olacak gibi galiba inşallah yani.bende önerildiği gibi üstte ters pozisyonda yapıyorum bazende yatak ucunda ikisi şimdilik daha rahat geliyor.şu sıralar benimde regl yakın sanırım ondan rahat hissetmiyorum kendimi denemelere ara vereyim diyorum.herkese kolay gelsin.hepinizi çok kocaman öpüyorum.
bende basladim egzersizlere kizlar.daha aynadayim .cok iyi hissetmiyorum kndimi aynada moralim bozuluyor.burda egzersilerin basamaklarini bile zor okuyorum midem resmen bulaniyor.Bide yirtik kelimeleri falan gecince aklim tamamen gidiyor.sanirim psikolojim alt ust
bende ogretmenim bu arada.ogretmenleri gormek rahatlatti beni.Bu durum daha cok zaten uni mezunlarinda goruluyormus.ins atlatabiliriz .dua edelim cok.bi arkadasimda da bi durum vardi.Bi gun iliski oncesi kuran okumus cok dua etmis olmus.simdi cok rahatim diyor.hic aci cekmiyoum diyor:)
ins Allah hepimize nasip eder...
canım hepimizde aynı durumu yaşadık yaşıyoruz .sakin ol ve bu sorunu birtek senin yaşamadığını bil.herşey beyninde bunun farkındasın.bende ünvst mezunuyum ve seninle aynı sorunu yaşıyorum.senin geçeceğin yolları geçtim çok şükür.parmak egzersilerimi tamamladım.başlangıçta cidden çok zor geliyor.beyninle çatışıyosun seni anlamıyor .ama bütün bunlara rağmen kendini rahat bırakır ve olacağı konusunda kendine telkinlerde bulunursan oluyor ve çokda kolay oluyor.sende yaşayıp göreceksin.parmak egzersizlerin, şiddetle tavsiye ediyorum.vajinin açıldığını görmek inanılmaz rahatlatacak seni.bunun yanında hiçbir acının olmadığını göreceksin.yırtılma falan hepsi hurafe bizim uydurmalarımız yok öyle birşey.tamam tatlım Allah kolaylık versin.
Canım benim,tebrik ediyorum...Maşallahher geçen daha fazla ilerliyorsun..Bu iş bitmiştir,başarmana çok az kalmış yaa..Ben sana başardın gözüyle bakıyorum artık,bugün yarın haberini alacağız..
inşallah canım ya bende hissediyorum bunu.sayenizde canım.mesajlarıma verdiğiniz cevaplar ve güzel telkinleriniz sayesinde.yoksa ben çok kere olmaz bu iş diye bırakma durumlarına gelmiştim.çok saol canım desteğin için.desteklerinizi boşa çıkarmamak için mücadele verdim ve çok şükür sonuç olumlu.
canlarım şu an aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.cem keçenin katıldığı bir programı buldum duymuşunuzdur belki bir kitabı var vajinismus adına yazdığı.kendi diyorki psikokolijij-k destek alamayanlar için yazdım %90 evde kendileri çözerler diyor.bence denemekte yarar var.hatta burda bir arkadaş yazmıştı bu kitapla yendim diye.paylaşayım dedim.şimdi dinliyorum kendisini yeni şeyler öğrenirsem paylaşırım canlarım.
canim ya kitabin adini biliyormusun???
evet canım.yazarın adı cem keçe.kitap adı: vajinimusun üstesinden gelmek .bende alayım diyorum canım.
evet canım.yazarın adı cem keçe.kitap adı: vajinimusun üstesinden gelmek .bende alayım diyorum canım.
Ben almıştım,içinde yararlı bilgiler var...Bizim gibi korkuları olanların kafalarındaki soru işaretlerini yanıtlıyor..kadının ve erkeğin genital organlarını tanıtıyor ve parmak egzersizleride var içinde..kitaptaki önemli sözcükleri hep içimden tekrar ediyordum,bu şekilde psikolojik olarak kendime kabullendirdim sanırım.
uff yaaa ben nasil bulacam simdi burda yaa
canım bu açıdan almak istiyorum bende.beyinde olumlu telkinler yaratıp tamamen rahatlamak istiyorum.bu telkinler çok önemli bana göre.bak sende tavsiye ettiğine göre kesin almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?