Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende de var o kitap adı vajınısmusun üstesinden gelmek doktor gıttıgımde ılk iş o kıtabı almamı söylemıstı kalın bi kitap cogunlugunu okudum ama buradakı tavsıyelerden cok farklı bısey yok ama ben hıc bısey bılmedıgım ıcın ılk zamanlarda bana yardımcı olmustu sımdı bi köşede duryr birde kitabı anlıyorsun fakat bu kitap hem bu illetla mücadele edenler hemde tıp öğrencilerine yönelik biraz ağır bazı yerleri örekler fln var içerisinde

nasıl yani?? ben şimdi yeneli 1 ayı geçti ama hala tedirginim ya...demin eşimi arayıp sipariş verdim ona......iyice rahatlamak daha da bilinçlenmek için...belki hepsi bildiğim şeylerdir ama belli de olmaz..hmm???:26:

Evet haklısın...sıkıldığım ve ağır olan yerleride vardı ama benimde bilgim olmadığı için merak edip almıştım,okumuştum.Buradaki ortam gibi motive edemez tabi ama bilgilendirebilir..

nasıl yani?? ben şimdi yeneli 1 ayı geçti ama hala tedirginim ya...demin eşimi arayıp sipariş verdim ona......iyice rahatlamak daha da bilinçlenmek için...belki hepsi bildiğim şeylerdir ama belli de olmaz..hmm???:26:

Aslında yendiysen hiç almana gerek yok,bence..ilk günler o tedirginlik oluyor,bendede vardı..İlk zamanlar hala başarabildiğime inanamıyordum ama bunu aşabilmenin yolu sık sık ilişkiye girmek,bir müddet sonra bu tedirginlik kalmıyor..

Son düzenleme:

canım ben de daha dün tanıştım vajimle... bence en önemli egzersizlerden biri de kendi vücudunu tanımak... eşim de ben de şimdi daha bilinçliyiz.. senin korkularını çok iyi anlıyorum, arkadaşların yazarken dikkat etmesi gerek haklısın...
aramıza bi öğretmen daha katıldı ilginç gerçekten.. ama öğretmenler daha bilinçli demek ki çeşitli meslek mensupları var daha burdan ya da tedavilerden bi haber... şanslıyız yani...

inançlı olmanın zaten hayatımızda yeri tartışılmaz, yaşam şeklin görüşün nasıl olursa olsun Yaradana olan inancımızı yitirmezsek manevi anlamda en büyük desteği almış oluruz...

burda başardığı halde yardımcı olmaya çalışan yol gösteren çok arkadaşımız var... hepsini geçtim, bu site dışında kaçımız bu konuyu rahatlıkla herkesle konuşabiliyor..? burda yargılama yok, nedenlerle dolu cümleler sorular yok, herkesin derdi aynı.. merak etme canım beraber başaracağız....

canım tebrik ederim maşallah dediğin gibi çok acele etme bu bile büyük gelişme.. böyle olumlu gelişmeler beni çok motive ediyor sanki kendim başarmışcasına sevinemiyorum...

canım tebrik ederim maşallah dediğin gibi çok acele etme bu bile büyük gelişme.. böyle olumlu gelişmeler beni çok motive ediyor sanki kendim başarmışcasına sevinemiyorum...[/QUOTE]

çok saol canım.valla acele etmiyorum tırsmasın vaji diye.zor geldik buralara.inşallah hepberaber atlatacağız Allahın izniyle.sana da kolaylıklar diliyorum canım.

merhaba arkadaslar bende sizin gibi vajı hastasıydım size bir umut olmak adına yazıyorum şimdi ben evlendikten 2 ay sonra ılıskıye gırebildim cok korkak ve ürkektim bu konuda bu siteyi tanıdıktan 2 hafta sonra yendım vajınusmusu şuan yeneli 1 bucuk ay olacak ve agrısız normal ilişkiye girebiliyorum 1 hafta once kayganlastırıcıyıda bıraktım size tavsiyem önce serce parmagınızla baslayın daha sonra orta parmagınız ve bas parmagınız daha sonra ıkı parmak ben tüm bunları yaptım ve ertesi gün baktım bir parmagımı dahi girdiremiyorum ee 1 gun once ıkı parmak gırdırıyordum sımdı nıye olmuyor dedım ve beynimde bitirdim işi krem sürüp zorladım ve oldu zaten biraz gırınce ıcıne gerisi hissiz bölge yani hissetmiyorsunuz vajına gırısının 3 cm hisli bölge içini hissetmiyorsunuz bu ilişkidede boyle p... basını girdirin emin olun gerisini hissetmiyorsunuz kızlıgınız bozulsa bile hissetmiyorsunuz tecrübeyle sabir bana güvenin içinize girdiginde hissetmiyorsunuz bile ben bır baktım hepsi içimde ama cıddımısın dıyorum eşime evet diyor ben ınanmıyorum bır baktım olmus bıtmıs parmak egzersizleri olmadan vajıyı yenmek zor tabi burda birbirinizi bilgilendirin bu size güç verecek sizi hırslandıracak.. ilk pen... denemesinde kayganlastırıcı kullanmayı unutmayın bakın emla adlı uyusturucu kremde cok faydalı ben yendıkten bir süre sonrada onunla denedım suan bakın tamamen dogal bir sekilde ilişkiye giriyorum inş...

canım ya saol paylaştığın için.çok işime yarar bir bilgi verdin valla bana.bende p..denemeleri yapıyorum baş kısmında yanma hissediyorum ama dün baya aldım galiba.demekki baş kısmını halllettimmi bitecek bu iş.şimdi buna konsantre olma zamanı.valla bunu duyduğuma sevindim.hadi bakalım bu cesarette baya işimi görür artık.

canım bende basını gırdıremıyordum baslarda moralım bozuluyordu hep oyle sonuna kadar agrıcak sanıyordum cok cahılmısım ınsan yasayınca daha ıyı anlıyor meğersem 3 cm sonrası hissiz bölgeymıs ucu gırınce devamıda gırıyor ama sen anlamıyorsun eşin zorlasın hepsini girdirsin gör bak anlamıyorsun bile cunkı içerisi hissiz bölge daha sonra devamlı ilişkiye gir iyice alış hiç bırakma istikrarlı bir sekılde devam edın agrın olacak bazen dur agrıyor dıceksın bunlar bende hep oldu ama sonrasında 1 bucuk ay sonra iyice alısıyor ve unutma asla basa dönmüyorsun sen bir cogunu gırdırmısınya artık yenmişin sayılır en zor kısmı bıtmıs ıcıne hepsini al cunkı hisli bölgeyi gecmisin devamında acı denen bırsey yok

canımsın ya valla bende o boşlukta neler olacak diye düşünüp daha ileri gidemiyorum demekki asıl kısımı atlatıyormuşum.inşallah bugün yine deniycem söylediklerini aklıma getircem.reglim yakın o gelmeden bi yapayımda bari yani inşallah.çok saol canım benim.

merhaba kızlar
dün akşam eşimin parmağıyla egzersiz yaptım, bir iki gün ara verip yapıyorum ben egzersizi.kendi parmağımla yaparken uyuşukluk geçince hafif bir sızı oluyordu, bunu hissetmek başarıyorum düşüncesiyle beni mutlu ediyordu.Eş parmağına geçtim 3 ,4 sefer bunu denedim.işte dün akşamki egzersizimden sonra( bu arada eşim bayağı bir genişletmek için gidip geldi, hızlı hızlı.yuvarlaklar çizdi) ben hiç bir acı hissetmediğim için bende böyle yapmasını istedim. ama bu sabah bir kaşıntı başladı, okula gitmem gerekiyordu geç kalıyordum ama dayanamıyordum da sonra aklıma bebekler pişik olduğunda pudra sürülürya bende pudralandım şiddeti azaldı baya, okulda da sürdüm hep kaşıntı hissetim şimdi sabaha göre çok daha iyiyim, araştırdım ama mantar belirtileri yok gibi... sizce bu nedir?doktora gitmek istemiyorum doktordan korkuyorum utanıyorum ben

yani yolu yarılamıssın bence almasanda olur ama bazaen psıkolojık olarak bazı seyler daha ıı gelıyr belkı kıtabı okudukca fln sende daha ii bi etki yaratır.ben şu anda parmakla bı turlu beceremıyrm bı mıktar alıyrm devam edemıyrm ama p..sle daha rahatım ve dün gece yıne denedık daha da ıyıydı sankı olcak gb tamamen rahat olamıyrm ve sol bacagım ve popom ınanılmaz kasılıyr derın nefes alıyrm duruyrz fln anca öle rahatlayım devam edebılıyrm

canım gayet normal korkma 1-2 gün içinde geçecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…