Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunu sölemeyi nasıl unuturum die çok kızdım kendime şimdi...arkadaşın da dediği gibi girişte hissettiğimizi sandığımız o acı var ya içerde yok inanın ki yok....ne yanma ne bişey içinizde ucunun ne tarafa döndüğünü bile anlamıorsunuz...sanki kocaaaaa bi boşlukta ve size hiç değmiormuş gibiii

Son düzenleme:

allah allahhh cok enteresan:44:cok merak ediyorum ya reglim bitse de baslasam hayirlisiyla bir an once.parmagin basini sokabilsem inaniyorum gerisi gelir de dua edin ne olur parmagi bir gecirebilsem

slm arkadaşlar,
yardımınıza ihtiyacım var dengem bozuldu yine size sormak için akşamı zor ettim 1 hft oldu ben vajiyi yeneli, herşey çook güzeldi normaldi hatta olayı aşıp haz almaya bile başlamıştım ama dün yapamadım 2-3 gündür denemiyoduk,bide oram aşırı kaşınıyodu o yüzden uzak duruyodum,dün o kadar çok yanma olduki cnm hiç bu kadar yanmamıştı... hani vajinusmus oldugum için olan kasılmalar gibi olsa yine dert etmiycem içime alabiliyorum sorun yok ama oram alev alev yanıyo resmen ...
ben parmak egzersizine başladığım ilk zamanlarda mantar olmuştum dr ilaç vermişti o an geçmişit, şimdi sizce tekrar mı başlamıştır?? dr a yine gitmek istemiyorum yanma da mantarın belirtisimidir sizce? yoksa ben kurtuldum vajiden derken yine başamı döndüm?

şunu bil ki vajide bir kere yendiysen başa dönmek diye birşey yok
arada olmaması normal sen morelini bozma
benim beş ay oldu yeneli araya regl girdimi ara verdimmi sonraki ilk yapışta bendede yanma oluyo aynı dediğin gibi canım
ama ben bekliyorum çıkarmıyorum bir kaç sefer gitgel yaptıkmı geçiyo
ama belki mantarında tekrarlamış olabilir
bir iki gün yap eğer yanma devam ederse doktora git derim belkide ara verdiğin için olmuştur
daha 1 hafta olmuş yendiğin canım arada bunlar çok normal
bu arada tebrik ederim taze gelin :))))))))))))

canım hemen telas yapma tekrar basa donmedın tabıkıde. bence mantar olabılır.

kızlar ben sürekli gelemiyorum
yardımcıda olamıyorum
ama sürekli kendime dert çıkartıp dertli oluyorum maalesef
ama artık girebildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıcam

canım benım canın sagolsun.biz burdayız elımızden geldıgınce arkidişlere yardım etmeye calısıyoruzz...

canım yemin ediyorum kafayı bebekle bozdum artık ya
hergün eşime acaba bişeymi varda olmuyo diyorum adamda bunaldı artık
pazartesi gittim muayene olayım dedim belki bi rahatsızlık falan vardır diye bişey çıkmadı
doktor da erken daha altı ay falan bekle stres yapma dedi
ben ve stres yapmamak mümkün değilki

canım benım seni anlıyorum.bak muayene de olmussun cok sükür bişey cıkmamıs. sakın ol sen stres yapma . allah nasip eder insallah.

Evleneli 3,5 yıl oldu ve vajinismusu yendim 2 hafta önce :))))) Arkadaşlar yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ve şunu bilin ki vajinismusu yenmek için ne doktorlar ne psikyatristler sadece siz kendinize güvenin ben yendiysem herkez yener benim için hayaldi ama şimdi çok rahat bi ilişki yaşıyorum ne acı ne korku ne de başka birşey herşey çok rahat...:) Önceleri ben vajinismus olduğumu kabullenemedim bu site sayesinde yendim.Burda arkadaşların anlattıkları bana ilaç oldu terapi oldu psikolojimi rahatlattı.İlk başlarda ilişkiden kaçtım sonra emla diye bi krem var ya onu kullandım ve ilk ilişkimi bu şekilde yapabildik.Ama sonrası yok yine hüsran...Hayal kırıklığı üzüntü stres çok zor günler yaşadık
eşimle o da artık olmuyor diye kaçıyordu ... ilk başlarda parmak egzersizi imkansız geliyordu ve asla yapamam diyordum ama parmak egzersizine başlayınca ilerliyor yeterki başlayın :) parmak egzersizlerinde bir parmak iki parmak yaptıktan sonra rahatladım . parmağı içte tutup nefes egzersizi işe yarıyor.Sonra p... denemesinde başardık ama aslında çok basitmiş.Asla kendinizi sıkmayın rahat olun.İlişkiden önce duş ve ilk başlarda kayganlaştırıcı da rahatlatıyor.
Artık şimdi bebek düşünüyoruz :))) bu konuda çok çektim inşallah onda sorun olmaz. inşallah bu hastalığı yaşayan herkez yener .Bana bu konuda soru sorabilirsiniz açıklamaya yardımcı olmaya çalışırım bunu paylaşmak çok güzelmiş herkeze teşekkürler ve başarılar:) umutsuzluğu hayatınızdan çıkarın arkadaşlar lütfen BEYNİNİZE HÜKMEDİN!...HERKEZE BAŞARILAAAR...

canım benim tebrik ederim. insallah en kısa zmanda bebişini de kucagına alırsın mutlulugun tam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…