- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.521
canım gayet normal korkma 1-2 gün içinde geçecek inş...
ya bende pcimde sorun var zannettim neyse gerçi kendim söyleyip kendim dinliyorum sağolun
bunu sölemeyi nasıl unuturum die çok kızdım kendime şimdi...arkadaşın da dediği gibi girişte hissettiğimizi sandığımız o acı var ya içerde yokinanın ki yok....ne yanma ne bişey içinizde ucunun ne tarafa döndüğünü bile anlamıorsunuz...sanki kocaaaaa bi boşlukta ve size hiç değmiormuş gibiii
valla bizde seni seviyoz yani en azından ben öyle
yaaaaaaaaaaaaaaa yazamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
bende basladim egzersizlere kizlar.daha aynadayim .cok iyi hissetmiyorum kndimi aynada moralim bozuluyor.burda egzersilerin basamaklarini bile zor okuyorum midem resmen bulaniyor.Bide yirtik kelimeleri falan gecince aklim tamamen gidiyor.sanirim psikolojim alt ust
bende ogretmenim bu arada.ogretmenleri gormek rahatlatti beni.Bu durum daha cok zaten uni mezunlarinda goruluyormus.ins atlatabiliriz .dua edelim cok.bi arkadasimda da bi durum vardi.Bi gun iliski oncesi kuran okumus cok dua etmis olmus.simdi cok rahatim diyor.hic aci cekmiyoum diyor:)
ins Allah hepimize nasip eder...
canım hepimizde aynı durumu yaşadık yaşıyoruz .sakin ol ve bu sorunu birtek senin yaşamadığını bil.herşey beyninde bunun farkındasın.bende ünvst mezunuyum ve seninle aynı sorunu yaşıyorum.senin geçeceğin yolları geçtim çok şükür.parmak egzersilerimi tamamladım.başlangıçta cidden çok zor geliyor.beyninle çatışıyosun seni anlamıyor .ama bütün bunlara rağmen kendini rahat bırakır ve olacağı konusunda kendine telkinlerde bulunursan oluyor ve çokda kolay oluyor.sende yaşayıp göreceksin.parmak egzersizlerin, şiddetle tavsiye ediyorum.vajinin açıldığını görmek inanılmaz rahatlatacak seni.bunun yanında hiçbir acının olmadığını göreceksin.yırtılma falan hepsi hurafe bizim uydurmalarımız yok öyle birşey.tamam tatlım Allah kolaylık versin.
canım ben de daha dün tanıştım vajimle... bence en önemli egzersizlerden biri de kendi vücudunu tanımak... eşim de ben de şimdi daha bilinçliyiz.. senin korkularını çok iyi anlıyorum, arkadaşların yazarken dikkat etmesi gerek haklısın...
aramıza bi öğretmen daha katıldı ilginç gerçekten.. ama öğretmenler daha bilinçli demek ki çeşitli meslek mensupları var daha burdan ya da tedavilerden bi haber... şanslıyız yani...
inançlı olmanın zaten hayatımızda yeri tartışılmaz, yaşam şeklin görüşün nasıl olursa olsun Yaradana olan inancımızı yitirmezsek manevi anlamda en büyük desteği almış oluruz...
burda başardığı halde yardımcı olmaya çalışan yol gösteren çok arkadaşımız var... hepsini geçtim, bu site dışında kaçımız bu konuyu rahatlıkla herkesle konuşabiliyor..? burda yargılama yok, nedenlerle dolu cümleler sorular yok, herkesin derdi aynı.. merak etme canım beraber başaracağız....
canım tebrik ederim maşallahdediğin gibi çok acele etme bu bile büyük gelişme.. böyle olumlu gelişmeler beni çok motive ediyor sanki kendim başarmışcasına sevinemiyorum...
evet insallah basaabiliiz.biraz sikintili surecler yasayacagiz ama insallah.Bu arada arstiriyorum bazi dr lar var bu tedaviyle ilgili.bunlar icin ne dersiniz acaba etkili olur mu?
slm arkadaşlar,
yardımınıza ihtiyacım var dengem bozuldu yine size sormak için akşamı zor ettim1 hft oldu ben vajiyi yeneli, herşey çook güzeldi normaldi hatta olayı aşıp haz almaya bile başlamıştım ama dün yapamadım 2-3 gündür denemiyoduk,bide oram aşırı kaşınıyodu o yüzden uzak duruyodum,dün o kadar çok yanma olduki cnm hiç bu kadar yanmamıştı... hani vajinusmus oldugum için olan kasılmalar gibi olsa yine dert etmiycem içime alabiliyorum sorun yok ama oram alev alev yanıyo resmen ...
ben parmak egzersizine başladığım ilk zamanlarda mantar olmuştum dr ilaç vermişti o an geçmişit, şimdi sizce tekrar mı başlamıştır?? dr a yine gitmek istemiyorumyanma da mantarın belirtisimidir sizce? yoksa ben kurtuldum vajiden derken yine başamı döndüm?
slm arkadaşlar,
yardımınıza ihtiyacım var dengem bozuldu yine size sormak için akşamı zor ettim1 hft oldu ben vajiyi yeneli, herşey çook güzeldi normaldi hatta olayı aşıp haz almaya bile başlamıştım ama dün yapamadım 2-3 gündür denemiyoduk,bide oram aşırı kaşınıyodu o yüzden uzak duruyodum,dün o kadar çok yanma olduki cnm hiç bu kadar yanmamıştı... hani vajinusmus oldugum için olan kasılmalar gibi olsa yine dert etmiycem içime alabiliyorum sorun yok ama oram alev alev yanıyo resmen ...
ben parmak egzersizine başladığım ilk zamanlarda mantar olmuştum dr ilaç vermişti o an geçmişit, şimdi sizce tekrar mı başlamıştır?? dr a yine gitmek istemiyorumyanma da mantarın belirtisimidir sizce? yoksa ben kurtuldum vajiden derken yine başamı döndüm?
kızlar ben sürekli gelemiyorum
yardımcıda olamıyorum
ama sürekli kendime dert çıkartıp dertli oluyorum maalesef
ama artık girebildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıcam
canım benım canın sagolsun.biz burdayız elımızden geldıgınce arkidişlere yardım etmeye calısıyoruzz...
canım yemin ediyorum kafayı bebekle bozdum artık ya
hergün eşime acaba bişeymi varda olmuyo diyorum adamda bunaldı artık
pazartesi gittim muayene olayım dedim belki bi rahatsızlık falan vardır diye bişey çıkmadı
doktor da erken daha altı ay falan bekle stres yapma dedi
ben ve stres yapmamak mümkün değilki
canım benım seni anlıyorum.bak muayene de olmussun cok sükür bişey cıkmamıs. sakın ol sen stres yapma. allah nasip eder insallah.
inşallah hayatım ama artık takmıycam
kesin karar verdim
düşününce psikolojim mahvoluyo allah ne zaman nasip ederse artık
Evleneli 3,5 yıl oldu ve vajinismusu yendim 2 hafta önce :))))) Arkadaşlar yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ve şunu bilin ki vajinismusu yenmek için ne doktorlar ne psikyatristler sadece siz kendinize güvenin ben yendiysem herkez yener benim için hayaldi ama şimdi çok rahat bi ilişki yaşıyorum ne acı ne korku ne de başka birşey herşey çok rahat...:) Önceleri ben vajinismus olduğumu kabullenemedim bu site sayesinde yendim.Burda arkadaşların anlattıkları bana ilaç oldu terapi oldu psikolojimi rahatlattı.İlk başlarda ilişkiden kaçtım sonra emla diye bi krem var ya onu kullandım ve ilk ilişkimi bu şekilde yapabildik.Ama sonrası yok yine hüsran...Hayal kırıklığı üzüntü stres çok zor günler yaşadık
eşimle o da artık olmuyor diye kaçıyordu ...ilk başlarda parmak egzersizi imkansız geliyordu ve asla yapamam diyordum ama parmak egzersizine başlayınca ilerliyor yeterki başlayın :) parmak egzersizlerinde bir parmak iki parmak yaptıktan sonra rahatladım . parmağı içte tutup nefes egzersizi işe yarıyor.Sonra p... denemesinde başardık ama aslında çok basitmiş.Asla kendinizi sıkmayın rahat olun.İlişkiden önce duş ve ilk başlarda kayganlaştırıcı da rahatlatıyor.
Artık şimdi bebek düşünüyoruz :))) bu konuda çok çektim inşallah onda sorun olmaz.inşallah bu hastalığı yaşayan herkez yener .Bana bu konuda soru sorabilirsiniz açıklamaya yardımcı olmaya çalışırım bunu paylaşmak çok güzelmiş herkeze teşekkürler ve başarılar:) umutsuzluğu hayatınızdan çıkarın arkadaşlar lütfen BEYNİNİZE HÜKMEDİN!...HERKEZE BAŞARILAAAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?