- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.561
herkese günaydın.kızlaarrrrr uyanııııınnnnn hadiiiiiii.:80:
Şuan canımı vermem gerekse hiç düşünmeden verirdim babama. canım babam. 3 aydır grip diye önemsemedik internete bakıp araştırmak bile aklımıza gelmedi. meğer babam lösemiymiş. yani kan kanseri. Hastaneye yatırdık. Abim başında şuan. Birazdan ben de gideceğim. Sizden tek isteğim benim babacım için Allah'a dua etmeniz. Halinize hatta halimize şükredelim. hayatım kabusa döndü. ailem perişan. ben perişanım. çok zayıfldı. çcuk gibi bakan yüzüyle o kadar masumki. ciğerim yanıyor. bu dert beni öldürür mü? Allah rızası için dualarını eksik etmeyin. Sizden isteyebileceğim tek şey duadır. Allah razı olsun hepinizden.
merhaba arkadaslar bende sizin gibi vajı hastasıydım size bir umut olmak adına yazıyorum şimdi ben evlendikten 2 ay sonra ılıskıye gırebildim cok korkak ve ürkektim bu konuda bu siteyi tanıdıktan 2 hafta sonra yendım vajınusmusu şuan yeneli 1 bucuk ay olacak ve agrısız normal ilişkiye girebiliyorum 1 hafta once kayganlastırıcıyıda bıraktım size tavsiyem önce serce parmagınızla baslayın daha sonra orta parmagınız ve bas parmagınız daha sonra ıkı parmak ben tüm bunları yaptım ve ertesi gün baktım bir parmagımı dahi girdiremiyorum ee 1 gun once ıkı parmak gırdırıyordum sımdı nıye olmuyor dedım ve beynimde bitirdim işi krem sürüp zorladım ve oldu zaten biraz gırınce ıcıne gerisi hissiz bölge yani hissetmiyorsunuz vajına gırısının 3 cm hisli bölge içini hissetmiyorsunuz bu ilişkidede boyle p... basını girdirin emin olun gerisini hissetmiyorsunuz kızlıgınız bozulsa bile hissetmiyorsunuz tecrübeyle sabir bana güvenin içinize girdiginde hissetmiyorsunuz bile ben bır baktım hepsi içimde ama cıddımısın dıyorum eşime evet diyor ben ınanmıyorum bır baktım olmus bıtmıs parmak egzersizleri olmadan vajıyı yenmek zor tabi burda birbirinizi bilgilendirin bu size güç verecek sizi hırslandıracak.. ilk pen... denemesinde kayganlastırıcı kullanmayı unutmayın bakın emla adlı uyusturucu kremde cok faydalı ben yendıkten bir süre sonrada onunla denedım suan bakın tamamen dogal bir sekilde ilişkiye giriyorum inş...
Şuan canımı vermem gerekse hiç düşünmeden verirdim babama. canım babam. 3 aydır grip diye önemsemedik internete bakıp araştırmak bile aklımıza gelmedi. meğer babam lösemiymiş. yani kan kanseri. Hastaneye yatırdık. Abim başında şuan. Birazdan ben de gideceğim. Sizden tek isteğim benim babacım için Allah'a dua etmeniz. Halinize hatta halimize şükredelim. hayatım kabusa döndü. ailem perişan. ben perişanım. çok zayıfldı. çcuk gibi bakan yüzüyle o kadar masumki. ciğerim yanıyor. bu dert beni öldürür mü? Allah rızası için dualarını eksik etmeyin. Sizden isteyebileceğim tek şey duadır. Allah razı olsun hepinizden.
canımmmm inşallah ya ama 2 gündür bişey yapamıyoruz eşim eve geç geldiği için.haftasonuna saklıyorum kendimi bakalım hayırlısı artık
allah allahhh cok enteresan:44:cok merak ediyorum ya reglim bitse de baslasam hayirlisiyla bir an once.parmagin basini sokabilsem inaniyorum gerisi gelir de dua edin ne olur parmagi bir gecirebilsem
günaydın cnm bende hala düzelemedim su mantardan bi haftadır hiçbişey yapamadık(( bitsin artık.
günaydın tatlım tam sorucaktım iyileştin mi diye sen benden önce davrandın.olsun canım sen acısını çıkartırsın sonraben de korkuyorum mantar falan olursam diye sanırım egsersiz yapanların çoğunda oluyo bu.bir an önce geçsin inşşallah mantarın da taze gelinliğe kaldığın yerden devam et
inşallah cnm geçer aslında ben hep prezarvatif kullandım parmak egz. yaparken en son eşim okeyin hissetini almış parmagımıda hissedeyim diye oda çilekliymiş parfümlüler mantar yapabiliyormuş.bana zaten orkid falanda yapıyordu hassas bir bünyem var.
herkese günaydın.kızlaarrrrr uyanııııınnnnn hadiiiiiii.:80:
günaydın canımmmm nasılsın
kizzz kalk hadi ben geldimmm....
aa bunu öğrendiğim iyi oldu bak çünkü ben de okeyin çilekli kayganlaştırıcısını kullanıyorum bazen.bundan sonra daha dikkat edeyim en iyisi.farklı bi ürün kullanayım.hergün yeni bişey öğreniyorum burda ya ne güzel bi forum bu böyle
gunaydin arkadaslar
gunumuz hayir olsun insallah.rabbim hayirli haberler duymayi ve hayirli seyler yasamayi nasip eylesin insallah (aminnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?