Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benim. cok cok gecmiş olsun allah acil şifalar versin. cok uzuldüm
insallah en kısa zamanda sağlıgına kavuşur canım. dualarım seninle

canım sen emlayı nekadar sonra bıraktın?emla olmadan içime alamıyorum ben,oraya odaklanınca kayganlaşmıyoda tabi,jel kullanıyorum..yani jel siz ve emlasız nezaman olcak ,bende normal ilişki yaşamk istiyorumençokta bebek isted,ğmiziçin kullanmak istemiyorum kremleri,daha nekedar devam eder acı?????

çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.

canım çok geçmiş olsun çok üzücü bi durum gerçektendualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah:109:

günaydın cnm bende hala düzelemedim su mantardan bi haftadır hiçbişey yapamadık (( bitsin artık.

günaydın tatlım tam sorucaktım iyileştin mi diye sen benden önce davrandın.olsun canım sen acısını çıkartırsın sonraben de korkuyorum mantar falan olursam diye sanırım egsersiz yapanların çoğunda oluyo bu.bir an önce geçsin inşşallah mantarın da taze gelinliğe kaldığın yerden devam et

kızlar herkese günaydın dün okadar yogundumki hiç giremedim. yenen arkadasları tebrik ederim. aramıza yeni katılan arkadaslarada tavsiyem forumdaki yazıları okuyun görün bakın nasıl cesaretleneceksiniz. ve hemen parmak egz. başlayın...inanın okadar kolayki ben 3.5 yıllık evliyim. 13 gün oldu yeneli bu kadar kolay bişey için yıllarımı heba etmişim dedim ve güldüm :)) annem hep sölerdi de gülerdim ona olunca kendi halime güldüm :)))

inşallah cnm geçer aslında ben hep prezarvatif kullandım parmak egz. yaparken en son eşim okeyin hissetini almış parmagımıda hissedeyim diye oda çilekliymiş parfümlüler mantar yapabiliyormuş.bana zaten orkid falanda yapıyordu hassas bir bünyem var.

aa bunu öğrendiğim iyi oldu bak çünkü ben de okeyin çilekli kayganlaştırıcısını kullanıyorum bazen.bundan sonra daha dikkat edeyim en iyisi.farklı bi ürün kullanayım.hergün yeni bişey öğreniyorum burda ya ne güzel bi forum bu böyle

selam kızlar bizde 20 gün önce yendik bu zamana kadar 4 deneme falan yatpık ama hepsi de zor oldu yani eşimin sabrı benim biraz zorlamama beklemem nefes almam jel sürmem falan hespine aynen devam yenen arkadaşlar normal midir yoksa hala kasılıyorum ve geçmiyor onda mı .(((

canim benim gercekten cok uzuldum.rabbim tez zamanda acil sifalarini versin insallah.dualarimiz babanla canim.

günaydın canımmmm nasılsın

uyandın demekgünaydın canım.ya benim reglim gelecek sıkıntılarım var daha başlamadı ama işte göğsüm şişti şimdi bilirsin kasıklarda da sıkıntı var o yüzden dokunmayım diyorum.acaba böle ertelemişmi olacağım yoksa endişelenmeyim bu dönemi atlatmayımı bekleyim ne dersin?:44:

Canımm çok geçmiş olsun dualarım babanla...ALLAH'ın merhameti sonduzdur içinizi ferah tutun , her derdin devası onda elimizden gelen bol bol dua etmek...

kesinlikle kullanma tatlım nette de yazıyor zaten mantara yol acar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…