Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosbuldukkkk bacummm
bende ise geldim attim hemen ustumu basimi pc yi actim cabuk cabuk geldim
evet ya sagolsun kendi gelmeden hissettiriyor kendisini.yok kizzz senin az isin kaldi cok mu diyorsun ona seninki coksa ben ne edecem anammmama olsun yilmak yok dimi allahin izniyle olacak.

canımsın ya.Allahım babana acil şifa sana ve ailenede sabır versin.inşallah tez zamnda sağlığına kavuşur canım benim.dualarımız elbette seninle olacak.sende kendini yıpratma Allaha dua et canım canım benim.dert veren Allah dermanınıda verecektir inşallah.

kizlar bugun cuma ve bu vakitler cok makbul vakitler.hepimiz birbirimiz icin dua edelim insallah.basta peygamber efendimizin vesileyle sonrada bu mubarek cuma vakitlerinin yüzu suyu hürmetine isteyelim.
allah simdiden dualarimizi kabul eylesin insallah (aminn )

aminnnnnnn:116:bugün senin ağzından bal damlıyo bal

amin canım benim.evet dualarımızı eksik etmeyelim birbirmizden.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dertlerimize derman hastalığımıza şifa versin inşallah.hepimizin güzel haberlerini duymayı en kısa zamanda nasip etsin inşallah.kurtulan arkadaşlarada başka sorunlar vermesin inşallah.egzersiz yapamayan arkadaşlara bir an önce bir rahatlık bir ferahlık ve beraberinde kurtuluş verir inşallah.(parmak egzersizi yapamzken çok zorlandığım için ayrıca bir dua gönderdim o arkadaşlarıma)kim ne diliyor ve ne istiyorsa hakkında hayırlı olacak şekilde gerçekleşmesini nasip eder inşallah.

aminnnnnn cuma cuma ne güzel dileklerde bulundunuz siz ya

canım Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah... Benim babam da kalp ameliyatı oldu, yeni çıktı hastahaneden ay istirahatte kalacak iyi bakılması lazım.. Rabbim tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin kimseye...Dualarımız sizinle..

aminn canım inşallah...

Herkese merhaba hayırlı cumalar...

amin canim ne guzel dua etmissin.allah sana kat kat fazlasini versin insallah.

ben de çok benziyorum buna ama:126:hatta bizzat uyguluyorum şu aninsan şuraya bi de egsersiz yapan bi ikon koyar dimi ama84:

ne guldurdun beni yaaa.haklisin hic akillarina gelmedimi acaba
yahu bugun millet nerde hani kimseden citt cikmiyor kesin bizimkiler gene cumaya gittiler
birisi ciksa simdi soyle oldu boyle oldu dese bari yahuuu bizde biseler ogrensek:126:

ne guldurdun beni yaaa.haklisin hic akillarina gelmedimi acaba
yahu bugun millet nerde hani kimseden citt cikmiyor kesin bizimkiler gene cumaya gittiler
birisi ciksa simdi soyle oldu boyle oldu dese bari yahuuu bizde biseler ogrensek:126:

heç ya nasıl akıllarına gelmezhoş ben de 27 yıl sonra öğrendim amahaftanın son iş günü diye yoğun olabilir arkadaşlar gerçi ben cumartesi de çalışıyorum amasanırım birazdan ben de cumaya gidicem işler yoğun ama ayrılamıyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…