- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.601
canım Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah... Benim babam da kalp ameliyatı oldu, yeni çıktı hastahaneden ay istirahatte kalacak iyi bakılması lazım.. Rabbim tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin kimseye...Dualarımız sizinle..
aminn canım inşallah...
Herkese merhaba hayırlı cumalar...
kizlar bugun cuma ve bu vakitler cok makbul vakitler.hepimiz birbirimiz icin dua edelim insallah.basta peygamber efendimizin vesileyle sonrada bu mubarek cuma vakitlerinin yüzu suyu hürmetine isteyelim.
allah simdiden dualarimizi kabul eylesin insallah (aminn )
2 gece her şey çok iyiydi ama dün sabah bi sinirle uyandım daha doğrusu eşim uyandırdı.. Korkmuş benden, nasılbağırdın öyle cinnet geçiriyosun sandım diyo
Dünü dargın geçirdiğimiz için boş geçti yoksa dün olur diyodum ben...
Zaten ne zaman niyetlensek illaki bi tartışırız
kizlar ya kayinvalidem aradi simdi.hadi siz yapin cocugu soz ben bakacam diyor.sen calismaya devam et ben ilgilenecem herseyiyle diyor.ya boyle olunca uzuluyorum kac sene oldu onlar da torun bekliyorlar artik.kayinpederim bile elimde bir bebek gordumu nasil bakiyor hevesli hevesli adamcagiz.uzuluyorum bende bir gorseniz nasil atiyorum dusunuyoruz artik yavas yavas falan diye.kendimi yalan soylerken hic bu kadar tecrubeli gormemistim.moralim bozuldu gene.ne olur dualarinizda beni de eksik etmeyin.cok ihtiyacim var buna.
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar ya kayinvalidem aradi simdi.hadi siz yapin cocugu soz ben bakacam diyor.sen calismaya devam et ben ilgilenecem herseyiyle diyor.ya boyle olunca uzuluyorum kac sene oldu onlar da torun bekliyorlar artik.kayinpederim bile elimde bir bebek gordumu nasil bakiyor hevesli hevesli adamcagiz.uzuluyorum bende bir gorseniz nasil atiyorum dusunuyoruz artik yavas yavas falan diye.kendimi yalan soylerken hic bu kadar tecrubeli gormemistim.moralim bozuldu gene.ne olur dualarinizda beni de eksik etmeyin.cok ihtiyacim var buna.
aynı bizcanım şaşırmaz oldum artık bu kadar ortak noktaya ne zaman niyetlensek illa bişeyden tartışırız.olsun günler çuvala girmedi ya barışınca devam edersiniz kaldığınız yerden
offf ya bende renk olsun diye çileklisini almıştım tühh
kızlar s'xtıva kayganlaştırıcı alın su bazlı tavsiye ederim 25tlydı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?